Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Marcela, 12.05.2008 17:12:21, IP: ***.***.109.12, #48920
Tak jsem tu s Vámi, včera jsem byla dost dole, tak jsem to tu na těchto stránkách chtěla zabalit, ale chyběli by jste mi, tak jsem zpět i se svým "neurolem". Nestydím se za to, pomáhá mi. Mám teď docela slušnou krizi, ale snad to brzy přejde. V týdnu si jedu pro mého psího miláčka, bude to čínský chocholatý pes, labutěnka a už se na ní nesmírně těším. Budu asi muset cestu 160 km absolvovat sama, ale mě řízení celkem vyhovuje, musím se soustředit na jízdu a tak zaháním depresivní myšlenky. Včera večer jsem poprvé, ale bohužel jen na chvíli pocítila emoce ke svým dětem. V ten moment bych je hladila donekonečna. Bylo mi krásně. Od rána v tom sice zase lítám, ale ta chvíle stála za to. Zdravím všechny, koho tím myslím, určitě ví každý z Vás!
Halina, 12.05.2008 17:14:10, IP: ***.***.9.57, #48921
A 17.02 nejsem já,ale cvoklá Romana........rozbíjí vám tuhle dikuzi .........
Halina, 12.05.2008 17:21:14, IP: ***.***.9.57, #48925
Víte podle čeho poznáte, že je to Romana a né já ???Ona vlevo nic nevypíše, jen se jí kopíruje Re: Deprese ......zatímco já a i jiní tam vypisujeme vždycky, já teda určitě.......NĚJAKÝ TEXT , protože to líp naskočí.....teď už jsem si uplně jistá , že je to ona, protože tohle chybu udělala u všech příspěvků jakoby od Haliny během dopoledne, kdy ZASE bydlela na foru .......ted už si dá ale pozor .....je to PSYCHOPAT!!! zeptejte se admina, ten vám to potvrdí, taková maličkost jí prozradila.........dementa.
Halina, 12.05.2008 17:41:41, IP: ***.***.9.57, #48929
Takže já vyrážím do Vinohradskýho divadla..........když tu zase bude psát psychopatka Romana jakoby já .....tak jsem pryč a večer sem juknu........
Kollerka, 12.05.2008 18:14:47, IP: ***.***.36.57, #48931
všem lidičkám dobrým přeji hezký pondělní podvečer,zvlášť těm kteří nešli nikam za kulturou:-))))))))
Marcelko,moc na tebe myslím,to je krásné,že jsi pocítila emoce alespoň na chvilku,to je dobré znamení že se vše obrací k lepšímu.
Ty chceš jet pro pejska sama 160 Km?Nemůže jet nekdo s tebou kdo bude držet pejska na klíně?Víš když my jsme si jeli pro naši Bonynku,byla trošku vystrašená,přece jen to byla její první jízda,tak aby těto třeba po cestě nerozptylovalo.Ale to je fajn,že budete mít nový přírustek,jak ji budete říkat?Potom napiš jaké máš dojmy a budu ráda když třeba pošleš foto na email.Dík moc a drž se,jsi hodná duše tady na naší diskuzi.
Romi,napsala jsem ti email,tak doufám že došel.Jestli ne tak písni a já to zkusím znovu.
Malířko,tobě pošlu fotky naší Bonynky,jen co je někde najdu v tom našem zahlceném PC.Synáček můj hodný mi tady v tom dělá .....
No ale na druhé straně mi zas musí často poradit co a jak s počítačem a diví se jak můžu být tak omezená a nevědět.On mi to samozřejmě neřekne narovinu a vidím mu to na očích puberťákovi trefenýmu:-))))))))
Peťo,mám nějaké tvoje Fotky co jsi nafotil,je to nádherný,je vidět že máš talent a cit pro barvy a to že jsi úzce spjat s přírodou z nich maximálně vyzařuje.Jestli můžeš pošli mi prosím další na můj email,budu se těšit.
