Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Lili, 10.05.2008 19:27:40, IP: ***.***.27.254, #48709
Ahoj moji milí přátelé!Tak dnes jsem byla provětrat koně a jelikož jsem přijela v pantoflích a chytře si zapomněla tenisky tak jsem musela jet bosa, tak to bylo veselý, jelikož koník nebyl venku dlouho, tak se vždycky se mnou někam rozběh a pořád se lekal a vyhazoval, tak sem s emusela pořádně držet, spadnout bez bot to by asi bolelo :)
Jinak se už cítím lépe, vypadá to, že čtyři Remoody snad zaberou, máte s ním někdo nějakou zkušenost?
MALÍŘKO jakpak se Ti daří, a copak si dělala dnes, když je tak krásně, malovala si anebo vyrazila na kolech?Maluješ někdy v přírodě?
PETŘE Já dneska taky krmila dráčka, dávám mu cvrčky a sypu je vitamínama, nějakýho toho červíka jsem mu tam přihodila a banánek, který spíš než on žerou teda červíci a cvrčci.Na jaký mejl mám napsat, ty fotky bych moc ráda viděla a jak jsou velký Tvoji dráčci?Já ted přemejšlim že bych mu časem dokoupila kámoše aby tam nebyl sám, nevím jak tihle dráčkové, ale papošky mám v páru a koně taky mezi konma, tak nevim no..Jak se Ti vede a co u Tebe nového?
Ostatní moc zdravim, jak se všichni máte?Myslím moc na vás a přeji krásný den
Malířka, 10.05.2008 20:52:02, IP: ***.***.60.43, #48715
Lilinko, dnes se mi zdáš taková veselejší a energičtější, to je paráda. Projížďka na koni vám určitě oběma udělala moc dobře! Ty se máš, tolik zvířátek okolo sebe a hlavně ty koně :-) Já jsem malovala dopoledne (v přírodě nemaluju, protože nedělám reálné obrázky, spíš takové fantazie, snové vize, ale dnes mě v lese napadlo, že pokud bych šla někdy tvořit ven, nalepila by se mi na barvy spousta hmyzu, ale myslím, že by to byl příjemný relax, jenomže jak bych pobrala nádobíčko - barvy, lahvičky s ředidlem a olejem, štětce - kam bych si to všechno rozložila?). Odpoledne jsme s přítelem sedli na naše oře-kola a jeli se trochu projet před grilováním s našimi na zahradě. Pokud chceš napsat Petrovi i ostatním pisálkům, napiš mě, uvedla jsem kontakt na sebe (už 2x) a já ti přepošlu, koho budeš chtít. Lilinko, drž se pevně, nejen v sedle svého čtyřnohého přítele a napiš zase, jak se ti daří.

Romísku, odepsala jsem ti!

Petře, zítra jdeme na burzu různých akvarijních potvůrek, protože mužik chce koupit našim samečkům afrických cichlid z jezera Tanganjika několik samiček, aby se nenudili a taky se těším na jejich miminka. Budou tam určitě taky ti tví axo...lotrové, už se těším, jak si je prostuduju, viděla jsem je tam už před časem a byla jsem z nich dost vykulená. Nabízí se tam všechno možné, od větších ještěrů, přes rybičky, pavouky až po brouky pytlíky a červy na krmení. Poprvé jsem tam s mužikem (on je tohohle všeho fanda, dřív choval kde co, třeba želvy a měl 6 akvárií) vůbec nechtěla jít,protože se mi z některý potvůrek nedělalo zrovna dobře, ale teď už mám odvahu, když jsem se dozvěděla, že i naše lili chová dráčka...

