Diskuse - Deprese
Pája, 09.05.2008 8:29:41, IP: ***.***.124.47, #48432Halino, jsi buď vážně nemocná nebo hodně ubohá, vážně nevím...?!! Každopádně tvé příspěvky pro mě přestaly existovat. Zdravím všechny milé pisatele na této diskuzi a přeji všem hezký den.
čtenář, 09.05.2008 8:37:50, IP: ***.***.217.5, #48434Lidičky, krásně ste přišli na to jak se nenechat zničit tou zlou ženskou, za chvilku by vás tu napadala všechny jako všude jinde.Stačí nereagovat a bude pokoj, snaží se vás rozeštvat.Tak se NEDEJTE!!!!!Je to zapšklá a zlá ženská!Halina je tady pojem pro ničení diskuse.NEDEJTE SE!!!!!
Malířka, 09.05.2008 9:14:47, IP: ***.***.60.43, #48437Romísku, my jsme tě tady na naší diskuzi měli rádi, máme tě rádi a budeme tě mít rádi i nadále! Vážíme si tě! Piš dál o tom, co máš na srdci, o svých zážitcích, plánech, "veselých historkách z natáčení". A podrž si v sobě svůj úžasný pocit radosti z jakoby znovuobjeveného světa a jeho krásy.
Linduško, konečně od tebe zpráva! Baví tě aspoň tvoje nová práce? A zajímalo by mě, kolik asi tak ujedeš km na "jeden zátah" na bruslích? Já nic moc.
Toni, podle mého jsi úplně vyčerpaná a tvoje tělo se brání další zátěži, a proto tě bolí, dává ti signál, že už nemá energii. Možná bych se teď přiklonila k Petrovu názoru na léčebnu, kde je možnost si dosyta odpočinout, relaxovat, nechat o sebe pečovat, zkrátka zastavit se, zklidnit rychlý tok života. Ale musíš se rozhodnout sama, jak se o sebe postarat. Ještě bych si dovolila dodat, že tvoje děti potřebují zdravou mámu, která má sílu se o ně starat, vynadej mi třeba, ale teď mě to napadlo, ale vyčerpaná jim nemůžeš být oporou. Neexistuje ta úplně nejlepší, správná rada, tady ti napíšeme jen vlastní názor. Ale v každém případě nám na tobě moc záleží a máme tě rádi, Toni :-)))
Nino, dnes se mi zdálo o tobě a o koních. Vzpomněla jsem si v tom snu, že mám fotku, jak sedím poprvé v životě na klisně (víckrát jsem neměla zatím příležitost).
Sandro, máš asi podobný problém, jako naše Aneta. Nevím, jak nejlépe poradit, univerzální návod neexistuje. Mě pomáhá, že mě přítel akceptuje i s D a chová se stejně, jako před mým onemocněním. Plánuje trávení volného času (posezení u kávy, sport, výlety, bazén) a pokud se odmítnu zúčastnit, nenutí mě do ničeho. No, trošku mě zkouší přemluvit, někdy se zadaří, jindy ne. Pokud máš chuť, rozepiš se podrobněji a my se pokusíme vyjádřit tda svůj názor :-)
Anetko, milá, z toho, co jsi naposled napsala mám dojem, že tvůj manžel spíš, než tebe, nemá rád sám sebe! Protože se nejspíš domnívá, že selhal, nezvládá toho tolik, jako dřív. Neuvědomuje si, že je vyčerpaný a odmítá poslechnout zoufalé volání svého těla po odpočinku , které se projevilo depresí. Přeju vám oběma, aby to co nejdřív pochopil a přijal.
Ahoj Pájo, vítám tě u nás! Myslím na tebe. Máš se dobře? Co si, ,jako zdravotnice, myslíš o hebefrenní schizofrenii? Projevuje se nevhodným a necitlivým chováním vůči okolí nebo náladovostí, může se vyskytovat i nelogická řeč. Anebo o paranoidní schizofrenii? Postižený trpí bludy, pocity, že je neustále pronásledován, je nesmírně vztahovačný a má tendenci zveličovat nepodstatné projevy svého okolí a považovat je za nebezpečné pro svou vlastní osobu...
Měj se krásně, zvládej rodinu, zaměstnáná i své koníčky :-)
Krásný a pohodový den vám všem přeju!