Nino,jak se ti dnes daří?Vždycky když napíšeš,má to smysl,je v tom cítit velká životní zkušennost.Díky.Ráda bych taky měla tvoji emailovou adresu,jestli je to nějak možné.
Lindi,jak jsi to dnes zvládla v práci?Začátky nejsou jednoduchý a proto na tebe myslím celé dopoledne.Nejlepší je se úsmívat i na kyselý huby a ty se budou nejspíš usmívat taky nebou zkysnou ještě víc,ale dobře jim tak.A jak to pokračuje s Úžasňákem.Jo Petr psal že má nějaké fotky,nemohla bys mi taky poslat ty svoje?
Já se omlouvám,že tady tak otravuju s těma fotkama,ale když Luboš tady psal jak si nás představuje jak vypadáme tak mě to začlo nějak zajímat a musím říct,že zatím znám podle fotografie pouze tři z vás a všichni mě velice překvapili svým zjevem.A to velmi pozitivně.Moooc hezký!!!!!!!!!!
Teď si tu třeba budeme chvíli moci v klidu psát,když jeden parazitek šel za kulturou.
Takže se zatím mějte moc faj i všichni ostatní co jsem teď nezmínila,ale věřte že vás mám ráda všechny(skoro ,velké H neeee!!!!!!!).Ta mi to asi nedaruje,ale je mi to jedno,jen ať se na mě vyřádí,myslím že to snesu.
A pište pište miláčkové,posílám vám na to spoustu energie a úsměv prosím ))))))))))))))))))
Kollerka, 12.05.2008 18:19:36, IP: ***.***.36.57, #48932
Omlouvám se za všechny překlepy a chybějící interpunkce ve větách,píšu rychle a čtu to po sobě až po odeslání.Za chvíli mě odsud beztak některé z mých dětí vyžene.
Ale ještě sem kouknu.
Tak omluva velká a páčko!!!!!!
Malířka, 12.05.2008 18:40:38, IP: ***.***.60.43, #48934
Jak se máte, lidičkové, moji milí?
Romísku, posílala jsem ti dnes dvakrát mail, jednou ho dostala Kollerka, odeslala jsem ho znovu a přišlo mi to zpátky, jako virus?! Už jsi to zase ty, vyprskla jsem nad Rudým právem z roku 1970!!! Ale mohlo by to být zajímavé počteníčko... Těším se na další fotky pejsánky, hor i tvoje, jsi opravdu kočka exluzivní! A fakt nemáš důvod zhubnout, mě připadáš štíhlá tak, že bys mohla chodit po přehlídkových molech :-) Máš perfektní pleť, vlasy, jsi zkrátka, jako bys byla svoje dcera :-)
Luboši, jak se daří tobě? Zjistila jsem, že každý den napíšeš aspoň něco málo, ale to se cenní. Asi hodně přemýšlíš. Už se ve tvém městě objevili výletníci na kolech? Byla jsem tam vloni a nechtělo se mi odjet z toho nádherného malebného náměstí!
Ninčo, měla jsi dnes trochu víc síly na svoje "fitko"? Kočičkám, pejskům a ostatním tvým chovancům se daří dobře? Včera jsem při jízdě na kole míjela spousty volně se pasoucích zvířat, to dřív nebylo, konečně mají trochu lepší život, ve volné přírodě, kde se napasou, napojí, lehnou do trávy, proběhnou a na tak spokojené je krásný pohled. Z ovcí se mi nejvíc líbila jehňata s černými nožkami a čumáčky, jinak tmavohnědá. Z koní jeden vysoký, štíhlý a vybarvený téměř do černa.
