Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 08.05.2008 22:04:11, IP: ***.***.9.57, #48390

ROMANA NARUŠUJE DISKUZI.

Jo to je sice možný,ale já jsem ti zrovna podala důkaz, že Romana jinde píše jako Kopretina a píše uplně jiné věci, než tady ......třeba že depku nemá a že miluue sex a jiné lži........nevím teda k čemu je vám taková diskuze , když tu každý lže co se mu zachce .....to nemůže nikomu pomoct, jsou to jen lži a přetvářka a pokud to ty podporuješ, asi také lžeš , tohle třeba psala na ženatém vaše citlivá Romanka-komediantka....paní která se tam chlubí, že za týden jede do Jánek cituji :

Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !! Tvoje pojetí lásky je otřes - zajíc údajně za tebe platil dovči - Kerkonoše, jak píšeš, protože píšeš chyby a nevíš, jak se to píše, Beskydy Alpy a tak - tam jsme byli všichni - a láska se podle tebe poměřuje penězi ? To je dost ubohý. Než být zdravá a ošklivá - není lepší být zdravá a hezká ? Co je špatnýho na tom být hezká ? Každá chceme být hezká a líbit se - cvičit a chodit na spinning nám dělá radost stejně jako tobě cukrárna a větrníky, tobě je fuk, jak vypadáš a proto vypadáš jak vypadáš a máš tak děsivou nadváhu, jsi zapšklá a neukojená a bez chlapa, jinak bys nepsala takové blbosti, že tě orgasmy unavují - pro jiné jsou potěšením - ale to by se musel najít někdo, kdo by tě k tomu orgasmu přivedl, viď ty zuřivá pisatelko Andersenových pohádek ... piš, piš, nemáš co dělat, tak nepřestávej psát pořád piš, nebo začnu věřit, že máš fakt nějakýho chudáka do postele kvůli kterýmu odlezeš od PC ... piš Halčo, za pár dní v přírodě s přáteli si přečtu , co vyplodil tvůj mozek pomatený nedostatkem lásky, něhy, sexu, přátel, tolerance, pokory, moudrosti .... Kopretinka

Hana, 08.05.2008 22:09:48, IP: ***.***.217.5, #48392
Prosím Halino nechodtě sem,bylo mi tu v mém stavu dobře a ted to zase skončí,všichni odejdou.Proč pořád dáváte důkazy?Nevím jestli o to někdo stojí,copak nevíte jak tím lidi ničíte?mě ano ,běžte prosím vás jinam
Halina, 08.05.2008 22:13:59, IP: ***.***.9.57, #48393
HNUS...... Třeba tohle to je síla, posmívá se mi, že mám postiženou dceru a že ode mně odešel manžel.....to je vaše citlivá prolhaná Romana :.

Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární -
petr, 08.05.2008 22:19:30, IP: ***.***.20.52, #48394
Vidíš Malířko, dobře informovaný zdroj měl pravdu! :-))
Vidím ,že jste si vesměs všichni užili dnešní den, já v podstatě taky, byl jsem na prkně, celkem dost dlouho, asi tak 4 hodiny....škoda , že bylo žehlicí :-(((, prdlajs :-))). Mám v čím chodit!
Lindo, Malířko...nepíšu tu sice poprvé, ale buďte (všichni) na sebe hodní! Nechtějte po té nedokonalé tělesné schránce , aby fungovala, když ještě není zcela v pohodě "to" uvnitř!! Je to sice lepší, nebo spíš dobré ale ještě to chce vydržet! Linda to napsala naprosto přesně...krátkodobé cíle.Nic jiného! Snad mi nechcete říct, že to, kde jste dneska je málo?!?!Pracanti, sportovci...Lindo "kyselé huby" Ti nezávidím...u nás je pravý opak! Zanedlouho nás čeká stěhování, sice jen o patro výš, ale nás je teď 5 v kanceláři, nahoře jsou kanceláře 3.Ved. usuzoval 2+2+1...logicky. Jenže my přišli s "překvapivou" variantou 3+1+1! S tou jednou kolegyňkou totiž sedět nikdo nechce , je taková trochu "Kyselá"... a tahle varianta se nám zdá být nejlepší. Dík za fotky, mail byl domů, kupodivu funguje (zatím jen přijímá :-(( ) I když byly fotky pěkné, jaxi jsem Tě marně hledal...třebas příště.Líbí se Ti Paříž? Byla jsi? Myslím, že je naprosto nádherná! Jenže za 3 dny, které jsem tam kdysi pobyl, je dost málo. I když to nej. jsme viděli.
Malířko, myslím, že (nejenom) Ti můžu poslat radostnou zprávu! Z mrtvého se stane živé!!(hurá!!) Chce to ale čas...Já ho pak už měl v tomto směru celkem dostatek :-(( neeee :-)))(myslím tím jaxem psal, že půl roku po návratu jsme se od sebe jaxi oddělili...) Nicméně, živé zůstalo živým! :-))
Romanko, doufám, že jsi nevzala Malířku vážně, že až budeš v pohodě a přestaneš psát.... Jak přestaneš? To neeeee!!!
Dušičky, mějte se prozatím fajn, popřeji vám dobrou noca pěkné sny (když je to nové pyžamko:-)) petr
Halina, 08.05.2008 22:25:35, IP: ***.***.9.57, #48397
Tak koukám Petře, že tobě nevadí vůbec žádná špína co??.....Sebe navzájem litujete a když Romana píše ošklivé, přímo hnusné věci mně, tak se vás to netýká......dál je to Romísek......no SUPER.....fakt jste tu kvalitní lidé, ani se nedivím že máte zdravotní problémy, když klidně přihlížíte k takovým prasárnám, jako je tohle například, TO SE VÁM HNED VRACÍ JAKO BUMERANG V DEPRESI :

Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !! Tvoje pojetí lásky je otřes - zajíc údajně za tebe platil dovči - Kerkonoše, jak píšeš, protože píšeš chyby a nevíš, jak se to píše, Beskydy Alpy a tak - tam jsme byli všichni - a láska se podle tebe poměřuje penězi ? To je dost ubohý. Než být zdravá a ošklivá - není lepší být zdravá a hezká ? Co je špatnýho na tom být hezká ? Každá chceme být hezká a líbit se - cvičit a chodit na spinning nám dělá radost stejně jako tobě cukrárna a větrníky, tobě je fuk, jak vypadáš a proto vypadáš jak vypadáš a máš tak děsivou nadváhu, jsi zapšklá a neukojená a bez chlapa, jinak bys nepsala takové blbosti, že tě orgasmy unavují - pro jiné jsou potěšením - ale to by se musel najít někdo, kdo by tě k tomu orgasmu přivedl, viď ty zuřivá pisatelko Andersenových pohádek ... piš, piš, nemáš co dělat, tak nepřestávej psát pořád piš, nebo začnu věřit, že máš fakt nějakýho chudáka do postele kvůli kterýmu odlezeš od PC ... piš Halčo, za pár dní v přírodě s přáteli si přečtu , co vyplodil tvůj mozek pomatený nedostatkem lásky, něhy, sexu, přátel, tolerance, pokory, moudrosti .... Kopretinka

