Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Romana, 16.05.2008 11:03:42, IP: ***.***.68.88, #49589
Aoj Kristalko,
přečetla jsem si kolik je Ti let - to je opravdu zářivé mládí, máš skoro celý život před sebou a moc Ti přeju, aby byl šťastný !
U psychiatra a psychologa se neboj mluvit otevřeně o svých problémech a klidně si i poplakat, dokud jde plakat, máš emoce. U těžké deprese se emoce vytratí, zůstane prázdnota, plakat nejde a já sama jsem jen ležela a tupě koukala do prázna bez schopnosti vzít třeba knížku a začíst se do ní.
Hodně sil, buď statečná - vydrž to období než léky zaberou a přijde úleva. Přijde určitě.
snad Tě neodradí sem psát, když čteš některé příspěvky. Toto je debata o depresi plná hodných lidí, kteří si zachovávají i v těžkých chvílích tolik lidské důstojnosti, což zdaleka nedokáže někdo, kdo depresi nemá a má jen zoufalou potřebu napadat mně, což mi nevadí, na předchozích stránkách pak i Petra a Marcelku, jen za to, že napsali slušně svůj názor ...
Měj se hezky Kristalko !
Petře, můžu ti napsat o víkendu SMSku?
Malířko moc zdravím, ozvu se.Víkend mám nabitý a v pondělí jedu do Prahy na školení a když to časově vyjde navštívím dloholetou kamarádku.
Kollerko, díky za nádherné obrázky Bonynky, komentář k nim jsem Ti poslala e.mailem.
Luboši, chybí Tvoje psaní, jak se Ti daří ? Toni, je ti líp ? Pozdrav s přáním všeho dobrého všem ostatním. Romana.
Romana, 16.05.2008 11:04:48, IP: ***.***.68.88, #49590
Aoj Kristalko,
přečetla jsem si kolik je Ti let - to je opravdu zářivé mládí, máš skoro celý život před sebou a moc Ti přeju, aby byl šťastný !
U psychiatra a psychologa se neboj mluvit otevřeně o svých problémech a klidně si i poplakat, dokud jde plakat, máš emoce. U těžké deprese se emoce vytratí, zůstane prázdnota, plakat nejde a já sama jsem jen ležela a tupě koukala do prázna bez schopnosti vzít třeba knížku a začíst se do ní.
Hodně sil, buď statečná - vydrž to období než léky zaberou a přijde úleva. Přijde určitě.
snad Tě neodradí sem psát, když čteš některé příspěvky. Toto je debata o depresi plná hodných lidí, kteří si zachovávají i v těžkých chvílích tolik lidské důstojnosti, což zdaleka nedokáže někdo, kdo depresi nemá a má jen zoufalou potřebu napadat mně, což mi nevadí, na předchozích stránkách pak i Petra a Marcelku, jen za to, že napsali slušně svůj názor ...
Měj se hezky Kristalko !
Petře, můžu ti napsat o víkendu SMSku?
Malířko moc zdravím, ozvu se.Víkend mám nabitý a v pondělí jedu do Prahy na školení a když to časově vyjde navštívím dloholetou kamarádku.
Kollerko, díky za nádherné obrázky Bonynky, komentář k nim jsem Ti poslala e.mailem.
Luboši, chybí Tvoje psaní, jak se Ti daří ? Toni, je ti líp ? Pozdrav s přáním všeho dobrého všem ostatním. Romana.
11111111, 16.05.2008 11:26:27, IP: ***.***.217.5, #49598
Halino, prozrad nám kolik koz si může tvůj úchyl uplácat na obtoustlém těle staré matrony co chce bejt mladé děvče.Jsi hloupá, zahořklá a zlá.Dobře ti tak mrcho jedna
Halina, 16.05.2008 11:45:49, IP: ***.***.9.57, #49601
Tak znova, Romana se snaží Kristalce vlízt do zadku a píše jako kniha .......to víme všichni milá Romano, že u psychiatra můžeme brečet, máme s tím BOHATÉ zkušenosti, na rozdíl od tebe.......jen jsi zase opsala to, co tu psali lidi už předtím ....navíc vůbec netušíš, jakou depku krystalka má, možná nemá tu prázdnotu bez citů, tak jí nestraš ty strašidlo, jen opisuješ, co tu lidi o depce píší...........