Kdepak jste, Toni, Anničko, Anetko, Lindo, Hraběnko, Georgi, Luciano, jak se vám daří? Ostatní přítelkyně mi napsaly dnes maily, takže přibližně vím, jak se mají. Pozdravuju Gabču, Alku, Páju, Honzu, Luboše a všechny ostatní dobré duše :-)))

Užijte si jarní romantický večer, udělejte si radost něčím, co máte rádi a opatrujte se mi :-)))
TONI, 10.05.2008 21:09:44, IP: ***.***.64.186, #48717
VŠECHNY MOC ZDRAVÍM!Dnes jsem chodila jen číst a nebyla schopna psát.Nechápu jak nestihám ani pětinu toho co jsem zvládala levou zadní-dříve.Beru 8 dnu ty nová AD a místo toho aby mi bylo líp je to snad horší.Musím přiznat,že jsem dnes uplně začla nenavidet vaření.No ono to není jen uvařit,ale ten nepořádek potom.Cítím,že bych aspon potřebovala kapačky od bolesti protože už nemužu-nechápu -FAKT TAK MUŽOU BOLET NERVY?Ale říkám si co by bylo doma?Děti?A bež někam-řekni já chci jen den dva kapačky od bolesti-analgetika nezabírají.Kéž by už ty AD ZABRALY A BYLO LÍP.Petříku tel. na Vás nemám!zatím papa
Luciano, 10.05.2008 21:09:57, IP: ***.***.213.83, #48718
....pomáhajú vám domáce zvieratká prekonávať depresiu?
Luboš, 10.05.2008 21:27:25, IP: ***.***.106.66, #48721
Krásný večer všem.Bylo toho na přečtení moc,tak vás jenom pozdravím,dcera začíná stavět dům,tak jsem byl asi tři hodiny na sluníčku,moc jsem nepomáhal,ale jsem úplně hotovej,všichni jsou veselý,radujou se a na mě padl smutek,proč mi sluníčko tak vadí,před depresí to tak nebylo.Jdu spát.dobrou noc.L.
Vážená Halino, 10.05.2008 21:36:36, IP: ***.***.60.43, #48722
14.4.2008, MUDr.Karel P. - Vážená Halino
Dobrý den, Halino,
již nějaký čas si pročítám diskuze na těchto stránkách a nestačím se divit co se zde neděje. Halino, myslím si, že byste měla co nejdříve vyhledat odbornou psychologickou pomoc, protože pravděpodobně trpíte vážnou psychickou poruchou (pravděpodobně se bude jednat o nějakou formu poruchy osobnosti). Původně jsem nechtěl vůbec zasahovat do jakékoliv diskuze, ale bohužel při pročítání včerejších příspěvků, jste mě opravdu "naštvala" tímto příspěvkem nebo spíše jeho částí: "nejsem vůbec kočičí, jsem prostě citlivej člověk a nesnáším, když se ubližuje slabým a nemocným......" Toto totiž dokazuje zlo, které se usídlilo ve Vaší duši a pravděpodobně i poruchu osobnosti. Důvod toho proč si to myslím je ten, že ještě donedávna jste se tu "otírala", myslím o ty nejslabší a nejcitlivější lidi v naší společnosti a to lidi s psychickými poruchami, jako jsou deprese, panická porucha apod., tak nechápu to co jste tu napsala (pokud mi to vysvětlíte, budu jedině rád), protože jinak není možné, abyste si za tímto tvrzením stála. Tak na vás apeluji, vyhledejte co nejdříve psychologickou pomoc.
petr, 10.05.2008 22:11:17, IP: ***.***.20.52, #48727
Milá Toni.
Nejdřív Tě musím požádat o to, jestli by si mi mohla tykat, jako tady všichni mezi sebou.Petříku mi řekl naposledy můj děda, o kterém jsem psal slohovku Koho mám v rodině nejraději. Děda už tady není přes 20 roků a takto mi ho snad ještě nikdo nepřipomněl...takže díky...
