Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Romana Malířce a Toni , 11.05.2008 9:06:39, IP: ***.***.173.78, #48747
Ahoj děvčata, moc vás zdravím v rychlosti, Malířko, měla bys mít v poště ode mně nějaký ten obrázek a klidně pošlu ráda víc, přeju Ti krásnou neděli a Toničce hodbě, hodně sil - věřím, že se vše začne k lepšímu obracet. Píší sem zase jiní a je v tom pěkný zmatek, čtu je to Vaše - Petrovo, Toničky a td. Romana
Marcela, 11.05.2008 9:13:11, IP: ***.***.109.12, #48749
Dobré ráno přátelé. Koukám, kolik toho tady přibylo. Mám z toho radost i vlna útoků od "zdravé" paní Haliny.
PRO TONI, vydrž děvče, vydrž. Už jsem měla pocit, že e to všechno za mnou, bohužel není, ta mrcha D mě jenom nechala ochutnat a vychutnat pár hezkých dní bez ní a když mi bylo nejlíp, zas mě srazila na kolena (pokolikáté už). Vím jaké stavy prožíváš, když musíš fungovat, vařit staraT se o děti, je to nesmírně vyčerpávající. Já jsem tu měla na začátku i dva dny tchýni, absolutně v ničem jsem si nevěřila, všechno za mě dělala ona, jezdila se mnou autem, starala se o děti. A pak ten stres, stačilo na mě zvýšit hlas, náznak manželské hádky a bylo vamalováno. Rozklepala jsem se jak pes a měla jsem chUť někam skočit. Pak ty neskutečné požadavky od dětí. Chtěli třeba jenom napít a mě to NESMÍRNĚ ale nesmírně vadilo.Stačilo aby zazvonil ráno budík a bylo to znovu celé od začátku. Věřím, že Ti AD zaberou a den po dni TI bude byť jen o kousek lépe. Jde to opravdu ale opravdu krůček po krůčku. Vydřž, mysli na sebe. Psycholog mi říkal, lehněte si uvolněte se. Na mě to celkem fungovalo, ale uvolnit se ze začátku nešlo vůbec. Zvládneš to, bolí všechno já vím, ale bude líp. Ať už doma nebo v nemocnici. Zvládneš to, držím ti palce. Vím moc dobře co prožíváš.
Přeji Vám všem hezký den.
Malířce od Romany, 11.05.2008 18:17:16, IP: ***.***.173.78, #48778
Malířko, nejsem si jistá, zda Ti odešel můj e-mail s pár Obrázky. Pokud ano, ráda pošlu další, když budeš chtít, příp. i kontakt na mobil.
Tvou zprávu jsem dostala, moc a moc díky aa už jsem pochopila, proč si Petr myslel,že mu posíláš obrázek své dcery. Taková pěkná ženská ....
Tvoje obrázky se mi moc líbí - umíš si nádherně pohrát s barvami a chodím se na ně dívat. Právě ty barvy hrozně působí, některý obrázek vysloveně uklidňuje, jiný nabíjí energií ... budu se na chodit dívat často a když později pošpleš další, budu mít velkou radost.
Na obrázku jsem v baculatějším vydání, při braní AD přibírám. Dietu držet nedokážu, takže začnu trošku víc sportovat. Vlasy svoje mám hodně tmavé, ale zkusila jsem i do červena, všechny odstíny blond, všechny možmé melíry, mám dlouzholetou kadeřnici a často experimentujeme, teď mi udělala minulý týden střih, se kterým jsem celkem dost spokojená. Dnes bylo zase nádherně - byla jsem se podívat na turanji golfu na dříteči, tam je mnové hezké hřiště. mladší kluk se umístil druhý - ten hrál v Hrádku u Nechanic. Dříteč je pod Kunětockou horou, nevím, jestli to tam někdo zná, ale je tam hezká příroda.... taky divadlo v přírodě - hráli tam Noc na Karlštejně a jiné. Malířko, přepošli, jestli můžeš mou psí holky Kollerce a Ninušce a já pošlu víc jejich obrázků pro Kollerku ... zdravím tímto obě jmenované.