JO, 09.05.2008 9:47:38, IP: ***.***.1.78, #48439Haničko , zkuste nereagovat jako ostatní a ona vypadne přestane jí to bavit tady....a nebo jděte na forum zdraví , už o tom tady někdo psal.....všem hezký den....
JO, 09.05.2008 9:48:23, IP: ***.***.1.78, #48440Haničko , zkuste nereagovat jako ostatní a ona vypadne přestane jí to bavit tady....a nebo jděte na forum zdraví , už o tom tady někdo psal.....všem hezký den....
Marcela , 09.05.2008 10:14:43, IP: ***.***.109.12, #48441Ahoj Lidičky, dnes je překrásný den, mám doma děti, není mi sice nic moc, neurol=můj stály společník, bohužel, ale nálada je spíš nijaká , než smutná, tak jsme vlastně celkem v poho. Jen mě děsí, jestli vůbec někdy budu v poho. Já vím, píšete, že ano, jednou, ale kdy? Pořád si říkám, co když patřím mezi ty co jim léčba nezabírá, Je to asi 3 týdny co mi už bylo naprosto báječně, trvalo to sice jen chvíli ,ale už se to nevrátilo.
Jsem ráda, že tu přibývají nová jména, buhužel jedno jméno se tu ale drží zuby nehty. Horší než pijavice.
Miluna, 09.05.2008 11:31:40, IP: ***.***.193.100, #48447Přeji krásný pohodový den a nastávající víkend!
Chci vás jen v rychlosti pozdravit,protože vůbec nestíhám a z chvíli odjíždím se skoromanželem do Oomouce.Má tam mariášový turnaj.Hrozně se těšim,že si odpočinu jak od dětí,tak od práce,kde mi ostatně začínají šlapat na paty,takže se modlim,abych co nejdřív otěhotněla a dala jim sbohem.To fakt nemám za potřebí.Jinak na Haliny příspěvky nebudu reagovat,snad jen to,že je to fakt zlá a ubohá ženská,která umí dělat jenom zlo.Je trapný,jak tady pořád dokola píše příspěvky z milence.Nevím o co jí jde a můžu napsat jen jedno-Halinko,SKOČ DO ZDI!!!!
Petře,Luboši,šaty mám vybraný,zamluvený.Jsou bílo-vínový.Přítel bude mít vínovou košili,bílou vestu a kravatu.Budem dvojka k pohlédání.Teprve teď se začínám hrozně těšit.A že si to užijem se vší parádou jsem si víc než jistá!
Marcelko,vydrž,vydrž,zatni pěsti a bojuj.Držím moc palečky!!
Jinak zdravím všechny ostatní děvčata a do neděle se odmlčím.Hned jak se vrátím,napíšu.
Užívejte sluníčka a co nejvíc pohody,zlatíčka moje,mylsím na vás stále.Papapapa
petr, 09.05.2008 11:55:25, IP: ***.***.179.130, #48449Milu, jsem sice na školení pc :-)) Ale naštěstí jsem najetý i na "našich" stránkách, takže Ti můžu popřát , ať se Ti všechno nejen do neděle vydaří.Musí na vás být pěkný pohled! Bude to určitě nádhera! Jen jsem teď možná tropšku mimo obraz, ale ten šťastný den má být již tento týden? Neuvědomuji si, že bych někde termín viděl.Ten turnaj může být parádní! No a budete tím pádem necelých 20km od mého bydliště.
Lindo, dík za smsky. Musel jsem vydělat baterii, úplně jsem ho tou dlouhou smskou "odvařil".Ale dobré.Už se těším až budu doma u svého pc...ještě že mám hotovo a chvilku pro vás.
Malířko, díky za fotky, já chtěl ale Tebe, ne Tvoji dceru...cože? jakto , že nemáš? A kdo to teda je? Ty? To jste tady na diskuzi všechny takové kočky? Teda skoro všechny, schválně nejmenuju.Hmmm, tak podle mě , nejen skvělé dušičky... někdo možná vzpění, ale to je mi docela fuk.
Ach jo, pokračujem... krásný den! :-)) petr
Halina, 09.05.2008 12:59:41, IP: ***.***.9.57, #48457Tohle je váš milý, citlivý Romísek na jiných diskuzích :
Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem, aby nikdy nebyla pobožná, tedy nepadala na kolena. Mám ádéerky - tedy akorát do ruky a protože nepotřebuju do budoucna kojit hastrmany z mostu, musím o ně pečovat. Vše je věc vkusu, mně se tloušťka nelíbí, styděla bych se svlíknout před chlapem a jít do plavek, možná jsem v tom ujetá, ale je to tak - když jsem se dostala na šedesát kilo, nejraději bych sexovala potmě - začala jsem chodit na spinning, abych tak 4 dala dolů a povedlo se. Škrtily mně kalhoty a necítila ......
