Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 16.05.2008 19:18:21, IP: ***.***.9.57, #49785
Už to dala dvakrát blbka.......hihi......tak prý schýza a domělé .......nechápu, proč za mnou lezou chudáci z pomocný školy a dělají ostudu hlavně sobě .......??A jestli tu sedím, do toho tobě nic, já si můžu sedět, kde chci.
Jana, 16.05.2008 19:24:15, IP: ***.***.217.5, #49786
Halino, fakt mě naštveš a okopíruju Ti jak jsi mě okamžitě napadla.To "aby jsem," Tě vytočilo do nepříčetnosti,Ještě jsem Ti psala, že jsem na Tvé straně.Prostě jsi mi přiřkla někoho jiného a byla jsi okamžitě zlá.Nemůžeš se divit, že se od Tebe lidi odvrací.Co z toho budu mít, když budu půl dne hledat kde to bylo.Ty jsi prostě zlá a nikoho k sobě nepustíš.Jana
Linda, 16.05.2008 19:48:22, IP: ***.***.210.221, #49791
Kristalko, vůbec se neostýchej a piš, cokoliv, co Tě trápí, c cítíš, jak Ti je..většinou všichni víme, jak Ti asi je..
Kdybys viděla moje začátky, přišla jsem i práci, manžel přišel s rozvodem, vykašlal se na nějakou pomoc v depresi, prostě šel a hlavně díky němu jsem byla nakonec v takovém stavu..že moji nejbližší byli vyděšení, nevěděli co se mnou, spolykala jsem prášky. Jen jsem celé dny ležela v pyžamu, nečesala se, a plakala hodiny a hodiny. V noci jsem nemohla spát, byla jsem vdečná i za 2 hodiny spánku.. Bylo to jedním slovem strašné. Nezájem, bezradnost, zoufalost, byla jsem zmatená, vyčítala jsem si, že je to všechno moje chyba.
Moc Ti doporučuji opravdu psychologa, jéé, kdybys věděla, jak já tam brečela...nosila jsem si málem celé balení papírových kapesníků a domů jsem odcházela s narvanou taškou mokrých žvanců :-(...pomohlo mi to. Mohla jsem říci, co mě právě napadlo, co mě trápilo, měla jsem strašně fajn psycholožku..bohužel stála hodně peněz..ale důležité je, aby ses tam cítila dobře.. Pokud ne, nevadí, hledej dál.. Jinak to nezjistíš, než že to zkusíš. A pokud se Ti nebude líbit, toho člověka už nemusíš v životě vidět.. Psychiatr mi psal léky, psycholog pomáhal s dušičkou. Není to o tom, že je člověk blázen a není důvod se za to stydět.
Já jsem byla doma skoro 10měsíců..chce to čas. Pokud ze začátku můžeš být doma v klidu, je to dobré, ale pokud ještě zvládáš chodit do práce, možná i to ti může naopak pomoci. Víš, je to různé.
Držím Ti palečky a tady Tě rádi zase uvidíme :-)) kdykoliv..vždycky se Ti někdo ozve.

Zlatíčka, já Vás nestíhám číst..lekla jsem se, co je nových příspěvků a že to nezvládnu načíst, ale..šlo to rychleji, než jsem myslela..hooodne příspěvků jen přeskakuji.

Malířko, přítel ať je rád, že má doma takovou šikulku :-) a může být pyšný.
Kollerko, Romanko - kontakt na mně můžete využít kdykoliv..já na Vás nemám.

Vždycky jsem chtěla umět třeba hezky tancovat, malovat..zpívat..tak si v autě halekám, jak na lesy..namalovat umím kočku (jedno velké kolečko-tělo, menší kolečko-hlava, dvě malinké kolečka-oči) Malířko - tomu říkám umění:-)

Jdu se svalit k tv, protože na nic víc nemám sílu. Včera jsem usnula uprostřed psaní sms kamarádce.
Ještě se tady objevím :-))

