Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Jana, 08.05.2008 17:50:37, IP: ***.***.217.5, #48328
Je mi líto,že to tu musíte číst,Halina prostě nejlépe ví,jestli jsem měla při panice deprese a nebo ne,možná by neškodilo si o tom něco přečíst a neurážet mě dopředu.Mrzí mě,že jsem vám tu kazila povídání.Moc mě to mrzí,omlouvám se,věděla jsem,že Halina nedá pokoj,měla jsem počítat s tím,že za mnou bude chodit všude.Alespon vím,když mi tu tečou slzy,že emoce se vrátily.Držím vám všem palečky a moc si přeju,aby bylo tady všem lidičkám už jen dobře. páá Jana
Halina, 08.05.2008 18:13:49, IP: ***.***.9.57, #48329
Ale nelži lhářko ......já jsem paniku měla také ve 20 letech a začínaly tím moje problémy..........je tam všechno možné,ale těžké depky , jako tady mají lidi nééé.......jak je vidět opravdu visíš na netu celé dny......odpovídáš okamžitě , během 10 minut na můj přís.......prostě potřebuješ prudit, jako tehdy na ženatém, tam jsi mě také obtěžovala a kázala.......přitom jsi hájila vyloženě zlé vypočítavé lidi, kteří se posmívali svým blízkých, např.Iva ......jsi prostě blázen, co se kamarádí s kýmkoliv , hlavně, že je s kým, a klidně budeš kvůli tomu tvrdit třeba, že máš žloutenku ......hihi
A nelži stále.......o mně jsi tu první psala ty, já psala normální příspěvek o depce.
Halina, 08.05.2008 18:19:35, IP: ***.***.9.57, #48330
Tohle je první příspěvek Jany, která za mnou všude leze a píše o mě pomluvy i když se jí to vůbec netýká, co já kde píšu.........

.všem lidičkám Jana, 6.5.2008 11:36

Ahoj všem, vidím ,že i sem se vám Halina snaží vetřít a zničit podporu lidí co se mají rádi.Ona nějak vůbec nesnese, když jsou lidi v klidu a podporují se.Zničila už takhle diskusi na panikářkách a ženatém milenci.Jediné co se proti tomu dá dělat, je na ní nereagovat a nebo jít jinam.O to asi Halina usiluje, aby tu nikdo nebyl a nebo se s ní lidi hádali.Je to smutné.Držím vám palečky, aby u vás neuspěla, jako se jí to povedlo jinde.Chodím si sem k vám číst a je mi moc krásně z toho jak držíte pospolu a z povzbuzujících písmenek co si píšete je poznat, že se máte rádi.Všem vám držím moc palečky.Mějte se čím dál lépe a nenechte se otrávit.Jana
Jana , 08.05.2008 18:21:01, IP: ***.***.217.5, #48331
Průběh
Průběh panické poruchy bez léčby bývá většinou dlouhodobý a asi 40 % pacientů chronifikuje. Jsou však popsána spontánní uzdravení, stejně tak recidivy obtíží po několikaleté remisi. Jednou z nejzávažnějších komplikací panické poruchy je suicidium. Kolem 7 % lidí trpících panickou poruchou spáchá sebevražedný pokus (u depresivní poruchy 7,5 %). Avšak při komorbiditě panické poruchy s depresí se suicidalita zvyšuje až na 20 %.

