Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 09.05.2008 17:18:26, IP: ***.***.9.57, #48541
Trošku cestují hlavně hubou vid Romano Kopretino.....asi 10 krát byli v Jánkách na forech, v reálu zatím ani jednou .......kdo tam totiž jede, nepotřebuje se s tím chlubit, protože to je pro nás pro každého jako chleba.......normálka ........A Petr tady psal o bludech tvého manžela , takže jsi jasná...cestování je jen v tvý hlavě a mně závidíš, že jezdím každý měsíc s mladíčkem na prodloužený romantický víkend...no nejsi sama .....tlustoprdko .....hihi
petr, 09.05.2008 17:36:15, IP: ***.***.20.52, #48548
Marci, promiň, čtu sms až teď a jsem již nachystaný do sauny. Nalistuj si zatím něco z dřívějška anebo si řekni, že jsou na tom lidi podstatně hůř, pročti si poslední týden a to Tě přece musí nakopnout!!
Malířko, toho hustýho týpka máš u mě !! :-)))Hezká holka vypadá dobře i ve flanelu!! Dneska jsem to zjistil! :-))))
Všechny prozatím zdraví "ten váš týpek petr" :-))) (to nenapodobíš, že?! :-))) )
Marcela, 09.05.2008 17:38:27, IP: ***.***.109.12, #48550
Halinko, zlatíčko, zdá se mi, že kromě toho, že jsi blázen trpíš ještě schizofrenii. Urážej si naás jak je libo, ale TY jsi pod úrovní tady nás všech, takže neurazíš. Naopak, ukazuješ se jedině v tom, jak jsi čím dál víc ubohá. Končím stebou děvče? No v tvém věku už asi děvče nejsi viď....hihi... a znovu ti říkám, že o depresi víš kulový, jinak by jsi sem neházela bláboly jaké sem píšeš. Přestávám na tebe reagovat, je tu hromada lidí, kterým sem ráda píšu. Urážej , nadávej, ale děvče pamatuj, že se říká, že na každou svini se voda vaří. Není to sprosté ale pravdivé, ale to ty asi nepochopíš.
Romana, 09.05.2008 17:41:00, IP: ***.***.173.78, #48551
Halino, Jánkami se nechlubím, konstatovala jsem jen,že se tam těším a že tam byl snad každý Ćech vím taky. To konstatování snad nebylo trestné a nikomu jsem tím snad neublížila a neurazila.Tlustoprdko mi psát můžeš, sedí to od tebe, která, jak jsem četla na jiné diskuzi včera vážíš 103 kg, tak s mými 57 kg za tebou zaostávám. Petr tady nepsal o bludech mého manžela, psala jsi o nich ty, o mně, Malířce a Marcelce, Petr už tady není, odešly i děvčata, jsem poslední, kdo tu zůstal kromě tebe a teď zůstaneš sama, protože já jdu s manželem večeřet a objevím se, až tu najdu někoho, kdo této diskuzi dal její původní úroveń. Sama vidíš, že už všichni odešli, proč asi ? Co ti mám závidět ? Zajíčka ? Je mi tě líto ...Romana.
Halina, 09.05.2008 18:05:17, IP: ***.***.9.57, #48558
Neee ty jsi o tom psala asi 10 krát na několika diskuzích, protože si trapná snobská chuděra........hihi.....kterou jednou za rok vyvětrají v Jánkách...... tak je z toho celá nakřivo......ten golf taky cpeš lidem všude a přitom já ho s jedním kámošem hraju každou chvíli v Karlu , prostě jsi trapná snobka a tlustá a tím pádem i závistivá......mladýho kluka nemáš,jen starýho dědka, romantické víkendy nemáš , hihi.....a když hrozí, že někam pojedeš , prodáváš to půl roku dopředu.........dobře se tu bavíme na tvůj účet s rodinkou .....ale ty za to nemůžeš, jsi na hlavičku a k tomu máš bájnou lhavost.......zlou tchýni, těžkou depresi a hlavně obrovskou závist !!Vztekni se
Halina, 09.05.2008 18:16:32, IP: ***.***.9.57, #48560
Já myslím Marcelko, že blázen jsi ty, já se necpu Cyp**elexem jako ty od rána do večera, jak psal Petr....normálně pěkně si žiju, zítra vyrazím s miláčkem do skal a budem fotit jarní přirodu, uděláme spoustu fotek, pak navštívíme oblíbenou pizzerku a pak posedíme u řeky , miluju Berounsko ...mám tam kus srdce...........a určo nebudu přikusovat k pizze Neurolek ........fúúj ...hrozná představa........a večer si dáme lahvinku, ježíš to ty nemůžeš, s léky to nejde.......no vidíš , jsi blázen.
