Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Všem, 18.05.2008 9:17:04, IP: ***.***.113.254, #49991
Kam Halina vkročí, tam sto let tráva neroste. Jediná možnost je absolutní ignorace a počkat až ji to přestane bavit.
kika, 18.05.2008 9:29:59, IP: ***.***.152.103, #49992
Buď ignorovat a nebo odejít jinam jako to už udělala spousta lidí. Sice mi je trochu proti mysli vzdát se a vyklidit pole, ale v tomhle případě je to nejjednodušší řešení. A nejúčinější.A Halino, lžeš, když píšeš, že urážíš pouze lidi co tě napadají.Ale sorry, nehodlám to s tebou rozebírat a ani dokazovat nějakým zkopírováním, že mám pravdu.Ber to ode mne jako konstatování.A ani nepátrej, jestli my dvě měly nějaké neshody, protože nepíšu pod svým běžným nickem. A k tomu jsi mě donutila ty, protože chci mít od tebe pokoj a přitom se na diskuzích opravdu něco dozvědět nebo i poradit druhým.
Vanessa, 18.05.2008 9:33:13, IP: ***.***.153.9, #49993
Se dívám Halino,že opět sedíš u komplu a číháš..chudinko..ani nemůžeš dospat.....proč jim to tu pořád narušuješ a tak nechutně se vtíráš???....
MMM, 18.05.2008 9:40:32, IP: ***.***.60.43, #49994
Halino, proč se živíš tím, že desítkám lidí otravuješ život??? Ty jediná proti všem!!! Nikdo o tebe nestojí, o tvoje plivání zloby, o tvoje příspěvky do jakékoliv diskuse, ani o tvé názory, NEJSI POVINNÁ NIKOHO TRESTAT, jak se chorobně domníváš!!! Jediná tvoje povinnost je, pracovat na sobě! Pomáhat druhým, být jim oporou. NE UBLIŽOVAT A OTRAVOVAT !!!!!!!!!!!!

Rozumíš? NIKDO TĚ NECHCE !!!! NIKDO O TEBE TADY NESTOJÍ !!! Naopak, všem pomůžeš a uděláš radost, když se omlčíš. Čti, ale NEPIŠ !!! NEUBLIŽUJ NEMOCNÝM. Protože jednou za to ani tobě nebude pomoženo!

Proč, PROČ TI DĚLÁ DOBŘE UBLIŽOVAT??? Prosím tě, už neubližuj.!!! Nebo šeredně skončíš.... NIKDO TĚ NEBUDE MÍT RÁD, NIKDO SE NAD TEBOU NESLITUJE A NEPOSTARÁ SE O TEBE V NOUZI ..... Pokud se sama o to nezasloužíš tím, že nebudeš ubližovat, naopak pomáhat!!!

Můžeš to pochopit????????
petr, 18.05.2008 9:42:35, IP: ***.***.20.52, #49995
Pěkný den vám všem.