Marcelko, to je super, že jsi začala cítit lásku ke svým dětem a mazlila ses s nimi. Vidíš, že D není napořád, ale musíme být trpěliví a ono se všechno změní k lepšímu :-)
Petře, napsala jsem ti dlouhý mail a najednou byl fuč, prostě jaxi zmizel, než jsem ho stačila odeslat. To byla pro mě taková rána, že jsem vypla PC a šla dělat něco jiného. Psala jsem v něm o burze potvůrek a že tam měli nejvíc různých gekonků a chameleonků (taky živé krmení pro ně). Koukala jsem na pult, kde v jedné pixle lezli chameleonci malinkatí a hned vedle v krabičce se plahočil hmyz, potrava. Napadlo mě, kdo rozhoduje o tom, do které krabice patříme? Té druhé je mi až bolestně líto. Jediný buddhismus mi opět pomohl snést ten pohled. Oni své mrtvé pochovávají dost zvláštním způsobem, tady to nechci popisovat, aby se někomu nepřitížilo. Ale když vezmeme v úvahu několik jejich důvodů pro toto konání, pochopíme. Jednak je v Tibetu stále zmrzlá zem, a tak nemohou pohřbívat do země. Druhak říkají, že my lidé se celý svůj život živíme mrtvými těly různých zvířat, proto alespoň po smrti jim vracíme něco, co oni nám dávali po mnoho let.
Anetko, manžel je asi paličák, co? Nechce si připustit, že je na konci svých sil a potřebuje je znovu nabrat. Dalo by se usoudit, že je to jeho věc, ale smutné je, že tím nejvíc trápí tebe. Je možné, že se ze spárů Černé dámy za nějakou dobu vymaní sám, to by bylo úplně to nejlepší, co by vás mohlo potkat a taky vám to oběma přeju, jak nejvíc dovedu!!!

Toni, jak se tobě dnes vedlo? Bolesti trochu polevily? Víš, zkus zapojit do domácích prací svou princeznu, abys mohla aspoň chvilku dělat něco, co tě baví a ne jen pracovat, pracovat... Jít si zdřímnout, projít se do přírody, něco milého si koupit, pokecat u kávy s kamarádkou...

Lindo, co je u tebe nového, jak se ti daří v nové práci? Myslím na tebe a držím ti palce. Fenečce je dobře? Před časem jste byly na veterině, tak se ptám, jak se léčíte.

Milunko, tvůj nastávající si z turnaje odvezl nějakou trofej? A ty, nenudila ses tam? Taky hraješ mariáš?

Georgíno, co je s tebou, hochu? Napiš nám, jestli jsi v pořádku :-)))))))))))))))))))
Luciano, máš nějké domácí zvířátko?

Alko, ty taky nepíšeš, nechce se ti? Je ti aspoň trochu přijatelně?
Honzo, už ti zabírají nová AD?

Ještě pozdravím Lilinku, Anničku, Martas, Gabču, Janu, Páju a všchny dobré duše (a "vymýtače"), kteří nás v posledním období
podporovali, bojovali, byli na naší straně. Díky vám všem!
honza, 12.05.2008 19:07:55, IP: ***.***.90.205, #48935
Víš, já nemám nová AD.Musel jsem zůstat u starých a pomalu jsem se vrátil na stav před zkouškou nových.Ale ty mě fakt otočily za půl dne.Takže nechat staré a pak pomaličku nové.Znáš přece běh na dlouhou trať.Jsem doma teprve 1/2 roku....Jinak si představ,že včera i dnes jsem vyrazil na kole.Ale ne 50km jako ty,ale asi tak 5.Ale mám jen starého Favorita.Ale je to dobrý.Spousta lidí nevěřila vlastním očím,někteří mně fotili....Jinak si dělám trošku radost s autem,vrazil jsem a vrazím ještě asi 15000,- do zlepšování.Takže tobě a a ostatním dobrým lidem hodně sil a trochu štestí.Hezký den
Kollerka, 12.05.2008 19:19:55, IP: ***.***.36.57, #48936
Ahoj Honzo,my bychom mohli jet na kole spolu.Na tebe koukali asi co máš za model a ne mě zas koukají jaký mám styl.Sedím na tom jak vosa na bonbonu.A k tomu ta helma!!!!
Ale četla jsem že chodíš občas do práce a dlouho jsi se neozval,tak si myslím že je ti snad líp než před měsícem,nebo se pletu?
A co Alka,vidíš se s ní někdy?Už sem dlouho nenapsala.
