Diskuse - Deprese
Romana, 08.05.2008 19:46:41, IP: ***.***.173.78, #48358Halino, máš hodně času a málo programu a já to mám naopak. Je mně jedno co sem píšeš, piš co chceš.
Halina, 08.05.2008 19:52:22, IP: ***.***.9.57, #48360No málo programu máš právě ty ......protože píšeš na všechny diskuze a všude to samý, na tchýni si také stěžuješ jako Romana , že tchýně se nestýkala s tvou nemocnou mámou a píšeš to samé jako tady , že máš depky, ale tam jsi z nich už dávno venku ............no tohle je dobrý........tady každej nalže, co se mu zrovna hodí, tak k čemu ta diskuze teda je, když si tu lidi pořád vymýšlejí........Romana na jedné diskuzi má hroznou depku a nyje.......... a na druhé je vulgární a uráží, máte tu fakt BLÁZINEC , ani nemusíte do léčebny .:-):-)
Martas, 08.05.2008 19:55:48, IP: ***.***.1.78, #48361Jano , já i ostatní ti rozumí a vykašli se na to nereaguj...
JO, 08.05.2008 19:58:16, IP: ***.***.1.78, #48363Halino , mám kontakt na moderátora jestli nepřestaneš volám....je ti to jasný???
všem na diskuzi, 08.05.2008 20:02:38, IP: ***.***.1.78, #48365Pokud chcete soukromou diskuzi můžete přejít na diskuzní forum Naše zdraví .....dejte si každý své heslo.I když tam Halča půjde , tak ji moderátoři vymažou hi hi
Halina, 08.05.2008 20:04:28, IP: ***.***.9.57, #48366To si volej kam chceš, ale tohle není normální.....nejdřív sem vlítne Jana a chce dělat dusno, ale hrozně řve, že to dělám já ......a potom si tady Romana vymýšlí depku a na čtyřech diskuzích píše to samé, pod jinými nicky, ovšem jinde je plná sexu a užívá naplno života ...........dělají tu z vás pěkný blbce, s tím určitě moderátor souhlasit nebude, to je podvod a lež.:-.):-)
Ty dobře víš, že mám pravdu, tak vyhrožuješ
Halině, 08.05.2008 20:04:54, IP: ***.***.1.78, #48367když budeš urážet atd....aby si mě nechytala za slovo , jako to děláš!
Marcela, 08.05.2008 20:21:04, IP: ***.***.109.12, #48370h
Marcela, 08.05.2008 20:25:05, IP: ***.***.109.12, #48372Holky, nezlobte se, ale pokud se tady opravdu chcete dohadovat co se psalo a nebo nepsalo na ženatých miliencích, jděte se hádat tam. Halino, nebyla jsi tu pár chvil a byl tu celkem klid, čím to asi je? Tady opravdu naštěstí lidé přestali reagovat a to je dobře. Nehádejte se tu prosím.
Všem kteří mi psali k tématu emocí, z celého srdce Vám děkuji, velmi si toho vážím.
Hana, 08.05.2008 21:11:13, IP: ***.***.217.5, #48378Ahoj lidičky co tu píšete,chodila sem čísta pomáhalo mi to z depresí.Ted je to tu stejný jako na panice, zase to jedna osoba kazí.Copak nebude klid a nebudem si moct povídat a číst normálně?taky nevím co tu řeší ta paní Halina.Škoda,že už není kam jít.Nikde není klid nevím vůbec kde hledat útočiště před tím, když je zle.Proč sem chodíte Halino dělat zle?
Malířka, 08.05.2008 21:11:18, IP: ***.***.60.43, #48379Příjemný večer všem milým pisálkům :-)))
Zdravím Kollerku, Ninu, Milunu, Romanu, Marcelu, Lili, Lindu, Annu, Anetu, Janu, Martas, Hraběnku, Alku, Gabču... Luboše, Petra, Georgeho, Honzu, Luciana a všechny ostatní :-)))
Já jsem dnes opět malovala a v podvečer jsme s přítelem vyrazili na brusle. Konečně se po roce odhodlal ( ohlodal podle Luďka Soboty ) a šlo mu to dobře. Teď mi tu kňučí, že ho bolí nohy, ale je spokojený, unavený ze sportu, což prý má rád. V podstatě nevím, co víc psát.Vlastně vím.