Halina, 16.05.2008 20:03:52, IP: ***.***.9.57, #49795
Ne lžeš Jano opravdu........kdyby ses chovala normálně a slušně, nikdy bych se ti neposmívala .....zkopíruj to a nelži ........už to, že s nimi kamarádíš svědčí o tom, že nejsi dobrý člověk, jich se každý štítí.....kopči nebo mlč !!
A taky zkopíruj, na co jsem ti to psala, ne jen mojí reakci !!Prostě budeš omílat to samé a kopíe nikde.
anna, 16.05.2008 20:52:04, IP: ***.***.117.184, #49801
Tak to vypadá že si Halina tady udělala svoje soukromí a všechny slušné vyhnala!Ale kdo teď bude hladit po zraněné dušičce a bude dávat naději do dalších dnů?To co se tady teď děje odradí další kteří vás potřebují!!!PROSÍM nevnímejme JI!!!Ráda si tady třeba jen čtu,ale i to pomáhá.NEUTÍKEJTE!!!
david či nana, 16.05.2008 21:01:22, IP: ***.***.75.58, #49804
aby jste byli zdaraví musíte jíst jablko kiwi merunka jahoda zelí mrkev malina pomeranč citron banan mandarinka broskev kokos ananas avokádo fík datle meloun celer petržel řepa rebarbora salat hrašek kukuřici jogurty čočka chleba housku plundru rohlík bonbony lízatka a pít čaj limonadi mléko kakao kakat čurat spátchodit ven na sluníčko ale ne v červnu nebo v červenci
david kryda či nana, 16.05.2008 21:27:47, IP: ***.***.75.58, #49809
jist zdravě je poviné
petr, 16.05.2008 21:45:43, IP: ***.***.20.52, #49813
Pěkný večer vám všem.

"Vtipným pisálkům" a těm, o kterých inteligenci se dá dle příspěvkůudělat ne moc lichotivý obraz položím jen dvě otázky:
1. všimli jste si o čem je tahle diskutze?
2. zaregistrovali jste, čím trpěl jeden z dvojice mladých lidí, kteří spáchali na Slovensku sebevraždu?

petr, 16.05.2008 21:45:44, IP: ***.***.20.52, #49814
Pěkný večer vám všem.

"Vtipným pisálkům" a těm, o kterých inteligenci se dá dle příspěvkůudělat ne moc lichotivý obraz položím jen dvě otázky:
2. zaregistrovali jste, čím trpěl jeden z dvojice mladých lidí, kteří spáchali na Slovensku sebevraždu?

petr, 16.05.2008 21:45:44, IP: ***.***.20.52, #49815
Pěkný večer vám všem.

?????, 16.05.2008 21:46:03, IP: ***.***.18.54, #49816
tak jsem si tady u Vás holky početla a musím Vám říct z vlastní zkušenosti, že skutečně na tak nemocného člověka jako je Halina platí pouze NAPROSTÁ IGNORACE ale skutečně naprostá!!! Věřte mi, vím o čem píši, máme to za sebou už ve dvou diskusích a funguje to na 100%. Ona totiž je skutečně d**ilní člověk, který musí svoje nesplněné sny a touhy ventilovat tím, že napadá druhé lidi, neboť nikdy nemůže dosáhnout toho, čeho dosáhli oni a to krásného přátelství, mezilidské vztahy a láska!! Věřte mi!! Držím Vám všechny palečky. Nás taky občas svědily prsty, že bychom na ní ještě reagovali, ale vydrželi jsme to a je klid!!!Mějte se moc hezky.
pro hádající se, 16.05.2008 21:47:16, IP: ***.***.152.103, #49817
tak koukám, že obsah diskuse DEPRESE má do depresí dost daleko.Prosím vás, to se tu hádají dospělí lidé, nebo jsem se dostala mezi pubescenty? Jaký má tato diskuze význam a dají se tu probírat opravdu problémy s touto nemocí ? Děkuji za odpověď Lola
Nina, 16.05.2008 22:09:05, IP: ***.***.242.173, #49820
Ahoj Aničko,
také nechápu, jak se může 50 letá žena a ještě k tomu matka postiženého dítěte takhle chovat. Copak se v životě nic nenaučila? Jak může někomu tohle bezduché plkání a kopírování přinášet radost? Nebylo už toho dost?
Na světě je přece tolik opravdového trápení a bolesti, ale i radosti a my můžeme doopravdy ovlivnit jen sami sebe. Tak proč si nepomáhat alespoň tím psaním a předáváním zkušeností, viď. Moc ráda bych si s tebou někdy popovídala o rodičích, bylo mi hodně blízké to, co jsi psala. Věřím, že se nám to časem podaří.

Hezkou dobrou noc a příjemnou sobotu a neděli přeji všem milým dušičkám.
petr, 16.05.2008 22:22:07, IP: ***.***.20.52, #49823
Neposlal jsem příspěvek 3x omylem....

