Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Anetě Romana, 14.05.2008 11:48:00, IP: ***.***.68.88, #49187
Anetko, psala jsem Ti něco málo už výše a druhou věc - nepovažuj Váš vztah za prohraný. Pod vlivem D vidí manžel vše jinak. Bylo by dobré, kdyby navštívil psychiatra a přece jen zkusil AD, jsem přesvědčená, že až by ustoupila u něho D, viděl by vše včetně Vašeho vztahu, a to především, v úplně jiném světle. Hodně sil a hlavu vzhůru. Romana.
Malířka, 14.05.2008 12:33:26, IP: ***.***.60.43, #49189
Romísku, teď jsem ti stvořila dlouhatánský dopis, odeslala a opět se mi to vrátilo, jako chyba. Já už to podruhé nenapíšu. Už tolikrát jsem ti napsala slohovku a ty jsi ji nedostala, že si začínám myslet, že nám není nějak přáno.... Od tebe mi došlo všechno. Jsem nadšená. V dopise jsem pracně všechny fotky komentovala, syn je krásný, Sázava úžasná, manžel totální sympaťák, ty netuctová, zajímavá kočka se zvláštníma očima, na svatbě švagra se mi zdá, že bys potřebovala za každým obědem nášup :-))). Myslím, že kvůli těm tvým očím se nápadníci museli poprat...
Musím jít něco činit. Odpoledne a uvidíš, že tomu propadneš a určitě to zvládneš, pokud lyžuješ, jsi zvyklá udržet rovnováhu.

Příjemné odpoledne všem dobrým duším :-)))
Aneta, 14.05.2008 12:53:25, IP: ***.***.41.2, #49190
Romanko díky za podporu, já jsem si do včerejška naděje dávala. Těžko se dá popsat, jak se ke mě manžel chová. Je to asi hodně silná alergie, odpor. Už nezvládá ani projevy "ze slušnosti". Ráno už neměl sílu odpovědět na pozdrav, včera jsem přijížděla domů, šel právě z parkoviště, musel mě vidět, ale nepočkal chvilku, aby nemusel se mnou jít. Asi si dovedeš představit, co to se mnou dělá. Jak rychle člověk ztrácí sebevědomí, jak strašně nicotně a hnusně si připadám. Vím, že mě takhle lidi kolem vůbec nevnímají, ale fakt, že on, mě ponořuje do zoufalství. Jeho rodiče se budou zabývat naší krizí, žádná by ale nebyla, nebýt D. Hrozně moc se potřebuji zvednout, asi se na manžela vnitřně naštvat, přestat ho omlouvat nemocí a minulost nevidět růžově, když on mě vidí a chce jen černě. Na víkend se chystám na chalupu, už se na to snažím upnout, doma jsem do zítřka sama, snad mi to udělá dobře. Ale přesto moc děkuju za pochopení Tobě i Vám všem. Já jsem bezbranná, můžu jen přihlížet, boj svádí on. Na jeho konci nesmím být už troska.
Halina, 14.05.2008 13:38:49, IP: ***.***.9.57, #49195
Aneto jaks přišla na to, že má manžel depresi a že to není tím, že je třeba ve vztahu unavený ???To jsi sama odhadla tu diagnozu ??
Mně přijde nepravděpodobný , že by dva lidi co spolu žijí, měli náhodou stejnou těžkou depku.....kromě toho vím, že lidé , kteří mají psychický problém, posílají na psychiatrii všechny okolo sebe, jako například tady panikářky, viz Jana a spol
Halina, 14.05.2008 13:47:53, IP: ***.***.9.57, #49197
Já vím Georgi, že dělám chyby v čárkách a překlepy , někdy se i seknu v mně nebo v y, i........ v tý rychlosti......to každý tady.....ale něco jinýho je , když sem příde člověk, který píše příšerný hrubky jako :.... tadýk, abyjsme, byjste , buchví ....a jiné a opakuje je stále a není ani schopen pochopit, kde dělá chybu .....jako Jana Abysjme.......prostě to už bolí od očí , to už je moc ...

