Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Kollerka, 09.05.2008 21:57:17, IP: ***.***.36.57, #48631
Já jsem také z naší Boninky úplně nadšená a také ona mi moc pomáhá ve zvládání D.Děti jsou už skoro dospělí,dcera ano,syn ještě chvilku ne a mají svoje zájmy a tady ten můj miláček na mě vždycky čeká a je prostě rozkošná.
Já jsem do loňska nebyla vůbec milocnicí psů,prostě mi smrděli a najednou to vidím úplně,ale úplně jinak.Je to zlatíčko a nikdo ji nesmí ubližovat.A je taky hrozně rozmazlená,já vím.
............, 09.05.2008 21:57:34, IP: ***.***.217.5, #48632
Halina už několikrát psala, že jde za zajícem a pořád se snaží vás tu naštvat.Nikoho nemá, všechno si vymýšlí furt dokola.Pořád se říká:Podle sebe soudím tebe.Je fakt k politování.Napadat lidi , kteří maj problém může jen člověk s ještě horším problémem.ona sem vlastně patří,.Jen si to neuvědomuje:o((((
Halina, 09.05.2008 22:06:07, IP: ***.***.9.57, #48634
Petře ty jsi nějakej nalitej co..........pochopitelně ten příspěvek jako Petr s velkým P byl nadsázka ......i uplnej blbec by poznal, že tě jen paroduju, jestli jsi to vzal vážně tak dobrý teda..........jééééé....vy ste lidi teda

A 60 tníky mi nezabízej, na starý dědky nejsem, ble........ díky, celý roky mám o 20 let mladší, vím že to tu žere hodně lidí i milenky ženáčů se mohly vzteknout......ale tak to je............není nic jednodušíího než si najít mladšího.....je jich moc.........hihi.....koukám zas páteční večír sám???Hm ........
Kollerka, 09.05.2008 22:09:07, IP: ***.***.36.57, #48635
Koukám,zas páteční večer sama!!!!!!!!!!!!!!
Romana, 09.05.2008 22:10:18, IP: ***.***.173.78, #48636
Kollerko, já jsem taky nebyla přítel pejsků zrovna fanatický a nikdy jsem si nemyslela, že si pejska pustím až do postele mezi nás s mužem ( to je ten starý dědek, kterému bude za pár týdnů 44 let - Halinin postřeh ).
Ale je to jako s dítětem - cizí se ti líbí, pochválíš, ale až máš vlastní, teprve si zamiluješ a poznáš - lásku mateřskou, lásku ke zvířátku, které je Tvoje, nadšeně Tě vítá, když se vracíš z práce, skáče, olízne ti nos a pak hodí zádíčka a nastaví krček k pošimrání - projev důvěry a uznání paničky .. Romana
........................., 09.05.2008 22:15:31, IP: ***.***.217.5, #48637
Halina je sama pořád, proto by byla tak ráda, aby lidi byli neštastní.
Halina, 09.05.2008 22:19:56, IP: ***.***.9.57, #48639
No tak já to uzavřu, už to začíná být trapný, přítel je vedle tři hodky.......takže Romana za mnou sama lezla vedle a urážela mně.....já ji neznala a že mě tam nemají rády je logické, nesouhlasila jsem s tím, že lžou a podvádějí a pomlouvají manželky a svý muže .......hodně lidí jim tam nadávalo a všichni se nechali zahnat.......jen já ne, já jsem vyštvala je..........už se tam bojí upřímně psát , což je dobře.........a vy tady místo toho, abyste vzaly na vědomí, jak mě Romana napadala jako Kopretina, tak se do mě pustíte a ji podpoříte......to není dobré, tím ste si zkazili diskuzi, protože já sama neodejdu .....já jsem Beran a bojovník a nikdy se nevzdám, jako jsem se nevzdala na ženatém.........musíte si tu na mě zvyknout .....
Hana, 09.05.2008 22:23:11, IP: ***.***.217.5, #48640
Copak tady neexistuje nějaký admin?To je strašný co si tu může každý dovolit.Hana
Kollerka, 09.05.2008 22:25:33, IP: ***.***.36.57, #48641
Když ti nevyhovujeme,tak proč se nás držíš jak h.... košile?A mimochodem jsi měla mít víc jak před hodinou sexuální smtr jak jsem si přečetla na ženetém.To jsi musela od to ho tvého mladíčka co pět minut odcházet,to tada musí být hodně tolerantní partner.
Halino,Halino,je mi te opravdu líto!
Kollerka, 09.05.2008 22:26:58, IP: ***.***.36.57, #48642
sexuální smrt
Halina, 09.05.2008 22:30:13, IP: ***.***.9.57, #48646
Ano Hano je to strašný......běž se kouknout na ženatého, co tam předváděly milenky, když si někdo dovolil jen naznačit, že se mu nelíbí...........ty mu daly .......nadávaly do krav.....ale já se nenechám od pakáže urážet , Romana je to samé.....sama tam vlítla a šila do mně........no všechno se člověku vrátí jako bumerang........ted už z ní budu dělat d**ila pořád .........hihi
Kollerka, 09.05.2008 22:30:14, IP: ***.***.36.57, #48647
omlouvám se těch chyb je tam víc.
Mám v práci jinou klávesnici a tak mi to někdy dělá problémy než se přeorientuju.Tak sorry!
Halina, 09.05.2008 22:40:52, IP: ***.***.9.57, #48648
Ne já jsem psala smrt sexu ne sexuální smrt.......bože, co je to tu za blbý lidi, nic nepochopí .........jdu za svým vysokoškolákem hihi..........já vás nelituju vůbec ani trochu, protože ste lhářky i ty Kollerko.....klidně podpoříš mrchu......ale mám výčitky kvůli Toni, které je opravdu zle..........Toni posílám ti spoustu pozitivní energie , velkou porci ......... mám ji na rozdávání, jak vidíš...... uvidíš, že ti zaberou léky a budeš moc šťastná..........jaro je pro duševně nemocné někdy moc těžký, vím přesně, co prožíváš, ale na to, aby člověk mohl být nahoře, musí být někdy i dole......život je jako sinusoida ........budu na tebe myslet před spaním v hladině Alfa .....a uvidíš, že se to začne hýbat k lepšímu !!
pppppppppp, 09.05.2008 22:41:32, IP: ***.***.217.5, #48650
z Romany?To snad ne, děláš ho ze sebe.Tak jen tak dál, chudák imaginární přítel:o))))))Von totiž opravdu žádnej není vid?:o)))))))
pppppppppp, 09.05.2008 22:41:34, IP: ***.***.217.5, #48651
z Romany?To snad ne, děláš ho ze sebe.Tak jen tak dál, chudák imaginární přítel:o))))))Von totiž opravdu žádnej není vid?:o)))))))
        Předchozí   1 .. 115116117118119120121 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.