Jen jsem vám, kteří si ze stránek děláte "odpadní žumpu" svých nechutných výlevů, těm, kteří si myslíte, jak moc jste vtipní a ostatním, kteří stránky evidentně zneužívají chtěl říct, že na obě otázky je kupodivu stejná odpověd.
Tohle fórum se jmenuje DEPRESE........DEPRESÍ trpěl i zasebevražděný mladík....
Z vás, kteří tyhle srandičky a nechutnosti píšete jí netrpěl zcela jistě nikdo! Jinak byste věděli, to co jsem psal nedávno, že tyto stránky by se možná pro některé mohli přejmenovat na : Poslední S.O.S., případně poslední záchrana...
Ty, které moje slova alespoň trošku oslovila bych tímto požádal, zdali by mohli stránky pouze číst, popř. psát své poznatky, otázky , náměty...slušnou a vkusnou formou. Těch, které stránky neoslovili vůbec, je mi upřímně líto, jelikož se asi bude jednat o citově oploštělé osoby, pro které život na Zemi bude zřejmě jen prostředek k přežití několika desetiletí...
Všimli jste si alespoň dneska a včera, že volání SOS se ozvalo po každý den? Jestli ano, tak co jste to za lidi, kteří dokáží tyto stránky tak devastovat? Nevěřím, že jste lidé špatní, možná někteří neví, nechápou, háží špínu jeden na druhého...
Lidé, kteří stránky potřebují si tohle od vás ale opravdu nezaslouží...
Těm, kteří moje slova pochopili a pokusí se podle nich alespoň trošku zařídit děkuji a přeji jim spoustu popsqaných stránek na některém z tisíců fór, z nichž drtivá většina se zaobírá zcela jistě mnohem veselejšími tématy.
Pěkný večer
petr

Aničko, Kristalko, nebojte, my "skalní" tady zůstaneme s vámi. Je mi teď trochu líto Kristalky, najde stránky, čeká od nich podporu a vidí tohle...Ale Kristalko, nezoufej, vybírej příspěvky, které uznáš za vhodné a myslím, že někteří Ti poslali snad maily, takže i podle nich se dá zorientovat. Myslím, že jsem o Tobě moc nečetl,myslíš, že by si mohla něco napsat? Já třebas o sobě psal tak před 4-5 týdny celkem dlouhé maily, takové až slohovky... :-)) Věřím tomu, že každý človíček, který má takové trápení je nám blízký a taky si myslím, že každému naše snad dobré rady i zkušenosti můžou pomoci a povzbudit! Držím pěsti!!

Lilly, co Tvůj dráček? U mě celkem dobré, čistil jsem všechna 3 aqárka...tak mají pěkný výhled.

Lindo, čtu sice , že nespiš...jen aby to ještě platilo! Kam máš jet?Na tu Moravu?Dneska to snad v práci šlo, psala jsi, že se Ti vcelku dařilo. :-))To je fajn.Ono to půjde, třebas nakonec i kyselé huby zesládnou! Já na přezkoušení z PC ok.Udělal jsem to ještě za 2 kolegyně, pak to již bylo tak okaté, že mě vykázal! :-)) Pro mě 5 ztracených dní, alespoň mám splněno a papír. :-(Musíme během 3 roků absolvovat 18 dní proškolení. Mám za 3 týdny 6.To jde.V sauně bylo super.Když jsem tam sám,tak je to parádní!Zpět jsem trošku prohnal auto včetně pořádného poslechu CD...Prozpěvovat si nemusím, protože ani lví řvaní by nebylo slyšet. Spíš se po autě otáčejí slyšící lidé :-))
Jo, prosím Tě s tím vysazováním AD jsi si ze mě dělala doufám srandu? Prosím to raději nezkoušej! Přece Ti D.už nechybí?! Snižování dávek nech zásadně!! na lékaři, který Ti je předepsal.Jaxem Ti psal, já snižoval snad po 5ti letech!!
Malířko,Kollerko, Milunko,Marci, Luboši, Georgi, Toni, Nino, Honzo, a ostatní, prozatím vám popřeji pokud možno příjemnou dobrou noc a těm, kteří potřebují, aby jim bylo líp, ať píší, čtou a jsou trpěliví....dojdou ke zdárnému cíli!!!
petr
Halina, 16.05.2008 22:30:46, IP: ***.***.9.57, #49824
No já za to nemohu, že za mnou lezou lidi z ženatého a tohle předvádějí .....přesně tak se chovala na ženatém Romana , tak urážela a byla vulgární ...........ten člověk se teď pohybuje mezi vámi a hraje si na hodnou a depresivní /bývalou/......kdybyste se k tomu postavili rozumně, nebyla bych naštvaná,ale ještě jste se do mě pustili.....tak se nedivte že se pak ta pakáž přidá..........

Já s vámi normálně píšu, Kristalce jsem poradila, jak si najít vhodnýho doktora, protože vím, že to není snadný a Malířka díky mně už dobře vkládá maily .........ale pořád do mě šijete, můžete si za to sami., jste jak zabednění .........
Jak vidíte, vždy když je to nějaký lhář a píše o mně, nikdy nemá nick, jako například otazník.....nevím proč bych si měla něco ventilovat, jsem velice spokojená, jen nesnáším nespravedlnost a lhaní ..........
        Předchozí   1 .. 140141142143144145146 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.