Kollerka, 12.05.2008 19:28:14, IP: ***.***.36.57, #48938
Ahoj Toni,ozvi se nám prosím jak to zvládáš.Vím že to není vůbec jednoduché,ale my tě máme rádi a čekáme tady na tebe!
Vydrž děvčátko,bude líp,věř mi věř.Já už jsem toho zažila tak moc a chtěla jsem to zabalit,ale ne ne!To nemůžeme,když ne kvůli sobě tak kvůli našim dětem.Já jsem přišla o maminku,která to nezvládla a ve 33letech dobrovolně odešla z tohoto světa.Trpím tím celý život a nechci aby tohle někdy zažily moje děti.Musíme bojovat milá Toni,já vím že to někdy nejde a že je to těžké,když budeš chtít napíšu ti svoje tel.číslo na které mi můžež kdykoliv zavolat.A když budeš číst tyto stránky,uvidíš že je ne světě proč žít.Tak vydrž a napiš nám,čekáme tady na tebe!
Romana - pro Malířku a ostatní hodné lidi, 12.05.2008 19:50:49, IP: ***.***.173.78, #48940
Milá Malířko - moc díky, jsi zlatá, žes přeposlala obrázky. Ještě jsem si ukradla chvilku, za chvíli mně vyžene syn od PC. Hlavu mám jak pátrací balón, bolí mně - dřepěla jsem celý den na školení v místnosti, kde bylo vedro, mimo firmu, tak se těším na vanu a do postele. A jsem celá rozvrkočená z toho, že bych vám toho tolik chtěla napsat každému zvlášť -.... v e-mailové schránce nemám žádné zprávy, mejlíky - se synovým PC jsem ale měla problémy i při odesílání obrázků Tobě, nějak to zlobí, musím zjistit, proč mi od Tebe a další milé dušičky Kollerky e-mail nepřišel. Zkusím Ti napsat zítra z práce hned poránu, zítra tam jsem - a to asi do večera, kupí se mně trochu resty. Jestli nejsi proti, pošlu ti můj kontakt na mobil. A pak ještě nějaké obrázky. Přemýšlela jsem, že Tobě s Tvou citlivou dušičkou i dalším děvčatům tady bych ráda poslala nějaké hezké z přírody - jezdím na tu chalupu v Orlických a někdy se mi povede extra fotka - louky plné zvonků, motýl paví oko zblízka, koniklece - na to focení je expert můj taťka ( je ve svazu českých entomologů a v Praze na burzách si kupoval motýly a živé obří brouky z Ugandy - měli jsme je i doma, bála jsem se jich, ale syn bohužel spletl kropítko s vodou, kterým se jim vlhčí prsť, ve které žijí s podobným kropítkem s postřikem na hnojiva u babičky - tím je zahubil ) západ slunce, hory, jenže to budu muset stáhnout - nemám to v PC. A něco hezkýho nafotím a pošlu. Nám tam třeba chodí na té chalupě v zimě až k oknu srnky. Nebo si na zápraží chalupy udělali vevnitř v lampě díky jednomu rozbitému sklu hnízdo ptáčci a vyvedly tam mladé - pak jsme se báli chodit z chalupy, abychom ptačí rodiče neodradily od krmení ... vyblejskla jsem to, ale z fotky bohužel nic nebylo. Bylo to tmavé. A ti staří ty mladé ale opravdu vykrmili, naše přítomnost nepřebila ptačí rodičovský pud. Pak pošlu ráda i Kollerce, té bych chtěla poslat Roxanu, na té odeslané fotce nebyla moc vidět, mám hezčí, ale ne stažené do PC - prostě se určitě ozvu a zkusím Ti poslat svou adresu ještě jinou - z práce. Já tak trošku, když mi někdo pochválí zevnějšek, znervozním, protože nevím, jestli si nedělá švandu, tak teprve taková chvála mně úplně hodila do rozpaků, jsem tam hodně domácky oblečená a vlasy zrovna nic moc, teď mám střih, který mi vyhovuje. Jinak na těch přehlídkových molech se vyznává taková štíhlost, že bych tam úměrně musela předvádět módu XXXXXL- senior, teď se snažím dát dolů tak čtyři kilka a byla bych v pohodě, v mládí jsem byla hubeňour se 49 kg, ale to už zpátky nepůjde a ani nechci. Já bych se hrozně ráda dozvěděla víc o buddhismu, proto bych byla ráda, kdybys mi po navázání kontaktu přes e-mail doporučila nějakou literaturu.