Tohle předvádí depresivní Romana na ženatém, tady pláče nad depresí a tam píše tohle :

Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44
Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem......

to je síla co??
Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... ..

MMM, 16.05.2008 12:27:41, IP: ***.***.60.43, #49619
Tak, vážení, této ProlHalině se nedá vůbec věřit!!! Na Ženatém brečí, že se nechala 20let týrat manželem, včetně dítěte a neudělala nic, aby zachránila alespoň svoje dítě.
Tady píše, že se jí rozpadla rodina díky lékařce a že tu její skvělou rodinu, s manželem, který je 20let týral, jí nikdo nevrátí.
Jak to teda bylo, ProlHalino??? Na druhou stranu, nevím o nikom, kromě masochisty, kdo by vydržel s tak zlou a hašteřivou ženskou a neutekl za mladou a krásnou a předně, milou, hodnou a přívětivou... ty, terminátorko diskusí!
čtenář, 16.05.2008 12:36:12, IP: ***.***.124.47, #49623
super přezdívka - ProlHalina :-D
Halina, 16.05.2008 12:41:12, IP: ***.***.9.57, #49626
Prosím tě, anonyme podepiš se ......a čti příště pořádně díky.......neexistuje, abych se nechala někým týrat.....bože .......co je to tu za lidi,ani číst neumí........:-):-)
všem svobodný milenec, 16.05.2008 12:44:46, IP: ***.***.68.88, #49627
Na ženatém týraná no, proč na této diskuzi údajně zničila 20 let vztahu její deprese ? Je to jasné - tady musí mít depresi, aby měla záminku se sem vetřít a dělat znalou věci - takže tady má bohaté zkušenosti s depresí může všem poradit a manžel pro tuto diskuzi nebyl tyran. Na každé diskuzi je někým jiným, píše na ženatého pod jménem Nina a Kopretina a sem pod jménem Petr, Romana, Mirka. Některé příspěvky píše za sebe samotnou a podepisuje je jiným jménem.
Ano, a vdávala se v 15 letech, protože na ženatém se dočtete, že po rozvodu s mužem byla 35letá prsatá kočka - to o sobě píše. Takže je otázkou kdo je tady lhář a odpovězte si prosím každý z Vás sám.
Jisté je jedno - ta osoba má jako zajímavou hru naplňující cele její život ničit jednotlivé diskuze - jen by měla psát jako jedna osoba, ale zřejmě by to pro ni nebyl ten pravý adrenalin. Hezký den všem tady a hodně sil a vyrovnanosti !
Halině píše milenec - svobodný, 16.05.2008 12:53:44, IP: ***.***.68.88, #49630
Halino, prosím tě, zpomal, nebo se ulítáš, to je makačka stíhat dvě diskuze naráz, zvládat tady urážet a na Ženatém psát holkám s osloveními - debílku z pomocné, ty blbko jedna ( mířeno na Unodegato a Petru ), tady zase huso pitomá, strašidlo ( mířeno na Romanu ), vždyť se utaháš, zavaříš comp, klíííídek, piánko, nestresuj se .... však svého cíle jednou dříve nebo později - otrávit všechny na diskuzích ... dosáhneš a pak budeš vítěz, nejlepší ze všech a nedostižná hvězda paní Halina ---- jen pozor, ať ti nepřijdou na to lhaní - na každou diskuzi píšeš něco jiného, na každé máš jiný životní osud a psát pod jinými jmény a přezdívkami je taky už dost průhledné ...
Hodně štěstí na diskuzích Halino !!!
Halina, 16.05.2008 12:56:48, IP: ***.***.9.57, #49631
No ženatý mládenec je zase prolhaná Romana.........NIKDE JSEM NEPSALA ŽE MĚ MANŽEL TÝRAL, to je lež a nikde jsem nepsala že deprese zničila 20 let mýho vztahu ......co lžeš ty lhářko Romano ??kde to píšu...nikdy jsem neměla těžké depky a nikdy jsem neměla vztah 20 let , prostě se snažíš to hodit na mě,aby ses očistila ...hihi..... a používáš lež , zkopíruj ty věci, kde to píšu, jako já .......schválně, nenajdeš to.......
já to zkopčit mohu :

