Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Lubos, 17.05.2008 21:00:09, IP: ***.***.106.66, #49943
Ahoj,toto je dizkuze DEPRESE,pro lidi,kteří si předávají zkušenosti,pomůžou radou,jentak si chtějí popovídat,radovat se z úspěchů druhých,přivítat nové lidičky,mít se rádi,já jsem tady byl moc rád,moc lidí mi tady chybí,nevzdávejte to,vím,že si mailujete atd.,ale tady jde o lidi,kteří by se rádi zapojily,jako to třeba teď udělala Kristalka,ale když tady všichni z dizkuse odejdou,nebudou si kde mět vylít srdíčko.Vždyť tady tak krásně psalo mnoho lidí,Malířka,Kolerka,Romana,Nina,Marcela,Miluna,Linda,Aneta(gratuluju k dnešním jmeninám),Toni,tedˇKristalka,Pája,Petr,Honza,Georg a další a další.Proto,prosím,Halino,opusťte tuto dizkusi,zde ubližujete nemocným lidem a nevěřím,že někdo může být tak zlej,že by nepřál lidem uzdravení.Zrovna je tady tabulka,právě se řeší a je tam napsáno:Milenci paní Haliny,patrně se to týká vás,tak tam určitě máte prostor,kde se můžete vypsat,já tyto stránky nenavštěvuji,tak vy nenavštěvujte naše:DEPRESE.Díky.
Přeju všem,kdo sem patří,krásný večer.Luboš.
Malířka, 17.05.2008 21:46:32, IP: ***.***.60.43, #49944
Kristalko a Pájo, zkoušela jsem vám poslat opakovaně obrázky a asi jste nic nedostaly. Musím zapřemýšlet, nebo se někoho zeptat, čím to je.
Marcelko, pro mě je práce přímo zabiják :-))) Z jiného soudku - ovečky se mi líbí nejvíc ty s tmavohnědými, já říkám pálenými, obličeji a nožkami. A na ulici i za plotem nevynechám jediného hafana, abych si ho neprohlédla, nepohladila, nebo na něj aspoň nepromluvila.

Luboši, tobě jsem před chvílí taky odepsala. Svůj příspěvek jsi napsal krásně..., výstižně, logicky a slušně :-)))

Omlouvám se, jsem unavená z vody, usínám před obrazovkou. Přeju všem mým milým přátelům a kmarádkám klidnou a dobrou noc :-)))
Halina, 17.05.2008 22:38:22, IP: ***.***.9.57, #49948
No to mě ani nenapadne Luboši, já píšu na diskuzi jako ty a jestli se ti nelíbí, že sem píšu, tak jdi jinam....... KOUKÁM ŽE SE SNAŽÍŠ VYVOLAT KONFLIKT..........tohle není VAŠE diskuze .......ale diskuze pro všechny a jestli jsi takový hlupák a myslíš si, že Milenci paní Haliny jsem založila já.......tak jsi k politování, běž si tam psát ty.....mně se ta diskuze, co ti blbci založili.....vůbec netýká, je to jejich problém.....
Koukej odtud vypadnout, tvoje psaní je samá hrubka.....budeš asi nějaký blbec........díky za pochopení......:-):-)
No, kdo by si asi taky psal s prolhanou Romanou, že ano........jen hlupáci.
Hanka, 17.05.2008 22:53:10, IP: ***.***.217.5, #49951
Halino, nikomu tu nevadí jestli má Luboš v psaní chybu a nebo ne.Zato všem určitě vadí tvá neomalenost,Je to strašné.Přijdeš a urážíš lidi, neumíš psát normálně, je to hrůza.Podepíšu se,ale je mi jasné co bude následovat.Hana
Halina, 17.05.2008 23:11:22, IP: ***.***.9.57, #49955
Jsi asi slepá Hano, když nevidíš , že já píšu normálně......a o Romaně píšu pravdu .....to jsou KOPIE, ne žádné výmysly.......prostě tohle je diskuze na kterou může KAŽDÝ......i já .......a když za mnou Romana lítá a uráží , tak já sem mohu přijít a říct to.....nikde není psáno , že nesmím.........a že za mnou lítají debílci z ženatého.......milenky, kterým vadilo, že jsem je kritizovala.......s tím nic neudělám, pro pravdu se každý zlobí......jak vidíš bojí se i podepsat.:-):-)
Prostě když se vám moje příspěvky nelíbí, založte si svou zamčenou, já píšu jen to ,co cítím:-):-)
Přijdeš a urážíš napiš Romaně a né mně.....ona lezla za mnou.......a psala přesně tak jako ti blbci co ted lezou sem viz 11111 a jiné anonymy.....:-)
Hana, 17.05.2008 23:28:08, IP: ***.***.217.5, #49961
Urážíš Luboše a ten ti nic neudělal, ostatní mě nezajímá, to si vyřešte, ale všude jen urážíš, podívej se kolem sebe.Hana
Kristalka, 17.05.2008 23:38:01, IP: ***.***.197.235, #49962
Je mi smutno:-(( A tady tak vylidneno.Jen same hadave prispevky...:-(
Halina, 17.05.2008 23:43:46, IP: ***.***.9.57, #49963
Urážím lidi, kteří urážejí mně a se slušnými píšu normálně.........Luboš se do mně navezl, přitom sem může psát uplně každý, vy tu nemáte žádnou rezervaci........když vám to vadí.......tak nechoďte na diskuze........a Luboš se do mě navezl sám.:-):-)
Linda, 17.05.2008 23:54:00, IP: ***.***.195.252, #49967
Marcelko, čubinka může mít průjem jen ze změny prostředí (nervy), přeci jen, je to malý špunt :-) to bude dobré..jedině, kdyby byla třeba úplně bez zájmu, nebo to trvalo déle než 2-3dny, pozor, aby se neodvodnila.