Ale zajímavé je, že se vyjadřuješ k chybám a překlepům a dvojí tvář Romany ti nevadí .........tady píše jako máslo a mě se jinde posmívá, že mám postižené dítě .........to ti neva ??
Myslím , že se chová jako blázen , když ve 44 letech píše na diskuze jako několik lidí , jednou jako empatik a podruhé jako dlaždič ...!!!:-):-)
................, 14.05.2008 13:51:23, IP: ***.***.217.5, #49200
Dobrý den, jmenuji se IVČA jsem venkovská slepička z Krušných hor a vdávala jsem se mladá a blbá (to sem dodnes..hihi) Vzala jsem si vylízanýho kamioňáka,.....(sama mám vysokou školu u nás ve Lhotě)...... kterej byl uplnej vůl, kromě toho, že byl výborný bavič ve společnosti......to je hrozně důležitý pro život:-):-) tak sem si s ním hned pořídila tři děti, hihi........vydělával prý hodně peněz, ale kam je dal, nevím, protože ted máme jen společné dluhy .........kamioňák na mě celý roky se*re .....tak sem si našla ženatého milence a ten má také dluhy, jak jinak ......ale hodíme se k sobě , on má dluhy já mám dluhy hihi.....budeme spolu krásně žít, ale až v příštím životě ........hihi.......prčááááááá
Tak zatím dělám dál blbku kamionovi, peru mu fusekle a trénky, utrácím tím zbytečně svůj drahocenný čas a utíká mi život , ale já jsem zvyklá, já jsem už taková blbka .....jéééééé

Unogenato Tadýku napiš ještě něco moudrého ........Haliny si nevšímej, ona je zlá, ale my tě máme rády , patříš k nám ......s pozdravem Tadýk tadýk tadýk tadýk .... se loučí

takhle píše jen miloučká Halina a snaží se schodit Ivu,která je vysoko nad ní
:::::::::::::::::, 14.05.2008 13:52:45, IP: ***.***.217.5, #49203
Dobrý den všem, sem Halina.Musím se vám kapku představit.Podle mě soucitnější osobu nenajdete, jsem hodná, chytrá a empatická.Tady na netu dávám pozor na všechny lidi.Jak se mi něco nelíbí, tak začnu používat trošku ostřejší slova ,ale jinak jsem moc fajn.Vůbec mi nejde na rozum jak je možné, že mě nikde nechtěj????Já která se snažím každému pomoct sem tady zneuznaná.Nevěrným ženám otvírám oči, aby viděly jak sou zlé a špatné.Na depresi radím, že svou lenost maj překonat a šup do práce.Na nedostatku orgasmu líčím svoje úspěch v onanii a stejně si mě nikde neváží.Nechápu to!!!!Přece nemůžou bejt lidi tak zabedněný, aby nechápali moje kvality???Dokonce sem ochotná i upozornit na všechny pravopisné chyby, které tu někdo udělá.Mé chyby nejsou chybama, ale překlepem.Jste tu lidi divní a proto tu budu neustále hlídkovat a radit vám.Když si nedáte poradit, tak zvolím silnější slova, ale doufám, že víte jak moc jsem hodná a milá a pochopíte jak to s vámi dobře myslím.Jen jedno nestrpím.Nikdo, ale opravdu nikdo se nesmí choavt jako já.To se pak rozčílím a beru to jako urážku.Nikde se nezminujte o tom, že sem úchylná starší ženská, která má ráda jan mladé masíčko.Dokonce ho preferuji natolik, že sem ochotná za mladíky platit.Nevadí mi to a očekávám veškerou toleranci k gigolovi co ho mám doma.Namlouvám si, že to je láska a tak nechci slyšet ani slovo, že bych za něj platit neměla.Co se týče mých visících prsou, tak těch si taky nevšímejte, hraju si na mladé děvče a nepřipustím si pohled do zrcadla.Kila navíc sou má přednost a proto si vyprošuju, na ně narážky.Chovejte se všichni podle představ, které mám já a souhlaste se mnou!!!To není prosba,to je ROZKAZ!Pokud někdo máte titul,tak se nevytahujte,nemůžu v noci spát a šíleně vám závidím,převracím se a zdá se mi o tom jak si krásně žijete a vymýšlím pro vás další pohádku o tom jak mě všichni chtějí.Vzteky zezelenám, když mě někdo prokoukne, že sem sama a celé odpoledne trávím na netu.Pak soptím vztekem a vybíjím si ho na svém postiženém dítěti,které se mi narodilo za trest za to jak sem zlá.To je ale jiná věc.Za to nemůžu!!!!!Postiženého debílka co mám doma si nevšímám a tak to neplatí,prostě není můj.Tak se všichni omluvte a chovejte se podle šablony co sem tu nastolila.Opovažte se odporovat!Potrestám vás!Já všemocná Halča!!!!
Halina, 14.05.2008 14:10:41, IP: ***.***.9.57, #49210
Tak pozor to jsem nikdy nepsala , že depky neexistují.......to jsou blbci z ženatého milence, kteří si ani pořádně nepřečtou, co píšu a hned za mnou lozí.........a k těm se přidala psychopatická Romana a posmívala se mi, že mám postiženou dceru .......no patří k té pakáži, to joo......:-)
A to, co píšu o Ivče, je pravda.....sama se tím chlubila, že se ženáč nemůže rozejít, protože mají oba dluhy ......to se dá zkopírovat.
Halina, 14.05.2008 14:13:13, IP: ***.***.9.57, #49212
"takhle píše jen miloučká Halina a snaží se schodit Ivu,která je vysoko nad ní"

