Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Kristalka, 16.05.2008 22:38:38, IP: ***.***.197.235, #49825
Milá Lindo, i tobě moc děkuji za tvou reakci. Pomáhá to. Člověk když si přečte, že mu tolik lidí napíše k tomu co napsal hned se mu líp dýchá. Jste opravdu milí, všichni co mi píšete. S tou psycholožkou co jsi psala a s těma kapesníka,to se mi líbilo, budu asi stejná jako ty:-) Jinak jako nemám tu depresi tak těžkou, že bych nevstala z postele.Chodím do práce, ale je to všechno s takovou uzkosti.Ani ne tak odporem jako že se mi furt chce brečet. Vzlykat. Jako by me neco strasne moc tizilo.Jenze nepripada mi to fakt normalni.Nekolikrat denne furt rvat.V práci se ovládat jak to nejvic jde,pak jedu z práce div to už nevydržím, málem se rozbrečím na chodniku,stěží přijdu domu a tady to začne,vodopád slz.Lidi maji mnohem horší problémy, těžší rozchody a já tu brečím nad takovým bezvýznamným vztahem.Samotnou mě to štve,že se nedokážu vzchopit a jsem tak přecitlivělá. Snad mi pomůžou nějaký ty léky a nebo třeba jen vy všichni co jste pozorní a píšete mi.Díky tobě a všem.
TONI, 16.05.2008 22:49:17, IP: ***.***.64.186, #49827
Moc pozdravu a omluvu všem,že piši až ted.Jsem zmatená co se zase děje.Začala jsem chodit na lym.masáže a je mi ještě huř.Nedokáži řici z čeho mam pořád ty nesnesitelné bolesti hlavy,celého těla ,žaludku a dnes mě tam přepadly takové zavratě,že jse myslele-prostě pan.pocit totalního zkolabování.Nevím jestli ty masaže zvladnu dál,nevím jestli -nebo spíš ani nedokáži poznat jestli mě ty nové ADuž po 15dnech zabírají-spíš nic k lepšímu necítím-upný opak.PROSÍM PROSÍM MUŽE MI NĚKDO NAPSAT-JESTLI MÁ NĚJAKOU PODOBNOU ZKUŠENOST-nebo jsem asi divná?Taky chci moc pozdravit PÉTU,KOLERKU,MALÍŘKU,ROMČU a ostatní.ROMI neříkají ti něcoSENORADY,LHÁNICE?Milá kolerko moc si vážím tvé nabídky -už jsem jí chtěla využít-ale říkám si neotravuj a ještě chvilku počkej-volala bych jaká jsem ted troska a nemám ani sílu doma uklidit.Taky se od toho dost věcí odvíjí.Každý doma byl zvyklej,že mamka vše zvládala -a ted není to a to jak má být a je zle.Já vím,že je to má chyba-jak jsem si to vychovala tak to mám.Člověk chtěl pro deti lepší dětství než měl sám-u nás to byla jen práce a zase práce ale ono to taky nebylo dobře.Ach jo dnes jsem nemohla vydržet bolestí a tak jsem si musela vzít -ibalgin,algifen,lexaurin u mám ted zas tak hnusné bolesti a závratě že nevím co dál a to ted sedím-kdybych něco dělala neřeknu.Jestli mi někdo poradí -MOC AMOC DĚKUJI A JSEM MOC RÁDÁ ŽE VÁS MAM.zatim papa
Kristalka, 16.05.2008 22:51:10, IP: ***.***.197.235, #49828
Ahoj Romanko, i tobě děkuji,ze jsi mi napsala par radku.Na tu psychiatrii se opravdu donutim jit, protoze uz to zacina byt nejaky neunosny a nechci to zahnat do krajnosti. Akorat se toho trochu bojim.Nevim jak to zvladnu. Byl to problem i u obvodacky rict,jestli by mi neco nenapsala. Pripadala jsem si trapne.A ona z toho moc nadsena nebyla.Koukala se tak divne.Asi ji to bylo neprijemny a nevedela co mi ma napsat. No uz na me nepusobi nijak zvlast dobre jako poprve. Knizku jeste dokazu vzit do ruky,ale i tak je jeste spousta času za celý den kdy se mi vkradaji hnusne myslenky.Jako připadám si fakt trapně, že mým hlavním problémem je rozchod s přítelem a s tím souvisí má deprese.Ale nedá se to ani popsat...Přeji ti hezký víkend a dobrou náladu.