Nemohla jsem zvládnout to,že by jste si mysleli,že vám lžu.Bohužel Halina zná mou diagnozu lépe.ještě jednou se omlouvám.Jana
Kollerka, 08.05.2008 18:23:04, IP: ***.***.36.57, #48332
Ahoj Malířko,děkuji ti moc za poselství od Dalajlamy,četla jsem si to několikrát a musím o tom přemýšlet.
Kytky jsou zasazené,teď na mě trochu padá únava,ale jinak se cítím dobře.A co ty,byla jsi dneska aspoň chvíli venku,nebo maluješ?
Luboš, 08.05.2008 18:35:35, IP: ***.***.106.66, #48334
Krásný podvečer všem vám,jste moc milý a mám vás rád zato,jak krásně umíte psát a dodávat sílu do života.Já si vás představuju,jak vypadáte,některý z vás jsou brunetky,taky blondýna je tam,zrzka,černá se moc nenosí,tu Bůh nadělil mě,většinou jste štíhlý,taky trošku plnoštíhlou a všechny krásný,i v depresi je tam úsměv,no a Petr,ten má 182,je střiženej na ježka,oči velký,jako srdce,jo a máš Petře 78kg.To si vymejšlím kraviny,co.
Jinak bych se tady v něčem viděl,taky jsme měly v léčebně pimpongovej stůl ve sklepě,taky jsem usiloval o život rodiny a svůj,brrrr,to byly stavy,co si v tej depce vytrpíme,mrzí mne,že nejsem se sluníčkem moc kamarád,ale včera,když jsem jel na setkání,tak jsou obrovské žluté lány kvetoucí řepky,to se mi moc líbí.Moc vám všem přeju,ať se máte krásně,jsem rád Malířko,že jsi měla včera taky vydařený den,nevíš,co je s Lindou?Milunko,už máš vybraný šaty?Už sem zase rád chodím.Ahoj.L.
Romana, 08.05.2008 18:38:20, IP: ***.***.173.78, #48335
Ahoj všem, pane jo, tady je příspěvků - hezkých - musím si udělat čas na pořádné přečtení, protože mně všechny zajímají. Zdravím Vás všechny - děvčata, mnohé popisujete svoje současné období jako na houpačce - já to znám a celý život je takový, jednou jsme dole A JEDNOU NAHOŘE, DŮLEŽITÉ JE, NEBÝT DOLE MOC DLOUHO. nĚKDY MI BYLO TAK, ŽE JSEM SI ŘÍKALA, ŽE TO NEVYDRŽÍM - A JAKO BY SE VYŠŠÍ MOC NADE MNOU SMILOVALA A ZAČALO SE TO LÁMAT A OBRACET K LEPŠÍMU, JAKO BY TO BYLA ŽIVOTNÍ ZKOUŠKA A NĚKDO SI ŘEKL, DOST, TO UŽ JÍ STAČÍ - NĚKDY MI PŘIPADÁ, ŽE TY POBYTY NA DNĚ JSOU PARADOXNĚ DOBRÉ NA to, abych pak cítila štěstí a pocit vděčnosti k životu, že tady na tom světě vůbec můžu být - když se pracně vyškrábu nahoru. Omlouvám se za písmo, v zápalu jsem zmáčkla Caps Lock, snad mně omluvíte ...
Přijela jsem z golfu s kluky a usmažila jim řízky, manžel mi šel umýt auto a já jdu osázet truhlíky petuniemi a muškáty a pak jdeme se známými na piňakoládu. Byla jsem dnes za dementa - zabloudila jsem cestou na golfové hřiště, manžel mně navigoval po telefonu, ale navigoval blbě. Řekl, abych jela vlevo a mělo to být vpravo, prostě jsme dementi oba - poradil mi pán v holínkách, který si natíral plot, ještěže mám na Peugeotu moravskou značku, aspoń ti cizí si neřeknou - hele - dement, netrefí ve vlastním okrese. Začínám mít emoce - poznám to podle toho, že mně šeřík krásně voní, obdivuju žluť rozkvetlé řepky olejné, řízky mi chutnají, nakukuju do kočárků s miminy a hřeje mně u srdce a ( snad mně neodsoudíte, nevím, jestli to napsat, ale jsme tu přece všichni kámoši ), mám po dlouhé době chuť na sex. Koření vztahu mezi mužem a ženou, manžel měl teď díky mně hodně fádní stravu, tak je potřeba to odčinit. Můj kluk dostal k osmnáctinám ojetý kabriolet od mého táty, byla jsem se projet a to se staženou střechou a byl to takový pocit svobody - říkala jsem si - proč to nemůže být pořád takové ? Proč bývá každá hezká nebo krásná hodina mého života vykoupena týdny strádání ? Inu, těžko říct - díky i za ty hezké chvilky sebekratší, nežehrám a jsem vděčná, že mi i díky vám tady je líp a líp a jsem co platná rodině, muži, dětem a z vyždímaného hadérku, kterému se ani mluvit nechtělo je zase manželka, máma a ženská. Všichni se vyškrábete jako já, byť vám třeba připadá, že stojíte na úpatí Himaláje - dokážete to - signalizuje to i skutečnost, že píšete sem a vracíte se ... na tyto stránky, díky za ně !!!
Luboš prožil hezké chvilky, což mně moc těší, Malířka se mi zdá v pohodě, mám radost, je to naše sluníčko. Marcelka, Ninuška se taky perou statečně, Milunka připravuje slavný den, Petr píše krásně o svých postřezích a zážitcích ....
Já jedu za dvanáct dní na prodloužený víkend do Jánek a moc se těším - budu chodit na túry, budu tam mít kromě manžela a známých mladší dítě a fenečku, nechám se namasírovat, půjdu do perličky a sauny. A musím máknout doma kolem baráku a zahrady, za dobu mého vyčlenění z reálu se tady nakupila práce a resty. Chce se mi spíš být v přírodě než šůrovat a lítat s kýblem a hadrem, ale nedá se nic dělat - okna volají o pomoc, sklepy, zahrada. A k tomu chodím z práce mezi pátou a šestou obvykle dost vyšťavená.
Moji golfisti si snížili handicap, musela jsem pochválit mladého, že jeho odpaly jdou už za 150 metrů, no, já jsem to loni zkoušela, nešlo mi to , máchala jsem zdivočele golfovou holí a trenér říkal, že techniku si časem osvojím - čas běžel - technika se nedostavila, všichni ostatní už byli někde jinde, šlo jim to, měli víc času na tréninky a já jsem to vzdala. Můžu leda tahat vozík s holemi a dělat caddyho. Anebo si radši sednu opodál pod rozkvetlý kaštan a budu se jen tak potichu koukat kolem sebe na to krásný jaro.
Tak já jdu na ty kytky zlatíčka moje a vám přeju krásný večer a zítřek - ráno jdu do práce - a těším se na vaše psaní a všem posílám pozdrav, lásku a pomyslné pohlazení. Romana.
Luboš, 08.05.2008 18:40:45, IP: ***.***.106.66, #48337
Než jsem to nahrabal,tak se tady zase udály věci,tak já padám.čau
Halina, 08.05.2008 18:40:48, IP: ***.***.9.57, #48338
Ale není tam to vyhoření......to že je člověk prázdný a nemá city......to je uplná pitomost a to ty tady píšeš.......panika je naopak samé strachy, obsese a obavy a šíleně silné pocity........žádná prázdnota.....ty prostě máš všechno, protože bydlíš na netu .....nikoho nemáš v reálu ,tady reaguješ za dvě vteřiny ........hihi.......ty si klidně najdeš i ženatýho ,abys zapadla.....dnes je nádherný slunný den a všichni jsou se svými blízkými , já byla celý den v Aqa s přítelem a ty zase bydlíš na netu, jako vždy
Luboš, 08.05.2008 18:50:27, IP: ***.***.106.66, #48341
Tak už jsem zase zpátky,Romana mi dala sílu na to,abych neutekl.Už se nedám.L.
Halina, 08.05.2008 18:51:49, IP: ***.***.9.57, #48342
No ted už je mi to jasný .......za mnou leze na ženatého Kopretina a uráží mě hrozným způsobem a pořád se chlubí, že celá rodina hraje golf a jaký má krásný sex doma s manželem, každý den ........hihihi........a že za pár dní jednou do Jánek......no to je síla , tak tohle je vaše Romana , počtěte si:

Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44
Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem, aby nikdy nebyla pobožná, tedy nepadala na kolena. Mám ádéerky - tedy akorát do ruky a protože nepotřebuju do budoucna kojit hastrmany z mostu, musím o ně pečovat. Vše je věc vkusu, mně se tloušťka nelíbí, styděla bych se svlíknout před chlapem a jít do plavek, možná jsem v tom ujetá, ale je to tak - když jsem se dostala na šedesát kilo, nejraději bych sexovala potmě - začala jsem chodit na spinning, abych tak 4 dala dolů a povedlo se. Škrtily mně kalhoty a necítila jsem se dobře a faldík na břiše mně způsoboval zábrany v intimním životě. Můj muž by mně měl sice rád asi i s nadváhou, jsme spolu dvacet let a prožili jsme je hezky, ohlédnutí zpátky - zvlášť teď když budeme tu dvacítku slavit na prodlouženém víkendu v Paříži - mně dělá jen radost a upřímně, ať to zní sebevíc nadneseně - skoro bych si štěstím zabulila, jaký mám fajn život v porovnání s tebou. Teď, když tě čtu, uvědomuji si, jak jsem na tom dobře, Halino. Chci být štíhlá proto, že se to mýmu chlapovi líbí a jiným taky a já se manželovi i po letech líbit chci a budu chtít dokud budu žít. Vše je otázka vkusu - arabové mají rádi tlusté ženy, tloušťka je pro ně u nich symbolem zdraví a plodnosti, jsou blbí, tlusté ženy nejsou o nic plodnější než štíhlé, mívají problémy s porody ( ale ty se už naštěstí rodit nechystáš, ty už bys měla mít vnoučata, ) a zdravější nejsou na sto procent. Tady jsme v Česku a pořád má u nás nadvládu kult štíhlosti a zdraví, i kdybyses sebevíc poprděla, nic s tím neuděláš - mladí, zdraví a štíhlí mají zelenou a na rande.cz nechodím, ale myslím, že tam chodí mladí kluci si dělat srandu a recesi.
Halčo, boubelinko naše vnadná, ty jseš tady náš maskot a šášula k pobavení, já jsem Tě tak začala brát, bez tebe by to asi ztratilo grády, piš hele, vždycky čekám, jakou perlu zas ze sebe vyprdneš, ale snaž se - už se opakuješ a to chlubení a trapný navážení tady do holek na diskuzi je na jedno brdo - ať nás nezačneš nudit trapinko naše - chcem zažívat děláním si srandy z tebe prčůůůůůůůůůůůů - holky - berte ji s humorem, jste mladý, pěkný, užívejte si život a lásku a Halinu mějte na háku jako já a mějte z ní srandu - ona je to taková naše obtloustlá prčááá, prdééél, hlííínáááá - čáááu - Kopretinka.
Halina, 08.05.2008 18:56:06, IP: ***.***.9.57, #48343
Tohle je vaše těžce depresivní Romana alias Kopretina :

