Diskuse - Deprese
Halina, 09.05.2008 21:19:43, IP: ***.***.9.57, #48609Podívej se Kollerko.............já jsem velice spokojená a štastná,ale jsem Beran a nesnáším nespravedlnost a lži ......to co tu kopíruju o Romaně Kopretině je všechno pravda, sama za mnou chodila a přidávala se k milenkám ....jsou to JEN kopie nic víc, přiznám se že jsem tu psala z legrace jako Petr, ale ty kopie jsou pravé ...kde bych je asi vzala ?,A něčí styl je velice těžké napodobit , to vidíte sami, to se nedá....
Já opravdu nemůžu,ale nemůžu pochopit , jak je možné, že ona vám tu lže a má vaší podporu ......tohle já bych nidky neudělala, kdybych tu psala, prostě se přetvařuje a píše co se jí hodí.....takových lidí je na forech mnoho, na ženatém každá .......ale nechápu na co vám jsou tady, když polovina toho, co píše, je lež.......člověk který napíše takové urážky prostě není depresivní.
Kollerka, 09.05.2008 21:29:55, IP: ***.***.36.57, #48611Aničko,omlouvám jsem že jsem na tebe zapomněla,ale ne tak úplně,neboj,Jsem ráda že je ti dobře a že jsi se ozvala a posílám pozdravení.
Hanka, 09.05.2008 21:30:19, IP: ***.***.217.5, #48612Tak proč se Halino chodíte?Nelíbí se vám, že se tu máme rádi, tak proč nás tu nenecháte samotné a nejdete jinam, kde se vám bude líbit?Hana
Malířka, 09.05.2008 21:30:43, IP: ***.***.60.43, #48613Přátelé, přeju vám pohodový večer a klidnou noc :-))) Já v pohodě jsem, co se těchto stránek týká. Myslím na vás na všechny. Potěšil mě Honza, že se opět ozval, ale nepotěšilo mě, že se necítí úplně fit. Jak píše Luboš, musíš vydržet, než se ujmou nová AD.
Luboši, představuju si to vaše nádherné náměstí, které jsem vloni v létě navštívila a nejraději bych se tam odstěhovala, protože nejen město, ale celý tvůj kraj je nádherný? Jo, jak vypadám podle tebe já? Když už se ptala Kollerka, přidám se k ní.
Romísku, klídek, pohoda :-)))
Bohužel, už mě opět mužský volá, tak se ozvu zítra. Holky a kluci, myslíte, že na vás žárlí?
Klidnou a dobrou noc :-)))
Kollerce a Anně od Romany, 09.05.2008 21:35:57, IP: ***.***.173.78, #48615Milá Kollerko, udělalo mi velkou radost, že jsi sem přišla. Aničko, Ty taky. Jsem šťastná tady a teď že je naštěstí tolik hodných lidí tady a Halina jen jedna. Přestávám mít přehled v některých příspěvcích, řádí tady snad nějaký fantom, ale ty Vaše - přátel s Černou dámou, jak jsem začala říkat kdysi D, kdy byla mojí věrnou průvodkyní, poznám vždycky. Kollerko, ty jsi hrozně dobrý člověk. Vážím si Tě. Halině jsem napsala, i já sama dvakrát, že má nějaký problém, že možná není tak špatná, jak se dělá, pod skořápkou. Obvinila mně z úlisného podlézání, pomluvila, lije na mně jeden kyblík lží a pomluv za druhým - a já zůstávám vyrovananá, Černá dáma mi lehce pokynula rukou a váhavě mně opouší, možná ještě pochybovačně vrtí hlavou, ale zamávám jí a posílám ji daleko za stratosféru, abyste přestala být společnicí všech tady.
Ne, opravdu jsem to vzdala, ať Halina činí jak umí, kopíruje, lže, opakuje to samé, používá jména Petr, Kopretina, Mirka a pod jejich jmény sem píše. Jsem prý snobka, lhářka a tlustoprdka, ale věř mi - kdyby to napsal Petr, Malířka, Marcelka, Ty, Anna, Toni, Lili, Luboš - zabolelo by mně to už dnes moc. Od Haliny ne - její slova se od mého nitra odrážejí jako pigpongové míčky a přistihla jsem se, jak se u jejích příspěvků o mé tloušťce, závisti, snobstí, stáří a návštěvy hospy naproti usmívám ... takto přece kope kolem sebe nešťastný člověk ... Malířka, Nina, Ty a Petr píšete hrozně hezky, je to jako pohlazení. Ostatní čtu taky moc a moc ráda - Marcelku, Anetku, Luboše, všechny. Kollerko, děkuju Ti. Sem by měli chodit si |Tebe číst lidi ve chvíli, kdy se chtějí utvrdit v tom známém Dobrý člověk ještě žije nebo když jsou smutní - jsi sluníčko, které zahřeje. Hezkou noc, pěkné sny a opatruj se, mám tě ráda : Romana.