tohle je taky vtipný.....to zas psal dement Jo.....podle pravopisu .....prčáááá
Malířce a Anetce od Romany, 14.05.2008 14:16:30, IP: ***.***.68.88, #49214
Malířko, to mně mrzí a moc. Protože každý řádek od Tebe já čtu se zájmem díky Tvým postřehům, úžasné slovní zásobě a životní moudrosti - takže dopis delší by mi projasnil den, byť je dnes skutečně slunečný a idělal upřímnou radost. Díky moc za Tvoje řádky a jsem ráda, že mi obrázky konečně odchází, nevím, jestli jsem Ti nezahltila poštu, když Ti ode mně něco přijde na ukázku, hned to maž, ať máš místo na jiné hezké obrázky od ostatních. Možná Ti ani nepřišlo všechno. Poslala jsem ti západ slunce u chalupy, ta se mi líbí a pak mám někde založenu zimu, to je hrozně krásná fotka - chalupa zasněžená až k okýnkům, metr a půl sněhu tenkrát v zimě napadl a podařilo se to vyfotit proti slunci, sníh je jiskřivý, jako bys na něj nasypala drobné úlomky diamantů a sluneční paprsky prosvítají krásně mezi stromovím ... tehdy jsme na chalupě měli na střeše rampouchy dlouhé jako ruka a jak odtávaly ve sluníčku a kapalo z nich, vyrůstaly proti nim ze země další - měli jsme stalaktity i stalagmity. Jen tu fotku najít ...
Mám ještě jeden nápad - já o Tvou slohovku nechci přijít. Sem svůj mobil určitě nezveřejním, ale Tobě ho ráda pošli e-mailem a když se zkontaktujem po telefonu, poradíme se o těch adresách. Zkoušela jsi tu dnešní, z které jsem psala ? Možná něco přišlo domů na adresu kluka, určo to nějak vyřešíme ... mně na začátku nešly obrázky posílat taky, ale psala jsem opravdu Tvou adresu špatně a včera jsi mně navedla správným směrem ... takže písnu to číslo, měj se krásně, maluješ dnes ?
Anetko, já si dovedu představit, jak moc to máš teď těžké, jsem vdaná dvacet let. To je takový kus života, který jsme s těmi chlapy prožily, kolik starostí i radostí .... je mi to líto, že se trápíš, ale plně to chápu. Hrozně moc bych Ti přála, aby už brzy nadešla doba, kdy se na toto období života ohlédneš jako na krátkou špatnou epizodu, která Vám vztah nakonec posílila ....
Nemohli by třeba rodiče manžela promluvit s ním a pokusit se ho navést k těm AD - pořád si myslím, že to by byla rozhodně lepší cesta, než když je odmítá, uzavírá se do sebe a přestává komunikovat. Při opravdu těžké depresi to není o tom, že člověk komunikovat nechce, on nemůže, protože na to nemá sílu, mluví potichu, pomalu, jakoby s námahou - nejlépe by mu jeho situaci vysvětlil odborník, spíš než psycholog tak psychiatr, který odhadne přesně, o jak těžkou formu deprese jde a podle toho volí postup a léčbu. Přeji Ti ze srdce hodně sil a pokud možno schopnost, aby ses teď zaměřila sama na sebe a zůstala v psychické pohodě.
Všem hezký den ! Romana.
Halina ta opravdová,soucitná ne ta zlá, 14.05.2008 14:20:16, IP: ***.***.217.5, #49215
Tadýku, poď sem......jsi můj oblíbený blbínek ještě s Janou Abyjsme ......hihi.......napiš ještě něco d**ilního , sím !!!Nebo aspoň Jana Byjste ........jéééééé........já se bavím......já čůrááám...........:-)