Včera jsem se seznámila se švagrem mého skorobratra, jak jsem už psala, který se léčí s maniodepresí. On mi povídá: "Máš depresi? NESNAŽ SE ZMĚNIT SVĚT." Později, po pár pivech: "Ty nemáš sex!? Proto máš depresi!" Já na něj: "Ale vždyť víš, že při depresi vymizejí všechny pudy! Až se mi vrátí, myslím, že budu zdravá." On: "Na to nečekej, to byses třeba nedočkala. Ono ti to pomůže." Ale já vím, že nepomůže :-(
Máte na toto lechtivé téma někdo jiný nebo stejný názor? A omlouvám se, jestli se vám zdá, že jsem přitvrdila. Mě to zajímá proto, že jsem od pasu dolů i nahoru úplně mrtvá.
Romísku, ty se krásně uzdravuješ! Dáváš naději nám ostatním, že se z D lze dostat. Až nám přestaneš psát, budeš za vodou a to je to nejlepší, co ti můžu přát! I všem ostatním trpělivým čekatelům na odchod Černé dámy.
Luboši, nevím přesně, co je s Lindou, ptala jsem se Petra, takže do práce prý chodí, ale proč nepíše, nevím. Snad jen proto, že má lepší program, brusle, kino, pejska, kamarádky.
Prožijte příjemně krátící se večer a v noci klidně a nerušeně spěte, nechte si zdát kráné sny, které vás osvěží a nastartují dobrou náladu do zítřejšího dne :-)))
petr, 08.05.2008 21:21:30, IP: ***.***.20.52, #48380Díky za nabídku , ale my na těchto stránkách jsme nejen proto, abychom si v klídečku "pokecali" , ono není nic jednoduššího, jak jít kamkoli , zřídit si diskuzi a tu si zamknout... Na stránky jsem šel s tím, že někomu třebas nějaký "výcuc" z mých slohovek poslouží k posunutí se někam dál ze svých bolestných stavů. Domnívám se, že spousta z nás tady je za tu dobu, kterou tu tráví naprosto někde jinde.Někteří dokonce začali chodit do zaměstnání, což si myslím, že je věc naprosto úžasná!, některým se vrací pocity, jiní se na stránkách třebas trošku uklidní, pak udělají zkoušku , za kterou se odmění třebas gekonem, na některé se partner začal dívat jinak jak dřív, další se snaží za každou cenu "vystrčit nos z baráku", obout brusle či sednout na kolo, některé si uvědomily(Lubooš ani Georg to nybyli...), že mají doma nejen tátu a golfistu, ale i milujícího a milovaného muže...no není tohle všechno důvod proto, aby mohly stránky zůstat jako dřív?! Nejen jako "běžné" diskuzní fórum, ale já v nich vidím i takový možná pro někoho i poslední přístav, ve kterém se dá ještě zakotvit. Věřím proto, že snad nikdo nechce žít s pocitem, že člověk , který by chtěl na stránkách vyslat svoje možná poslední SOS je raději zavře a pak si přečteme v novinách tak jako u nás minulý týden, že po XX(30) zůstala YX(10). Mimochodem bez babiček, bez dědů...Pro ty, kdo nemají rádi smutné konce...holčičce našli "biologické prarodiče"...vysvětlím... svého biologického otce nikdy nepoznala, nikde nebyl ani uveden, ale teto prarodiče se vypátrat podařilo. Holčičky se ujali a ta teď asi teprve začíná žít "normální" život...
Jednu věc chci ale ještě napsat. Sice po přečtení níže uvedeného bude možná Petr opět zahrnut nevybíravými výrazy (možná ne...), ale Romanka je pro mě holka, která píše jedny z nejpěknějších příspěvků, z čehož jsem získal pocit, že je to bezva žena, a i kdyby psala jinde cokoliv jiného, tak pro mě jsou důležité tyto její dopisy na našich stránkách...to je ona, náš Romísek :-)) (Malířko, dovolil jsem si pro tentokrát vypůjčit to pěkné oslovení...), ne někdo jiný na nějakých jiných stránkách.
Všem vám , kteří jste napsali tak pozitivní dopisy,( sledoval jsem jak postupně přicházely, jelikož jsem se ale asi 4 hodiny oháněl žehličkou, nechal jsem si "zábavu" až po "práci" ),přeji prozatím pohodový večer a spáčům pěkné sny...
petr
petr, 08.05.2008 21:41:39, IP: ***.***.20.52, #48384Malířko a ostatní...
