Diskuse - Deprese
Unodegato pro Halinu!, 12.05.2008 10:58:56, IP: ***.***.166.130, #48869Halino ty vylízaná zlá p**o!!!!! Ty si nedáš pokoj...???? Měli by jsme si všichni proti tobě spojit. Vidím, že se bojíš skupinového sexu, jak píšeš, proč...??? Jsi moc stará a tlustá a bojíš se konkurence...??? Kdyby ten tvůj chlap uviděl hezkou ženskou, tak by po ní skočil, co...??? Aby se tě zbavil ty semetriko!!! Navíc, píšeš na ženatém milenci, odsuzuješ a soudíš ženy, které mají ženaté milence a problémy...??? Co bojíš se, že by tě manžel opustit se nějakou krásnou erotickou milenkou...??? Ty jsi ale řádně zakomplexovaná a trpíš pocity méněcennosti...??? Jde to poznat z toho co tadýk píšeš... Jsi prostě zakomplexovaná stará škatule!!! A jak jsi zlá...??? Čeho se člověk bojí, to k sobě přithauje, takže ti chlap stejně zdrhne a já se vůbec nebudu divit...??? Žít s tak zlým a zakomplexovaným člověkem jako jsi ty...??? Jsi chudinka a nelituju tě... ale doufám, že tě brzo z téhle diskuze vykopeme!!!! Tobě to život vrátí, uvidíš...???? Vysmívat se nemocným a nešťastným lidem...??? Bůh to vidí.....
Omlouvám se všem za sprosté slova a urážky, ale tohle zakomplexované "individum", co tadýk jen ubližuje lidem, kteří potřebují podporu a pomoc, musí jednou provždy vypadnout... to je opravdu hrozné.... Všem přeji hodně odvahy a lásky do srdíčka a na Halinu opravdu nereagovat, je to nemocný člověk... krásný den všem...
xxx, 12.05.2008 12:13:58, IP: ***.***.109.12, #48877Moji milí, ráda bych Vám dala naději.Kontaktovala jsem lidi, kteří mají tyto strany na starosti. Doufám, že konečně docílíme toho aby Halina přestala likvidovat jakékoliv diskuse.
Marcela, 12.05.2008 12:19:47, IP: ***.***.109.12, #48878Halino, pro tebe je škoda každého slova, které je ti v diskuzích věnováno. Jsi neskutečná špína, která jen ubližuje lidem, nemáš dobré slovo pro nikoho, a pokud se ti náhodou podaří být nečekaně milá, hned v dalším příspěvku to náležitě dáš najevo. Už ty tvoje vejšplechty ahni nečtu, jsou to bláboly. Přestala psát Malířka, Lili, všichni co sem chodili. Všechno jenom kvůli opuštěné staré bestii. Nazdar.
Halinka, 12.05.2008 12:36:47, IP: ***.***.68.88, #48881Stejně se mně nezbavíte, já sem totiž budu chodit hlídat, aby sem nepsaly prolhané blbky a psychopatky, které uráží a vytahují se a dělaj, že maj depky, líné a d**ilní Romískové, hihi...
Luboš, 12.05.2008 12:58:15, IP: ***.***.106.66, #48888Člověk si má přát SÍLU,aby se smířil s tím,co nezmění,ODVAHU,aby změnil,co změnit může,MOUDROST,aby rozlišil jedno od druhého.-arabské přísloví
Aneta, 12.05.2008 13:18:09, IP: ***.***.41.2, #48892Zdravím Vás (ne Halinu) a přeju hezký den. Mrzí mě, že na stránkách, kde si vzájemně snažíte pomoci a povzbudit se, kde jste mi poskytli velkou podporu a mnoho informací o D , se takhle hloupě někdo "realizuje". Doufám, že jste si užili hezký víkend. U nás jsme ho prožili každý po svém, manžel AD nebere, nebaví se, vyhledává samotu. Zmizel alespoň nepřátelský pohled. Mě je mnohem líp, už mě nepřepadá pláč. Doufám, že se tu zase ve staré dobré sestavě sejdeme!
Kollerka, 12.05.2008 14:04:41, IP: ***.***.36.57, #48895Díky za krásné arabské přísloví,je tak jednoduché a má při tom v sobě tolik moudra.
Jsem ráda že jsi se ozval,už jsem měla obavy,že po tom co se tu te´d děje snad už nenapíšeš.Moc se mi líbilo jak jsi psal,že si nás všechny představuješ úplně konkrétně a s těmi centimetry.
Taky vím že ti sluníčko nědělá moc dobře a dneska tady u nás svítí krásně,tak snad to nějak zvládáš.Cítím z tebe tolik dobra a lásky,že to nemůže zkazit ani paní Halina.
