Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

1111111111111111111, 17.05.2008 12:03:47, IP: ***.***.217.5, #49881
Proč by měl anonym vypadnout, každej si tu ty onuce může napsat co chce, seš onuce a tak to taky budu psát:o)))))))Já za tebou nelezu, ty sem lezeš za mnou.Ha ha ha,p rčááá, vypadni, tak si mi to napsala?HAJZLINO ONUCE,špinavá.
Halina, 17.05.2008 12:56:54, IP: ***.***.9.57, #49893
Ne já tu byla dřív a vy se za mnou tahnete všude jako smrad ......nebo jako Romana Kopretina........přitom se ani neumíš podepsat, chudáku, bojíš se představit se ........hihi......:-)
33333333333333, 17.05.2008 13:33:35, IP: ***.***.217.5, #49895
tebe ty onuce špinavá se nebojím a já jsem tady byla rozhodně dřív, ty ses sem vetřela a kazíš to tu.proč bych se podepsala, abys zase hysterčila, že mám vypadnout jako jiní?kdepak ty špíno, padej odtud nemáš tu co dělat!!!!
honza, 17.05.2008 15:22:09, IP: ***.***.90.205, #49902
Pro starou partu:vidím že se stále rozrůstáte.Ale nekašlu na vás,sleduju diskuzi....Já naštěstí už nemusím psát z důvodu těžké deprese.Ale taovou lehkou,jak číhá v povzdálí,pořád cítím.Včera jsem si udělal trochu radost s autem,dnes se proletěl(jen 180).Jak jsem psal,že mně doktor rozhodil změmou léků se srovnalo.Ale tvrdí,že je ještě dlouhá cesta před námi....Přeji všem hodně sil a klidu v boji,hlavně nováčkům:věřte,bude líp, jen vydržet.Hezký den
Marcela, 17.05.2008 15:25:10, IP: ***.***.109.12, #49903
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla a nestačím se divit, jak se tu lidé hadají. Buhužel naprosto mimo téma. Jinak pro Vás co sem chodíte za jiným účelem mež se zoufale napadat.
Pejska už mám, je skvělá, máme ještě dvě nová jehňata a tak je každý den 2x honím s láhví mlíka po zahradě. Moc mě to baví. MOHLA MYCH SE TÍM ŽIVIT. Jinak se cítím celkem dobře. Possední dva dny odstoupily úzkosti a hloupé myšlenky. Jsme skoro pořád venku. Změnila jsem psycholožku, myslím že je výborná. Když jsem odcházela z její terapie, bylo mi sice moc mizerně, ale to proto, že se dostala do jádra mých problémů. Každým dnem je to lepší a snažím se řídit dle jejích rad. Sice jsem tam za hodinu a půl zaplatila 400 Kč, ale moc mi to pomohlo. Doufám, že i Vám je trochu lépe. Marats , děkuji za e-mail, v žádném případě sjei se mě nějakým způsobem nedtkla, je to tvůj pohled na svět, a určitě ti to v tvé pomoci pomohlo. Já už jsem se zkoušela také ubírat tímto směrem, ale nejsem proto asi dost odhodlaná.
Koukám, že náš bubáček Halina tady pořád dělá bububu´.
Martas, 17.05.2008 19:05:20, IP: ***.***.1.78, #49912
Marcelo, jsem moc ráda , že je ti lépe!!!!
Halina, 17.05.2008 19:11:28, IP: ***.***.9.57, #49916
Já nedělám bububu........ale furt sem za mnou lezou lidi z ženatého, mám je všude v patách .....hihi.......a většinou mají úroveň, jak vidíte a ani nemají jméno.......:-):-)

Nechápu, proč máš placeného psychologa, já měla vždy psychology přes pojišťovnu .
Galina-Halině, 17.05.2008 19:24:11, IP: ***.***.113.254, #49921
Ty jsi měla psychology na pojišťovnu a taky jak to s tebou dopadlo.