Kollerka, 09.05.2008 21:37:07, IP: ***.***.36.57, #48616Ahoj Halino,
divíš se proč všichni stojíme za Romčou?Víš když nekdo prožívá D může reagovat různě a prát se s tím po svém.I kdybych připustila,že to vše je pravda co píšeš,stejně bych se za Romanu musela postavit.Vždyť co provedla tak hrozného?Ano má se asi materiálně dobře,může cestovat,hrát golf ,je štíhlá,má zdravé kluky a co?Přece ji to nebudeme závidět,ale přát.Proč ne?Zkus to a uvidíš jak se ti uleví?
P.S.A z čeho usuzuješ,že jsem prolhaná a hloupá?Vím,že mám občas gramatickou
chybu ,ale o tom to přece není.
Halina, 09.05.2008 21:39:28, IP: ***.***.9.57, #48617Protože vy lezete za mnou, viz tohle a urážíte mě a když vám to tu přídu říct, tak se ještě do mě pustíte, já si tohle v žádném případě nevymyslela, prostě Romana je zlý útočný člověk a tady dělá hodnou a jako Kopretina píše uplně to samé o svém životě, co Romana...... a pak mně sprostě uráží, SAMA ZA MNOU LEZLA , PODĚKUJTE JÍ a jestli to nevidíte, tak máte klapky mna očích.......a to že se máte rádi je iluze Hanko, jak vidíš je tu řada lidí, kteří lžou a depku nemají , jinak by nebyli schopní tohle psát:
Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44
Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem, aby nikdy nebyla pobožná, tedy nepadala na kolena. Mám ádéerky - tedy akorát do ruky a protože nepotřebuju do budoucna kojit hastrmany z mostu, musím o ně pečovat. Vše je věc vkusu, mně se tloušťka nelíbí, styděla bych se svlíknout před chlapem a jít do plavek, možná jsem v tom ujetá, ale je to tak - když jsem se dostala na šedesát kilo, nejraději bych sexovala potmě - začala jsem chodit na spinning, abych tak 4 dala dolů a povedlo se. Škrtily mně kalhoty a necítila ......
Kollerka, 09.05.2008 21:45:53, IP: ***.***.36.57, #48620Dekuju ti moc za krásná,slova,opravdu jsem se včera polekala,že až si to přečteš a ostatní,tak to bude průšvih a vidíš!VŠICHNI TĚ MÁME RÁDI!
Tak dobrou noc a někdy mi napiš o pejskovi,asi už jsi to psala,ale já si všechno nepamatuji.Já mám 15měsíční fenku zorkšíra,jmenuje se Bonie a je to miláček celé rodiny.Spí se monou v posteli i když jsem donedávna byla přesvědčená o tom,že bych to nesnesla.
Halina, 09.05.2008 21:46:33, IP: ***.***.9.57, #48621Jako já fakt nechápu o čem píšeš??ty nevidíš ty hnusný urážky , který za mnou chodila psát, jen proto že jsem nesouhlasila s nevěrou??A ten samý den tu řešila depku ??Já bych se za takovou přetvářku nidky nepostavila, nesnáším to, za ni se může postavit jedině člověk který lže také..........a závidět není co, ona nic nemá.......to čím tady machruje máme všechny,s tím rozdílem že já tak cestuju každý měsíc s mladým klukem, ne s dědkem jako ona.......ona právě závidí mě , že si užívám života a romantiky,ona jede někam jednou a chlubí se tím rok předtím ...hihi
Kollerka, 09.05.2008 21:48:20, IP: ***.***.36.57, #48622zorkšíra tedy opravdu nemáme ,ale yorkšírku ano!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Romana, 09.05.2008 21:49:45, IP: ***.***.173.78, #48623Ahoj Kollerko - moje fenka je osmiměsíční yorksírka - člen rodiny, mám ji čím dál raději - spí se mnou a s manželem v posteli a je to moje zlato - mám ji od šesti neděl věku a i ona mně pomohla z deprese svým způsobem. Romana
Halina, 09.05.2008 21:51:14, IP: ***.***.9.57, #48624Ted lže znova , dobře ví že Kopretina nejsem a klidně to sem šoupne vám před očimaa chytla se toho, že jsem parodovala Petra. což bylo poznat na první pohled.......to je prase :
Re: Deprese Kollerce a Anně od Romany, 9.5.2008 21:35
Ne, opravdu jsem to vzdala, ať Halina činí jak umí, kopíruje, lže, opakuje to samé, používá jména Petr, Kopretina, Mirka a pod jejich jmény sem píše. Jsem prý snobka, lhářka a tlustoprdka.....
Kollerka, 09.05.2008 21:51:25, IP: ***.***.36.57, #48625Halino,já bych ti fakt chtěla věřit,že jsi šťastná a jak cestuješ a jak máš přítele.
