Diskuse - Deprese
Malina, 16.05.2008 17:14:50, IP: ***.***.113.254, #49744Tak za prve schizofrenie není české slovo, ty memeluku. A tvrdé y jsem napsala schválně, protože ty jsi tak natvrdlý schizofrenik, že s měkkým i tě ani nemůžu napsat. A tu diagnózu si zadej na seznam a mrkni na to ať se o sobě něco dozvíš,Hihino.
Halina, 16.05.2008 17:33:55, IP: ***.***.9.57, #49749Lžeš, celou dobu ste mi na panikářkách psaly že mám schýzu, ještě s tou hrubkou......tak se tě ptám, dokaž to, kde jsem to psala.......nebo přiznej že lžeš, já schízu nemám a ty tady roznášíš bludy .......to co říkám o Romaně , kopíruju, nevymýšlím si.......zatímco ty zjevně lžeš....A neobtěžuj mě.......nikomu tím nepomůžeš.....hihi
,,, 16.05.2008 17:40:13, IP: ***.***.1.78, #49752myslím, že Halina trpí poruchou osobnosti, Halino potřebuješ pomoct!!!schizofrenie to nebude.
Halina, 16.05.2008 17:45:19, IP: ***.***.9.57, #49754Zase vedle , porucha osobnosti není léčitelná , já beru Dogmoušek .......50 mg
Tak Malino čekám na důkaz o mé schizofrenii, kde je ??¨Nebo jsi zase lhala ??
Malina, 16.05.2008 17:53:12, IP: ***.***.113.254, #49758Jeden z příznaků schizofrenie je i agresivita proti domnělým nepřátelům-račte nahlédnout do charakteristiky.A porucha osobnosti je taky samozřejmě přítomná. Hlavně je ale asi Hihina pořádně cinklá a zapšklá.
Nevím , co chceš slyšet, v čem, že lžu. V těch tvých blemtách se vůbec nevyznám, jak je to zcestné.
Co píšeš Romaně mě nezajímá, ani jsem to nečetla, mě zajímá jen to, že všude neustále psychopaticky napadáš lidi. Asi máš h**no na práci, že pořád někde prudíš.
Halina, 16.05.2008 18:07:54, IP: ***.***.9.57, #49767Lžeš v tom že mám schízu, ukaž mi důkaz, jinak se přiznej že lžeš.......agreisivita není důkaz, to má mnoho diagnoz............tedy jsi lhala jak vidím.......
Napadám lidi, kteří napadají mně, Romana za mnou lezla a urážela a ty také .....vymýšlíš si lživé diagnozy...lhářko.
Malina, 16.05.2008 18:11:24, IP: ***.***.113.254, #49768Člověče, tak mám pocit, že jsem se s tou diagˇozou trefila do černého, podle toho, jak o tom pořád meleš. Mrknu ještě do diskuse schizofreniků, jestli tam někde neprudíš. Tebe by si člověk nemohl splést.
Jana, 16.05.2008 18:36:49, IP: ***.***.217.5, #49773Lžeš Halino, já jsem Tě na začátku nikdy neurážela, ale Ty jsi urážela mě.Dokonce jsem s Tebou ze začátku souhlasila.Jsi naprosto ulhaná.Já jsem s děvčaty začala souhlasit až když jsem tě poznala.Jsi ulhaný člověk, tak se tu neoháněj pravdou.Tohle si můžeš i zkopírovat.Já byla ze začátku při Tobě a Ty jsi mi napsala, že už jsem Tě urážela.Není to pravda, pořád jsi mi někoho přisuzovala a když jsem Ti řekla at si to zjistíš u admina, tak jsi to jen přešla.Já jsem Ti na začátku nic neudělala a dozvěděla jsem se, jaká jsem hloupá.Prostě jsi zlá a tohle je zase na dlouho to poslední co jsem Ti napsala.Klidně mě můžeš urážet.Jsi hrozný člověk.Jana
Halina, 16.05.2008 18:49:31, IP: ***.***.9.57, #49775Ne to lžeš Jano, já nenapadám lidi, kteří se ke mně chovají slušně........zkopči tu, jak jsem tě bezdůvodně první napadala....pokud jsi psala slušně, neměla bych důvod.....i když jsi psala hrubky.abyjsme.......a nezlob se......i kdyby mě někdo urazil, tak proto nezačnu kamarádit s milenkama, které lžou vlastním dětem, kdo je jejich táta........to o něčem svědčí, žes tak rychle otočila, dokonce jsi si řekla o mail,abys mohla na jejich novou diskuzi, přitom řada lidí se jich tady štítila .....ZKOPČI MI TU, JAK JSEM TĚ BEZDŮVODNĚ NAPADLA , NEBO NELŽI.........