A ještě jsi tak sprostá, že se mi posmíváš že mám nemocnou dceru a že manžel do nás odešel...........no nejvíc na to doplatil on, hihi -.............jak vidíte samy na sobě, všechno zlé se vrací a vám se lhaní hned převrátí v depku ,ale takhle se depresivní člověk neprojevuje !

Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární
Halina, 16.05.2008 13:02:07, IP: ***.***.9.57, #49632
No já čekám kdy tu zkopíruješ ty nesmysly .....opravdu je chci vidět ..........ČEKÁM !!

Už máš další nick svobodný mládenec Romanko, no to nás neudivuje, tak honem kopči, nebo jsi pro nás lhářka !
Halina, 16.05.2008 13:11:11, IP: ***.***.9.57, #49633
Kde je to že mi depka zničila 20 let vztahu já to nevidím??

Neke Petře Halina, 16.5.2008 10:22
Ale nelži Petře, já napadám Romanu a ne hodné lidi.......že tě pusa nebolí fakt .........Kristalce jsem radila, jak si má najít odborníky , protože sama vím, že to není lehký najít vhodnýho člověka.....já sama jsem pozdržela svoje léčení o mnoho let, protože jsem netušila, že existují i úžasní psychiatři, kteří se ti opravdu snaží pomoct........měla jsem neschopnou lékařku a díky jí se mi rozpadla rodina, protože se neřešilo nic a můj stav se zhoršoval..........pak jsem si našla výbornýho mladýho kluka, kterej se mi věnoval a bylo po problému , od tý doby pracuju a krásně si žiju,ale původní rodinu mi už nikdo nevrátí.

A kde píšu ŽE JSEM JÁ MĚLA TYRANA??ukaž nám to?

Podivná Petra Halina, 15.5.2008 17:52
Ano to jsem psala o tobě ........já snad chodím se starým ženatým chlapem a čekám až jeho žena přestane vyhrožovat sebevraždou???Já??Já jsem měla celý roky tyrana a zůstala jsem s ním 20 let a vystavila tomu i dítě ??Já se kamarádím s dementem Sarah , co sedí celý měsíce u kompu a chlastá a ubližuje i zvířatům??Nebo si píšu s Vanessou, co má dítě s milencem, kterej se o něj vůbec nezajímá a ještě se tím chlubí na forech ?Prostě nejsi normální, máš podivný lidi kolem sebe, děláš podivný věci ......nic z toho já nemám ve svým životě ......
111111, 16.05.2008 13:13:43, IP: ***.***.217.5, #49635
Jak pro nás Halino?Ty si vykáš???? Pro nás jsi lhářka ty, tak nemusí Romana nic dokazovat.Vy Halino první.
MMM, 16.05.2008 13:21:39, IP: ***.***.60.43, #49640
O co ti vlastně jde? A formuluj přesně! Chceš zvítězit nad všemi? Dobrá, jsi vítězka a jako taková zůstaneš všude úplně sama. Jako v reálném životě, bez manžela, bez kamarádek...
Jsi, jako mikroorganismy a červi, kteří rozkládají a žerou zbytky těl a když jim nezůstane nic k žrádlu, tak co? Chcípnou hlady :-DDD
Halina, 16.05.2008 13:25:53, IP: ***.***.9.57, #49642
Kde jsem psala, že zkušenosti mám s těžkou depkou???Chci to vidět na vlastní oči....Nauč se číst a zkopíruj nám toho tyrana, pořád na to čekám........Romana je lhářka a dá se to zkopírovat, to co tu píšeš o mně, je vymyšlené........
        Předchozí   1 .. 136137138139140141142 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.