Pokud užíváš AD 8dní, mám pro Tebe dvě zprávy.Takže, ta dobrá, já byl na tom celkem dost zle a mimo jiné AD mě z toho dostaly.Proto pevně věřím tomu, že dostanou i Tebe. Taková neutrální zpráva, psal jsem ze začátku někdy před měsícem, že jsem na tom byl tak, že "mě bolela duše"!! Ty to píšeš malinko jinak, ale bolest to bude asi stejná...V tomto s Tebou hluboce soucítím , protože vím, jak šílená bolest to je. S ničím fyzickým se tohle nedá vůbec srovnat. A ta trošku horší, ale mohla jsi ji číst nejen ode mě již dřív. AD jsou super, ale dokáží pomáhat moc a moc pozdě...pozdě jsou dny, moc pozdě týdny a moc a moc u někoho bohužel až měsíce...U mě zabíraly moc a moc pozdě...chápu Tě , je to strašlivé, kruté, k nevydržení...Měla by si na sebe dávat pozor, vysvětlit , jestli to nechápou,, tohle Tvé rodině a oni by se o Tebe měli starat. Ne Ty o ně!!! Víš, s tou bolestí duše (nebo nervů...), nepřeceňuj ani svých 20% sil...Já pak fungoval tak na 0,2 %!! To jsem asi jenom dýchal...když jsem se zvetil tak na 1% určil jsem si, že musím chodit denně pod sprchu...A ono, když 99:1 těla v podstatě nechce, bylo to celé děsně vyčerpávající...ani ne fyzicky, ale samo, že psychicky. Víš, taxe mi honí hlavou, že já samozřejmě taky nechtěl na hospitalizaci, ale třebas v mém případě nic jiného možné nebylo...Chtělo by to asi odborníka, aby se na Tebe mrknul.A pokud by Ti tuhle variantu doporučil, sbal si tašku s věcmi a vůbec se nerozpakuj. Není to koncentrák ani mučírna!! Naopak!!Takhle se budeš jenom trápit...možná, že Ti AD zaberou dřív, ani nevím, proč jsi je na 14 dní vysadila?! To jsi se dostala asi zase někam jinam. To se mi moc nezdá, spíš nelíbí. Ale nejsem doktor a znám Tě jen přes pc...Spíš ty "rady ze života"...S bolestí duše bych se nerozpakoval a tradá k odborníkovi...Jaxi psala toho léčitele, oni mají sice schopnosti někteří úžasné, ale pokud chybí v mozku patřičné látky, ty tam bohužel ani on nedostane. Můžu se Tě ještě zeptat, možná jsi psala, ale kolik je dětem a Tobě roků? Napiš ale, prosím, až Ti bude líp, jo?Teď se opatruj.Měj se pokud možno tak, ať Tě nebolí duše...ono i bez té bolesti je člověku na umření...tenhle hrozný pocit nezapomenu do smrti a proto si teď vážím každé chvilky, kdy můžu být sám sebou. Ty budeš taky!! Ale raději si nech pomoci, ona to někdy už není sranda. petr
Malířka, 10.05.2008 22:21:11, IP: ***.***.60.43, #48728
Toni,
vaření určitě čas od času znechutí nás všechny, zvlášť pokud se musí denně a je po něm spousta nepořádku a nádobí. Je to pořád dokola, uvaříš, rodina se nají a hned je plný dřez. Pak se připraví káva, zákusky, něco k pití a opět je plný dřez nádobí. To se ti vůbec nedivím. Chce to myčku nebo zapojit rodinku.
Nervy asi bolet můžou, ale ty jsi především vyčerpaná a potřebuješ buď dovolenou u moře, na horách, v lázních a nejspíš i bez dětí, abys mohla naprosto bezstarostně odpočívat. Toni, bereš nějaké potravinové doplňky, jak je teď v módě nazývat vitamíny, minerály a podobně? Pája tady před časem doporučila Magne B6, na radu své doktorky a já si ho kupuju a užívá ho i můj přítel.
Taky jsem v televizi viděla pořad o tucích z ryb, někde ve světě (Velká Británie, nebo USA) dělali výzkumy a vyléčili jím mladíka z těžké mnohaleté deprese. Jak se ten přípravek jenom jmenuje, je to v podstatě tuk z tuňáka..., nemohu si vzpomenout, ale prodává se běžně v lékárnách. Snad si zítra vzpomenu, teď mám "výmaz mozku".
A Toni, snažíš se taky udělat něco pro sebe, co máš ráda, co ti dělá radost? Jdeš se projít, hýbeš se nějak, kromě práce? Teď nesmíš brát ohledy na nic jiného, než na svoje zdraví! Ty jsi nemocná! Musíš se o sebe starat :-) Vysílená a plná bolesti nezmůžeš za chvíli nic, jen se ještě víc zhuntuješ. Prosím tě, opatruj se!!!