Re: Ženatý milenec Halp**elině -Kopretina, 7.5.2008 10:43
Halinu moc nebaví sex, už ji nudí ( to by mohlo být věkem ), protože má moc orgasmů a ty ji unavují - to je výrok jak noha !!
Mně sex baví právě kvůli orgasmům a dávají mi energii, dobrou náladu a hezkou pleť, ne únavu. Halina se rozněžní jen v cukrárně nad žvancem, zajíc do ní nastrkal tolik peněz, že má 103 kilo - dobrej kolos - to chodíš za jídlo Halino ? To jsi nenáročná, to budeš brzy s chlapem chodit za gulášovku. Uvědomuju si, že vážíš o 47 kilo víc než já - tak to je síla. Ještě že mám při svém věku takovou figuru jakou mám, fakt bys se sebou měla něco dělat, to, co píšeš, není k chlubení, ale k politování, nedivím se, že tě tady holky litujou, navíc by to mohly být tvoje dcery - věkem.
Machruješ horami, Krkonoši, Beskydy a tak, ale tím, že se bojíš letadla o hodně přicházíš. To tady nikomu neimponuje, tady jsou jistě holky, které lítají za exotikou, Thajsko, Dominikánská, Kuba, Maledivy, Mauritius - po revoluci se otevřel svět pro ty, co mají prachy a to cestování ven za to stojí. Tím nechci říct, že tady u nás není krásně, je a moc, máme hezkou přírodu, ale když si jedu zalyžovat do Alp, tak to je neskutečná paráda, stejně jako pobyty u moře - Tichomoří, Kuba, Seychely, Bali - to všechno je můj sen, nikde z toho jsem nebyla, ale snad si ještě leccos splním. Moc se mi líbí Řecko, znám skoro všechny ostrovy, Byla jsem v Madridu, Monacu, Barceloně, hezká zem je Švýcarsko a Holandsko, Kanáry byly hezký i loni Egypt. Jezdíme i tady u nás - lyžovat, na Slovensko do Tater, do lázeńských měst - ale většina našich známých jsou tak dobře situovaní finančně, že cestují daleko víc než my. Taky mám hrozně ráda dobrý jídlo, ale naštěstí netloustnu, protože kdybych tloustla, tak prostě nežeru, chci se pořád líbit chlapům a všechny co znám, na tlustý nejsou. A podrž se Halino-mně kamenovat nemusíš, já nemám milence ženatýho ani jinýho, já mám jednoho manžela - příští měsíc máme dvacáté výročí svatby - pořád se máme rádi, miluju ho a vážím si ho, protože se skvěle stará o rodinu, je tolerantní, pomáhá mi doma, rád a dobře vaří, pořád pěkně vypadá, dopřává mi - mám zálibu v hezkých hadřících, skvělej táta - co můžu chtít víc ? Opravdu už jen to zdraví,ať slouží jemu, mně a našim dvěma synům, jinak máme vše - dům, chlaupu, dvě auta a hlavně tu lásku. Na oslavu 20. výročí svatby letíme na prodloužený víkend do Paříže, těším se, prý je to krásné město s milou a uvolněnou atmosférou.
A nemusím se ztrapňovat - hlíííííínááááá, prčááááááááááááá, ...Kopretina
Halina, 08.05.2008 19:02:37, IP: ***.***.9.57, #48344
Těžce depresivní Romana plodí takové věci na Ženatém milenci , počtěte si :