když už nevím kudy kam, tak si píšu sama se sebou.Lidi napište mi někdoooo, koho jinak mám urážet??????
Nina, 14.05.2008 14:37:26, IP: ***.***.242.173, #49217
Ahojky, zdravím všechny, cítím se líp, ale dostala jsem rýmu a bolí mě v krku, lituju všechny alergiky, rýma v horku, to je hnus.

Malířko, mohu poprosit také o obrázek, ze kterého máš radost a přeposlání kontaktu Kollerce a Romance? Předem děkuju.

Georgi, smekám, máš to v hlavě krásně srovnané, jsem ráda, že se začínáš cítit líp a píšeš.

Romi, chápu, že ti tvůj syn dělá starosti, ale snaž se trápit co nejmíň, můžeš opravdu jen trpělivě vysvětlovat. Většina maminek si tímhle musí projít, je to někdy k uzoufání, ale jednou to skončí stejně jako deprese.

Držte se, kouknu se zase večer, pa.
Halina, 14.05.2008 14:40:36, IP: ***.***.9.57, #49218
Ježíš zas už Romana machruje s stalagtitama....já se picnu, no my tě hrozně obdivujem, že znáš ty dva druhy krápníků.....to se probírá na devítce ve třetí třídě......hihi.....jéééé...prčááá...bože

Malířko ty trdlo.......když píšeš článek, dej si VLEVO nějaké povídání, třeba Halina je blbá, místo abys kopčila Re:Deprese a vloží se ti to snadno a když ti to napíše chyba , dej nahoře ve svým kompu ZPĚT A ZKUS TO ZNOVA, přitom si to můžeš zkopírovat a když tak vložit,ale nevím jestli to umíš .....hihi......:-):-)Půjde to vkládat hůř a hůř , protože máte už moc příspěvků.
:o))))), 14.05.2008 15:10:09, IP: ***.***.217.5, #49221
Halino, proč závidíš tolik Romče?vždyt to z tebe úplně čiší.Snad se ta závist dá léčit:o))))
Halina, 14.05.2008 15:23:21, IP: ***.***.9.57, #49227
Ona závidí mně , protože já se tu nepotřebuju předvádět se stalagtitama a moždířema a vadí jí že mám mladýho kluka a ona starýho dědka, kterej si jí nevšímá....proto potřebuje forum,aby aspoň někdo ocenil její znalosti a majetek .....hihi.......v reálu nic :-):-.)

Jo a Romčo, ještě se musím pochlubit jako jsi mě to naučila....za týden jedu s miláčkem do Splavů......dáme asi zříceninu v Jestřebí a obídek ve stylové roubené restauračce Na rychtě a pak pěšo do Splavů borovýma lesama a skálama .........taky focení,abychom měli vzpomínku na ty krásný roky .....večír pivko na pláži a výhled na jezero a v noci vínečko na balkoně a potom už je to sprostý .........jestli cestou zahlídnu nějaký Stalagtp**elkid, tak ti ho přivezúúúúú.....prčáááá:-):-)

Prosím tě Romčo, jistě jsi četla Saganovou při svém vzdělání, komu jsi fandila Lucovi, nebo Bernardovi, ohledně Dominiky ......hihi....:-):-)
        Předchozí   1 .. 128129130131132133134 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.