Diskuse - Deprese
Halina, 13.05.2008 21:59:50, IP: ***.***.9.57, #49128Petře, kdy si zapamatuješ, že jsem byla ve Vinohradským ..... jsi tak zaujatý sám sebou, že píšeš nesmysle..
Ženská, která se mi posmívá proto, že mě opustil manžel, kvůli vážné nemoci a že mám doma postiženou dceru ....je KRÁVA a lidi , kteří s ní souhlasí , jsou stejná pakáž.....takže ani tahle diskuze za nic nestojí , když se tu scházejí takoví lidé.........HNUS :
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární
Miluna, 13.05.2008 22:13:41, IP: ***.***.193.100, #49134Tak vás konečně zdravím zlazíčka moje!V neděli jsem přijela v šest a večer jsem musela makat.Včera jsem po práci jela na zahrádku a večer opět makala.Beru si práci i domů a mám toho nějak moc.Ani jsem neměla čas si pořádně přečíst všechny příspěvky.Snad se k tomu dostatnu zítra.
Jinak víkend byl supr!!!Trochu romantiky hned po příjezdu do Olomouce.Přítel tam měl pro mě připravenou náhdernou kytku a trochu se zpožděním mě požádal o ruku!
Peťo,svatbu mám až 28.června,takže relativně ještě čas.I když mi příde,že to trochu letí a je ještě dost věcí,které nemám zařízené.
Malířko,vůbec jsem se nenudila.Hráli sice v sobotu od rána až do šesti do večera,ale já měla svůj program.Jela jsem do Glóbusu a trochu utrácela.To mi nedělá problémy.Večer se pak sedělo a povídalo.Užili jsme si dost srandy.Morávaci jsou skvělý lidi!Jinak mariáš nehraju,ale už jsem myslela na to,že se do toho trochu nechám zasvětit.Docela mě to láká.Přítel byl 6. ze 30,což není tak špatný.Nějaká ta cena se taky našla :-).I když to vůbec neni podstatný.Lidi se tam jedou hlavně pobavit.Fakt supr.
Zdravím Romanku,Ninušku,Anetku,Kollerku,Aničku a všechny ostatní děvčata a samozřejmě Luboše a Georga.
Musím jít ještě chvíli pracovat a hlavně jít zavčasu spát.Chci jít totiž na šestou do práce,tak abych něco naspala.Přeji hezký zbytek večera a klidné spaníčko.
Halina, 13.05.2008 22:22:32, IP: ***.***.9.57, #49135Ženská, která se mi posmívá proto, že mě opustil manžel, kvůli vážné nemoci a že mám doma postiženou dceru ....je KRÁVA a lidi , kteří s ní souhlasí , jsou stejná pakáž.....takže ani tahle diskuze za nic nestojí , když se tu scházejí takoví lidé.........HNUS :
Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární
Kollerka, 13.05.2008 22:33:34, IP: ***.***.36.57, #49136Ahoj zdravím všechny,jsem tu jen na chviličku,ani si nestihnu přečíst všechny příspěvky,jen se omlouvám všem co jsem slíbila fotky,tak zkusím to poslat zítra,dnes mi to nejde odeslat,Zkoušela jsem to několikrát.
Tak krásnou dobrou noc a hezké sny.
Linda, 13.05.2008 22:55:14, IP: ***.***.217.54, #49140Ahoj zlatíčka :-)
ještě, než se odpajdám do postele, tak Vám nappíšu pár řádků..
Petr mi poslal fotky Malířky a Romany a jak by řekla moje kamarádka z Ostravy "čupr baby:-)" ale Malířko zatím ho prosím o Tvoje obrázky a ne a ne to z Petra dostat :-)) a to má pohodičku a klídek nad rohlíčkama a ředkvičkama..:-))))
Romčo a Kollerko - můj 4nohý milíček spí taky se mnou v posteli..už tam ale nevyskočí, takže vyleze předníma tlapkama a čeká, až jí vysadím prdku nahoru:-) Vytáhla mě za život z nejednoho trápení a dneska, když jsem přišla z práce v 19.30..jsme šly se dvěma kamarádkama a dalšíma psíkama na procházku a krásně si přitom odpočinu a ještě se zasmějem, protože mi po celém dnu hrabe a plácám blbosti.