Re: Ženatý milenec Kopretina-Halině, 6.5.2008 19:41
Halino, proč píšeš trapinko naše - já nejsem vaše, uvědom si, že tady píšeš sama za sebe, jen drobnost - seznámila jsem se na diskuzi - ne této, ale jiné - s pár fajn lidmi, a protože všude lezeš, předali jsme si čísla na mobily a e-mailové kontakty, a abys nás při debatách nerušila, píšeme si soukromě bez tvé asistence - ty lidi jsou fajn, inteligentní a když si chcem pokecat, tak tě k tomu nepotřebujeme a máme klid a pohodu, takže si jen myslíš, že ti nikdo neuteče, uteče a je pokoj od urážek z tvé strany. Do těch Krkonoš se těším - hrajeme celá rodina golf - tak budem jezdit do Mladých Buků a po výletech, kde je to hezký, přírodu miluju a pozitivně mně nabíjí.
Poslední otázka z mé strany na tebe - jak bys hodnotila svůj vzhled, jakou by sis dala známku - a ne, že neodpovíš, to bys byla srab, děvče, tak odpověz ( tvou fotku zná celý národ ) - hodnocení mých mužských kolegů v práci na tebe už znám, teď se ohodnoť ty a neutíkej od toho, nebuď zbabělá a řekni a odpověz bez vytáček napiš jen tu známku, to stačí, my jsme tě v práci taky známkovali, dnes jsi musela škytat kolem čtvrté odpoledne, kolem tvé fotky na netu byl nával a nebudu psát ty komenntáře chlapů, tak hnusná nejsem ... takový sprosťárny sem nedám ani náhodou. Kopretina

