Diskuse - Deprese
Halina, 12.05.2008 8:08:28, IP: ***.***.9.57, #48848Ale nelži milá panikářko Anno, tyhle blbosti sem nepíšu já .........a NIKDO mě tady osobně nezná, ten člověk tohle už psal, když jsi za mnou lezla na ženatého a když jsem se ho zeptala ne detaily , nevěděl o mně nic......hihi......MOŽNÁ jsi to byla ty, protože jsem odhalila, že milence nemáš, jen bludy ....hihi......mstíš se mi jak malý dítě...ty máš taky bájnou lhavost jako Romana........jak malý děti ....
Jo a děvčata .......Mácháč se blíží.........bazén v hotelu a západ slunce na jezeře,výhled na Bezděz a dobré vínko k tomu ..........pak vám to tu budu líčit ještě půl roku.......to se tady prý musí, když někdo vyjede za na roh ulicééééé.......prčááááá:-):-)
Všem opravdu nemocným posílám velkou porci sluníčka a hřejivé zářící energie, kterou jsem o víkendu nasbírala v polích a lesích a v pizzerce.......:-):-)
Věra, 12.05.2008 8:10:39, IP: ***.***.217.5, #48849Já nechápu, že se necháte otravovat,Proč nenapíšete adminovi?Copak s tím nic nedělaj?
11111111111111, 12.05.2008 8:12:05, IP: ***.***.217.5, #48850tak se jí to povedlo, zničila i tady tuhle diskusi
Halina, 12.05.2008 8:16:30, IP: ***.***.9.57, #48851Ne tu ste zničili vy.......anonymové a milenky ženáčů, co sem lezou pod jinými nicky a sprostě urážejí .......a Romana, co za mnou lezla jako Kopretina .....to admin potvrdí, že to byla Romana a to pak budete koukat !!!.......Nechápu, proč za mnou dolejzá když jí neznám, ale ona leze všude a píše nesmysly jako Kopretina .......potřebuje se předvádět!!
:o(((((((, 12.05.2008 8:20:45, IP: ***.***.217.5, #48852Chápu, že by ses zlobila na té diskusi co si byla, necháopu proč ničíš tohle tady, kde je lidem zle.Jaká vůbec si?možná máš na svědomí spoustu bolesti o které si ted lidi povídat nebudou a že se nepodepíšu se nediv.Zatím si tu každýmu vynadala a ne slušně.Je mi líto, že nemám kam chodit.Pomáhalo mi to tu.
:o(((((((, 12.05.2008 8:21:39, IP: ***.***.217.5, #48853Chápu, že by ses zlobila na té diskusi co si byla, necháopu proč ničíš tohle tady, kde je lidem zle.Jaká vůbec si?možná máš na svědomí spoustu bolesti o které si ted lidi povídat nebudou a že se nepodepíšu se nediv.Zatím si tu každýmu vynadala a ne slušně.Je mi líto, že nemám kam chodit.Pomáhalo mi to tu.
Halina, 12.05.2008 8:27:09, IP: ***.***.9.57, #48854Néé já trvám na tom,že lidi odtud lezli za mnou na ženatého a uráželi mě.........Kopretina Romana.....poděkujte jí.....nudí se a musí někde psát nesmysly, protože v reálu nemá ocenění....a vy místo abyste to odsoudily , tak jí ještě podpoříte, tak co čekáte.....že stáhnu ocas a odejdu , když mě lidi od vás chodí urážet, protože jsou psychopati??.......Žádný člověk s těžkou depkou by nepsal takové věci jako Kopretina.......a Nina ještě napíše, že to chápe.......máte co ste chtěly, mně se nikdo nezastal, jen ste si přisadily.........
:o(((((((), 12.05.2008 8:36:48, IP: ***.***.217.5, #48855Tak sem nechod, když tě tu nikdo nechce a nemá rád, nemusíš přece ubližovat všem okolo, že tě někdo naštval.Chran si svoje území a je pokoj.Neubližuj lidem, co za nic nemůžou.
Romana, 12.05.2008 9:02:27, IP: ***.***.68.88, #48856Ahoj všem - a hezký den !