Ahoj Luciano, zvířátka určitě pomáhají překonávat depresi! Už proto, že dodávají energii a chovají se přirozeně. Koně, psi pomáhají psychicky nemocným a kočky, to jsou vůbec čarodějky. Ony vycítí, kde je bolavé, nemocné místo na našem těle a tam se ti usídlí, stočí se do klubíčka a předou si spokojeně, při tom vytahují z toho místa bolest, nemoc. Takový veselý pes je AD k nezaplacení. Je plný energie, vyžaduje pohyb, hru, pozornost, vytáhne tě ven na vycházku, umí se přirozeně smát a vycítí, když je ti špatně a čumákem do tebe ťuká tak dlouho, dokud tě nevytrhne z tvého pohroužení do sebe sama. Máš nějakého tvorečka doma? Já jsem měla psa, máti má kocoura (dnes byl nějaký nesvůj, ale během odpoledne se zlepšil, najedl se po pár dnech a hodně pil, takže se snad ze své nevolnosti vylíže) a teď máme doma už jen rybičky. Ale jednou si stejně pořídím obrovského černého kocoura se zelenýma očima :-))) A aspoň dva psy z útulku...

Luboši, ty naše duše dobrá, mě taky sluníčko úplně likviduje a je mi to tak líto, protože sluníčko je tak krásné. Ale v létě mi už nevadí. Nebo, nevadilo mi. Uvidím, jak to bude letos s kámoškou D. Měj klidnou, ničím nerušenou noc, odpočiň si, naber sílu :-)))

Peťane náš, jak ten můj na vás všechny z diskuze žárlí, tak jsem ho před chvílí obeznámila s tím, o čem si tu povídáme, hlavně tvým příspěvkem o příšerkách a je nasnadě, že změní názor. Zaujalo ho, jak jsi měřil ty svoje prapodivné fosilní kámoše a zkonstatoval, vy si píšete vo gekonech?, Hmmmmmm.... Uznale. Takže, díky, Peťánku.

Uvolním teď postor ostatním, dnes mi to zas kecá, jak Palackému :-)
Malířka, 10.05.2008 22:31:02, IP: ***.***.60.43, #48730
Teď jsi mě Péťo opravdu rozbrečel, koulí se mi slzy, jako hráchy po tvářích... tím, co jsi napsal Toni. Ty jsi skvělý člověk s obrovskou empatií a potřebou rozdávat lásku. Máš v obě tolik lásky a nezdráháš dát ji všanc druhým! Máš v sobě tolik síly, která pramení v tvé lásce k lidem!!! Úžasné, obrovské, široké srdce! Proč, proč takoví lidé musejí tolik vytrpět? Proč netrpí ti "zlí"? Proč nejvíc útrap provází životy těch, kteří se rozdávají???
Martas, 10.05.2008 22:45:10, IP: ***.***.1.78, #48731
Přikláním se k Malířce .., Petře to co jsi napsal Toni!!Luciano , nevím odkud jsi .., ale máme v centru klientku má schizofrenii a píše nádherné básně, jestli máš pro nás něco sem s tím jestli budeš chtít.....protože věřím , že i ty máš co nabídnout!!!Dobrou noc všem.
petr, 10.05.2008 23:05:55, IP: ***.***.20.52, #48734
Malířko, a o čem bychom jinak povídali? Gekoni, koně, Axo...lotři, či jaxi je nazvala...No , nemyslel si snad, že tady rozebíráme "kočky v nejlepších letech", nebo "nejaky husty typky"?! :-))) Ještě , že jsi nenapsala, že jsi mrtvá i od pasu nahoru, to by jsi teď měla problém to prokázat, že?! Ono to utrpení "hodných" lidí asi tak musí být, Ti "zlí" mají asi jiné starosti. Jo a dík, od Tebe takový mailík potěší. Víš, možná nebýt této diskuze, nikdy bych možná nepoznal jak pěkný pocit může mít člověk z toho, když nemyslí jen na sebe, ale snad i dokáže dát něco druhým!! Pro mě má tato diskuze obrovský význam. Jednak kvůli ostatním a taky, proč to neříct, kvůli sobě. Vy mně dáváte minimálně tolik, co si bere z mých příspěvků. To mi můžeš věřit! Možná by se tohle dalo malinko srovnat s tím, když jsem chodil na tu druhou skupinovou terapii.8 lidí s nějakou bolestí a já jediný, který tam šel , protože mě můj psycholog zavolal, že bych se jim do skupiny "hodil". Bylo to naprosto super, nedovedli jsme si představit, že se někdy nebudeme scházet...a scházíme! Sice "jenom" ve třech, jedna kamarádka bydlí tak 5minut, kdyby byly stromy bez listí, tak asi vidím jejich dům. Navíc dělá psychologii, takže nějaké "detaily" ještě dopilovávám...neeee, kecám, nevím toho strašně moc. Možná proto se v tv dívám skoro pořád na dokumenty...Druhá kamarádka je zrovna tak mladá jako Linda, čeká teď mimino, jenže jaxi problém s tatínkem.....