Re: Ženatý milenec Pro Čáru a Lenku - Kopretina, 6.5.2008 12:25Ahoj Lenko, Tvůj příběh má šťastný konec, kéž by to tak bylo vždycky - obě strany nakonec mají lásku a hezký vztah - paráda - hodně štěstí do dalšího života !
Čáro, Ty se máš, žes byl na víkend v Alpách, já jsem kvůli zdravotním problémům s ledvinami musela letos po dost letech vynechat a dost mi to provětrání na Pitztalu, Caprunu nebo Stubaitalu v Rakousku chybí - lyžuju sice mizerně-.a stylem paní radové, maximálně po červené, černá je pro mně rovna sebevraždě, ale úplně si tady teď představuju to azuro, horské štíty, jiskrnou bělost až očí přecházejí, nádherný vzduch, vyrolbované sjezdovky, ježdění bez front, vychlazený Radler - uuuuf - já chci taky !! Zdravotní problémy jsem zažehnala, tak snad zase příští rok. Aspoň, že jedu za dva týdna místo toho na prodloužený víkend do Jánek, kam taky jezdíme lyžovat a zajdu si na nějakou proceduru, masáž, dobrý papání, túru třeba na Černou Horu nebo Sněžku - už se těším. Manžel sice bude se známými hrát tři dny golf, ale obejdu se bez nich, budu tam mít mladšího syna, svou fenečku a radost a potěšení z přírody, která ně nabíjí a kterou miluji.
Tady je to pořád nastejno, Halina brousí po více Diskuzích, já sem kvůli ní v podstatě přestala chodit, protože mně napadala a urážela. Jsem ráda, že tady v tobě holky mají oporu - Halina jen zraňuje a ubližuje lidem, které nezná, stejně jako nezná jejich osudy a životy, ať zkusí, jaké to je, když se někdo naveze do ní - nic moc. Tak se měj hezky Čáro a holky tady zdravím taky. Kopretina.
Romana, 08.05.2008 19:10:43, IP: ***.***.173.78, #48345
Halino, ty jseš mimo - já řeším jiné starosti než Ženatého milence. Hrabu se z období deprese a jsem ráda, že se hrabu. Nevím jaká ti píše kopretina na jinou diskuzi, ale není to se mnou totožná osoba, jede nás asi do Jánek víc. Náhody se dějí. Proč bych za tebou lezla ? Na této diskuzi jsem byla dřív než ty a ty jsi sem přišla - máš na to právo, když tady chceš být. Navážíš se tady do Jany a já jsem zatím nepochopila proč. Nevidím souvislosti, asi mi něco uniká. Víc mně souvislostí uniká, nějak nechápu co sleduješ a nebudu to řešit. Já mám za sebou noc problémů na to abych řešila tento nesmysl a musím využít čas, který je mi dán k jiným věcem. Věřím, že jsem nikdy ve svém životě nikoho bezdůvodně neurazila a stojím si za tím !! R.
Halina, 08.05.2008 19:19:17, IP: ***.***.9.57, #48348
Jasně to je náhoda, že.....pěkně lžeš .....jsi fakt ubohá ženská, tady si hraješ na depku, na tchýni máš zlou tchýni a na ženatém se chlubíš že jedeš do Jánek a že si tam dáš procedury a že máš moc ráda hodně orgasmů.....ovšem tady brečíš, že manžel měl dlouho půst.......kromě toho používáš uplně stejný slovník jako Kopretina.......i slepýmu je jasný, žes to ty.

Re: Ženatý milenec Kopretina-Halině, 6.5.2008 19:41

Aspoň, že jedu za dva týdna místo toho na prodloužený víkend do Jánek, kam taky jezdíme lyžovat a zajdu si na nějakou proceduru, masáž, dobrý papání, túru třeba na Černou Horu nebo Sněžku - už se těším. Manžel sice bude se známými hrát tři dny golf, ale obejdu se bez nich, budu tam mít mladšího syna, svou fenečku a radost a potěšení z přírody, která ně nabíjí a kterou miluji.

A tohle jsi psala před půl hodkou tady jako Romana::

Já jedu za dvanáct dní na prodloužený víkend do Jánek a moc se těším - budu chodit na túry, budu tam mít kromě manžela a známých mladší dítě a fenečku, nechám se namasírovat, půjdu do perličky a sauny

Moji golfisti si snížili handicap, musela jsem pochválit mladého, že jeho odpaly jdou už za 150 metrů, no, já jsem to loni zkoušela, nešlo mi to , máchala jsem zdivočele golfovou holí a trenér říkal, že techniku si časem osvojím - čas běžel - technika se nedostavila, všichni ostatní už byli někde jinde, šlo jim to, měli víc času na tréninky a já jsem to vzdala. Můžu leda tahat vozík s holemi a dělat caddyho.
        Předchozí   1 .. 107108109110111112113 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.