Malířko, jsem rád, že jsi tu adrenalinovou anabázi ve zdraví přežila! To musel být celkem mazec!Voda má neuvěřitelnou sílu,že?! Mám s ní také své zážitky, když jsme měli v moři , které nás chtělo zahnat od břehu s ednou kamarádkou kdysi dávno zůstali...a poté, to netrvalo ani půl hodiny, museli dokonce jednoho mého kam.zachraňovat stylem a la Pobřežní hlídka.No , síla...Malování je bezpečnější , že? Však taky máš nick Malířka a ne Rafťačka...to hovoří o tom, co Ti je bližší. :-))
Luboši, Ty náš kluku.Včera jsi napsal bezva příspěvek.Chtěl jsem na něj ještě reagovat, udělala to dřív H., takže já se raději vyspal , než bych odpovídal na ni...Víš, jsou min. dva důvody, proč Ti odpověděla tak jak to umí jen ona. Ten první, méně závažný...není tu totiž Romana, se kterou si píší mluvou sobě vlastní.Ale neboj, dneska ještě přijede, takže ten "hromosvod" již nebudeš! Jo mimochodem vás všechny Romča pozdravuje z Krkonoš a myslí na vás... :-))
No a pak je druhý důvod.Nikdo nejsme dokonalý a i když někteří možná chyběli ve škole, když se probíralo tvrdé a měkké y/i, naštěstí byli přítomni , když se rozdávala slušnost, tolerance a hlavně když se rozdávala dobrota v srdcích.Tohle jsi Ty a je dobře , že jsi nedopadl opačně, neznáš možná perfektně češtinu ale nemáš srdce z ledu, neubližuješ lidem, na slušný dopis nečastuješ lidi, že jsou hlupási, nějací blbci , ať vypadnou, že píší samé hrubky...!! Vím, že Ty se nesnížíš k tomu, abys dotyčné odpovídal stejným stylem. Nebudeš se přece snažit hrát si na někoho, kým nejsi, aby jsi lupl na hrubý pytel hrubou záplatu! :-)) Ono totiž dobro se vrací v podobě dobra, jenže u zla je to to samé! A v těchto případech spíš nezbývá, než H. politovat, protože té zloby je v ní asi tak moc, že ona to dobré v sobě mezi tou zlobou již asi nemůže ani najít....je to škoda....ale pro ni. Nám tu sice kazí diskuzi, ale "ta je pro všechny" , čímž se taky ohání.Ona totiž asi přestává rozlišovat a rozpoznávat dobro od zla, vždyť jinak by takto nemohla na fóru vytupovat! "Uráží jen llidi, kteří uráží ji"...ale všichni jsme podle ní hlupáci, depresátoři, pokrytci....já jsem hystericky osamělý člověk, realizující se jen na fórech a moji afektovanost by mi žádná netolerovala!! Takže Ti chci tímto říct, že jednak pro dnešek jsi přestal díky mému příspěvku být tím hromosvodem...samo , že do doby návratu Romči :-))) Ty piš dál, H. přeskakuj, tak jak to činí i jiní, někdy i já...Jo a H. by Ti mohla taky vykat, když Ty, ač starší, vykáš jí! :-)) Jako asi jediný,...možná proto Tě ale nazvala "Hlupákem", teď mi to dochází. :-)))))Hlupáci jsou ale jiní! My to víme, ale oni si to nepřiznají, možná proto, že si to neuvědomují. Jo a v něčem má H. přece jen pravdu.Někteří totiž opravdu nepochopili princip diskuse....pletou si jí s hospodou alespoň 6. cenové skupiny! :-)))
Takže pěkný den a určitě nejen já se těším na Tvoje další maily!! :-)) petr
Marcela, 18.05.2008 9:43:52, IP: ***.***.109.12, #49996
Ahoj a dobré ráno všem. Je tady opravdu nějak vylidněno. Piště prosím, pište. Díky Lindo za radu. Čubinka má naštěstí náladu dobrou, ale moc nepije ani nejí, granulky nechce vůbec, tak jí dávám rýži s masem, to si naštěstí vezme. Je to pinďa, ale za těch pár dní co jí máme, jsem si jí zamilovala, a mám o ní strach.