Někdo tady píše za mně, nevím, jestli Halina nebo někdo třetí, protože se nepodepisuje a je to anonym. Nevím , jestli to není někdo z Ženatého milence - to by odpovídalo, tam dostaly holky od Haliny co proto. To jedno, i když tady ty příspěvky proti Halině, které nejsou podepsané - to by stálo zjistit za to, kdo je píše - jestli někdo, kdo ji nemá rád nebo ona sama - vede diskuzi sama se sebou a tvrdí, že jí píšu já a ona odpovídá. No, každý si to přebere sám. Halina si už pilně zjistila z nějaké mojí zmínky, jakou mám vystudovanou vysokou, asi z příspěvku pro Malířku, věnuje tady Halina opravdu hodně času těmto stránkám.
Malířko, došly Ti další dva obrázky ? Můžeš mi poslat kontakt na Kollerku a Ninu ?
Všem hezký den ! Romana.
Halina skutečná, 12.05.2008 9:06:16, IP: ***.***.60.43, #48857Je mi opravdu......opravdu.....moc líto, že vám ničím krásnou diskusi.....myslela jsem, že si mě tady budete vážit, ale.....vy jste si mě nevšímali, jako všude jinde, a vyhazujete mě a já......už nevěděla nudou, kam se vrtnout, nikoho nezajímá, co si myslím, tak ubližuju, ubližuju, ubližuju.....za trest vám, kteří mě nikde nechcete přijmnout, souhlasit se mnou, mít mě rádi....Vím, že bych se měla léčit, ale zlo mě ovládá natolik,.....že mi nedovolí, abych k tomu svolila. Jsem destruovaná, vyjímečně zlá osoba a bojím se, že mi to osud jednoho dne vrátí!!!!!!! Skutečná Halina.
Halina, 12.05.2008 9:12:31, IP: ***.***.68.88, #48858Chudinka Romana psychopat s jejíma kytičkama si hraje na citlivku ... a chce posílat obrázky ... to musí poslat cizí fotku, sama je totiž tlustá, stará a osamělá. Machruje s Jánkama, nikdo ji nikam nevezme, leze jen do čtyřky hospy naproti v ulici. Napadá mně a ještě se jí tady zastávají ...... prolhané ... s její vzděláním ... asi dělá nekde uklízečku.
Depkaři nerozeznají lež od pravdy, musí se ládovat Cip**elexem a Neurolama, tak jim z toho holt hrabe.
Toni je asi výjimka, možná je tady někomu blbě, ale néé blbce Romaně pomatené, hihi, na tu se každej vykašle, chudinka s depresí, když je na tom tak špatně, ať se jde zasebevraždit, hihi, po té nikdo nevzdechne, nikoho nemá ... hihi, prčááááááááááááá
Halina , 12.05.2008 9:29:16, IP: ***.***.68.88, #48862Všichni odsud vyflajzli, hihi ... psychopatická blbka Romana jim to tady zkazila ... hihi
Šli si vzít Neurol k snídani ... prčáááááááááá
Jana, 12.05.2008 10:00:08, IP: ***.***.217.5, #48864Dobře Halino vyflajzli jsme i odtud, máš z toho radost?Proč?Je Ti jedno, že se lidi trápí?Doufám, že se máš aspon Ty hezky, když nám moc veselo není.Jana
skutečná Halina, 12.05.2008 10:25:03, IP: ***.***.68.88, #48866Tady za mně píšou anonymy a pomatená závistivá Romana, taková chudinka, co nikoho nemá a závidí mi vztah a cestování a to, že si užívám ...
Spostě mně tady uráží ta blbka,co lže o depresi, beztak píše za mně a je to ona ten spostej anonym, co se bojí podepsat a ještě jí tady na to naletí nějací chudáčkové, líní jít do práce a pořádně makat, tak si hrajou na nemocný ...
Jsou tady i takoví, co je jim blbě a pak prolhanci, kteří jsou líní a hrajou si na vzdělance, někdo jim nakecá, že má depku a přitom chodí do práce, s depkou nejde chodit do práce ....
Ta blbka, co chodila s depresí do práce se už šla utopit, hihi.... nebo oběsit, prčáááááááá
Halina skutečná, 12.05.2008 10:30:29, IP: ***.***.68.88, #48867Já se mám hezky, to si piš a nepotřebuju se vytahovat s vejškou a prací v cizozemské firmě a manželem golfistou a dětičkama, co hrajou golf a dělat ze sebe blbečka, co má rád kytičky a rozesílá obrázky jako blbka prolhaná Romana, hihi.....prčáááááááá