Petře - můj oblbovák s prací-brigádou si musím opakovat často, dneska to na mně dopoledne padlo, chtělo se mi strašně brečet, nebo se sebrat a jít domů a zalézt pod peřinu.
Za školu mám střední se specializací na marketing a podnikové účetnictví :-) zrovna v té době začínal "boom" soukromých škol..takže jsem patřila mezi pokusné králíky. Dál jsem jít studovat nechtěla, ale dneska jsem se rozhodla, že jak už několik let jenom básním o tom, jak by mě bavila grafologie - půjdu v červnu na přijímací zkoušky :-)
Aby to nedopadlo, jakos tím mým sněním o Africe, že jo?
Já Vás nestíhám číst a mrzí mě to, že nejsem v obraze, ale myslím na Vás a snad to doženu.
Opatrujte se a dobrou noc všem:-)
Ještě, když tak přemýšlím o chování ostatních lidí - dá se asi opravdu říct a napsat všechno, ale každý si volí sám, jakou formou to tomu druhému řekne. Nikdo tu osobu nenutí do toho urážet a nadávat, takže si tu cestu vybrala sama - to je její volba - a to si myslím právě o něčem svědčí. O tom jaký ten člověk je:-((
Halina, 14.05.2008 7:50:41, IP: ***.***.9.57, #49151Ano správně Lindo, nikdo jí nenutil,aby mě urážela a šla po mně , přesto to dělala, jen z nudy a psychopatie :
Ženská, která se mi posmívá proto, že mě opustil manžel, kvůli vážné nemoci a že mám doma postiženou dceru ....je KRÁVA a lidi , kteří s ní souhlasí , jsou stejná pakáž.....takže ani tahle diskuze za nic nestojí , když se tu scházejí takoví lidé.........HNUS :
Jo, 14.05.2008 7:56:22, IP: ***.***.1.78, #49154Halino , už tu zase vysíš a tak po ránu!!! Hi hi...
Halina, 14.05.2008 8:14:19, IP: ***.***.9.57, #49157Milý JO.....nauč se prosím psát česky ano???Proč ze sebe dobrovolně děláš úplnýho blbce??.....Čím to je, že za milenkama ženáčů lezou jen dementi ???
Jo, 14.05.2008 8:57:29, IP: ***.***.1.78, #49162NEJSEM NIKDO Z TĚCHTO DISKUZÍ A HALINO , KDO NYNÍ ZAČAL S URÁŽKOU??PŘECE TY -NAZVALA JSI MĚ TY DEMENTEM, TAK VŠUDE NEPIŠ , ŽE TĚ VŠICHNI URÁŽÍ A NAPADAJÍ!!!!ALE TY TO ZASE OBRÁTÍŠ JÁ JDU NĚCO DĚLAT NA ROZDÍL OD TEBE.
Halina, 14.05.2008 9:02:58, IP: ***.***.9.57, #49163Protože jsi d**il , neumíš ani češtinu a přesto prudíš na diskuzích .....sedíš tu celý dny a vyjadřuješ se ke všemu, přitom neumíš ani psát.....budeš zas nějaká prdlá panikářka ,, švihlá a potrhlá ......hihi.........demente...lezeš za mnou stejně , jako za mnou lezla Romana....hihi..viz:
Re: D Jo, 14.5.2008 07:56
Halino , už tu zase vysíš a tak po ránu!!! Hi hi...