Malířko, my máme dvě malé ovečky, ty mají naprosto černej čumák, kolem očí a nohy, jinak jsou hnědé. Jsou ale naprosto úžasné, akorát dohnat je s lahví mlíka je trochu problém. Už mi rozkousaly jeden dudlík, tak se budu muset nějak předzásobit. Příští týden mám jít na kontrolu k psychiatričce, tak jsem zvědavá co se dovím. Ty dny jsou pořád dost rozhoupaný, ale zas bych možná tu práci zkusila alespoň na pár hodin, jenomže to mám dost daleko, takže víc projezdím než bych vydělala. Fakt nevím.
Zkoušela jsem se porozhlídnout i po něčem tady u nás, ale je to dost velký problém. Nejradši bych svojí profesi úplně opustila a věnovala bych se zvířatům nebo práci v zahradnictví. To by mě asi naplňovalo.
Práce v tiskárně je sice skvělá, ale tam kde jsem zaměstnaná je obrovský stres. A ten já nezvládám vůbec. Když mám někam jet na delší trasu nebo něco vyřídit, klepu se od rána ja ratlík. Dřív jsem to zvládala naprosto v pohodě. Je to mazec, ale zatím se snažím na to moc nemyslet i když to moc nejde.
všem, 18.05.2008 9:46:22, IP: ***.***.113.254, #49997
Doporučovala bych vám raději Halinu ignorovat.Ona za vámi stejně vleze všude. A nějaká izolovaná diskuse pak přestane mít svůj účel.Nově příchozí , kteří potřebují pomoc ji nenajdou a vy pak začnete postupně ubývat.Prostě od teď ji berte jako naprostý vzduch a absolutně nereagujte.
petr, 18.05.2008 9:56:00, IP: ***.***.20.52, #49998
No, vidím, že pisálci se činí...to je dobře...teda jak u koho. Vy, kteří píšete, že H. ubližuje lidem máte bohužel pravdu...Izolovaná diskuse je řešení naprosto jednoduché, ale řešící pouze nás"staré známé"..tohle jsem již rozebíral.
Kristalko, Lindo...včera jste mě tady nechaly trčet jak Milouše Jakeš, který v 89 říkal, aby nedopadl jako kůl v plotě :-)) Linda možná bude již na trase v Ladronce (?) nebo kdekoliv, kde se bruslí.Kristalko, škoda, že jsem Tě v noci nezastihl.Ona Malířka nebo já jsme takové "sovy", my tady býváme dost dlouho... Takže, pokud Ti to půjde, piš dneska! Nebude Ti tak smutno.A příspěvky si vybírej! Některými se nemusíš zabývat, je to ztráta času a vám , kteří potřebují klid a spíš pohlazení duše takové pramálo prospívají.
Pěkný den děvčátka :--))) petr
Linda, 18.05.2008 10:30:49, IP: ***.***.198.172, #50000
Petře, já čekala a čekala a nikdo nepísal, tak jsem se uložila do hajan..
Nebruslím, páč leje jak z konve a tak si opravdu můžu dopřát to slibované ležení, k obědu bude zapečená brokolice se sýrovou omáčkou a mám tady hromadu časopisů, co nestíhám číst, tak je dneska prolistuju.
Abych řekla pravdu, vůbec se mi nechce zítra do práce..ach jo.
Marcelko, tak když čubinka jí rýži s masem, tak to snad nebude nic vážného. Nám chovatel říkal, že ty první dny po přivezení domů se to může stát, že bude mít průjem..
Jinak taky pomáhá černý hořký čaj, který moje čubina při těchto problémech normálně pije a nevadí jí to..ale vím, že někteří pejskaři to do svého pejska ne a ne dostat, takže zase hrozí, že raději než čaj, nebude pít pejsek vůbec.