Ahoj Toni, Georgi a Luciano, dost na váš myslím a držím vám pěsti a přeju hodně sil a statečnosti. Život to od nás někdy vyžaduje v plné míře, ale vy to zvládnete !!
Pozdrav Milunce, Anetce, Lili, Alce
Malířce od Romany, 11.05.2008 18:18:11, IP: ***.***.173.78, #48779
Malířko, nejsem si jistá, zda Ti odešel můj e-mail s pár Obrázky. Pokud ano, ráda pošlu další, když budeš chtít, příp. i kontakt na mobil.
Tvou zprávu jsem dostala, moc a moc díky aa už jsem pochopila, proč si Petr myslel,že mu posíláš obrázek své dcery. Taková pěkná ženská ....
Tvoje obrázky se mi moc líbí - umíš si nádherně pohrát s barvami a chodím se na ně dívat. Právě ty barvy hrozně působí, některý obrázek vysloveně uklidňuje, jiný nabíjí energií ... budu se na chodit dívat často a když později pošpleš další, budu mít velkou radost.
Na obrázku jsem v baculatějším vydání, při braní AD přibírám. Dietu držet nedokážu, takže začnu trošku víc sportovat. Vlasy svoje mám hodně tmavé, ale zkusila jsem i do červena, všechny odstíny blond, všechny možmé melíry, mám dlouzholetou kadeřnici a často experimentujeme, teď mi udělala minulý týden střih, se kterým jsem celkem dost spokojená. Dnes bylo zase nádherně - byla jsem se podívat na turanji golfu na dříteči, tam je mnové hezké hřiště. mladší kluk se umístil druhý - ten hrál v Hrádku u Nechanic. Dříteč je pod Kunětockou horou, nevím, jestli to tam někdo zná, ale je tam hezká příroda.... taky divadlo v přírodě - hráli tam Noc na Karlštejně a jiné. Malířko, přepošli, jestli můžeš mou psí holky Kollerce a Ninušce a já pošlu víc jejich obrázků pro Kollerku ... zdravím tímto obě jmenované.
Ahoj Toni, Georgi a Luciano, dost na váš myslím a držím vám pěsti a přeju hodně sil a statečnosti. Život to od nás někdy vyžaduje v plné míře, ale vy to zvládnete !!
Pozdrav Milunce, Anetce, Lili, Alce
Malířce Romana., 11.05.2008 18:23:45, IP: ***.***.173.78, #48780
Nějak jsem poslala nedopsané , dvakrát a s překlepy, za které se omlouvám, myslela jsem pochopitelně Kunětickou horu, dole jsem vypsala všechny milé lidičky tady a pozdrav pro ně. Ještě jednou sorry za ty překlepy. Nějak dřív jsem zmáčkla mně samé nezmánou klávesu ... Asi už ty překlepy jsou z hladu, manžel griluje a prý už je hotovo, tak jdu na maso. Romana.
Halina, 11.05.2008 18:36:15, IP: ***.***.9.57, #48781
Blbka Romana to dala zase dvakrát .....hihi..........děvčata Romana žádnou depku nemá, jen je osamělá a potřebuje obdiv , který v reálu nemá.....když se podíváte na její články, píše o depce minimálně a když, tak věšinou věci , které jste tu psali sami asi 10 krát, takže je umí nazpamět.......jinak se hlavně rozepisuje, aby měla diváky, v reálu na ni všici s*erou , tak tady básní .........a taky moc potřebuje abyste jí obdivovali, že jezdí do Jánek a že jezdí na golf a že četla Egypťana....(povinná četba - hahaha) a že zná citáty z Kanta (vytáhla je z Google...hahaha), prostě osamělá ulhaná chudinka .....
Marcelko , výlet byl skvělý, spousta fotek v řepkovém poli a výborná pizzerka a lososový steak .........Neurolek na jídelním lístku neměli, tak nevím, tam by ti asi nechutnalo......musíš jinam..hihihi...!!!

