Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 09.05.2008 13:46:43, IP: ***.***.9.57, #48470
Tak koukám že to řadě lidí nedošlo hihi........dlouhé vedení, tak znova................vaše kvalitní Romana Kopretina na ženatém:

Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44
Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem, aby nikdy nebyla pobožná, tedy nepadala na kolena. Mám ádéerky - tedy akorát do ruky a protože nepotřebuju do budoucna kojit hastrmany z mostu, musím o ně pečovat. Vše je věc vkusu, mně se tloušťka nelíbí, styděla bych se svlíknout před chlapem a jít do plavek, možná jsem v tom ujetá, ale je to tak - když jsem se dostala na šedesát kilo, nejraději bych sexovala potmě - začala jsem chodit na spinning, abych tak 4 dala dolů a povedlo se. Škrtily mně kalhoty a necítila ......

Mirka, 09.05.2008 13:57:10, IP: ***.***.9.57, #48476
A kdo to je ta Romana?To je taky Halinna??to je hnus co píše o těch prsou,co to je za vulgár ženskou?
....................., 09.05.2008 14:03:51, IP: ***.***.217.5, #48480
Halčo, píšeš i za Mirku, to snad nééé seš až moc průhledná psycholožkod dvousemestrovááááá.o))))))))))))
Malířka, 09.05.2008 15:37:58, IP: ***.***.60.43, #48514
Ahoj Peťane, ty náš kluku!
Já jsem to pochopila hned napoprvé správně (vloni si pár lidí tiplo, že mi je o 15 let míň) a nemusíš mi nic objasňovat (mrzí mě, že jsem ti hned neodepsala). Děkuju :-) Tobě jsem psala už dřív mail, který ti nedošel, že jsi sympaťák, "hustej týpek" a fotogenický snad až moc :-))) Poslední moje fotka, v té přítelově staré kostkované flanelce (prsa jsem někde zapomněla) a babiččiných zateplovacích bačkorách s tygřím vzorem, to nemá chybu, co? To jsem ti poslala, abyses pobavil a taky proto, že si ráda dělám ze sebe legraci. Peťane, je to husté...
Malířka, 09.05.2008 15:54:29, IP: ***.***.60.43, #48518
Marcelko, je mi líto, že se necítíš úplně v pohodě. Díky tvým psaníčkům jsem o tom přemýšlela a říkám si, že bych na sebe zkusila vyzrát tím (mám totiž skoro ty samé potíže, jako ty), že prostě usoudím, že mám dnes zase blbou náladu a je to. Nevím, co se dnes u nás ve městě děje, ale od rána houkají sanitky (bydlím totiž nedaleko pohotovosti). Vždycky, když takhle mají napilno, je mi taky tak nějak "blbo", třeba mě bolí hlava, záda, jsem unavenější. A tak si říkám, že se asi změnil tlak a srdcaři a astmatici to odnášejí a my to pocítíme, jako zhoršení nálady.

Ahoj Luboši, mě se líbilo, jak jsi psal posledně, že si nás představuješ, jako blondýnu, zrzku, černovlásku, že Petr měří 1,82 váží už nevím, kolik kilo, je na ježka (není, je to hároš s ještěrkou) ... To bylo super! A zase takové milé pohlazení :-)))