petr, 08.05.2008 22:44:07, IP: ***.***.20.52, #48398
No vidíš Ty smíšku! Pak že se nesměješ?! Ale mně to dávalo celkem smysl, myslel jsem , že sis kvůli tomu kopila tu noční košilku, aby jsi pak přece jen nejela až domů "jen tak". Tam už by Tě možná mohl někdo poznat, že? Alespoň si někteří mohli myslet, jak je to vaše město zaslíbené?! Ale je, i tak a pěkné!! Dobrou.petr
Romana, 08.05.2008 23:08:16, IP: ***.***.173.78, #48406
Ahoj všem - vrátila jsem se hospody a šla bych normálně spát, ale přišla jsem se sem nakonec stejně podívat. Nevím proč, ale přišla. Halina píše dál a pořád to samé. Nechci, abyste se šli podívat na diskuzi Ženatý milenec, byla jsem tam před odchodem ven - asi by to byla jen ztráta času citovat Vám, co jsem tam našla. Je mi to líto, že ze mně tady Halina dělá nymfomanku, která hrála svou depresi. Možná bych ji měla požádat, aby našla větu, kde údajně já píšu, že nemám depresi - nikdy jsem nikde nic takového nenapsala stejně tak jako jsem nikdy nikde nepsala, že miluju sex. O nic ji žádat nebudu, je to jedno, mám svědomí čisté, ty výroky jsou smyšlené. Nevím proč lže a vkládá mně do pusy takové věty. Halina narušuje tuto diskuzi podle mně, i když z téhož viní mně, ale s tím nic nenadělá. Jen jsem chtěla, abyste věděli, že jsem vám tady nikomu nikdy nelhala - měla jsem k vám všem důvěru a proto jsem tady o svém období depresí otevřeně napsala a poznala úlevu - nejde o tomto mluvit s kýmkoli. Byli jste mi blízcí tím, že prožíváte, to co znám. Nepodvedla jsem nikoho z vás, svou nemoc jsem si nevymyslela, ani důvod, který spustil moje deprese a nikomu jsem neublížila. Možná bych dokázalaa být zlá na toho, kdo by byl na mně zlý - to je normální. Sem jsem chodila ráda, protože tady z každého příspěvku dýchalo něco lidského. Vím,, že Halina zareaguje - vím, že napíše, že jsem herečka a komediantka a zničí mi všechno tady s Vámi na diskuzi, tak to chodí v životě. Přesto všechno znovu opakuju, že výroky, o kterých píše ode mně nepochází, vám jsem nelhala nikdy o svém životě a zkušenostech s D. Proboha, proč by někdo psal, že zažil depresi, pokud by to nebyla pravda ? Prošla jsem tím dvakrát, zvládla to při práci, ale bylo to hodně, hodně zlé. Jsem moc ráda, že se to lepší a všem přeju totéž a bylo mi tady s vámi hezky, moc hezky - na jedné lodi ... Petr mně svým e-mailem dostal do stavu těžko popsatelného - nevím co napsat, asi jediný - dík. Asi jsem v životě moc lidí, o kterých bych si myslela, že jsou tak lidští jako Petr nepoznala. Malířka umí psát e-maily k zamyšlení a hodně si z nich lze vzít. To, že přišla Halina a očernila mně u vás je smutná věc, ale stalo se mi něco podobného vícekrát v životě a nedá se s tím nic dělat, než jít dál a něco užitečného si z toho vzít, třeba ponaučení, že jedna lež může zničit nadobro hodně pěkného a že nezbývá se smířit a jít dál .... znovu a znovu.
Asi budu označena za lhářku a komediantku - ale přesto vám napíšu, že tyhle stránky mně pomohly víc, než jsem si do dneška uvědomovala - věděla jsem to od začátku, proto jsem se sem vracela, ale bylo v tom víc, než jsem do dneška tušila. Za to všem tady moc děkuju a upřímně vám přeju brzký návrat do pohody, vnitřního klidu, do smíření a na této cestě vám přeji hodně sil a štěstí a do budoucna lásky a zdraví. Nebojím se o vás, protože to zvládnete - všichni. Tím spíš, že jsem to zvládla já, která nejsem zrovna silný člověk.
Halino, píšeš, že jsem ubohá, věř, že jsem si připadala hodně uboze v špatných časech, teď už ne a protože nevím, kdy se může zlé vrátit, nenechám si to dobré, které teď a tady prožívám zkazit ničím a nikým a tím pádem ani tebou, kterou ani vůbec neznám. Je možné, že jsi lepší, než se děláš, každopádně ti přeju, abys nikdy nelitovala ničeho, až se budeš ohlížet za svým životem. Hodně štěstí vám moc všem přeje Romana.
TONI, 08.05.2008 23:11:09, IP: ***.***.64.186, #48409
dnes to vubec-NEDAVÁM.Jsem totalně ko.BOLESTI HLAVY A CELEHO TĚLA.AD NAVYŠUJI ´,4.5LEXAURINU.50KAPEK ALGIFENU A STEJNĚ JE MĚ HROZNĚ.JSOU TO KRUTÉ BOLESTI.Jinak mě rodina neustále převychovává a říká,že za vše si mužu sama jak jsem dopadla.Taky to ,že je to se mnou vubec nebaví-prej jsem někdo jinej.Já uz nemužu!!!