Toni držím palce, máš toho moc, posílám hromadu zářící řepkové energie směrem k tobě !!

A děvčata.....pozor ......za 14 dní jedu do Doks k Mácháči na romantický víkend s miláčkem, musím to zdůraznit, protože to se musí, když člověk jede za roh baráku, tak to musí všude psát ..ABY TO LIDI VĚDĚLI ........hihi.........a dám si tam perličkovou koupel a dobrý papání v ruským hotelu .......ještě to napíšu 10 krát nebojte, připomenu to.....prčáááá:-):-)
Marcela , 11.05.2008 19:48:44, IP: ***.***.109.12, #48785
Halino, ty jsi prostě kráva. Nezbývá mi nic jiného, než ti úspěšně pogratulovat jaká jsi svině. Podařilo se ti, a definitivně odcházím z této diskuze. Myslím a budu myslet na Vás všechny, ale pokud tu bude tato... nebudu sem psát, všechno ale všechno překroutí a na to nemám náladu. Jsem slabá a nemám na ní nervy, všechno mě vytočí. Malířka má na mě kontakt, má ho i Petr, přeji Vám silnějším, vydržte to s ní, já to přiznám, nemám na to.
Marcela, 11.05.2008 19:51:56, IP: ***.***.109.12, #48788
Já na to nemám abych se tu pořád proti té slepici bránila, nedokážu ani mlčet a ignorovat ji. Mrzí mě to, mám Vás všechny ráda, až ta kráva, zmizí dejte mi vědět.
Romana, 11.05.2008 20:03:45, IP: ***.***.173.78, #48791
Marcelko, prosím Tě, do mně se naváží už dlouho a psala, že ze mně bude dělat d**ila už pořád a bude tady pořád - a koukej, mně je to úplně jedno, ona je pod úroveň mou, Tvou a všech tady. Já mám taky kontakt na bezva člověka tady i obrázky a věřím, že další kontakty přibudou. Kdybys chtěla - Malířka Ti pošle můj e-mail, obrázek a je možný i mobil na mně. Zažívala jsem úplnou absenci emocí, apatii vůči vlastním dětem, jeiich přítomnost mně obtěžovala, dostala jsem se z toho už dvakrát a Ty se dostaneš taky, jen vydrž, prosím !!! Pokud možno, piš sem. Na zlé lidi kašli. Jim dělá radost, když Tě odtud vypudí, naštvou ... kdybysis chtěla promluvit, dej mi vědět, Tvůj problém je mi hodně blízký, mám dva kluky jako Ty, byla jsem vnitřně rozervaná jako Ty, bylo by škoda nebýt s Tebou v kontaktu, rádi Tě čteme a máme Tě tady rádi - myslím na Tebe, hezký večer a klidnou noc Ti přeje Romana. Hodně sil Toničce, pozdrav všem !
Linda, 11.05.2008 20:10:41, IP: ***.***.202.116, #48793
Pro všechny Zlatíčka :-)
pár dní jsem tady nebyla, ráno napsala příspěvěk a spadlo mi to, takže znovu...

Pročítala jsem si poslední příspěvky, ale zdržuje mě třídění těch, které nechi číst a nečtu.. Líbil se mi nějaký příspěvěk od pana doktora, ve kterém je rada pro jistou osobu, aby vyhledala pomoc.. Se sprostotou se Marcelko bojuje těžko - chápu, že Ti to ubírá síly.. Ignorovat, ignorovat...
Asi to té osobě dodává síly a živí se tím, že jí ostatním bere a nadává..
No řeknětě, když je někdo šťastný, spokojený, zdravý atd..choval by se takhle??!! Jistě ne!

Petře, poslala jsem Ti ještě nějaké obrázky na mail.

Malířko - včera i dnes brusle :-) ale sotva ťapu nohama..odpoledne jsem i zrušila kino a spala asi 4 hodiny, jinak bych to zítra v práci nezvládla. Naložila jsem si toho nějak hodně najednou a hlavně si všichni myslí, že když jsem začala chodit do práce, tak mi už nic není. Spíš mám takové nějak míň citlivé období - soustředím se na to vstát, udělat si svoje povinnosti, na bruslích si vyčístím hlavu a večer odpadnu..jinak nic neřeším, co bude, nebo nebude.

Zdravím všechny miláčky - Malířku, Kollerku, Romanku, Ninu, Marcelku, Petra, Luboše atd. Prostě "starou partu" a všechny nové, co sem píší o svých problémech a kterým tyto stránky pomáhají a proto je neničí :-))
Vám všem, dík.
všem od Romany, 11.05.2008 20:12:31, IP: ***.***.173.78, #48794
Ahoj všichni po krásné májové neděli, doufám, že jste ji taky všichni strávili v přírodě - natrhala jsem si už konvalinky, moje oblíbené kytičky.
Jsem trochu přešlá, protože mi začíná parádně bolet zub, vypadá to na horší noc, možná na prášek od bolesti. Ona se mi totiž po nedávném zákroku zubařky půlka toho zubu odlomila a mám obnažený nerv. KDYŽ PIJU STUDENÉ - HOROR ! Zubaře se bojím, ale tohle budu muset řešit, jen bych potřebovala najít šikovného - tahle člověku spíš šermuje vrtačkou pod nosem a mele o pojiš´tovnách a platbách, což pacoše většinou nezajímá, protože řeší vlastní problém se zubem. Ale jinak je krásný večer a starší kluk mně donesl krásnou kytku šeříku, dokonce u své kamarádky na ni splašil mašli - u něj bych nepředpokládala, že si na mně vzpomene v souvislosti se Dnem matek, ten můj puberťák. Všem mamkám tady na netu všechno nejlepší !! Romana. Ostatním pohodu, klid, vyrovnanost ----
Halina, 11.05.2008 20:25:03, IP: ***.***.9.57, #48796
Ale Lindo ......ten pan doktor je jedna panikářka , co chodila na ženatého a vymýšlela si tam milence , jako si tady Romana vymýšlí depku , no a pak se ukázalo, že žádný neexistuje.......všude psala jinak.....tak, aby se pomstila zahrála si na MUDr....ale nemá to hlavu ani patu........ten její doktor.......že prý nejsem kočičí člověk .....a to je pro něj důkaz, že se mám léčit.....no cvok panikářka......