Kristalko, mně AD zabrala taky až za měsíc..nejde nic jiného, než to vydržet, měla jsem třeba strašně bušení srdce, až jsem se bála, že mám infarkt a byla jsem schopná vnímat jenom to. Úzko mi bývalo taky hodně, teba v pátek jsem jela z práce, byla trochu vykolejená z té služební cesty, stojím v zácpě, kouknu doleva a tam svatební salon..no a už jsem bulela, v krku knedlík...
Kočko, uvidíš, že když se u doktorky budeš cítit dobře, povíš věci, které třeba neřekneš ani nejbližším a hlavně Ti může pomoci pochopit i sama sebe..reakce, ale i třeba to, co člověk udělá špatně a neuvědomil si to..prostě dostaneš jiný náhled. Podle toho, jak píšeš, jsi jistě chytrá holka a hlavně máš snahu s tím bojovat.. Nejlepší je čas, i když to období žačátků je hrozné a máš pocit, že už to nikdy lepší nebude. Taky jsem tomu už nevěřila. BUDE - uvidíš..Opravdu.. Tak ráda bych Ti pomohla, protože jsem si tím vším prošla nedávno..a ještě zdaleka nejsem jako dříve, ale je to o mnoooho lepší..Ještě k tomu pláči - plakala jsem i když mi někdo řekl dobrý den, nebo ahoj-jak se máš a už byly slzy jak hrachy..

Malířko, práce byla spíš náhoda..byla jsem v březnu na pohovoru v jedné firmě a najednou se ozvali, jestli můžu druhý den nastoupit.. Říkala jsem si, že to prostě nezvládnu..ale kupodivu mi to asi všechno pomohlo dostat se opět do komunikace s lidmi..i cizími..a prostě to jako "brigádničení" mi pomáhá.. Zase si říkám, když nebudu chtít, tak tam prostě nepůjdu a vyprdnu se na to...a to mě nějak ukolébává, že je to jen moje dobrá vůle, že tam jdu..

Byla jsem dneska na brusličkách a teď v kině na V Bruggách...dobrý..:-))
Zítra ráno zase brusličky a pak už si nic neplánuju, protože mě ta práce a to lítání přeci jen vyčerpává, takže musím ještě počítat s časem na odpočinek a ten bude zítra :-)) po zbytek dne.

Petře, já s těmi AD opravdu nevím..ani nevím, jak se třeba potom časem vysazujou..ale jak tady psaly některé kočky..taky po nich nějak macatím a otékají mi ruce, nohy..funím..no po tělesné stránce se moc dobře necítím. Hlava se mi kolikrát motá, jak po sudu piva :-( i když jsem brala asi tu nejnižší dávku 1Sertralin padesátku denně..ale teď nevím, jak a kdy z toho ven..

Zlatíčka, všechny Vás moc zdravím a jsem ráda, že jsem Vám zase v klidu napsala..:-)
Kristalce, 17.05.2008 23:59:47, IP: ***.***.195.252, #49969
Kočko, já tu jsem, tak klidně piš..ještě udržím oči chvíli otevřené:-))
Kristalce, 18.05.2008 0:01:03, IP: ***.***.195.252, #49970
Kočko, já tu jsem, tak klidně piš..ještě udržím oči chvíli otevřené:-)) Linda
petr, 18.05.2008 0:07:40, IP: ***.***.20.52, #49971
Kristalko, pěkný pozdní večer! :-))
Není vylidněno, někteří čtou a nepíší, sledují zase některé děsné příspěvky....napadání, osočování...pokud jsi ještě "na drátě" , tak klidně napiš...petr-sova tady ještě asi bude.
petr
petr, 18.05.2008 0:25:58, IP: ***.***.20.52, #49973
Pěkný večer i Lindě!
No konečně! Právě jsem si ale říkal, že jsi byla na bruslích a pak v kině. No, ale dočkal se Tě...což mě těší.
Dnešek jsi prožila asi v pohodě,že? Nepršelo u vás? Tady začalo před chvilkou a v neděli mají být přívalové deště.
Já v so. trošku doma pracoval, odp. si pak nachystal věci, že vyrazím do lesa a prostě ven, vytáhl Axolotlíky z mražáku, abych je vzal na poslední jízdu...paxi jen tak na chvilku lehnul...a...vzbudil za 3,5 hodiny...takže vstal , dal je zase na mražus a nejel nikam. :-))) Ale neva, pojedu jindy. Vždycky se snažím dělat to , na co mám náladu. Nakonec , proč dělat něco na co člověk nemá náladu? Nemyslím práci a takové ty nutné k "přežití".
Pošlu, jestli máš "oči otevřené" a jestli náhodou už "nefičí" :-))
petr
Halinka, 18.05.2008 7:40:51, IP: ***.***.9.57, #49985
Ano máš pravdu Petře , je to osočování, protože na tohle forum může psát, každý kdo má pocit, že sem chce něco napsat ..........a vyhazovat nikoho nemůžete........já tu mohu psát od rána do večera, není tu žádná vývěska , kdo a o čem má psát ........takže se zklidněte!....To jsem si všimla už dřív, že někteří méně inteligentní jedinci na forech nepochopili princip diskuze a jak ječí, vypadni, my sme si tak hezky povídali.........jakoby tu měli předplatné, hihi:-):-)
Halině, 18.05.2008 9:14:27, IP: ***.***.113.254, #49990
Mám ti překopírovat kolikrát jsi vyhazovala lidi ty?
        Předchozí   1 .. 143144145146147148149 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.