Měj te se příjemně, zachovejte si klid a důstojnost, vysílejte přání všeho dobrého pro všechny a lásku...
Petr, 09.05.2008 16:03:17, IP: ***.***.9.57, #48520
Marcelko nerozčiluj se tolik, víš jak jsi citlivá, zobni si pár Neurolů a Cyp**elexů a uleví se ti ........moc snadno se vytočíš a to není dobré ........pak skončíš jako Malířka, budeš tak stará a ošklivá , že budeš lidem posílat fotky své dcery v teplákách.....hihi.......přeci tě nějaká sexy Halinka nevytočí......sice na ni nemáš,ale ty nemáš na spoustu lidí, smiř se s tím........
Malířka, 09.05.2008 16:13:58, IP: ***.***.60.43, #48522
Jo, Petře, jsem konečně odhalena :-( Stará, křivá, tváře svraštělé, nohy do O, hlas vichřice podoba a k tomu tepláky po strejdovi, zakoupené pod pultem za minulého režimu, o košili jsem se poprala u kontejneru s nějakým hodně umaštěným chlápkem. Prsa po tátovi, zadek po štýrském valachovi, pleš po Leninovi, tejlo po ... Bodejť bych ti nepodstrčila fotku Cher! Nebo to byla Madonna? Já už si nic, milý hochu, nepamatuju, víš? Jo a místo brýlí už musím pár let používat popelníky, ty skleněné s tlustým dnem. Tak vidíš, zase neudělám štěstí :-(((
Petr, 09.05.2008 16:29:36, IP: ***.***.9.57, #48527
No to se tady nechlub Malířko, že jsi vyležená......to my víme všichni už dávno, že se doma válíš, místo abys vařila nedělní oběd a svádíš to na alergii......proto vypadáš mladě na fotkách, že se flákáš a hraješ si na umělkyni .....ale mladá jsi jen na vyretušovaných fotkách....v reálu jsi vrásčitý strašák, co se hroutí při prvním zahoukání sanifky O).........stejně jako Romana, co hubou jede už po desátý do Jánek a ve skutečnosti je tlustá stará baba, co doma peče vepřový a nikde v životě nebyla, jen v protější hospodě, naposledy včera .......O)O)O)
petr, 09.05.2008 16:35:38, IP: ***.***.20.52, #48529
Tak kromě duchů u Malířky, jsou tu i petrovi duši! Ti o které mi jde zajisté poznali, že "Petr" není petr a to nejedn proto, že dotyčná (ý) si jako správný detektiv nepovšiml, že petr si vždycky píše nick s malým "p", kdežto "Petr", který tak "krásně radí, je s velkým (písmenem...).Být vztahovačný, taxe mě dotkne , že se mě někdo snaží napodobit, ale dělá to alespoň obrázek o uživateli tohoto nicku( jo, nick=petr,Petr,Halina...pardon, to je jen příklad...) Takže šup a rychle stvořit něco s nickem petr (ale pozor!! nejen malé"p", ale pokus se mě napodobit ve slohu! Konec, že ...ani se Ti nedivím, nenapodobila jsi Malířku, Romču, nenapodobíš ani mě, ani kohokoliv jiného. My svoje myšlenky píšeme z duše a s láskou, takže v tomto případě jsi....bohužel....v pravdě nadobro odvařená(ý) :-)) A pokus byl celkem dost podprůměrný...tak co, je již napsáno alespoň 1/2 stánky?! :-)) A ne že budeš opisovat! Takové IQ, škola, stálice několika diskusí...jo a já se stále držím toho, že nejmenuji...Tys to porušila! Ale já Ti klidně odpouštím, myslel jsem, že jsme téměř uzavřeli"pakt o neútočení"?! Snílek co?! Z mé strany tohle trvá, jestliže z Tvojí ne, pak je mi Tě již skoro líto...myslím to ale upřímně, ne upřímně jako upřímně :-))) (jedno "upřímně ":-) je politické, ti ho takto rádi užívají....složité? Ale jdi a když , tak konečně něčemu nerozumíš! Celkem mě to mrzí, ale pokud Ti nebudu odpovídat, nemůžu Ti to ani vysvětlit. A bavit se s Tebou řečí podobnou představení se na Seznamce, prezentování se na Ženatém a na Depresi...! To teda žádnopádně! ( slovo je vysvětleno cca před týdnem, to bylo pro kolegu ze Slovenska, který snad již utekl a nebude někde za hranicemi v hospůdce přidávat tyhle Tvoje (i některé jiné) dopisy k dobru...I )když,nezůčastněný se asi pobavil.Možná tak, jako dneska u nás v práci, když jsem citoval některé úryvky. Pokud dotyčné (kol. z práce!)prodloužily život alespoň o hodinku, tak jsou alespoň k něčemu konečně dobré!! Myslím, že kdyby dotyčný psal co chtěl a ostatní si ho nevšímali, pak je celkem fuk jestli a kdo tady "prudí". I když popravdě, nestačilo by vám chodit se dohadovat třebas na Ženatého"? Nechci se nikoho dotknout, ale zdá se mi, že kdyby tam dotyčná nepřispívala, mohla by se diskuse klidně "zakonzervovat". To téhle naší-vaší ale prozatím nehrozí...
Pěkné odpoledne všem! :-)) petr
Romana, 09.05.2008 16:39:38, IP: ***.***.173.78, #48531
Zachází to dál, než by kdokoli tady chtěl. Už neřeším, že na mně Halina hází špínu,
( proti ní je marné oponovat, bude opakovat jedno a totéž donekonečna, to mi došlo ), ale navezla se do Malířky a to je ubohé !!!!! Malířko, nemám žádné obavy, že by se tě taková ubohost mohla dotknout, snad někomu vadí, že jsi mladá a hezká, jak napsal Petr, takže pro tebe a Marcelku - zjistila jsem, že kromě toho, že si Halina změnila na chvíli jméno na Mirku, změnila si jméno i na Petr a jménem Petra píše Marcelce svým halinovským stylem - děvčata, obě máte svou úroveň a obě Vás známe z této diskuze, myslím, že Vás konkrétně si tady každý váží a i obdivuje, nevšímejte si toho. Já jsem tady byla očerněná a pomluvená a lživě - a je mi to jedno, tím spíš vy, které jste tady déle a mají vás tu všichni rádi - buďte nad věcí a vracejte se sem, protože vaše příspěvky jsou cenné. Je škoda nechat zničit tuhle diskuzi jedním člověkem, HALINA ZŘEJMĚ BYLa HODNĚ DLOUHO NA NĚJAKÉ DISKUZI O ŽENATÝch MILENCÍCH A NEVÍM, PROČ TAM NEZŮSTALA.
Díky Luboši a moc tě zdravím, z tvého psaní už dýchá pohoda, zdravím Ninu, Kollerku, Marcelku, Malířku, Petra, držím moc palce Anetce a nové čtenářce Sandře, Toni, Georgovi, posílám pozdrav Lili a všem ostatním.
Venku je moc krásně, tak půjdu na zahradu osázet ještě další truhlíky. Je mně tam dobře. Často na vás myslím, co asi zrovna děláte, jak se cítíte, začíná se mezi vámi tady projevovat moc hezká soudržnost a hlavně pevná vůle čelit i lidské zlobě.
Přeju krásný víkend a hodně pohody a sluníčka - Romana.
Petr, 09.05.2008 16:47:16, IP: ***.***.9.57, #48532
Já jsem pravý Petr, ten přede mnou byla ta trapná Halina, co prudí na všech diskuzích..........snaží se nás rozeštvat, protože závidí, že se máme rádi a že sme všichni tak pěkně na palici v čele s Malířkou v teplákách a zfetovanou Marcelou narvanou Cyp**elexem , zdravím Tě Macku.......a stokilovým Romískem, která dostala na víkend propustku z blázince, tak to jdem zapít do hospy u nich před barákem, manžel jde s námi i s golfovou hůlkou.......má chudák zase bludy, že umí hrát golf........to je rodina, duše se mi svírá soucitem, empatií a láskou .....miláčkové moji..... já jsem pravý Petr s velkým P .....myslím na Vás, cítím s Vámi , cítím Vás na dálku, to je smrad fúúj, co to kecám.. ...O)O)O/O/
Hana, 09.05.2008 16:53:30, IP: ***.***.217.5, #48534
Opravdu nemá cenu reagovat, ona už neví jak zatáhnout někoho do debaty.Hana
Halina, 09.05.2008 16:54:32, IP: ***.***.9.57, #48535
ALE ROMANO NELŽI NÁM TU, JÁ TĚ NEPOMLOUVÁM, JEN KOPÍRUJU COS SAMA NAPSALA NA ŽENATÉM.....LHANÍM SI NEPOMŮŽEŠ, TO BUDE JEŠTĚ HORŠÍ, HEZKY SE PŘIZNEJ A VŠEM VYSVĚTLI, PROČ JSI LHALA A HRÁLA SI TADY NA DEPKU A ZÁROVEN TAM VULGÁRNĚ URÁŽELA HALINU.......:
Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44
Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem, aby nikdy nebyla pobožná, tedy nepadala na kolena. Mám ádéerky - tedy akorát do ruky a protože nepotřebuju do budoucna kojit hastrmany z mostu, musím o ně pečovat. Vše je věc vkusu, mně se tloušťka nelíbí, styděla bych se svlíknout před chlapem a jít do plavek, možná jsem v tom ujetá, ale je to tak - když jsem se dostala na šedesát kilo, nejraději bych sexovala potmě - začala jsem chodit na spinning, abych tak 4 dala dolů a povedlo se. Škrtily mně kalhoty a necítila ......