všem Romana, 14.05.2008 10:02:31, IP: ***.***.68.88, #49171Ahoj děvčata a kluci,
Petře - Tobě chci napsat, že si vážím každého Tvého přísvěvku hrozně moc a čím víc jsem jich mohla přečíst, tím víc si z nich beru a myslím, že jsi pro mně v mnohém vzorem - jsi nad věcí a v pohodě v každé situaci a jsi moudrý člověk - a dnes už jsem dospěla do stadia, že Ti mohu slíbit, že budu psát jen hodným a slušným lidem tady, dokud budou o to jen malinko stát, protože je mi tady dobře a jsou to naštěstí kromě jedné výjimky všichni a že můj čas je natolik drahý, že nebudu jím plýtvat pro vysvětlení pravidel slušného jednání a významu a obsahu této diskuze někomu, kdo to nemůže v životě pochopit. Píšu ráda sem a ještě radši čtu od vás - tady všichni píší tak, že prostě v normálním světě kolem mně si tímto způsobem popovídat nemůžu. Neznám nikoho z Vás osobně ( Malířku jen z obrázku a souhlasím s Tebou - je nejen sympatická, což jsem čekala, ona je to hezká ženská a dokonce moc ), ale pomohli jste mi víc, než si myslíte nebo dovedete představit.
Opravdu jsem svou druhou epizodu deprese zažehnala, ale vím, že bez AD bych teď v pohodě nebyla. Kdoví kde bych byla, v jakém stavu - nechci si to představovat. Už před vánocemi jsem byla plná úzkosti a neklidu, na vánoce se to zlepšilo, druhého ledna zlomilo a tři a půl měsíce života jsem dá se říci ztratila nenávratně. Všecko se začalo obracet k lepšímu už před čtyřmi týdny, ale o tom nikdo z nás rád nepíše - nechceme nic zakřiknout, alespoň já jsem na toto pověrčivá. Až pošlu Malířce nějaké obrázky-poprosím ji, aby je přeposlala Tobě.
Malířko - pozdrav pro Tebe a přání pohody. Měřím 164 cm, tak nejsem o moc větší. Dívám se na Tvoje obrázky každý večer a uvědomuji si, že by se mi moc líbilo, kdyby mi nějaký visel na stěně, ale spíš by jich to chtělo několik na příhodné místo, to by bylo to pravé ořechové - navozen by byl ten správný kontext. Nejsem odborník, ale myslím, že je obraz odrazem duše autora obrazu a navozuje určitou náladu pozorovatele. Takže ta Tvoje dušička bude bohatá hodně a máš podle mně bohatý vnitřní život. A to je dar. Obohacuje Tě to, dává Ti to potřebný nadhled, toleranci k životu a lidem, kteří nejsou třeba až tak rovní, dává Ti to smíření a pokoru před životem - někdy si říkám - děkuji životu za všechno co mi dal, ale děkuji i za to, co mi vzal, protože mně to učí si vážit každého dne, zdánlivých maličkostí a posunuje dopředu a jsem silnější se poprat znovu. Zkusím zase poslat nějaké fotky, podívám se doma do dědova souboru, co tam má za květiny nebo motýly ... měj se dnes pěkně milá Malířko a maluj - pokud se ti bude jen trochu chtít - maluj ...
Kollerko, moc zdravím - já si nechám Roxanino jedno štěňátko, až na to přijde jako Ty. Roxy nemá papíry, na výstavy ji taky nemám, ale na potěšení, mazlení - ona je hrozně přítulná, večer se přitulí a kouká na mně důvěřivýma očkama jako korále a když jí hubuju, že mi rozkousala řasenku nebo rozcupovala polštářek - dává hlavičku přemýšlivě na stranu a vypadá tak moudře, že by člověk řekl, že mi rozumí a přemýšlí o svém provinění .... její vítačka po mém příchodu z práce je nepopsatelná, má záchvaty nadšení ...
Marcelko, už máš pejska ? Napiš, jak si zvyká a jak je stará ?
Milunko - jak jsem psala - vínovobílá kombinace svatebních šatů je parádní, viděla jsem v takové kombinaci v katalogu - budeš určitě moc krásná nevěsta. Budu na Tebe moc myslet - hýčkej si tohle nádherné a neopakovatelné období ....
Anetko, jak se Ti daří ? Nechej manžela, aby se tím prokousal a mysli na sebe. Vyraž si s kamarádkou, na nákupy, třeba do sauny, naplánuj dovču, vyraz se opečovat třeba do solné jeskyně, zaplavat si do bazénu nebo k pedikérce, jsou to jen typy, ale dělej to tak, potřebuješ to a zasloužíš si to - dělat co Tě baví, koupit si, co máš ráda ...