Nina, 08.05.2008 23:12:05, IP: ***.***.242.173, #48410
Vážená paní Halino,
jak jste před časem sama napsala, tato diskuze na netu není jen naše a svůj názor sem může napsat kdo chce a jaký chce. Totéž jistě platí i na diskuzi Ženatý milenec, kam též může svůj názor napsat každý a je úplně jedno, jakou použije přezdívku a je-li to nebo není jeden z nás.
Pokud jde o mne, naprosto zbytečně jste plýtvala energií při kopírování příspěvků Kopretiny na naši diskuzi i jejich komentování.
Romanku považuji za moudrou inteligentní ženu, vážím si jí stejně jako Malířky a chci si s ní psát, protože i když jsme každá z jiné společenské vrstvy máme stejné životní hodnoty a můžeme se od sebe něco naučit.
Jsem starší než vy a troufám si tvrdit, že lidi už trochu odhadnout umím, takže pokud vámi citované příspěvky psala opravdu ona, chápu i důvody, pro které to udělala.
Vaše pokusy o očerňování účastníků této diskuze jsou opravdu zbytečné a působí zoufale. Ale budete-li nadále cítit potřebu realizovat se zde, prosím, prostor je i váš.
Romana, 08.05.2008 23:38:30, IP: ***.***.173.78, #48415
Děkuji Nino.
Jsem poslední dny znovuzrozená a musím si to hýčkat, na tomto světě jsme jen na návštěvě a proto se radujme z každé hezké chvilky. Žiju momentálně pocit takového vnitřního souznění s okolním světem, že věřím jen v dobré. Vím, že všichni tady ví jak to je- co je za umění se k tomuto stavu dopracovat, když beru lék na bolest duše - AD. Jako si dá kuřák svou cigaretu, gurmán svou pochoutku, já mám tu berličku, asi podstatný je výsledek. Věřím v dobré díky vám a to tak moc, že o Halině si myslím to, co jsem jí i osobně napsala, že za tou tvrdou skořápkou necitlivosti, intrik a pomluv, za tou ulitou pod kterou nikoho nepustí je něco, co by stálo za to objevit, hýčkat a pěstovat - náznak zranitelné a citlivé Haliny, která se brání tomu, aby jí někdo pomohl vyřešit její problém. Nevěřím, že nemá žádný problém - jen nechce o něm mluvit s nikým. Ne vždycky ten kdo kolem sebe jen kope je nutně špatný, špatného ho mohlo udělat dočasně zlo jiných, kteří mu mohli ublížit ... R.
Sandra, 08.05.2008 23:45:52, IP: ***.***.11.148, #48417
Ahoj vsichni, jak si ctu vase prispevky budu vam pripadat asi jako totalni neschopny clovek, ale muj pritel, se kterym uz mam lecos zasebou je depresivni, i presto, ze bral -bere leky, vraci se to v rocnich cyklech. Zacinam pochybovat uz i o sobe, jestli to dokazu opet ho podporovat a udrzovat i v dobre nalade...jak psala Dina, zacinam mit pocit, ze o to nestoji a co vic, ze proste nevnima a rochna se pekne ve sve depresi. Nevim, jestli to vydrzim a sil ubyva. Ja jsem byla stastny a optimisticky clovek od prirody, ale dneska se skoro nepoznavam. Chci hlavne pomoci priteli, protoze pokud budu videt vysledky budu z toho mit radost i ja. co s tim...prosim poradte, dekuji S.
Aneta, 09.05.2008 7:13:40, IP: ***.***.157.101, #48422
Ahoj,dnes Vás jen v rychlosti zdravím,vidím, že přibylo hodně stránek,ale počtu si až v pondělí. U nás doma je "klid", manžel si dokonce ode mě vzal jídlo. Tento týden nikde necoural,nepil,spal doma,možná je to taky tím, že ho bolí v krku.Jestli bere AD teď nevím.Já jsem psychicky určitě lepší,včera mi jen lezly na mozek jeho věty o rozchodu a že mě už nemá rád.Před depresí jsem necítila žádný ochlazení vztahu. Myslíte si,že to řekl v depresi a nebo to bude platit taky až se z ní dostane? Balancuju tady mezi mým a jeho světem,který neznám. Sandro, držím Ti palce,vidím, že máme stejný problém. Já kvůli manželově depresi (sama jsem zdravá, jen zoufalá) chodím k psychiatričce,beru teď léky a určitě jsem udělala dobře,jinak bych za chvíli byla troska. Mějte krásný víkend!
Halina, 09.05.2008 7:24:27, IP: ***.***.9.57, #48425
Podívej Romano, z tohohle je jasné, že jsi stejný člověk jako Kopretina a jsi prolhaná ženská , to co jsi předvedla na ženatém DEPRESIVNÍ ČLOVĚK NENAPÍŠE :