Jo, Lindo, Úžasňákovi jsem hleděl "z očí do očí" a...za kamaráda bych ho určitě nechtěl a neměl a být holka, tak by to byl asi pravý opak "týpků" , kteří by mi byli sympatičtí. Já fakt myslel , že si děláš srandu a poslala jsi fotky někoho jihého?! Byl jsem celkem trošku vyvedený z konceptu... Myslím, že ale foto se psem je reálnější než úžasňácké, ne?! I když jsi psala, že se necháš přistříhnout...próóóč? Vždyť dlouhé vlasy Ti moc sluší! Jo, ještě Luboši, taky jsem se nasmál tím Tvým mým popisem :-))) Takže o 5cm míň, taky o 3kg míň, vlasy tak o 25 cm delší jak "ježek" a kdybych měl oči jako srdce, tak bych vypadal jak králík s mixomatózou! :-))Takže oči menší jak srdce. Srdce náhodou viděl na rentgenovém snímku.
Kde máme dneska všechny (některé?). Linda asi ještě vybírá "chrousty" z vlasů, no a ostatní juchají nebo mají rozepsáno :-)) Malířko , udělala jsi mi radost, dík.
Mějte se prozatím fajn, neloučím, nejdu spát... petr
TONI, 10.05.2008 23:11:28, IP: ***.***.64.186, #48736
DEKUJI MOC OPĚT VŠEM CO MI NAPSALI.MOC.Čekám na svou 15 letou dceru která šla v 17.30 na chvilku ven.Asi tak 5krát jsem jí volala kde je.Připadá si ohromně velká-ale bohužel né na to aby se doma zapojila do práce.Manžel v klidu spí a já čekám jak ................blbec-musím to napsat-jsem.Nějak jsem si to blbě vychovala. Malej-to jest syn je uplně jinej-ale po něm nemužu chtít aby makal v kuchyni a je fakt malej.Přesto asi cítí,že je něco jinak a často přijde se pomazlit a to mě drží.Mame takové -asi po těch špitálech s ním-pouto.Nevím jak to napsat.mam je oba moc rada-ikdyž jsem ted na dceru dost...................ale malého jinak-nebo špíš se o něho bojim.Mám chut se zítra na oběd ..................ale co si pomužu-manžel bude naštvanej,malej hladem a já to stejně nevydržím a už ráno budu ""kmitat u snídaně!"""mám dvě možnosti-bud budu čekat jak...............nebo si vezmu hypnogen a snad usnu.A zase každé dilema je stres.Zjištuji,že často začínám-třeba potichu pro sebe si jen tak vulgárně nadavat.To jsem klesla-já bývalej inteligentOmlouvám se že nekontroluji po sobě chyby.Vím,že Vy mi je odpustíte.Až přijdou takové stavy co někteří intenzivně prožíváme tak teprve potom si člověk uvědomí-CO JE V ŽIVOTĚ PODSTATNÉ A CO NÉ..
TONI, 10.05.2008 23:45:15, IP: ***.***.64.186, #48739
jEŠTĚ K TEM ad-PROČ JSEM JE MUSELA VYSADIT-PŘEDCHOZÍ CIPRALEX BYL DLOUHO BEZ EFEKTU A I TY PŘED NÍM ,TAK MI PAN DOKTOR CHTĚL ZKUSIT Z JINÉ SKUPINY,KDE TA PAUZA MUSELA BÝT.Ted se divám,že jsem psala velkejma písmenama-promin te-už mi asi hrabe.Jak by řekla má milovaná babička-a slota jestě néní duma.Moc mi babička chybí dala mi tolik lásky co maminka nikdy ani nezkusila. dátByl to člověk který neměl vubec život jednoduchy-vlastně zemřela v krutech bolestech a nikdy do posl.chvíle neztratila pozit myslení a zájem o všechny.NORMÁLNĚ BEČÍM A JE MI PO NÍ SMUTNO-A TO UŽ JE 12 PO SMRTÍ.JEDNOU JI ZA VŠE PODĚKUJI.Ale až přijde čas a děti budou velcí-NÉ TED.