honza, 09.05.2008 19:25:13, IP: ***.***.90.205, #48571
Občas se podívám na diskusi,ale je mi smutno z toho,co se tu děje.Ani ve snu by mě nenapadlo,že se někdo může vyjadřovat tak,jak se vyjadřuje na fóru,kde si lidé chtějí pomáhat....Jinak mě už bylo tak na 70 %,ale Dr to chtěl uspěchat,změnil mi AD asi týden jsem se dostal snad 2 měsíce nazpět.Těď se z toho už vyhrabávám,(stará AD)ale nevěřil bych,že se to může zhoršit během půl dne.Jinak občas chodím do práce a mám pořád co dělat...Ale Dr mně nepotěšil,říká,že takových případů má víc,kdy nastalo zlepšení,ale dotáhnout to na 95% trvá třeba rok,obzváště u chlapů.A v práci už brečí a vyhrožují...Takže přeji všem slušným lidem hodně sil a trpělivosti v boji nejen s depresí. Hezký den
Halince-Mirce-na Ženatém teď píše jako NIna, 09.05.2008 19:35:36, IP: ***.***.173.78, #48574
Halino - zajíček, sexík, piňakoláda, mojito, bacardi, teď už i golf - to tě zas někdo inspiroval, že v Karlových Varech metrákové hráčky golfu nejsou často k vidění, to jistě znáš Ypsilonku - hřiště roku 2006 - honem nalistuj na netu u kterýho je města a spěchej s líčením, jak to tak znáš, znáš jistě Konopiště a Mariánky, Novou Ameriku, když jsi tak zdatná hráčka golfu, - tam jezdíme s partou okolo Alana Babického - s tím si jistě tykáš, jak to, že tě nikdo neznáme v golfových kruzích - hrajem to za ceny ( co je to Boogie, Berdy, bankr, Hra na par a pod par, hra na forsami ?- Halčo testík pro tebe - tak se ukaž hráčko - ale s ostatním se opakuješ, to znají ti z Ženatého milence nazpaměť, psala jsi tam, jaký úspěch mají tlusté ženy u mužů - to bude asi Romana hodně obletovaná. prý je ale hubená. Napiš příště, že je to trapná kost a kůže a máš to ! Dnes s přítelem nikde nejsi ? Páteční večer na netu - nic moc program...Halino, sotva se někdo objeví s nějakou lokalitou, hned jsi tam byla, nový koníček - ten máš taky - to je zvláštní - na diskuzi opodál píší, že jsi notorická lhářka - nahrazuješ si paranoidními představami co bys chtěla žít za život, který ti nebyl a nebude dopřán ?
Romana, 09.05.2008 19:44:43, IP: ***.***.173.78, #48576
Ahoj Honzo, zdravím Tě a moc držím palce !! Věřím, že bude líp a přeju Ti to z celého srdce, sama jsem z toho protetokrát venku jakžtakž - brzy budeš i Ty.
Máme tady novou členku, jmenuje se Halina-Kopretina-Petr-Mirka a do budoucna bude mít ještě mnoho jmen, snaží se zkazit už bůhvíkolikátou diskuzi a ubližuje lidem. Nejlepší je ji ignorovat, to není recese, jedná se o duševně nemocnou ženu.
Měj hezký víkend a ať je jen líp a líp ! Romana
Pro Halinu, 09.05.2008 19:57:49, IP: ***.***.173.78, #48577
Romana je tlustá a proto závistivá - z toho plyne, že tlustí lidé jsou závistiví. Na Ženatém milenci se svěřuje Halina, že ji bral přítel do cukrárny a dostala se proto na váhu 103 kg. Tato logika vysvětluje, kdo je Halina -Nesmrtelná teta. Její problém se jmenuje Závist, zdá se, že závidí všechno a všem - výlety, koníčky, přátele, zdravé děti, milence, manžele, vysokoškolské vzdělání, protože je nedokončila, pouze začala, golf, štíhlost, prostě všechno a všem, takže všichni jsou snobi nebo trapky nebo blázni nebo tlustoprdi nebo cvoci - nikdo není normální, všem se smějí - Halina píše smějeme se - ona píše v množném čísle o sobě - ti oni mohou být tedy její rodina - ona, mladíček a postižená dcera. Halino, máš strašně smutný osud !!!
Navrhuji ji tady nechat samotnou - tím ji vytrestáte - nudí se a pokud nebude v tomto pátečním večeru moci urážet lidi, bude ještě nešťastnější. Na ženatém milenci momentálně vystupuje pod jménem Nina. Kdo tady není normální ?
Marcela, 09.05.2008 20:01:43, IP: ***.***.109.12, #48578
Jen do mě Halino, pojď, jen do mě. Neublížíš mi, to mi věř.
Iva, 09.05.2008 20:03:53, IP: ***.***.173.78, #48579
Je nás dost, komu je líto, že se vám sem z jiných diskuzí vetřela Halina a kazí další diskuzi slušným lidem. Zkazila i naši. Přejeme vám pevné nervy a pohodu.
Iva, 09.05.2008 20:04:52, IP: ***.***.173.78, #48580
Je nás dost, komu je líto, že se vám sem z jiných diskuzí vetřela Halina a kazí další diskuzi slušným lidem. Zkazila i naši. Přejeme vám pevné nervy a pohodu.
Luboš, 09.05.2008 20:11:22, IP: ***.***.106.66, #48583
Hezký večer,Honzo mám z tebe radost,že jsi na nás nezapoměl,už jsem si říkal,že jsi za vodou,snad se to z těmito novými antidepresivy podaří.Ono při každé výměně se to zhorší,než ty druhé začnou zabírat,tak vydrž.Byl jsem pro kytičku mamince-růži,strašně moc lidí,hlavně mladí kupovali růžičky.Cítím,že mi depkaři máme v sobě strašně moc lásky a umíme jí rozdávat,přesto,že na duši máme někdy smutek.Byl jsem se podívat na náměstí a už to tam žije jako v letní sezóně,spousta turistů,mám takovou atmosféru rád.Jenom se spíš zdržím v podloubí,protože mi sluníčko nedělá dobře.Jsem rád,že vás mám,pomáhá mi to si vás číst i když tady občas přeletí mrak s kroupama,my se držíme za ruce a je nám spolu krásně.Ahoj.L.
TONI, 09.05.2008 20:26:59, IP: ***.***.64.186, #48588
Milá MALÍŘKO,LUBOŠI A ROMI!MOC DĚKUJI.Dnes je den blbec -rozbila se mi pračka,ztratila jsem klíč-DĚSÍ MĚ ŽE ZAPOMÍNÁM-SNAD JE TO VRATNÉ!Navíc chodila jedna navštěva za druhou.Jsem hotová!
        Předchozí   1 .. 112113114115116117118 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.