Toni - je to lepší ? Nevyrazíš přece jen aspoń na týdenní relax, kde budeš místo povinností kolem rodiny jen odpočívat, jen si tak prostě poklidně žít a dýchat ? Může to aspoń malinko pomoci .... překonat nechuť k jakékoli, byť sebemenší činnosti při D je šíleně těžký až nadlidský úkon, ale zkus to prosím ...
Georgi, Luboši a Honzo - zdravím tímto vedle Petra naši mužskou část virtuálních přátel - Luboši, napiš, jak se Ti daří ....
Ninuško a Lindo - hezký den - ráda bych na Vás měla kontakt, pokud to půjde - ať je Vám holky hezky a jaro si můžete užívat plnými doušky.
Zdravím všechny ostatní - Martas, Lili, Alku, Luciana ...
Díky, že existujete ! Romana.
Unodegato pro Halinu, 14.05.2008 10:19:28, IP: ***.***.166.130, #49176Halino! Jsi ten nejhorší člověk jakého jsem kdy potkala na diskuzi! Díky bOhu, jsi nejhorším člověkem hlavně sama pro sebe! Jsi zlá stará čarodejnice! Jsi ubohá nula, která jen z radosti ubližuje lidem a bodá do jejích nejbolestivějších míst!!! Jsi ubohá d**ka, která vždycky zůstane jen ubohou d**kou. Nikdy ti nikdo nepomůže, až se budeš topit ve sr***ách, zůstaneš jen sama! A takový jak jsi ty, ti ještě šlápnou za krk! Protože na takového člověka jako jsi ty si Bůh posvítí a to pořádně!!!! Tím jsem si jistá...
Lituju tě, že jsi prožila tak hrozné dětství, jen samé ubližování a ponižování. Jenomže umění není to vracet cizím lidem i s úroky...??? Ale vyrovnat se s tím. Mno jo, ale když ty jsi na to ještě příliš slabá a ode mě už nedostaneš ani kapku energie, ty špinavá couro!!!!! Jsi stanům přívrženec a pryč s tebou ze světa!!!!!! Ty despotická svině!!!!! A přeji moc energie lidem, kteří si sem přijdou otevřít srdíčko a vyzpovídat se... A hlavně těm, kteří narazí na tebe, už teď je mi jich líto, ty ubohá d**ko!!!
Omlouvám se všem za sprosté slova, ale tohle je vážně už moc....
George, 14.05.2008 10:42:02, IP: ***.***.11.164, #49181Halino, víš co mě vytáčí? Když někdo někoho napadá, že neovládá češtinu a sám dělá spoustu chyb. Ty jsi tady zmínila, že někdo neumí češtinu, ale sama ji neovládáš. Já jsem si schválně přečetl tvé vzkazy a našel tam tolik chyb takže tvá čeština rozhodně není na dobré úrovni. A pokud by ses chtěla zeptat, proč můžu takhle soudit, odpovím ti, že studuju češtinu takže se v tom malinko orientuji.