jana, 11.05.2008 0:20:45, IP: ***.***.91.177, #48740
přesně tak! nééééééé teď.... jednou
Drž se!
víš prd kdo ty ty zlá sprostá prdící mrcho, 11.05.2008 1:31:58, IP: ***.***.20.52, #48742
Když se člověk začte do těch vaších e-mailů, chvilečku asi netuši o co go.Paksi přečte přízpěvky od Huliny a a je mu jasné,že "na palici "tady někdo je.Možná je to mladá holka,nebo nějaký pivní skaut, který na noutbůku z krčmy leze do vašich stránek.Nechce se věřit,že takovy myšlenkovy pochody, muže mít normální člověk..!? A ženská? Neznám žáddného, ale takovým zpúsobem když žena mluví o ženě, jako snobka, osamělá prolhaná Romano nebo líná Malířko...to svědčí nejen o Vaší inteligenci, ale patrně i o vaší neukojené sexualitě.A to není sranda!Možná nedostatek sexuálního vyžití a tím pádem uvolňujícího milování (a samozřejmě myšleno u ženy i orgasmů), vám patrně zatemňuje mysl, která pak pod dojmem abstraktních prožitků vymýšlí mladého zajíce atd. Dívala jsem se na zmiňované Rande a vy jste teda v krátkosti pěkná kulišanda! Tady píšete o mladém 30ti letém zajíčkovi, a tam sháníte chlapy na (dámy i páni prominou, skorocitace) na pis, anální praktiky (jemu)! a podobné záležitosti.?!Děláte to alespoň za peníze?To ten váš zajíc bude asi pěkné pako nebo sexuální mašina jako vy, že?! Ale on asi stejně patrně žádný nebude a vy spíš té svojí Anče Dlaňové říkáte zajíčku, žejo!Ona s váma taky může chodit do cukráren na Ty vaše zákuskové orgije,takže vám vlatně jako by on strká zákusečky do té vaší baculaté pusinky.Když bněkdy tak ráda kopírujetepřízpěvkyté Romany, skopírujte sem taky jak máte asi korektního "miláčka", že vám toleruje kromě uvedených praktyk i sem tam vypadenou zubní protézu, určitě bezpočet faldů na všech partiích, pouštění důchů pod peřinou (!!). To vlastně on bere Ty vaše peníze, ale i tak.Ale oni úchilovéé jsou i mezi muži, tak že vy se mezi nimi asi ztratíte,že? Zkopírujete si tohle i na tu vaši druhou diskuzi, nebo to necháte na těch, které se snažíte urážet tam!? Schválně píšu snažíte, protože takové zlé prase jako ste vy určitě nikoho neurazí. Jak se o vás trfně píšeStaré(?), zapšklé, hnusné, zlé, prase s tukovými polštáři pocelém těles prasečí kůží, stařečskými skvrnami a prdící i před miláčkem? no to si o vás myslí pěkné věci.To budou asi ti chudáci odsuď a ty madračky odvedle.Nemáte to asi jednoduché.Ale zase my, kterým neí zle jako asi někteým tady se tomu s chutí zasmějemeKdyž si vás představím kterak urážíte lidi , kteří vás (naštěstí) ani neznají?!Netvrďtemi, že taková zloba vám dovolila , aby jste žila do 50 ti let? To už byste musela být dávno usoužená vy promitivní chuderko!
Od nekoho,koho ten váš prachsprostý primitivismus a nevybytá sexulita chvilkama pěkně pobaví.Ale jinak je mně vás vpodsatě líto, stejně tak jako vás litují i tady lidé na fóru. Takže pis pis, vlastně piš piš, ať se tady ti "smutní" depresáci alespoň prošku poveselí.
        Předchozí   1 .. 117118119120121122123 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.