Halina, 17.05.2008 19:34:34, IP: ***.***.9.57, #49925
A jak to dopadlo....jsem vyléčená a pracuju a mám vztahy a všechno, předtím nebylo nic............je spousta psychologů.... co pracují přes pojišťovny, tak proč utrácet peníze, dcera má výborného psychologa a taky na kartičku.
Marcela, 17.05.2008 19:58:37, IP: ***.***.109.12, #49930
Halino, nebudu ti tady vysvětlovat proč mám placeného psychologa. Nehodláš mě tady doufám za tohle kritzovat, nebo se mi snad posmívat, říkat jak jsem hloupá. Ne? Děkuji, jsem Ti vděčná. Pokud jsi byla nemocná jak říkáš, dobře víš jaké ty stavy jsou a na penězích co se týká zdraví Ti až tak moc nezáleží. Já ze své zkušenosti vím, když se plácám v depresi, dala bych nevím co, aby mi bylo lépe. Navíc, toto není klasický psycholog, je to trošku z jiné oblasti, ale to tady nebudu rozebírat. Chodilo k ní mnoho mých známých, velmi jim pomohla, odstranila jim i různé druhy fobii. Zachránil před sebevraždou.
Já chci být zase taková máma jako dřív, cítit lásku, radost apod. "Dám i půl království a princeznu za ženu, když se mi vrátí emoce, odstraní starch z depresivních myšlenek. Kolik to stojí mi je jedno, podotýkám ovšem, že se v penězích netopíme, ba naopak, ale chci udělat maximum a být zdravá. Věřím, že mě chápete.
Jinak čubinka je hodná, akorát moc nebaští a má průjerm, tak mám trochu obavy, nemohla by mi tady poradit nějaká pejskařka?
Jinak je nesmírně hodná a spinká s náma v posteli:-)))
Malířka, 17.05.2008 19:59:48, IP: ***.***.60.43, #49931
Všem přátelům a kamarádkám přeju pohodový večer! Doufám, že se cítíte dobře a pokud ne, přeju vám, abyste se dobře cítili!

Hlásím se živá a celistvá, po sjezdu divoké vody na raftu. Tedy, až tak adrenalinové jsem to nečekala. Ještě, že nic necítím, tak jsem se ani nestačila bát. Dvakrát mě peřeje smetly z raftu do vody a její nezměrná síla nás unášela i s ním, úplně bezmocné. Nemohla jsem dýchat, i když jsem měla hlavu nad hladinou. Konečně se nám podařilo raft zaparkovat při břehu a s velkou námahou se dostat na břeh. Potom jsme to snad 5 minut všichni rozdýchávali (kromě mě ještě 4 zkušení chlapi). Naštěstí jsou kolem raftu upevněná lanka, jednoho jsem se v tom fofru a v šoku z ocitnutí se v ledové vodě, chytla. Ale najednou mi proud vyrazil z ruky pádlo, a o pádlo se nesmí přijít, jinak to můžete celá posádka zabalit. Podařilo se mi čapnout pádlo zpět, přitom se držet lanka a tím pádem i člunu, nenechat se otlouct o vyčnívající balvany, nadechovat se vždy před tím, než mě proud stáhnul pod hladinu.... Ale pak jsme už sjížděli bez muže přes palubu, dokonce jsme "skákali" 2 metrové jezy, pod nimiž se tuny vody melou a tříští a vracejí se protiproudm zpět. Sjela jsem si trasu podruhé a hned na začátku jsem opět zahučela do peřejí a se mnou i kormidelník. Ale už to nebylo tak dramatické. Adrenalin!!!

Ráda bych vás všechny oslovila jménem, ale jsem unavená, byla to dřina. Ale vzpomínala jsem na vás, co asi právě vy děláte, jestli všechno zvládáte a cítíte se dobře.
Nino, přečetla jsem si mail, moc mě mrzí, že s dcerou stonáte a přeju vám oběma brzké uzdravení :-)))
RKollerko, jsi v pohodě? Myslím na tebe.