Tak psali lidé milenkám a k takovým milenkám se Jana přidala:
Re: Ženatý milenec Richard, 7.11.2007 17:42
Tak děvenky Vás mít doma,tak Vám přidám více práce a myslím,že byste si vážily svých protějšků.Žádná nemáte doma žáden závažný,nevyřešitelný problém,tak proč své protějšky taháte za nos?Myslíte si,že oni by netoužili po opravdové lásce?Tak žijí jen v domněnkách a iluzích,že o ně stojíte a Vy děláte tohle.Fuj,je mi z Vás zle,jste sobecké mrchy!Dones domu prachy a nech mě žít jak já chci.Ubohost!
Re: pre Richarda Monika, 7.11.2007 23:48
Milý Richard.Ako vidno,nič si nepochopil.Ty naše protějšky,sú tiež pekné mrchy!!!A prečo oni podvádzajú????????Mne manželov priateľ vychrstol do ksichtu,že spáva s priateľom.A ja som sa starala,prala, varila,žehlila,chodila do práce,ťahala ešte robotu pomimo.Kde bolo to váženie z jeho strany????????!!!!Ešte mi budeš ničo nahovárať,že chlapi sú svetci???Trhni si nohou Ty moralista!!!Už Vás mám plné zuby,aký chcete byť všetci morálny.A pri tom ste večšie mrchy,ako ženy!!!!!!!!!!Čo sa stále staráte do nás???!!!!Ak sa Vám to tu nepáči,jednoducho sem nestrkajte rypáky!!!!!!!!!!!!!! Finito!!!!!!!
Halina, 16.05.2008 18:57:35, IP: ***.***.9.57, #49778No tak mi to dokaž Malino, kde je důkaz....jsi lhářka prolhaná a urážíš nejvíc, tohle předvádí Malina na ženatém, tohle jsou důkazy, že mám schízu, dobrý co???
Re: Hihině Malina, 16.5.2008 17:57
Důkazy o tvém bláznovství jsou všechny tvé příspěvky a to tvé neustálé kopírování, ty vemeno!!
Re: Ženatý milenec Malina, 16.5.2008 18:07
To tvé kopírování je jedno z důkazů, ty trdlo, to normální člověk nedělá. Na to nemusí být člověk psychiatr, to pozná i zametač, že jsi ťululum.
Re: Hihoš Malina, 16.5.2008 18:40
Už jsem ti to napsala a jestli jsi to nepochopila, tak jsi ještě navíc dement.
Pro dnešek končím,protože jdu pryč a s takovým šmejdem, jak jsi ty , jsem už ztratila až moc času. Ale pamatuj si, mě nejdeš ani do paty, krátila jsem si jen chvíli, než se mi usušily vlasy ale jestli budeš otravovat lidi svojí pitomostí, tak si tě podám
Halina, 16.05.2008 19:00:48, IP: ***.***.9.57, #49779Ťululum a vemeno jsou nové druhy schizofrenie.......zajímavé ..........hihi:-):-) Nebo spíš neuvěřitelné, jací lidé se tu projevují ........
Malina, 16.05.2008 19:06:39, IP: ***.***.113.254, #49780To hlavní jsi sem zapoměla napsat Dilino-Halino.
Cituji....jeden z příznaků schizofrenie je i agresivita proti domělým nepřátelům. A to je ....na tebe....mimo jiné...ha,ha hi, hi...jak vyšité.
Čau poklade, jdu se bavit. Ty jsi myslím v invalidce s palicí, že pořád čučíš u počítače a kopíruješ do nekonečna různé prkotiny?
Malina, 16.05.2008 19:13:47, IP: ***.***.113.254, #49782A ťululum a vemeno ti sedí, jak ušité. Možná ještě jelito, podle toho,že snad prý vážíš metrák. Za to někdo nemůže a neposmívám se ale ty to máš asi z toho, jak pořád čučíš u počítače a píšeš kraviny.
Malina, 16.05.2008 19:13:48, IP: ***.***.113.254, #49783A ťululum a vemeno ti sedí, jak ušité. Možná ještě jelito, podle toho,že snad prý vážíš metrák. Za to někdo nemůže a neposmívám se ale ty to máš asi z toho, jak pořád čučíš u počítače a píšeš kraviny.
Halina, 16.05.2008 19:15:42, IP: ***.***.9.57, #49784No to je příznak hromady diagnoz.....chci po tobě důkaz že mám schízu.......jinak jsi lhářka a domnělé nepřátele jsem tu zkopírovala , před pěti minutama.....ne domnělé, ale skutečné urážky od lhářky Maliny.......a píše se domnělé ......blbko blbá ......