Síla co , to víte citlivý a empatický člověk ......hihi.........:-):-)
Halina, 09.05.2008 13:06:21, IP: ***.***.9.57, #48458Samozřejmě že ti Malířka fotku neukáže Petře ...protože je to babizna, pošle radši dceru ......hihi.....vypadá strašně a tady si přes slůvka vytváří image tajemné a zajímavé ženy, každý přátelům v pohodě fotku ukáže , dokonce i já ......mojí fotku obdivuje na Rande moc mužů, mám známku 9 , ale Malířka nemůže ....kromě toho se i chová doma hrozně a to už je horší !!!
Marcela, 09.05.2008 13:26:22, IP: ***.***.109.12, #48460Halino, jsi nepředstavitelná mrcha, nesnesiltellný pokrytec, Neuržej tady laskavě lidi, kteří jsem chodí, chytni se už konečně za ten svůj stárnoucí rypák a vysmahni od tud!!!! Jsi nepřestaviteně hloupá ženská, navíc prolhaná a nesnesitelná. Omlouvám se Všem tady, normálním lidem, ale ta slepice mě tak nepředstavitelně štve. Až se mi vrátí emoce, věřím, že v jejím případě to určitě poznám, protože pak jí budu chtít dát na ústa.
Luboš, 09.05.2008 13:36:47, IP: ***.***.106.66, #48463Hezký den všem hodným lidičkám,dneska jsem dopoledne sám,dcera se tady jen zastavila pro vajíčka a hned jela,bude dělat palačinky,její manžel je taky dneska doma,staví krb na zahradě,je šikovnej,jestli se dokopu,tak se půjdu za nimi podívat,protože manželka se vrátí z práce nevím kdy,včera taky přijela k večeru a v neděli jde zase na celý den.Musí denně udělat objednávku,připravit tuny balíčku masa,aby lidičky měly co papat.Minulý týden měla zase o svátku volno čtyři dny,to byla druhá směna.Vím,že toho má někdy dost,ale usměvavá je pořád.Dodává mi hodně energie,teď relaxuje na kytičkách.Říkám jí,jestli si k obědu neuděláme salát,protože kytičky,co letos si vypěstovala v truhlíkách tak vypadají,ale dneska jsem koukal,už se začínají dělat poupata,tak jsem zvědavej,co to bude za krásu.
Malířka všem pěkně napsala, je to chytrá holka,jsem moc rád,že se ozvala Pája,někdy nám napiš víc,přidávám se k Petrovi,že to Milunce a jejímu nastávajícímu bude moc slušet,Toni,taky si myslím,že by si měla zkusit léčebnu,neboj se toho,dají tě na otevřený,některý ženský říkávaly,že si připadají,jak na rekreaci,byla tam vždycky dobrá parta,žádnej rušivej element,většinou jsou léčebny zasazeny do pěkného prostředí,v Jihlavě vede okolo silnice,ale park je tam pěknej,taky se tam léčily lidi,které bolelo břicho nebo záda,na žádným vyšetření jim nic nenašly,a většinou to způsobovaly deprese,protože je to všechno spojený,taky jsem měl fyzické potíže,hlavně migrény,které už se mi nikdy od braní antidepresiv neobjevily.Tak se neboj!
Pozdravuju moc Ninu,Marcelu,Lindu,Annu,Petra a určitě je vás víc,teď si zrovna nevzpomenu.
Romanko ty piš,piš,piš,rád tě čtu.
Mějte se.Ahoj.L.