Děkuji
Romana Lubošovi, Petrovi a Kollerce, 12.05.2008 14:31:45, IP: ***.***.68.88, #48898Ahoj Luboši - to přísloví je moc hezké - někdy se dá načerpat síla z jediné věty ... přeji Ti hezký den a klid a mír v duši !
Ahoj Petře, z Tvého příspěvku zase sálá vyrovnanost, pohoda, schopnost být maximálně nad věcí, láska k přírodě a k lidem - musíš být silný člověk ! Měj hezký den.
Kollerko, Tebe taky moc zdravím v krásném májovém dni. Malířka mi poslala svoje krásné obrázky a doufám, že dostala na oplátku moje - psala jsem, že budu ráda, pokud je pošle Tobě, Nině a Petrovi - ráda bych Ti poslala ještě moje psí dítě na víc obrázcích, z kterých je patrné jak roste jako z vody a má se k světu. Taky ji mám rozmazlenou, však je máme na rozmazlování. Miluje plyšáky - máme jich celou sbírku. Měj se moc pěkně. Romana.
Halina, 12.05.2008 16:06:27, IP: ***.***.9.57, #48908Tak dnes jsem byla celý den v práci a můj poslední příspěvek jsem psala v 8.27 (!!).....pak jsem odjela, ty další za mě píše Romana, protože se snaží lidi dostat na svou stranu ........navíc píše blbosti , které bych nikdy nenapsala např:......"Chudinka Romana psychopat s jejíma kytičkama si hraje na citlivku ... a chce posílat obrázky ... to musí poslat cizí fotku, sama je totiž tlustá, stará a osamělá. Machruje s Jánkama, nikdo ji nikam nevezme, leze jen do čtyřky hospy naproti v ulici. Napadá mně a ještě se jí tady zastávají ...... prolhané ..."
Je to podivná čeština, kterou nepíšu..........divím se že tomu věříte ,jste fakt trdla , to se nevidí ...... klidně napište adminovi, on vám vysvětlí, kdo tu prudí.........Romana vám tu prudí a vy za to nadáváte mně a ona se vám doma směje jak ste blbí !!......Je to zoufalá závistivá chudinka a ty jsi Marcelo , král blbců, když jsi toimu uvěřila......dej si fakt radši ten Neurol, blbko....hihi.
Halina, 12.05.2008 16:15:47, IP: ***.***.9.57, #48910Jééé a d**ilka TADÝK dorazila .....ta by se mohla skamarádit s Romanou....taky uplně vylízaná .......hiuhihi.......holka, co to je "tadýk"..??To my neznáme ......tvůj nový vynález ???
Romana je podělaná strachy , že mi uvěříte ......tak tu psala celé dopoledne za mně ........žádné vzdělání pochopitejně nemá, kdyby ho měla...... nepotřebovala by se na foru chlubit povinnou četbou , hihi.........a citátama, byla by sečtělá .........proto taky seděla zas celý dop na forech.....nic v reálku nemá , žádný život, proto machruje tady......klidně si běžte stěžovat adminovi a on vám potvrdí, že tu píše pod mnoha nicky .......JE TO BLÁÁZEN !!
petr, 12.05.2008 16:17:01, IP: ***.***.211.194, #48911Přátelé, přeji vám pěkné odpoledne.
Romčo, díky za slova chvály, ono je fakt, že teď je to možná tak jak píšeš a jelikož jsem "sakramensky" prověřený a poučený D, snažím se všechno si co nejvíc prožít. Jen mě mrzí, že jsi taková zapšká, tlustá, málem nesvéprávná, škaredá snobská potvora! Hohóóó!!! Před 10 minutami mně od Malířky dorazila Tvoje fotka!!! A jestli to není dcera jako u Malířky, tak teda musím konstatovat, že na našich stránkách ze "staré party" zatím samé krásné baby!! Co baby, děvčata!! Škoda, že se nedají vkládat fotky, možná by některé při pohledu na vás odvezli přímo na JIPKU!! Jo a golfista s golfistíkem jsou zase šikovní chlapi a sympaťáci!! Jo a pokud jste si tu pyramidu nenakreslili na zeď garáže, taxe dá odhadnout kde jste asi trávili dovolenou :-))) (jo, pyramida není z amerického kontinentu...)
Luboš, Kollerka, Marcela , Anna, pisálkům ale i mailistům, stejně jako pracantům doma i v zaměstnání, ale i těm, kterým není zrovna na 2x (vám především!!!) přeji prozatím pěkné odpoledne a já se přesunu na základnu (Lindo!! :-))).Doufám, že Kyselé huby spapali každá alespoň něco sladkého a trošku upravili koutky (úst) směrem nahoru!! U nás dnes 4x sladké huby a jedna kyselá,patřím k 1. skupině.. :-))
petr
Halina, 12.05.2008 16:20:11, IP: ***.***.9.57, #48912A tohle je perlička..... naše vylízaná Tadýk Unogenato píše o joze ......to je dement co????Do který pomocný si chodila vylízanko Tadýk??