Petře, tak už jsi ty svoje "šamšuláky" vyprovodil na poslední cestu?
Jestli máš fotky pejsků od holek, pošli mi je prosím taky, ju? To máš úkol na neděli, aby jsi nezvlčil :-))))

Kristalko, jak je dneska? Pořád smutno?

Luboši, tak to vidíš, delší dobu jsi se neozval a pak to hned takhle schytáš :-(..

Děsí mě jedna věc..a sice, že kdyby mi takhle někdo odepsal v té době, co jsem sem začala psát a byla jsem na tom hodně špatně...tak upřímně nevím, co bych udělala...možná i to nejhloupější o co jsem se pokusila s práškama.. Nikdo nemůže přesně vědět, co se v tom druhém odehrává a podceňovat to, je vážně nerozumné. Vím, jak se mnou zamával třeba přístup "odborníka" lékaře a jaké pocity beznaděje to ve mně vzbuzovalo. Zvedá se mi žaludek z někerých lidí a mít je po ruce, asi by inkasovali pár facek.

Malířko, taky u Vás prší? Tak to je dobré, ne? Já jsem spokojená :-))

Milunko, co Tvoje přípravy? Napiš nám, jak jsi daleko..

Ahoj všem pisálkům.

Nina, 18.05.2008 11:09:21, IP: ***.***.242.173, #50003
Ahoj Luboši,
moc tě zdravím a jsem strašně ráda, že jsi se zase svým laskavým vlídným způsobem ozval. Chyběl jsi mi tu, čtu tě od ledna a tvoje příspěvky mě vždycky moc potěšily, jako ostatně každého. A taky mi pomáhají, protože já jsem na tom sice zdravotně o něco lépe než ty, ale mám pořád propady, kdy je mi hodně úzko. A jestli se něčeho bojím, tak toho, aby ze mne nebyla zatrpklá stará bába, která bude okolo sebe nevědomky šířit svoji vnitřní nepohodu.