petr, 16.05.2008 22:56:39, IP: ***.***.20.52, #49829
Tohle je přesně to, co jsem si myslel , že může nastat. Před měsícem jsme si tady povídali a svěřovali si to, co ani naši přátelé kolem nás nevědí. Pak přijde někdo, na něj se nalepí další a stránky se ubírají zcela jiným směrem.Chápu co jsi napsala...samozřejmě, že v současné době raději neopš až tak důvěrné věci.Mail od Tebe si samo že rád přečtu, malý problémek ...z domu teď mail neodešlu, jen z práce, ale když, tak smsku jo. Mailové adresy a tel. č. mají v podstatě všichni, nevím s kým sis již psala. Takže když , tak od někoho vyptej spojení na mě a ozvi se. Mail mi domů přijde, ale je lepší psát na oba (domů+zaměstnání). Jo,jo ...s láskou to jsou někdy starosti.O co krásnější může být o to hroznější je to pak bez ní.Kdysi dávno...cca v 17ti jsem dostal 40ky horečky, když mě má láska nechala na pospas...Na tuto ale spomínám ze všech nejraději, i když jsme tehdy chodili "jen" po parcích a nej. mezi námi byla pusa...ale prý na ty první se myslí nejvíc...no ale myslím, že klidně i na ty "poslední"...Já o sobě psal dřív, ale my se rozešli po 5ti letech, podržela mě při D, poté se vyzdravil a za pár měsíců bylo vymalováno. Dneska už má malého chlapečka a spolu i s její rodinou se bavím jako s dobrými přáteli. Oba jsme spokojení, takže i rozchod může dopadnout"dobře".Vím, že to Tvoje odloučení (rozchod raději nepoužiji) je ale úplně z jiného soudku.Pokud se tohle zkombinuje ještě s D!...I když naše Linda, ta k tomuhle měla ještě ztrátu zaměstnání, což je kombinace přímo vražedná...Ale o to víc si Lindy cením a vážím, je to fakticky neobyčejný počin, co nedávno provedla se zaměstnáním!! :-)) Je to Lindo naprosto super! Vím, že to ode mě slyšíš často, ale vím o čem mluvím... A Tvoje ftípky, to je něco, o čem se mi u Tebe před měsícem ani nesnilo! A hle...co všechno se dá i díky vůli dokázat...bezva. Tobě se to Kristalko podaří taky...neboj. Teď na sebe dávej bacha, nepřepínej se, nenuť se moc k ničemu, buď na sebe prostě hodná...jsoi asi dost oslabená, takže není čas na nějaká hrdinství! Ty si nech až budeš zase "v plné síle"!!
petr
Halina, 16.05.2008 23:11:54, IP: ***.***.9.57, #49832
No za to poděkuj Petře Romaně .....ona za mnou sama lezla a urážela , JÁ NE ........tím že budeš nadávat mně, to jen všechno zhoršuješ, protože to je nespravedlivý a to přesně nesnáším......nejsem žádnej malaj harant, aby mě lidi uráželi a vy co si tu hrajete na empatiky, tomu přikyvovali.........na to nejsem zvědavá........tím sami ničíte tuhle diskuzi lidem, kteří opravdu potřebují pomoct, jen kvůli prolhané Romaně.
petr, 16.05.2008 23:34:24, IP: ***.***.20.52, #49834
Na dopis z 23:11 ani nebudu odpovídat, protože to, co z těch dopisů cítím se nedá ani popisovat. Lidi, kteří si hrají na empaťáky, přitom jsou to depresáci atd atd. Jen nechápu, kdyby mě tolik lidí nenávidělo, jestli bych se snažil trhat rekordy , co do počtu napsaných a okopírovaných mailů...každý jsme ale NAŠTĚSTÍ jiný!!! Buď to nevnímáš, nebo nechceš, ale takovou zášť kolem sebe šířit! Kolikrát šmahem hodíš nás všechny do jednoho pytle a pak budeš mlýt to svoje: to Romana, já nic! :-(( Jenže ať se na Ženatém dohadujete jakchcete, tohle je o Depresi a my s tím nemáme mít nic společného!!! A Ty tady vnášíš zlo, zlo a ještě jednou zlo....ono se ale vrací , víš, dej si na tohle pozor. Neber tyhle řádky ve zlém...jenom můj názor...