Romana Malířce a Petrovi, 09.05.2008 16:57:00, IP: ***.***.173.78, #48536
Petře, Malířko - buďte v klidu a pohodě. Pokud je Halinino zbožné přání, abych byla tlustá stará baba, pečící vepřovou doma a znající jen protější hospodu, pak už mi tuto nálepku nikdo neodpáře.
Tlustá sice naštěstí nejsem, je mi čtyřicet a kousek, doma vařím, ale chodím i do práce a trošku cestujeme, ale od teď mám holt smůlu - popsal vám mně už někdo jiný. Když jsem to četla, přistihla jsem se, že se usmívám, myslím, že až takový zoufalec nejsem, zkusila jsem si představit setkání moje a Haliny v reálu - samozřejmě po tom netoužím, jen jsem myslela na to, že Haliny podobu znám z fota na seznamce, ona by asi v případě normálního postoje přiznala, že se kapku sekla, ale Halina normální postoje neuznává a proto bude navěky exhibovat na netu. Romana.
Romana, 09.05.2008 17:14:34, IP: ***.***.173.78, #48539
Halino, kopíruj cosi jak dlouho chceš stokrát dokola, ale teď jsi dokázala, že jsi veliká lhářka - konečně jsi předvedla svou pravdomluvnost. Ty mně neurážíš ? Píšeš, že ... v čele se stokilovým Romískem, kterého pustili z blázince a šel to zapít do hospy naproti atd. ... a vydáváš se pořád trapně za Petra a opravdu neurážíš ? Mně, Malířku, Marcelu, Petra neurážíš ? Lžeš a vydáváš se za člověka, kterému nesaháš po kotníky a který by si o tebe podle mého soudu neměl otřít ani nejzablácenější boty - za Petra z naší diskuze. Myslela jsem, že sis vzala z nějakého důvodu za cíl mně tady pomlouvat s pomocí lží, není to nakonec tak, že se to obrátí proti tobě a jen se sama ztrapníš před kvalitními lidmi, kteří sem chodí už dlouho ? Tady nikdo není tak hloupý, jak ty si myslíš, nepoznáme Petra od tebe, že ano ? To si snad sama myslet nemůžeš ...Romana.
        Předchozí   1 .. 111112113114115116117 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.