Už jsem ti to jednou napsala, jsi pro mě příkladem, že i z člověka, který je na tom hodně špatně, může vyzařovat dobrotivost a laskavost, kterou okolo sebe dokáže šířit. Tak i já tě prosím, nepřestávej psát, dokážeš potěšit jak mladé zraněné dušičky, které se určitě uzdraví, tak i mne (raději budu psát jen za sebe), která se možná bude muset s Černou dámou potýkat do konce života.

Nikoho jsi nevyhazoval, ani bys toho nebyl schopen. Jen jsi velmi slušně poprosil, aby dotyčná paní H. opustila tuto diskuzi. Já také nevím, proč tu je. Je podle svých slov zdravá, v pohodě, chodí do práce, má přítele, jezdí na výlety, žije šťastným životem. Tady na netu je spousta diskuzí pro ženy jakéhokoliv věku, třeba na "Viktorii", chodila jsem si je číst, povídají si tam o svých zájmech, rodinách, občas si postěžují na své chlapy, píší o divadlech, cestách, receptech, dětech, vnoučatech. Líbilo se mi tam, ale přiznám se, že jsem občas cítila smutek (ne závist, já jim to přeju), protože oproti nim jsem schopná vést jen omezený život. Ale v rámci svých možností se snažím být spokojená a užitečná a všichni tady bez rozdílu věku mi v tom pomáhají. Vždyť jsme se tu už i tak krásně smáli a dělali se ze sebe legraci, chci věřit, že si tu pohodu nenecháme vzít.

Kristalko, také tě zdravím, moc ti přeju, aby se ti co nejdříve ulevilo, je tu opravdu hodně lidí, kteří umí pohladit i poradit a dokáží reagovat ve chvíli, kdy to nejvíc potřebuješ.

Malířko, jsem moc ráda, že jsi živá a zdravá zpátky. Můžu se zeptat, v jakém ses koupala oblečku? Je na to prý nějaký speciální z neoprenu, rozšiřte mi, prosím, obzory (krápníky už mám s pomocí slovníku cizích slov zopakované).

Zdravím všechny krásné psí slečny, psí pány, býložravce, obojživelníky a dráčky této diskuze, jejich paničky, páníčky i příznivce, přeju hezkou neděli a těším se na psaníčka.
Malířka, 18.05.2008 14:01:06, IP: ***.***.60.43, #50014
U nás leje a leje už od včerejší noci, takže je mi dnes celkem dobře, dokonce jsem si dopoledne při úklidu a přípravě oběda prozpěvovala. Myslím, že vám, Lindo a Luboši je dnes taky líp, když Slunce neútočí na vaše nervy (a na moje). Měli jsme naplánovaný výlet na kolech a zase nic.
Marcelíno, tak ty musíš mít právě ty ovečky, které já tolik obdivuju!!! Měla jsem taky štěňáka, ale je to dávno a nepamatuju si, jestli měl jako mimino průjmíky. Jak píše Linda, měl by pomáhat slabý černý čaj, oslazený a suché piškotky. Jinak bych raději zajela na veterinu. Ať je tvůj čumínek brzy v pořádku!
Nino, s oblečkem do vody jsi trefila hřebík na hlavičku. Skoro bych zapomněla, co jsem s ním provedla. Měla jsem půjčený od kamarádky potápěčky neoprénový oblek a boty. Je hrozně těžký a obtížně se do něj souká, protože musí na těsno přilnout k tělu. Oblékala jsem se asi v této situaci: představ si silnici podél sešupu k řece, kde neustále projíždějí nahoru a dolů auta, motorky, cyklisti. (Byly tam zároveň závody.) Po pravé straně parkovali vodáci a u svých aut se převlékali, takže jeden stryptýz a oblikýz za druhým, ale nikdo nešmíroval, protože to se zkrátka nenosí. Takže jsem se musela vysvléknout z džínů a trička, bot. A velmi pracně a pomalu se soukat do těžkého, těsného, tlustého neoprénu s dlouými nohavicemi a rukávy, navléknout si staré tričko, které se může zmáchat, potom se zbavit podprsenky a zkroutit ruce za zády, skoro si vykloubit ramena a konečně jsem mohla zavřít zip. Ale co jsem záhy nezjistila, oblékla jsem si to obráceně! Předkem dozadu. Zip měl být zatažen na zádech a já ho měla vepředu. Co teď? Ostatní už na mě volali, jde se! Tak jsem si nasadila helmu, plovací vestu, boty a rukavice, popadla pádlo a šla. A za minutu už jsem se koupala! Neoprén je super, vnikne do něho voda, ale v momentě se ohřeje od těla a je v něm příjemné teploučko. Když jsme odjeli první sjezd, chtěla jsem se obléknout správně, ale všichni mě varovali, že mokrý už ho na sebe nedostanu. Tak jsem tak jela ještě jednou. Jo a vpředu asi v oblasti kyčlí pod bříškem mi visel ranec, lidi mi na něj zírali, byl to záhyb pro umístění zadečku :-) No, ostuda, větší, než dvoje vykoupání. Ale jsem šťastná, že jsem zvládla v klidu boj téměř o život.
Péťo, si piš, že se štětcem a barvami je to poněkud menší adrenalín :-))) Dokonce větší, než brusle, sjezdy na kole z prudkých kopců, bowling, squash a šachy. Mám fotky už nahrané v počítači, ale moc se to fotit nedalo, řeka se řítila, jak po horské dráze, takže přítelův foťák moc nestíhal.