Nauč se češtinu a pak můžeš hodnotit ostatní. Máš mnoho chyb v psaní čárek ve větě. :)))
Aneta, 14.05.2008 11:27:51, IP: ***.***.41.2, #49185Moji milí, včera jsem byla u psychologa, který dvakrát mluvil a i s manželem, takže dovede dobře posoudit naší situaci. Koncem května má jít manžel k psychiatrovi. Psycholog mi řekl, že pokud se bude léčit, pozitivní změna by se mohla projevit nejdříve v září, tím by se možná mohl náhled manžela na náš vztah změnit. Jestli se léčit nebude anebo nedojde ke změně jeho vnímání, je to pro náš společný život cesta k jeho konci. Včera jsem s manželem mluvila (jen pár vět). Jeho rodiče si všimli jeho nezvykle častých návštěv, odůvodnil to, že máme krizi. Když jsem se ho ptala, jestli jim také řekl, že má zdravotní problém, rezolutně se postavil, že jemu nic není, proto taky AD nebere. Doma se necítí v mé přítomnosti dobře, proto pokud utíká a přespává u rodičů nebo kamarádů. Řekla jsem mu, že ať se mou přítomností nestresuje, že od něj nic neočekám a že na něj v ničem netlačím a i když to vše přišlo pro mě z nenadání, byl už čas si to v hlavě srovnat. Závěr tedy je, že se manžel vnímá jako zdravý a jen já jsem příčinou černého vnímání světa, jeho nepohody. Beze mě by mu asu opět narostla křídla. Psycholog mi řekl v podstatě totéž, že dřív cítil domov i mě hezky, ale za přispění všech faktorů (D+ další nemoci,vyčerpanost, tinitus, nespavost) mu i tenhle svět zčernal a hlavně já. Celou noc jsem nemohla spát, vidím, že si přestal uvědomovat i přítomnost D, možná ani k psychiatrovi nepůjde a nebo již tak zapracoval na vnímání našeho vztahu, že už se nemůže nic podařit v ozdravění jeho smýšlení. Žila jsem pořád aspoň hodně malou nadějí, teď už nemám ani tu. Musím se vzchopit a připravit se začít jinak žít, bez něj. Nejde mi to (v červnu bychom oslavili 22 let). Prý po čase přichází zlom, kdy už člověk ani nechce, kéž by u mě přišel co nejdřív. Hrozně mě to bolí. D nám zbortila vztah. Mějte se moc hezky a snažte se ty svoje boje a vztahy neprohrát. Myslím na Vás a všem Vám držím palce.
Aneta, 14.05.2008 11:29:23, IP: ***.***.41.2, #49186Moji milí, včera jsem byla u psychologa, který dvakrát mluvil a i s manželem, takže dovede dobře posoudit naší situaci. Koncem května má jít manžel k psychiatrovi. Psycholog mi řekl, že pokud se bude léčit, pozitivní změna by se mohla projevit nejdříve v září, tím by se možná mohl náhled manžela na náš vztah změnit. Jestli se léčit nebude anebo nedojde ke změně jeho vnímání, je to pro náš společný život cesta k jeho konci. Včera jsem s manželem mluvila (jen pár vět). Jeho rodiče si všimli jeho nezvykle častých návštěv, odůvodnil to, že máme krizi. Když jsem se ho ptala, jestli jim také řekl, že má zdravotní problém, rezolutně se postavil, že jemu nic není, proto taky AD nebere. Doma se necítí v mé přítomnosti dobře, proto pokud utíká a přespává u rodičů nebo kamarádů. Řekla jsem mu, že ať se mou přítomností nestresuje, že od něj nic neočekám a že na něj v ničem netlačím a i když to vše přišlo pro mě z nenadání, byl už čas si to v hlavě srovnat. Závěr tedy je, že se manžel vnímá jako zdravý a jen já jsem příčinou černého vnímání světa, jeho nepohody. Beze mě by mu asu opět narostla křídla. Psycholog mi řekl v podstatě totéž, že dřív cítil domov i mě hezky, ale za přispění všech faktorů (D+ další nemoci,vyčerpanost, tinitus, nespavost) mu i tenhle svět zčernal a hlavně já. Celou noc jsem nemohla spát, vidím, že si přestal uvědomovat i přítomnost D, možná ani k psychiatrovi nepůjde a nebo již tak zapracoval na vnímání našeho vztahu, že už se nemůže nic podařit v ozdravění jeho smýšlení. Žila jsem pořád aspoň hodně malou nadějí, teď už nemám ani tu. Musím se vzchopit a připravit se začít jinak žít, bez něj. Nejde mi to (v červnu bychom oslavili 22 let). Prý po čase přichází zlom, kdy už člověk ani nechce, kéž by u mě přišel co nejdřív. Hrozně mě to bolí. D nám zbortila vztah. Mějte se moc hezky a snažte se ty svoje boje s D a vztahy neprohrát. Myslím na Vás a všem Vám držím palce.