Ale jak je potom možné,že trávíš tolik času tady na diskuzích?
petr, 09.05.2008 21:54:51, IP: ***.***.20.52, #48627Teda ,dotyčná je vpravdě veselá kopa! Tak zrovna díky tomu příspěvku z 21:11 si u nás kolegové v práci prodloužili smíchem život. To jen , že někteří můžou být zgruntu dobří lidé aniž o tom třebas vědí...je to škoda, protože jako"ti zlí" se třebas dostávají do rolí, které jim moc nesedí a pak z toho můžou vznikat takové srandovní a veselé mejlíky. Kdyby bylo možná, potřebovali bychom v práci takových mailů víc. Dřív jsme se smáli 8 hodin skoro v kuse, teď jen asi 7, takže bych prosil, jestli to teda půjde, jestli by ta naše hodinka nešla takovými maily vyplnit. Nemusí se číst hodinu, to by bylo zbytečné, protože kolegové se smějí tak 3x déle než já čtu, pak si ještě utírají slzy, které jim veselím, nebo žeby soucitem vyhrknou, takže příspěvek by mohl být cca na 10 minut. I když o takové se tady snažil dneska odp..Petr s velkým P a nějak mu to nešlo, no ale však jeho o to nežádám! Ona dotyčná šibalka to asi tuší, jen ji možná zaskočilo těch 10 minut , je to moc, že?! Tak dobrá, protože jsem dobře naladěný (cca 5 roků :-)) ), můžem se domluvit na 5 ti minutách...to snad zvládneš, ne? Já bych příspěvek četl asi stejně 2x, protože oni napoprvé kolegové nevěří, takže musím číst 2x...no, neříkej , že pořád moc...jo, neco vymyslím, tak dobrá, že jsem to já, tak 2,5 minuty! Bereš, počkej, docílím ještě toho, že po prosmání prvního čtení nechtěli věřit, že tohle nesplodil nějaký vědátor...ukázal jsem vědátorku na Seznamce a bylo po čtení, no uklidnili se a chtěli vědět víc...pak už stačilo "jen" to, aby se mrkli na profil a při čtení sexuálních praktik, lákaní chlapců na procházky , kteří si to pak.....no, myslím stačilo, směji se již taky....takže on ten přííspěvek nakonec jak jsem to teď spočítal vychází na 22 vteřin, ale to je poslední slovo. Platí? Dobrá, že seš to Ty, tak 11, třebas je ještě budouu chtít každý den dívat na fotku a ta také spolkne nějaký čas.Takže 11 vteřin, ale každý den, jo?! Tak dobrá, já věděl že seš "z gruntu dobrá ženská" !! :-)) Jo, ale Ty šibalko! Neopisovat! A nekopírovat!!Vím, že v obojím máš zálibu, ale buď na mě korektní tak jako doposud já na Tebe...jenže Ty jsi mě již jmenovala...já Tebe ne! Ale protože dokážu narozdíl od některých odpouštět , budiš....Jo a kdyby se Ti podařilo poslat nějaký příspěvek již dneska, to zmáknu, jsem ze všema domluvený a pošlu jim zprávu mailem či sms. Jenom Ti co řídí budou muset zastavit, protože za volantem v takových záchvatevh smíchu a se slzami v očích bys je mohla mít na svědomí !! A protože si podle mě veskrze hodná ženská, tohle by Tě asi muselo trápit, no ne? A ruku na srdce, začít psát na depresi vážné příspěvky kvůli výčitkám, či nedejbože žádat po někom tady radu? To by Tě asi měli za opravdového blázna. A to přece Ty šibalko nechceš, že ne?! Víš, v práci mně někdy říkají , že mnozí lidé , kteří se mnou dají řeč odchází a někteří ani neví proč přišli! Ale mezi takové Ty určitě nepatříš, takže si těch...no, kolik a nedívat! Správně,šikovná holka 11 vteřin zapamatovala.No vidíte vy všichni ostatní, taxte jí nevěřili! Já říkal , že za šibalským úsměvem něco bude. Bezva! Po 5ti letech pohody, parádní relax v sauně a třešnička na dortu v podobě dohody s Tebou!!Za komančů by řekli : Toš sódruzi to pětiletko sme zmákli dobře, né! A plán sme překločili o těch 11 vteřin. Výborně...následuje aplaus, představení úderníka, který 11 vteřinové maily píše a ....odnáší si metál a červený futrál...jo a posu od komančskýho zajdu...hmmm, průměrný věk 70 let, ale že jsi to ty, pokusím se dohodnout nejakého 60 níka...No a? Já vím , že je to jednou tolik jak zajíc, ale zase si alespoň zblízka prohlédneš skoro Tvůj ročník.Všechno zlé k něčemu dobré...po dnešku už to asi víš, že? Tak šibalko, kdyby jsi už nepsala těch 11 vteřin, tak vyčurinkat, obléct flanelku, nezapomnět vyndat zoubky do kaléška, ať se Ti probůh nic nestane, to bych v práci nevydržel. Když oni Ti prý již zakládají fanklub! Chtěli abych se toho ujal, ale na tohle si fakt netroufám...tak šup a dobrou....no papa....
Vám taky moji milí, možná se ještě neloučíme.....petr
Halina, 09.05.2008 21:55:32, IP: ***.***.9.57, #48628A co tu děláte vy dámy ??hihi..........pokud vím tak tu sedíte také.......proč už nejste v Jánkách??Můj přítel už vedle usnul, protože já se nemůžu odtrhnout od toho co se tu děje, nechápu jak si můžou dospělí lidé tak navzájem lhát??Jste fakt blázni