Ještě vám napíšu, že dnes moc nemůžu používat počítač, mužský na něm pracuje a kouká na mě nechápavě, když škemrá, jesti si k němu můžu jít na chvilku sednout...
Takže se mějte moc krásně. Zatím je tu klid a já nám moc přeju, aby vydržel. Jinak už fakt nic nechápu...
Luboši, tobě jsem napsala mail.
Kollerka, 18.05.2008 15:22:51, IP: ***.***.36.57, #50018
Ahoj všichni moji milí lidičkové,
přeji vám krásné nedělní dešťové odpoledne.
To že prší mi narušilo původní plány jít do přírody na delší výšlap i s pejsánkem,ale vůbec mi to nevadí.Příležitostí bude ještě dost.
Alespoň mám čas sem napsat.
Luboši,ty jsi napsal velmi slušný příspěvek,hrozně ráda tě čtu a neboj taky dělám chyby a překlepy,však jsem taky podle H blbka.Pro nás všechny je však mnohem důležitější obsah a forma textu slučující se se slušností a úrovní a ty píšeš moc krásně a mají tě tady všichni moc rádi.Takže piš dál a čti jen ty příspěvky které tě budou zajímat.
Jak se jinak máš v dnešním odpoledni?Co vnoučátka?
Malířko,jsem taky moc ráda že jsi přežila ve zdraví a obdivuji tvou odvahu.Já bach se asi rozklepala jak ratlík jen při nastupování na raft a to plavat umím celkem slušně ale co ty pousuješ.asi bych se utopila,nebo přinejmenším bych ztratila to pádlo a příště už by mě sebou vodáci nevzali.
A děkuji za mail,v pátek jsem zvládla oslavu s novými přáteli úplně skvěle,krásně jsem se bavila,tančilo se a zpívalo až do tří do rána.A včera když k nám přijet otec s macechou a začali být nesnesitelní,děti mě velmi podržely a zachránily nejednu situaci.Pak jsme se po jejich odjezdu hodně nasmáli,protože to jsou lidi jak z jinýho světa a vyprávění o nich by bylo na celou knihu.Vidím je tak dvakrát třikrát do roka a to mi bohatě stačí.
Kristalko,já nevím jestli jsem ti to už psala,ale mně antidepresiva nezabrala ani po třech měsících a teprve teď když čtrnáct dní beru větší dávku tak teprve cítím změnu a to velkou.Třeba jak jsem šla na ty narozeniny,dřív bych se omluvila a brečela doma aniž bych věděla proč,nebo si otevřela flašku vína a brečela zas.Takže je potřeba vydržet,taky jsem moc ze začátku nevěřila že může dojít ke změně,tak tobě držím pěsti aby ti bylo brzy taky líp.
Lindo,tak jsem zvědavá jestli odpočíváš jak jsi měla v úmyslu,když nejdeš bruslit.Jak se má tvůj pejsek?
Marci,jestli se u tvé fenečky ten průjem do zítřka nespraví tak raději k tomu veterináři běž,ale taky si myslím,že to může být změnou prostředí.Psala jsi že nechce granulky,zkusila jsi je trošku navlhčit vlažnou vodou?My jsme je tak Bonynce dávali asi tři měsíce.Jinak si myslím,že bys asi opravdu měla zkusit nějakou jinou práci,zvlášť když máš v tiskárně stres a ještě hodně projedeš.
Vím že se to radí,ale třeba budeš mít štěstí a něco se ti naskytne.
Ninuško ty taky vždycky krásně píšeš,píšeš o lepších dnech i o propadech.Je vidět že bojuješ a chceš vyhrát nad D.Slíbila jsem že ti pošlu mail,tak pak to zkusím,jestli mi to půjde.A jak se vůbec dneska máš a co děláš?
Peťo,zdarec mazec,Tebe taky moc zdravím a těším se na tvoje psaní.Baví mě všechno o čem píšeš,krásně se to čte,sem tam nějaký vtípek,jsi prostě sqelej týpek!
Romčo,doufám že jsi se měla fajn a že napíšeš až se vrátíte.
Toni,jak jsi na tom,myslím na tebe!
Zdravím taky Milunku,naši nevěstinku,Lili,George,Honzu a Anetku a všechny ostatní hodné lidi.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
TONI, 18.05.2008 16:40:17, IP: ***.***.64.186, #50023
Milá KOLERKO,MALÍŘKO,MARTÁSKU,PÉTO a spol.ROMI,MARCI................a ostatní.jak by řekla má dcera v pubertě -nějak to nedávám.Snažím se ale bolesti neodcházejí a energie bohužel nepřichází.Moc se mi líbilo jak napsala KRISTALKA,že je jí smutno a že se tu někdy řeši..................prostě slovíčkaření.Kristalko věř ,že nejsi sama je tu spousta hodnech lidiček co tě chápou a poradí.Já sama jsem chodim pro pomoc a jsem moc ráda že jí dostanu.Snad jednou až i mě bude lépe budu sem chodit a taky psát co mi pomohlo a snažit se pomoci někomu.Zatim se v tom plácám-ALE DOUFÁM-NÉ VĚŘÍM ,ŽE BUDE LÍP.Ikdyž se musím přiznat,že někdy mám takové stavy,že bych raději.......Přesto se snažim a to hlavně kvuli dětem a těm kterým bych odchodem od tud ublížila.
Halina, 18.05.2008 16:51:15, IP: ***.***.9.57, #50024
No tak si nevymýšlejte .........Luboš začal vyhazovat mně ne já jeho............hihi........a znova opakuju, že na to NEMÁ PRÁVO...........já jsem sem přišla s uplně normálním příspěvkem a hned se do mě navezla Miluna a pak se ukázalo, že blázen Romana mě chodila urážet jako Kopretina ........a vy místo abyste se k tomu slušně postavili, tak jste se do mě pustili.........takže já sem budu dál psát co chci.....můžete si za to sami ..........kromě toho je to veřejná diskuz ,kam smí všichni......:-):-)

Kristalko sem nechoď mezi ty blbce, oni lžou co se jim hodí, hnusná Romana mě oběžovala a teď dokonce ten hloupý starý Luboš a oni zas vedou svou ...........:-)
MMM, 18.05.2008 17:01:43, IP: ***.***.60.43, #50026
Jestli tě těší, že všude na vážných diskuzích, kde si lidi byli oporou, zůstala po tvém vpádu jen destrukce, "země" zničená zemetřesením, povodněmi, uragány, tsunami, tajfuny, požáry, úmornými suchy, nálety kobylek, sopečnými výbuchy, morem, svrabem, neštovicemi, leprou, hladomorem a inkvizicí, prosím, zůstaň.
        Předchozí   1 .. 144145146147148149150 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.