Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Malířka, 12.05.2008 21:57:43, IP: ***.***.60.43, #48971
Anetko, chvíli jsem přemýšlela a musím říct, že jsem se poprvé taky horko těžko vyrovnávala s diagnózou D. A nechtěla jsem si připustit, že jsem nemocná, závislá na tabletách, blázen a nebrala jsem prášky, střídali mi je a "žádné nezabíraly". Doktorky se divily, že je mi pořád stejně nedobře, až se mě jednou zeptaly: "A berete ty léky vůbec?" Kývla jsem. A teprve pak jsem je začala brát. A bylo líp. Mohla jsem je vysadit a cítila jsem se v pořádku. Za několik let to udeřilo znova a o léky jsem si sama řekla. V současnosti mi opět srazila sebevědomí skutečnost, že jsem znova nucená polykat prášky a styděla jsem se za to. Momentálně už to beru úplně normálně, prostě jsem si zvykla (diabetik si taky zvykne, že je na inzulínu závislý, to samé lidé s vysokým tlakem, cholesterolem, srdcaři a další a další). Asi si na to musíme každý přijít sám. Ale trvá to nějký čas.

Romísku, na doplnění, když hledím čelně, vidím Orlické Hory. Pootočím-li hlavu do leva, zřím úžasný pohled na Kerkonoše, dosud je na Sněžce sníh. Ale viditelnost není dobrá moc často, spíš vyjímečně :-) Pohlédnu-li vpravo, nevidím nic, protože mi překážejí paneláky, ale jsem si jistá, že tím směrem se tyčí Kunětická Hora.

Peťo, nesložíme se na permanentku???
Linda, 12.05.2008 22:04:23, IP: ***.***.199.66, #48972
Jupííí, jsem tu :-)) Petře dík za avízo :-)
V práci jsem dneska perlila (v dobrém slova smyslu-snad) včerejší odpočinek mi opravdu pomohl.
Romanko-psala jsi, že moje příspěvky chybí - děkuju, to je milé..
Malířko-čubinka se drží, ale 11let je 11let a nevím, jak bude zvládat léto, už takhle funíkuje, sotva se plouží. Dneska ráno jsme potkaly 6týdenní štěně, přišla jsem kvůli tomu pozdě do práce..stála bych tam jak solný sloup a koukala na ně, jak se válejí v trávě:-) když jsem viděla to psí mimino vedle mojí bábule, chtělo se mi brečet.
Petře - v práci kyselý huby, ale já se nedám..tedy alespoň ne dneska, kdo ví, co bude třeba zítra, že jo? Mění se to vždycky když člověk nejmíň čeká.. K obědu jsem si pošmákla na dvou rohlíkách nad klávesnicí.
A koukej mi poslat fotky zdejších spolupisálků..bo uvidíš :-))) Třeba Ti napíšu sms taky v sobotu ne v 7, ale už v 6 ráno..
S Úžasňákem nic nového, čekám, až mi pošle sumu, kterou z něj právnička dostala..zatím prdlajs. Chtěla bych jet někam úplně pryč, odpočinout si..protože kdo si myslí, že D je o simulování a válení se doma a o nechuti pracovat, asi věří tomu, že u doktora můžete simulovat třeba zlomenou nohu :-)
petr, 12.05.2008 22:09:21, IP: ***.***.20.52, #48973
Kurňa, toš gde só fšeci?! H. plny huby a toť je pravda! Ona vám chybí!!! Dyť vy nemáte co a hlavně s kym psat!
typek co si ani babu nenarazi....