Toni, s těmi bolestmi nemám vůbec zkušenosti, mě bolela! duše, to bylo šílené...AD zabraly tak snad po 8-10ti týdnech...taky dost hrozné...Myslím, že žádná AD ,hlavně typu SR (s pomalým uvolňováním), nezaberou dost rychle...bohužel...ale zase, alespoň ty moje zabraly a 6 roků pohoda....kéž by, že?! Držím pěsti, vydrž, ale s těmi bolestmi by snad mohl někdo pomoci ....
Kristalko, prosím Tě na takové řeči co píšeš úplně zapomeň!! Co je trapného na tom, když psychicky odnášíš rozchod? To je snad normálka...a jak, že doktorka se "blbě" díví?! Od toho je, aby pomohla! I když vpravdě, moje "obvoďačka" nepomohla vůbec, sportovat, chodit s kamarády....blabla, naprosto nezjistila, že jsemv těžké! depresi a to už bylo jen na hospitalizaci.Dívá se někdo blbě na zlomenou ruku? Nedívá...deprese je pochroumaná psychika...takže nemoc....na to jestli někdo blbě hledí vůbec!!!nedbej! Takoví Ti můžou být naprosto volní! Ty! jsi (pro sebe)důležitá, ne oni!! Taky držím pěsti..

Malířko, jsi ještě za plátnem? Sovo, přece nespíš? Nebo to jako, že mám(e) jít taky? :-))

petr
Kristalka, 16.05.2008 23:51:41, IP: ***.***.197.235, #49836
Panebože,6-10 týdnu????To tak dlouho trvá než to zabere??Brala jsem Citalopram asi měsíc a necítila žádnou úlevu,tak mi mamka lékárnice řekla,že to už nezabere že to mělo dávno zabrat,tak jsem to vysadila.Myslela jsem,že existují nějaká antidepresiva která zaberou alespon do týdne.Tak dlouhá doba??To prostě nemužu vydržet..to se zblázním uplně do té doby, už zase myslím na to nejhoršíí..ach jo.Ale díky za ty věty o obvodačce,pomáhají.Dobrou noc
Halina, 16.05.2008 23:57:25, IP: ***.***.9.57, #49838
Ale máte.s tím společné........stále ti opakuju, že to je vaše vina , co se tu děje, postavili ste se za Romanu , která mě tam chodila urážet a šli ste do mě......sám vidíš.... jak hloupí a primitivní lidé sem ze ženáče chodí a dobře víš, že Romana za mnu lezla první a přesto jdeš proti mě a tím mi ubližuješ......já mám také city a nenechám se urážet lhářkou jako je ona........mohu psát kam chci a taky to budu dělat ..........a depresáci není žádná urážka, prostě jen hledáš záminku,ale pozor, všechno ošklivé se vrací, já nic neudělala..........už několikrát jsem tu psala, že dokud tu bude Romana budu psát i já svůj názor na ní.........klidně pokračuj ve své hloupé filozofii, budeš diskuzi ničit dál...já nejsem onuce, aby mě kdejaká pakáž mohla beztrestně obtěžovat.
petr, 17.05.2008 0:02:02, IP: ***.***.20.52, #49839
Kristalko,
možná u někoho zaberou dřív, ale já s těžkou D musel čekat tak dlouho...Některá AD mají třebas rychlejší účinek...božínku, Kristalko, nechtěl jsem Tě tak vyděsit!!! Já od začátku bral a beru Wellbutrin SR, byla to tehdy naprostá novinka, byl jsem v našem městě 1. , kdo ho bral.I psych. musela nastudovat co a jak.Beru dodnes a ok.Asi bylo štěstí, že mi dali tyhle, i když po 6-8mi týdnech....ale těžké....nic moc...Chtělo by to asi toho psychiatra...Nesmíš ale ztácet hlavu a naději! Zvládneš cokoliv, i když Ti to teď přijde jako nemožné§ Bude to dobré !100%!!
Prozatím dobrou...petr
Halina, 17.05.2008 0:03:28, IP: ***.***.9.57, #49841
No to ste pěkně pokazili Kristalko.......mojí dceři pořádně zabraly léky až po několika měsících a mě to také trvalo asi 2 měsíce.......
Malířka, 17.05.2008 0:34:18, IP: ***.***.60.43, #49845
Už asi zaslouženě odpočíváte ve spánku, mějte ničím nerušenou noc, klidné a příjemné sny, načerpejte sílu a energii. Užijte si dny volna podle svých představ, relaxujte, udělejte si radost, mějte se rádi.