Kollerko, moc Tě zdravím a Bonynce posílám podrbání za ouška a na bříšku, má to taky tak ráda jako ta moje ? Pošlu Ti ji, jak jen to půjde a taky přes Malířku kontakt.
Honzo, jsem ráda, žes napsal, zasloužíš pochvalu za jízdu na kole, postupně si budeš přidávat kilometry, vím to - opatruj se !
Marcelko, jak jsem Ti psala, že jsem byla na tom stejně ohledně emocí vůči dětem - vrátí se určitě, vím, trvá to dlouho - ale vrátí - často na Tebe myslím, protože to tak znám - měla jsem výčitkysvědomí, ale bohužel je to prostě spojitá nádoba s D - apatie, vše jedno - zvládneš to, drž se a hezkou a klidnou noc !
Petře, moc zdravím, i Tobě ještě ráda něco pošlu. Je jasné, že jsi milovník přírody.
Anetko, budeš muset nechat manžela, aby se s tím popral sám. Věř, že kdyby byl rozervaný vnitřně moc, sáhne po AD - myslím, že má šanci se z toho dostat bez nich. Někdy je ten moment tak čistě psychologický, že já když jsem trpěla po mamčině smrti dlouhodobě nespavostí, brala jsem Stilnox. Pak se to upravilo, ale spala jsem hlavně díky vědomí, že kdyby něco - mám ho v šuplíku. Kdyby tam nebyl, tak jsem si schopna vsugerovat, že neusnu ... to už je ale za mnou, normálně jsem spavec.
Dlouho nepsala Alka a Lili a byla bych taky ráda, kdyby se ozval Luciano, George, Gabča, Linduška - moc všechny zdravím.
Lindi, tvoje hezké příspěvky chybí, umíš pohladit po duši.
Luboši, jak je ? Poslední příspěvky od Tebe už dýchaly optimismem, myslím, že ve stejný den nás oba nabíjel pozitivně pohled na tu žlutožlutou žluť rozkvetlých řepkových lánů ....
Dítě mně vyhání, achjo, no zkusím ráno splnit co jsem slíbila před pracovním startem a trochu si na to přivstanu.
Hezký večer všem a ať se vám něco hezkého zdá. Mám vás moc ráda za lidskost, která vyzařuje z řádků psaných vašima rukama ... Romana
Romana, 12.05.2008 19:59:26, IP: ***.***.173.78, #48941
Pozdrav ještě Nině, Martas, Janě, a Toni, já nechci na nikoho zapomenout - ten náš kluk je ale protiva, musím ho pustit nebo se zvencne ... Romana
honza, 12.05.2008 20:03:05, IP: ***.***.90.205, #48943
Asi by nám spolu seklo...Víš,beru pořád stejná AD,protože při pokusu o změnu jsem se sesypal,takže teď jsem se doplácal do předchozího stavu....S Alkou si píšeme,jenomže dřív byla na panikářkách,kde to jisté osoby úplně z......A to ,co se teď děje tady, ji moc nemotivuje psát.Měj se fajn,ahoj
Malířka, 12.05.2008 20:12:44, IP: ***.***.60.43, #48946
Hele, hele, vy dva zakomplexovaní cyklisti, já jsem taky začínala na 5 kilometrech a měla jsem toho plné zuby. Ono je to spíš o tom, jestli vás to baví, než o značce kola a taky kam, kudy a na co se chcete jet podívat. A hlavně na trase musí být hodně hospůdek!!! Pivečko, kafčo, relax. Ujede se třeba těch 5 km a ejhle, posezení v hospůdce, opečená klobása, odpočinek a jede se dál, tam zase točí dobrou zmrzlinu, jinde točí vychlazené pivo na žízeň a na dobré trávení. Zpočátku bolí nohy a sedínka, ale