petr, 12.05.2008 22:58:54, IP: ***.***.20.52, #48981
Čauky, tak kde visíš! Tady se to rozjelo, ale už ta eufórie pominula...no nastupuje druhá várka :-)) Jo , tak "naše kočky" jsem Ti poslal v 17...Jenže to už končil, tak nevím jestli odešly...Teda čučím na ty vaše fotky, přiřazuji k nim věk každé z vás...a...prdlajs, nic mi nevychází...U nás by se řeklo: Teda...dost dobry!Včera jsem v lese narazil na tři potenciální hrobky (mraveniště) pro zvířenu v mražáku.Jenže zase je neměl sebou, takže je nemohl "pochovat" :-))U nás na hřbitově budou dělat ve čtvrtek "vsypy", jenže to už bych nestihnul kremaci.... omlouvám se, ale je to část mojí práce. Teda ne někoho mučit opalováním, ale ty hřbitovy. :-)) Safra Lindio, jak to, že jsme se nepotkali na obědě? Já měl taky dva rohlíky! Jenže já neobědvám již tak 3,5 roku :-))Vlastně obědvám, ale takovou stravujako rohlík, chleba, jogurt, banán. No co, četl jsem , že nějaký "svatý muž" u pramene Gangy žil 8 roků sám v chatrči, v zimě a jedl jenom brambory a pil vodu z Gangy...Já...bydlím sám, jím skoro jenom rohlíky a...piju vodu z kohoutku....takový polosvatý mužíček. :-)) Jo, dneska jsem si donesl katalogy Čedoku a chci omrknout zájezdy.Jen tak , pro inspiraci.Exotika-pobyty u moře, poznávací zájezdy, exotika-poznávací zájezdy, hory, lázně a jezera. Psala jsi, že můžeš i řecké ostrovy. Průvodce bych mohl dělat na Korfu, 1/2 Kréty, Thassosu a Lefkádě. Lef. je můj nej. ostrov. Taky nadarmo si Onasis nekoupil ostrov Scorpios naproti...viděli jsme ho z pláže. Ale ne Onasise, Scorpios....A mají tam prý osmou nejpěknější pláž na světě! Pěkná je, ale zřítila se jim na ni skála a já tam musel skákat jak skokyš...to už ale bude snad uklizené.....Omluva 1/2 hodinky tel. s Kollerkou,jako vždy...
Jo a tady ty ostrovy mám projeté na motorce,ale to jsem asi psal...
Tak, raději pošlu a jdu číst.
Zdravím Kollerku! Už jsi poslala mail! Čekám!!
prozatím všem...pěkný večer, petr
petr, 12.05.2008 23:04:26, IP: ***.***.20.52, #48982
Fakt, jaxem to psal , bez H..... ani rána!!! Už jste si na ni asi zvykli až tak, že vás nikdo jiný nějak moc neinspiruje....No on taky každý není sova jako Malířka nebo Petr, že...
Prozatím popřeji pěkný pozdní večer a některým dobrou a Lindo, jdu se mrknout na ty zmiňované destinace i na jiných světadílech. :-)) petr
Malířka, 12.05.2008 23:36:08, IP: ***.***.60.43, #48983
Petříku a všichni účastníci zájezdu, omlouvám se za přerušení, psala jsem, četla a najednou - klíče v zámku! Nadskočila jsem hned začala vypínat počítač. Sportovec se vrací nějak dřív, než obvykle... Závislák, héhé! Pokaždé přijde tak nafutrovaný energií, že mu pusa jede, jak perpetuum mobile a mele a mele a mele, pln nadšení mi předkládá nápady a plány, co jeho skupina zase vymyslela za akce. Závislák na sportu, héhé :-)
Sdělila jsem mu, že Péťa miluje Lefkadu a on nadšeně nadskočil, protože už druhým rokem touží tam jet (viděl fotky a hotovo!). Mám se tě, Péťo, zeptat, jestli nevíš na Lefkadě o zájezdu s výletem na raftech a na koních, protože vloni něco takového na netu objevil a chtěl tam jet na dovču, ale zapomněl, která cestovka ho nabízela. A teď ležící, spící, zeuforizovaný volejbalem, přenabitý energií, nacpaný sekanou, zapitou kafem, huláká zpod peřiny, že bere Petra na Lefkadu s sebou, pokud jezdí na kole. Ale ty šmejdy motorkáře, nebere, protože zdržují při sjíždění v serpentinách. Už asi usnul, tak já potichoučku odcházím.... Přeju vám sladké sny, klidnou a nerušenou noc a zítra na napsanou :-)))