Dnes jsem nemohla odepisovat na maily, protože jsem slavila kamarádčiny kulaté narozky. A zítra sjíždím na raftu Labe pod Špindlem, takže, pokud se nevymáchám v ledové vodě, snad se tu v neděli objevím.
Kristalko, přišel ti mail? Opravdu se pokus být trpělivá, než ti zaberou AD. Prostě se přizpůsob situaci a uvidíš, že se ti najednou uleví. Ovšem, chvíli to trvá. Stojí za to, počkat.
Linduško, ty už se cítíš zcela zdravá? Obdivuju tě, že sis našla nové zaměstnání!!! Vlastně ani nevím, jak. Chvíli jsi nám nepsala a najednou pracuješ. Jsi frajerka :-)))
Romísku, Romísku, Romísku, to je hrůza... Non sens... My jsme tví přátelé a ... :-))) Nemám slov!!! Jsi skvělá ženská!
Péťo, jsi borec, já bych na to, co jsi napsal ty, neměla sílu. Odvádíš tu "práci" nejmíň za 10 lidí. Za sebe ti děkuju. RKollerko, mail jsem četla, ale teď jsem se vrátila z oslavy, tak ti píšu jen sem. Budu na tebe myslet. Ty jsi silná ženská s obrovským srdcem, určitě zítřejší návštěvu zvládneš. Mysli na to, že jim odpouštíš a mělo by se ti ulevit :-))) A v duchu si opakuj, mám vás ráda, to tě osovobodí od strachu. A oni se změní k lepšímu, věř :-)
Georgi, reaguju jen stručně na tvůj mail. Jsem ráda, že jsi v obraze :-))) Jak budu mít čas, odepíšu.

Posílám vám, moji milí lidičkové, dobří, příjemnou a uklidňující energii a přeju vám všem, abyste se uzdravili, abyste cítili uvnitř sebe pohodu, klid, harmonii, abyste měli energii a radost žít vaše cenné životy! Mám vás ráda :-)))
* * * Krásnou, dobrou noc * * *
::::::::::::::, 17.05.2008 0:59:31, IP: ***.***.217.5, #49847
Hajzlno, seš na moc velikém omylu.TY SEŠ ONUCE!!!!!!!!!Jen to nechceš vidět, seš ten největší povl.To že to tu zničíš ti nepomůže.,onucí zůstaneš dál.Nikdo tě nemá rád a to tě štve.Fuj špíno hnusná!!!!
Halina, 17.05.2008 8:00:02, IP: ***.***.9.57, #49855
Vypadni ty pakáži anonyme.......nechápu proč za mnou furt lezete jako Romana ??neotravuj.........ven!!!
Martas, 17.05.2008 10:04:11, IP: ***.***.1.78, #49863
Toni, já si myslím ze svých zkušeností, že můžeš mít potíže psychosomatické, někdo může mít deprese a nemá fyz. bolesti.Já nevím co máš za diag. , ale můžou to být uzkosti .a to já znám.Někdo to má oboje - uzkostně -depres. syndrom.co se týče uzkosti ,tak tělesné příznaky můžou být u každého jiné- např. třes , bolesti hlavy, šíje, zad , svalů, blednutí, rudnutí, chlad, naopak návaly horka, pocení, průjmy zácpy, nucení k močení, obtížné polykání, brnění v končet.,atd. nebo běžné je bušení srdce a tlaky do hlavy...aj...A pak uzkosti-nesoustřed., poruchy spánku, unava aj...a co se týče AD než zaberou opravdu to trvá déle než měsíc , ale u každého je to také jiné....tak to jen z mých zkušeností a ze zkušeností okolo....., ale jak ti píše Petr bude to dobrý , nejhorší na tom je , že to člověk musí vydržet než nastane to období kdy se to začne srovnávat....ono taky nic jiného nezbývá, je to tvrdá realita , ale uvidíte bude to zase dobré.Můžou přijít dny, kdy budete mít nějakou zátěž a nebude třeba o.k , ale už zvládnete se s tím porvat a nepanikařit a dobrá je opravdu psychoterapie .Marcelko jak je ti?Přeju Vám všem hezký víkend.
TONI, 17.05.2008 10:08:23, IP: ***.***.1.78, #49864
Ještě Toni, závratě jsou také typické pro panické stavy, pro krční páteř...??
        Předchozí   1 .. 141142143144145146147 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.