Re: Ženatý milenec Kopretina-Halině, 6.5.2008 19:41

Aspoň, že jedu za dva týdna místo toho na prodloužený víkend do Jánek, kam taky jezdíme lyžovat a zajdu si na nějakou proceduru, masáž, dobrý papání, túru třeba na Černou Horu nebo Sněžku - už se těším. Manžel sice bude se známými hrát tři dny golf, ale obejdu se bez nich, budu tam mít mladšího syna, svou fenečku a radost a potěšení z přírody, která ně nabíjí a kterou miluji.

A tohle jsi psala před půl hodkou tady jako Romana::

Já jedu za dvanáct dní na prodloužený víkend do Jánek a moc se těším - budu chodit na túry, budu tam mít kromě manžela a známých mladší dítě a fenečku, nechám se namasírovat, půjdu do perličky a sauny

Moji golfisti si snížili handicap, musela jsem pochválit mladého, že jeho odpaly jdou už za 150 metrů, no, já jsem to loni zkoušela, nešlo mi to , máchala jsem zdivočele golfovou holí a trenér říkal, že techniku si časem osvojím - čas běžel - technika se nedostavila, všichni ostatní už byli někde jinde, šlo jim to, měli víc času na tréninky a já jsem to vzdala. Můžu leda tahat vozík s holemi a dělat caddyho.

Halina, 09.05.2008 7:27:47, IP: ***.***.9.57, #48427
A ještě jsi tak sprostá, že se mi posmíváš že mám nemocnou dceru a že manžel do nás odešel...........no nejvíc na to doplatil on, hihi -.............jak vidíte samy na sobě, všechno zlé se vrací a vám se lhaní hned převrátí v depku ,ale takhle se depresivní člověk neprojevuje !

Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární -
Halina, 09.05.2008 7:41:58, IP: ***.***.9.57, #48428
Ty jsi Romano doplatila na to že jsi snobka a všude se chlubíš s prodlouženým víkendem už měsíc předem, navíc ta kopretina píše stejná slova, stejné zkratky (Jánky, Fenečka , mladší dítě, túry) a ještě jsi tak prolhaná, že to klidně zapřeš....hihi.
Prostě jsi potřebovala zdůraznit že jedete do Krkonoš a že vaší hrají golf, ten dnes hraje uplně každý a na prodloužený víkend jezdíme všichni,..... my s miláčkem od jara do podzima, pokud nejsme na dovče.......za 14 dní jedem na Mácháč pro jarní romantiku a v červnu do Vítkovic.......jarní Podkrkonoší.....tam to neznáš , ty huso prolhaná........ale nikdo z nás to nepotřebuje řvát 10 krát na diskuzích ......hihi....snobko.
        Předchozí   1 .. 109110111112113114115 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.