Marcela, 13.05.2008 8:52:53, IP: ***.***.109.12, #49005
Azhoj, zdravím všechny, jsem radáa, že tu je snad klid, a že sem můžu i se svým společníkem neurolem, aniž by se mi někdo posmíval. Přečetla jsem toho teda hromadu, včera to tu vypadalo spíš jako když sedíte proti sobě v kavárně. Diskuze naprosto super. Já se dneska cítím zase o chlup líp, zítra si totiž jedu pro čubinku. V
Marcela, 13.05.2008 9:06:48, IP: ***.***.109.12, #49007
Omlouvám se, ale zase jsem v rychlosti "flákla" do jiné klávesy. Manželovi vždycky řeknu, že jdu vypnout počítač a pak tu u něj zase vytvrdnu, máme ho v podkroví a pak jen slyším "mamí, kde zase jsi apod.", prostě jste moje závislost. Jehňata taky máme, už jsou pěkně tlustý, kluci je chodí krmit rohlíkem, manžel nadává, že budou samý sádlo, to neva ale my je krmíme a krmíme...a manžel nadává a nadává. On je chce na podzim sníst, ale děti, ujelikož je mají pojmenovaný je asi budou bránit vlastním tělem. A tak se nám to tady rozrůstá a rozrůstá, ještě budeme mít asi kozu, takže až k nám přijedete. budete si muset koupit vstupenku do soukromé ZOO.I KDYŽ VÁM BYCH DALA VSTUPENKU I VOLNOU. Teď se nám navíc doma jesště usídlila myš, už má od dětí samozřejmě jméno, a jelikož je všude plno drobků od dětí, statečně se vyhýbá všem pastičkám, a naštěstí teda i mě, protože já ječím jen jí vidím. Ale to jsou prostě vesnické baráky, čas od času se k nám dostane. Tuhle společnost ale nevyhledávám. Na chodbě máme velký pytel se suchým pečivem pro ovce, takže si spíš myslím, že jí najdu jednou na vrchu pytle urputně přežranou a funící, neschopnou pohybu.
No nic,jdu se léčit na zahrádku, mějte se krásně, hezký den.
Malířka, 13.05.2008 9:15:24, IP: ***.***.60.43, #49010
Ty se máš, že si pořizuješ pejska! Já si ho dovolit nemůžu a tak mi nezbývá, než je okukovat na ulici, hladit je a povídat si s nimi, čekajícími na páníčky třeba před obchody. Těším se, až nám o něm budeš psát a doufám, že nám pošleš taky fotky. Našla bych si na netu, jak vypadá, protože jsem o takovéhle rase ještě neslyšela, ale teď se k nám dostává spousta nových, neobvyklých druhů pejsků. Zítra zvládni bez problémů dlouhou cestu. Jedeš sama? A máš už připravený pelíšek pro psí mimino? Jé, ty se máš, štěněcí období je nejkrásnější, ono je roztomile nemotorné, venku si ho chce každý pohladit, lidé se zastavují a obličeje se jim rozzáří úsměvem :-))) Macíku, užij ho dosytosti.

Lindo, já vím, jak pejsci trpí v létě vedrem. Můj měl hustou srst a taky ve vyšším věku funěl (dostával léky na srdíčko a na odvodnění). Ale do vysokého věku se dokázal vyprovokovat k blbnutí, jak se mnou, tak s cizími psy, obzvlášť, když mu padlo do noty nějaké sympatické štěně. Už na něj jen vzpomínám, jak se mu vede v psím nebi, jestli si dopřává mladou čerstvou mrkev i čokoládu, psí pamlsky a chutnají mu granule i maso. Možná není v psím nebi, ale převtělený do tygra se ve volné přírodě plíží vyokou trávou...

Mějte příjemný den, vyhřejte si kosti na sluníčku :-))) Já se jdu před ním někam schovat... A ozvěte se, čekáme na vaše psaní, abychom měli co číst a na co odepisovat :-)))
Romana, 13.05.2008 10:23:55, IP: ***.***.68.88, #49018
Ahoj Petře, toš nééé abes to v hokně dneska přeháněl, nehlópni, práca ti neuteče, nemá nohe ( ale hokna asi není hanácké, je to brněnština, stejně jako kocór, betla, šalina, Prigl, ekl, lováče nebo škvára - víš co píšu za slova ? - ženská, postel, tramvaj, brněnská přehrada, roh, peníze, no některý z hantecu nepřeložím ani já a to jsem brňačka jako poleno ....