Z dobře informovaných zdrojů mám informaci, že dneska v dopoledních hodinách si Linda po 9:31 hod (AM, jelikož je již i PM...) obouvala své oblíbené kolečkové brusle a zmizela neznámo kam. Dle nepotvrzených informací se mohlo jednat o Ladronku (víc lokalit zdroj bohužel nezná :-)) )
Hani, dík za krátký dopis, psal jsem příspěvek zároveň s tím Tvým...možná sem chodí víc lidí, kteří "jen" čtou a hlavně snad načerpají trochu síly, nebo se hlavně utvrdí v naději , že všechno se dá zase do pořádku!!! Přečtěte si dnešní dopisy, Romanky, Malířky, Kollerky, Luboše... tolik optimismu v jednom dni !!! :-))) Mám z těch vašich dopisů velkou radost!
petr :-))
LInda, 08.05.2008 21:50:51, IP: ***.***.193.94, #48386Ahoj všem Zlatíčkům:-)
doplácala jsem se od babičky, vstávala v 7ráno, šla na brusle a pak jela za babí. Jsem úplně ucaprtkaná, takže vítám zítřejší pátek a volno..jezdily jsme s kamarádkou podél Vltavy a po dlouhé době jsem dovedla Malířko říci :" to je náááádherně"..jinak však víš - na počasí mme stejný názor. Ale tak nějak jakoby nic víc necítím, většinou je mi hodně věcí jakoby jedno.. Všude mraky lidí, vedro, už ale tolik nefuním - jako když mě přepadnou - a neděsím známé do telefonu. Co mě dovede i v těchto náladách probudit k nějaké rekaci jsou buď zvířata, které zaujmu, ať proto, že touží po mém rohlíku, který žvýkám na lavičce, nebo jen tak a malé děti...
V kine jsme byly na "Paříži, miluji Tě" - je to soubor asi 12ti povídek z Paříže - jsou to zamilované povídky vypravějící o lidských vztazích, ať už to jsou lásky šťastné, nešťastné, nenaplněné, dlouhodobé..prostě miš maš a každá povídka je jiná, v každé můžete poznat něco ze svého života, nebo života svých známých..snad kromě té jedné, kde se to sebe zamilují upíři :-))
Moc jsem se na to těšila, jenže jsem šla po práci, kde Petře "kyselé huby" spolehlivě fungují každý den, pak cesta děsivě ucpanou Prahou a klimatizací v autě na plný pecky a fukárky namířenými přímo na krk..dopachtila jsem se do kina, narvala kyblík popcronu a těším se, jak se svalím do sedadla..jenže kino bylo skoro celé plné a najednou mě z těch lidí bylo úplně úzko..seděla jsem celá v křeči, ruce mě bolí ještě dnes..ani jsem se nehnula, nepodrbala, i když mě něco šíleně svědilo na čele a říkala si, že to snad už skončí. Sedíme vždycky i na titulky, dokud úplně nerozsvítí a když všichni odešli, tak to najednou ze mne spadlo a začala jsem komunikovat. Kamarádka naštěstí ví, takže jí nemusím nic vysvětlovat.. Jen se mě ptala, jestli už je to lepší a vím, že kdybych musela třeba odejít, tak mi nebude nic vyčítat a prostě půjde se mnou.
Kočky moje a Luboši s Petrem :-)) přeji Vám všem hezký večer, jdu se připravit do hajan - dneska jsem si udělala radost a koupila něco na sebe do práce.. a taky nový pyžamko, takže to prubnu hned a zbytek až zítra :-))
Jinak prostě tak nějak žiju, ale s pocity a city to není moc slavné - mám jako zábranu, přes kterou prostě teď nic jiného, než povinnosti běžného dne nepřeleze a vechno ostatní je zatím zadrženo, ale co bude potom, kdy se ta hráz provalí, kdy začnu vnímat všechno se vším všudy..netuším...
Kladu si zatím jen krátkodobé cíle - co zítra, co tenle víkend, dál neplánuji..
Myslím na Vás ale každý den :-)
Linda, 08.05.2008 21:58:14, IP: ***.***.193.94, #48387Teď jsem se pobavila na svůj účet, když jsem si po sobě přečetla příspěvek, tak to vypadá - že žvýkám rohlík na lavičce a jsem při tom "jen tak.." :-))
tak takhle jsem to nemyslela..jen kdyby náhodou někdo přemýšlel, proč si chodím ven sednout nahatá na lavičku :-))
no nic.. - radši napíšu zase až zítra..:-)