Romísku, užij i weekend podle svých představ i s Roxy. Dnes jsme projížděli směrem na ty Kerkonoše kolem gofových kurtů, tak jsem koukala, jestli tě s rodinou někde nezahlédnu:-)))
Marcelko, cestou autem jsem obdivovala dvě zvláštně vybarvené malé kozy a hned jsem myslela na tebe, že je taky chováš. Přeju ti krásné chvíle ve společnosti nového člena tvé rodiny, štěnátka - fenečky, v tomhle věku jsou psi nejsladší :-)))
Toni, ty bolesti mohou opravdu být psychosomatického původu. Určitě se začnou vytrácet s tím, jak na tebe budou působit tvoje AD. Zkrátka, jak se zpívá v jedné písni: "Hádala se duše s tělem." Psychika si může pohrávat s tělem a tělo se zase dokáže urputně bránit a volat o pomoc bolestí. Toni, vydrž, prosím tě! Určitě by bude brzy líp!!! Ale nezapomínej být na sebe hodná, opatruj se, odpočívej, jak nejvíc můžeš, ano?
Honzo, to je fajn, že jsi napsal a navíc dobré zprávy. Držím ti palce. Jak se má Alka?
Georgi, Lili se nám nějak neozývá, to je škoda.
Zdravím další a další zpřízněné duše, jako Milunu, Martas, Anetku, Annu, Gabču, Páju,Hraběnku, Luciana a tiché společníky, kteří nás jen čtou....
Kristalka, 17.05.2008 20:06:51, IP: ***.***.197.235, #49932
Ahoj Malířko, opravdu jsem stále žádný mail od tebe nedostala:-((
Halina, 17.05.2008 20:08:40, IP: ***.***.9.57, #49934
Ne já se ti rozhodně neposmívám, ale já jsem byla s dětma sama a peníze jsem neměla a přesto jsem měla výborný psychology a vždy zadarmo .........tak mě vždycky udivuje, když někdo píše, jaký dává sumy..........no pokud je výborná, tak to jo, proč né..........ale někdy člověk narazí na případy.....třeba dětská psycholožka v Motole, který je nejlepší dětské psychiatr. odd.v republice, léčila dceru a když sme přišly, tak hodinu mlela a nepustila nás ke slovu a pokaždý........to sem v životě neviděla.
Pája, 17.05.2008 20:13:18, IP: ***.***.91.177, #49936
Jediným lékem proti depce je totální změna svých návyků! Můžu-li poradit, pomáhá i nějaká činnost, např. začít podnikat, koupit si pejska, najít si milence, zhubnout, dbát o sebe....prostě změnu!
Marcela, 17.05.2008 20:58:30, IP: ***.***.109.12, #49942
Díky Halino, je vidět, že se s tebou dá i normálně komunikovat. Já jsem zatím měla smůlu na psychology, tady v okolí je užší výběr a tahle psycholožka byla první, od které, když jsem odcházela, měla jsem pocit, že se se mnou konečně něco děje,prostě jsem ten efekt terapie cítila.
Totální změna návyků je sice dobrá věc, ale bohužel někdy to nestačí a dle mého názoru v akutní fázi deprese na to chybí energie. Byla jsme ráda když jsem byla schopná si alespoň vyčistit zuby.
Malířko, já jsem kozu chtěla taky, jenomže jsem jí nesehnala. Byla jsem se ale podívat v pátek na kamerunského kozlíka, ale manžel ho prostě nechce mít přez zimu a já zase jo. Takže mám zatím smůlu, třeba se mi to podaří příští rok ho ukecat.
Ale zvířata jsou skvělá, někdy se mi opravdu nechce, dřív jsem se nutila abych doma vytřela podlahu, teď se nutit nemusím, protože pejsek dělá doma všude louže, tak to prostě jinak nejde, ale cítím i účinky AD. Měla bych se taky asi vrátit do práce, ale to je pro mě bubák. Ten zatím straší ve dne v noci.
        Předchozí   1 .. 142143144145146147148 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.