Marcelko, pro čubičku jeď pomalu, buď opatrná a napiš mi, co je to za rasu. Děláš moc dobře, uvidíš . Já jsem pejska nechtěla a teď jsem šťastná, že ji mám, mám ji půl roku a hodně mi pomohla i při pranici s D ... je to moje sluníčko a láska.
Kollerko, představ si, že moje Roxy už byla v narkoze, vyrostly jí druhé špičáky dvojmo a podle veterináře by jí deformovaly čelist, tak musely ven. On jí ale píchl spačku špatně - do pravého zadního stehýnka - pak dva dny pokulhávala ... Kollerko, plánujete štěňátka ? Já mám strach, říkal doktor, že Roxy by musela rodit císařem ... měj se moc hezky !
Malřko, chalupu máme kousek za Žamberkem, znáš ten kraj ? Jezdím tam hrozně ráda. Nejhezčí je dolní místnost, samé dřevo, obložení i sloupy, kachláče, velký stůl, kam se vejde hodně lidí kolem něj na pokecy, sbírám tam takové věci jako starý kafemlejnek, moždíř, koňské podkovy, hodiny kukačky, hrnečky, síto na mouku, kořenky, věci po babičce tam mám, na strop věším svazečky sušených polních kytek a mateřídoušky, svazky česneku a cibule, talíře na zdi ...
Malířko, Ty máš rybičky, mně se moc líbí, pohled na ně uklidňuje, možná pořídím akvárko.
Máš doma sportovce - můj chlap je zažraný do toho golfu, ale před tím dělal kdeco. Hrozně rád lyžuje a běžkuje, jezdíme všichni. Za svobodna sjel s kánoí asi prý 55 řek tady a na Slovensku a spolu jezdíme Sázavu každý rok v září. Teď v sobotu pouštěli Pastviny a jela se Divoká Orlice, která nám teče pod chalupou, minulý rok jsem parádně pokecala s partou vodáků u piva a utopenců, letos jsem tam nebyla, zas ten golfík, ale nevadí, není všem dnům konec ....
Malířko, piš, hrozně hezky se čteš, máš tak krásně bohatý sloh a obdivuju nejen ten, ale i Tvoje umělecké založení, vůli sportovat, vytrvalost, životní moudrost a duševní sílu. Zkusím Ti dnes poslat e-mail.
Tu Lefkádu byste mohli zkusit, když Petr píše, že je jeho oblíbená, bude určitě stát za to. Já znám Pargu, Korfu, kde je moře olivovníků, Krétu jsem projela v malém tereňáčku, Rhodos, Kos a Zakynthos, Řecko je pěkné, pohodové a moře má hezké. Jééé, hned bych někam jela, Petře kam se letos chystáš na dovču ? Já zatím nevím, plánujeme, no uvidíme, uvidíme, uvidíme, jak říká v Románu pro ženy jedna z mých oblíbených hereček Simona Stašová.
Georgíno, tys udělal obrovský skok dopředu, začínáš plánovat - dobré znamení ....
Toni, myslím, že bys měla zvážit to, co tady už psali přede mnou - nějaký pobyt u moře, v lázních nebo pobyt pro ženy, domácí práce a péče o rodinu Tě nenabíjí, ale ubíjejí a moc bys potřebovala vypnout a pustit všechy starosti o rodinu z hlavy a relaxovat, relaxovat - vím, to se lehko řekne - relaxuj s D, nejde to, ale změna prostředí a pobyt venku by mohly pomoci. Bolesti jsem při D mívala a těžko jsem mohla definovat, co mně bolí, asi každou chvilku něco jiného - hlava, břicho, žaludek, duše .... opatruj se holčičko a napiš !!