Marcelo, ty se o mně také vyjadřuješ nevybíravě........a když tu tolerujete lhářku Romanu, která je vnitřně tak rozervaná, že většina příspěvků je o tom, jak rodina hraje golf......snobinka naše............a v nejtěžší depce měla absenci v práci jeden den........., tak sem může psát kdokoliv......a ten podivný člověk, co mě tady uráží v příspěvku plným pravopisných chyb a nesmyslů......... ti nevadil, proč ti vadím já ????:-):-)
Linda - Marcela, Romča, 11.05.2008 20:26:12, IP: ***.***.194.79, #48797
Hmmm, ještě mi to nedalo a musela jsem znovu odskočit od žehlení..
Marcelko - myslím, že Romana to vystihla...moje zkušenost - tohle chování předváděl můj manžel - nechápala jsem, než mi došlo, že to dělá, protože sám není šťastný a asi nikdy nebude a nedopomůžou mu k tomu ani jeho peníze, ty mu ten život jen ulehčí, nebo zpříjemní..byl sprostý, urážel, soudil, hodnotil..ALE...máš dvě možnosti - jít tedy do toho "boje", což je předem prohrané, protože tady se bojuje sprostotou a na to každý nemá, nebo se na to vyprdnout a nereagovat. Jak psala Romana - ani jí to nemůže urazit - fakt nemůže. Nenecháš se přeci soudit od někoho, kdo ví prd a koho vůbec ve svém životě nepotřebuješ..zanadávej si, jako na babu v krámě, co předbíhá ve frontě, nebo já nevím co a cituji "neřeš - nepřepínej" :-))))))) Ano?
všem Romana, 11.05.2008 20:49:36, IP: ***.***.173.78, #48798
Halina sem právě napsala pod jménem Marcely - zkusila to, no, je to už stará otřepaná vesta tento trik, ale co jí zbývá. Nás je tady dost a ona sama ... co má dělat ...
Závidí mi snad i depresi a to je moc nezáviděníhodná věc. Věc těžko popsatelná pro neznalého. Přiznávám, že díky AD se všechno obrací už rychle- trvalo to pět měsíců a to je dost, dokonce víc než dost.
Halina chce zničit tuto diskuzi, asi se to nepodaří, je tady plno skvělých lidí a kdyby přece - můžeme se kontaktovat i jinak než na diskuzi, existují e-maily, mobily - co pak Halina, na tohle je krátká, kdo se bude chtít kontaktovat, ten bude a Halina s tím nic nenadělá a do kontaktu nevleze a tudíž my jsme Halinou nezničitelní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halina, 11.05.2008 22:04:33, IP: ***.***.9.57, #48807
Ale nelži Romano.....nepíšu pod jiným jménem, psala jsem jen jako Petr a to byla parodie, každý to poznal hned..........lžeš až to bolí,sama jsi psala jako Kopretina a napadala jsi mě hrozně, přestože tady stále píšeš, jak jsi rozervaná.....jsi prostě chudák a zoufalec, který se diskuze drží jako klíště,aby mohl machrovat a chlubit se .......ty právě ničíš diskuzi svým otřesným lhaním...........předstíráš depku a přitom to, co popisují jiní tady, vypadaá naprosto jinak, ti lidé jsou doma a neschopní čehokoliv a tys normálně chodila do práce.........nevěřím tomu, že by třeba Marcela nebo Toni běžela jako Kopretina na ženatého a tam mi psala , že mám vytahaná prsa a jiné hnusy............a tady pak plakali, že je jim zle .....prostě lžeš, jsi osamělá a držíš se fora jako klíště a nic ti není......Sama nejvíc tady škodíš, už jen tím že jsi za mnou lezla a tam pomlouvala..!!
        Předchozí   1 .. 118119120121122123124 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.