.............., 09.05.2008 13:38:07, IP: ***.***.217.5, #48464pokud někdo chcete vidět krásnou halču:o)))tak se koukněte na rande:o))v uživatelích je její nick neskromna.S krátkým a.Budete se smát celý den a depka zmizí.Má v hlavě škatule stará vánoční řetěz:o)))
petr, 09.05.2008 13:38:20, IP: ***.***.211.194, #48465No, říkal jsem si, že nebudu odepisovat. Takže tohle napíšu Malířce. Nevím, jestli jsem to napsal k nepochopení, ale pro ty kteří si myslí, že na fotce byla malířčina dcera, tak ty můžu huklidnit, že dceru nemá. Malířko, asi se trošku omluvím za to, že tady díky některým čteš takové nesmysly, ale řekl jsem, že z diskuze odcházet kvůli lidem nemíním a na fotce jsi prostě pěkná holka!! Tohle se snad napsat může, i když tje fakt, že někteří pokud mají doma zrcadlo, tohle přijímají s těžkým srdcem(věřím i tak, že ho mají...)To teď spíš nekteré nemůžou přenést přes srdce, když kluk řekne o holce , že je pěkná...a nejedná se o dotyčnou pisatelku.A že by byl na fotce někdo jiný??!! Nevím jak dotyční, kteří tohle píší přemýšlejí, ale hledám důvod, proč by mi měl někdo posílat cizí fotku? Já přece nejsem sběratel pěkných fotek!?!? Já jen chtěl poznat i "skořápku" lidí, které mám rád, protože jsou takoví jací jsou...asi moc přízemní...pro někoho, že?! Doufám, že tohle nepochopil jen jediný pisálek...
Teď mě tak napadlo, doufám, že nás nečtou někde v "zahraničí" , tam , kde nám dobře rozumí a neříkají si , že je dobře, že už není Československo, protože "ti Čehůni sú naozaj na palicu"!! Ono, když neznalý člověk navštíví poslední dobou naše-vaše stránky a přečte si pár příspěvků si tohle asi fakt pomyslí...no, pomyslí tak pomyslí, hlavně aby tohle "počteníčko" neodrazovalo ty, kteří přijdou s tím mnou zmiňovaným S.O.S. Sice bychom se o nich asi nedozvěděli, ale tohle by bylo to nejhorší... To , že kultura projevu zde je někde jinde mi vadí ne kvůli mně, já co chci přečtu co ne tak číst nemusím, ale je to spíš kvůli ostatním, těm, kdo tady chtěli najít slova povzbudivá a ne takové zvrhlosti a špínu, která sem virtuálním prostorem přichází. Prozatím asi vše..jinak hurááá, je po školení a pátek, takže pomalu "padla"...
Pěkné odpoledne všem i těm, jichž o jeijichž kultuře projevu jsem se zmínil.
Jinak u nás bude v neděli léčitel Tomáš Pfeiffer, který bude koncertovat na vodnářském zvonu, což je zvon odlitý ze 7mi druhu kovů.Zvon našel asi někde u východních kultur (nechce říci kde) v horách ve výšce 2 300m. Zvon je naplněný vodou, prý zní lépe než cokoliv jiného a vibrace může zachytit každá buňka organismu. Jinak jsem viděl fotku, kde voda ve zvonu při hraní levituje (vznáší se asi 20cm!!) Věřím tomu, protože jsem slyšel zprostředkovaně samozřejmě svědectví novinářky z Anglie, která jako jediná navštívila klášter někde v Tibetu, kde jí v zahradě kláštera ukázali mnicha , který levitaci předvedl.
Těm kteří jsou v práci přeji ať jim "to" uteče, těm kteří bojují doma, ať vydrží, a všem vám ještě jednou pěkné odpoledne. Jdu se přesunout na Základnu (pro Lindu z-á-k-l-a-d-n-u :-))))) petr
.............., 09.05.2008 13:40:10, IP: ***.***.217.5, #48466Re: Ženatý milenec zbožnovaný, 7.5.2008 20:18
Orální sex miluje.
Anální sex miluje. K tomu dodává: Jemu .
Skupinový sex nesnáší.
Více partnerů, ale ne současně netoleruje.
Nejraději se miluje v posteli, v přírodě, na veřejnosti, v bazénu.
Mezi její úchylky patří lehké SM, pissing, fetišismus (nohy, punčochy, spodní prádlo), jiné. K tomu dodává: bezmocný,poslušný,pasivní mladší muž.....hrátky s jeho tělem.....stará se o mně, předvádí striptýz, vyvrcholení,na povel
jedéémmmhurááá.Halčo, ty mrško, poruč at můžu vystříknout.j edémmmmmm, to je rozhodování, jestli se nechat podělat v přírodě a nebo kde?prčááá huráááá.Ty moje počůraná halíííííí
Tohle je taky neodolatelná Halča.Doufám, že vás všehno přešlo a smějete se na plné pecky.To je babizna a pořád tu prudí:o))))