Moc zdravím Tebe Nino a Anetko, taky Lindu, Luboše, Honzu, Alku, Lili, Martas a všechy lidičky tady - krásný den ! Romana
Romana, 13.05.2008 10:29:30, IP: ***.***.68.88, #49020
Ahoj Milunko, Ty jsi v plných přípravách na tu velkou událost ? Už se to blíží ? Krásně si to užij !! Moc zdravím. Romana.
petr, 13.05.2008 11:10:01, IP: ***.***.179.130, #49028
Přeji vám všem pěkný den.

Ten internet je fakt super. Máme přestávku, jsem zase na školení na PV, takže stačí mít brzo hotovo a můžu "pokecat" s váma.
Romčo až na ekl jsem rozumně všemu. Však jsem asi psal, že strejda(malíř), druhý strejda (ušař) a sestřenice s rodinou bydlí v Brně. Já tam stavěl sídl. Komárov. Žamberk, Vamberk, Borohrádek, Čermná n. Orlicí...? Nrvím jestli je to správné, ale tuhle trať jsem jezdíval vlakem za mamkou do Hronova (u Náchoda). Chalupa musí být pěkná a útulná, ona příroda bude stát taky za to.

Musím jít plnit "úkol" :-))) mějte se fajn. petr
Georgíííno , 13.05.2008 11:13:40, IP: ***.***.11.164, #49030
Kollerko, na tom rozhovoru přece nebylo nic tak zvláštního, ale je milé, že to máš takhle v paměti a těší mě to a samozřejmě ani já na to nezapomenu. Děkuji za povzbuzení a tobě samozřejmě posílám hodně úsměvůůů a přeju vše nejlepší ( tak jako k narozeninám :))))))))))) ).
Malířko, jsi hodná, že mě tady vyvoláváš a máš o mě starost a co se týče těch úsměvů, dám ti jich, kolik budeš chtít.... koukej ... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Co se týče toho filmu, obdivuju Chaplina takže něco na ten způsob, ale nejprve asi natočím film o Gustavu Frištenském, jestli znáš ...nejlepší zápasník minulého století... :)))
Romčo, ty plány teď nejsou až tak velké, neřekl bych, že velký skok, ale menší ano .... :)))))
PS VŠEM: VŠÍMÁM SI, ŽE MNOHO Z VÁS SE TADY OMLOUVÁ ZA CHYBY ... JESTLI CHCETE, BUDU VÁS DOUČOVAT ČEŠTINU, AŤ SE PAK NEMUSÍTE OMLOUVAT. :))))))))))))))))))))))))))))))))
Přeji hezkýýýýýýýýýý den ... :)))))))))
Romana, 13.05.2008 12:37:08, IP: ***.***.68.88, #49042
Ahoj Malířko Zkoušela jsem Ti poslat jeden hodně povedený obrázek, ale bohužel to nešlo údajně kvůli chybě formátu e-mailové adresy. Na víc adres mi neodcházejí e.maily nějak to zlobí, ještě to budu zkoušet. Mě j se moc hezky. Romana.
petr, 13.05.2008 12:49:47, IP: ***.***.179.130, #49043
Konečně!
No, myslím , že poprvé něco nového...a to nám končí třetí den... ještě jedna hodinka a tradá pryč! Na Základnu...
Přátelé, jaxe daří těm, u kterých ještě nic moc? Asi je třeba být trpěliví a nevynechávat AD.Taky byste na sebe měli být hodní a nijak moc se nepřepínat.Vím, že se to dobře radí, ale můj doktor se zhrozil, když jsem mu řekl, že D zaháním sportem! To je ale individuální a asi to plpatilo v mém případě, při těžké D.Tohle se ale snad nikoho z vás netýká.
Lindo, já již po obědě! To samé co na snídani :-)) rohlík se sýrem a ředkvičkou :-)) a multivitamín na zapití. V jídle jsem asi nenáročný.To raději nakrmím auti, aby mě dovezlo kam potřebuji. To se moc "oprčit" nedá :-))
Poslední hodina.pa.petr
        Předchozí   1 .. 124125126127128129130 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.