"Dotaz Klára, 30.4.2008 09:24
Dobrý den, já jsem jógu cvičila docela často. Dokonce jsem navštěvovala i dost intenzivní kurzy jógy a rozvoje osobnosti. Ale pak jsem zjistila, že mi jóga dělá docela špatně. Nad vším jsem začala příšerně přemýšlet, až to vedlo k docela závažným deprsem, se kterých jsem se nemohla dostat. Vím, že jóga je i k čištění a harmonii těla i duše. Ale nevím, jestli mám ještě začít, abych se zase do sebe neponořila natolik, že přestanu vnímat realitu a okolní svět. Začnu si žít ve světě vlastním a deprese budou zase tadýk...??? Máte radu...??? Děkuji za odpověď..."
Tadýk tudýk ťuhýk dudlík .......prčáááá !!!!
Romana Petrovi, 12.05.2008 16:57:46, IP: ***.***.173.78, #48915Petře, ahoj, díky za milá slova. Jak jsem psala - Ty jseš fakt obdivuhodný - nad věcí s elegancí jako vždycky. Zas mně nepřechval, co do vizáže zas tak vysoké mínění nemám. Normálka. Psala jsem Malířce, že mám problém - při braní AD zákonitě přibírám, mám větší chuť k jídlu, na obrázku s Roxankou jsem vypapaná na 60 kg. Na diety nejsem, jídlo si užívám, tak budu muset víc sportovat. Malířka mně inspirovala, vlastně i Linda a uvažuju o koupi kolečkových bruslí. Na obrázku je mladší dítě, mám ještě osmnáctiletého, to už je chlap o jednu a půl hlavy větší než já. Ráda bych poslala Malířce ještě víc obrázků s Roxanou, nějaké hory a přírodní scenerie, o kterých si myslím, že je opravdu stálo za to vyfotit. Když pošleš sebe na oplátku, budu ráda a hlavně by mně zajímala Tvoje zvířátka, o kterých krásně píšeš - máš obrázky ?
Malířka poslala moc pěkné obrázky - svoje vlastní. Musí to být hrozně fajn něco takto umět.
Petře, za ten příspěvek tedy dík, máš můj obdiv, že se dokážeš povznést - mně osobně lidi určitého typu ublížit nemůžou, víš, o kom píšu, jde vlastně jen o jednoho člověka. Toto byla krásná diskuze. Doufám, že zase bude. Ta dotyčná pro mně znamená asi tolik jako Rudé právo z roku 1970 - nic sice prý v reálku nemám - jen manžela, dvě děti, slušnou práci, chalupu a domek, skvělou kamarádku, psí mimčo, víru v dobro a radost z toho, že existují lidé jako Ty a jiní tady na diskuzi - myslím, že to není málo. Pokud mi bude dopřáno zdraví pro mou rodinu a pro mně a pro mně pak pohoda duševní jsem spokojená se svým údělem úplně. A může mně tady jistá osoba poplivat sebevíc, vynadat do blbek, snobek .... stačí mi podívat se z okna na ten krásný máj, přečíst si Tvůj příspěvek, zablbnout s Roxanou, no a není ten život hezký ?
Všem děvčatům a Lubošovi, Honzovi, Georgovi, pokud ještě čtou - moc pozdravů, ať je vám dobře ... Romana
Halina, 12.05.2008 17:02:33, IP: ***.***.173.78, #48916Blbka se zase chlubí, že má chalupu a psa a, jako kdyby to ostatní neměli a tady jí to baští prolhané tlusté snobce ... sama přiznala, že je tlustá. Stará tlustá, závistivá psychopatka, hihi ... prčáááá
Halina, 12.05.2008 17:11:21, IP: ***.***.9.57, #48919Běž si stěžovat adminovi milá prolhaná prdlá Romano, že tě obvinuju, žes mě urážela jako Kopretina....visící prsa a podobné hnusy .....a ještě jsi tak drzá , že píšeš, že jsem to já a dokonce za mě píšeš blbosti celé dopoledne jako blázen.......!!Holka .......lež má krátké nohy , všechno vyjde najevo a ty akorát nutně potřebuješ tuhle diskuzi, protože tady zjevně bydlíš....reálek nikde co???
To co máš ty, má dnes každý..... tvým kámoškám už lezlo krkem jak se furt vytahuješ a opakuješ to donekonečna, mám chalupu...... domek a dvě auta ....hihi........a jedu do Jánek.......to sme slyšeli asi 50 krát ...........tak jsi musela vyrazit na fora a zneužíváš k tomu lidi co mají depku.......a to je hnus......