po pěti jízdách je to už v pohodě. Co se helmy týká, RKollerko, vozím ji jen pro případ, že by začalo cestou pršet, protože v ní vypadám, jako masařka z neznámé planety a mám ji připevněnou na řídítkách za ty pásky, co se upínají pod bradou. Přítel z toho kvete, on by bez helmy nevyjel ani pro chleba. Viděl totiž pár pádů, při kterých šlo skoro o život a jen díky helmě se z toho prý ti nešťastníci dostali. Tak vzhůru do sedel! :-)))
Já vás tu lanařím, protože D prý způsobuje z velké části nedostatek pohybu. Proto omílám stále to samé. Pokuste se hýbat, jakkoli vám to jen jde. Mě nejvíc hodí do normálu dřina v posilovně (kamarádka se mi posmívá, že jestli chci být Rambo, ať si ještě přidám, ale ona prý chce zůstat ženou-květinkou)) a na bruslích, protože si při tom člověk dá zabrat a organismus vyplaví ty kýžené hormony štěstí... Ještě vloni jsem se kolikrát při bruslení přistihla, že se přiblble bezdůvodně usmívám, na zubech drobný hmyz, takže zároveň svačinka, zkrátka, veselá bruslařka :-))) Letos už jenom dřu a dřu a dřu... Ale jsem ráda, že jsem ještě vůbec něčeho schopná, i když necítím vůbec nic z toho, co ještě vloni ano.
RKollerko a Honzo, zkuste to ještě a nevzdávejte se! Hlavně opatrně, abyste nebourali, jako před týdny Luboš. DLouho se už nezmínil o zranění, jestli se už zahojilo.
MALÍŘCE,KOLERCE..a spol.nechci na někoho zapomeno, 12.05.2008 20:21:22, IP: ***.***.64.186, #48947
AD beru desátý den a pořád si říkam už třeba zítra bude líp..........Naše PRINCEZNA měla včera taky pěknou depku.Sis se mi omluvila-ale v zápětí řekla že jsem jediná co má takovej strach o dětska-prostě to prej preháním.Obdivuji všechny co neví v jednu ráno kde mají svého 15 letého caparta a jsou v klidu.Zjištuji že je rozhozená celá rodina,ale já nevim jak z toho.Vím jen to že bych moc potřebovala být třeba nevím kde ale tak týden-být sama nemuset myslet na vaření,prádlo a uklid atd.Je to pro mě ted takovej začarovanej kruh z kterého nevím jak ven.Snažim se vydržet bolesti,ale když už nemužu tak si vezmu pol.lžíci algifenu nebo ibalginy-ale delám to blbě-beru to tak pozde ,že už tzo ani nezabere.Pak mam takové bolesti-prostě hnusné-až na omdlení-a pak přichází myšlenky,že mi je neště něco jiného.Pak si zase říkam-tak přece nemužou bolet jen nervy?A zase to v hlavě hlodá co dál. VÍM JAK JE SILNÁ MYŠLENKA -TAKY JE DULEŽITÉ NEVKLÁDAT SI ŠPATNÉ MYŠLENKY DO HLAVY-teoreticky to mám zmáké -super ale praxe.Jo dnes jsem si udelala radost koupila jsem si pěknou-sis u tamanu-ale mě se líbí bundičku-je bílá a před chvíli šla na mé dceři ven.Já si ji koupila na svátek a ona se ani nezeptá!Ach ti pubertaci.Já chodila ven v teplácích.To nestojí za rozčilování....................Někdy-skoro denně mi připadá,že v noci si říkam-at je už ráno musím tu bolest rozchodit a přes den se těšim na večer až pujdu spat.Je ale pravda-i přes den třebas na malou chvilku sebou máznu a odpočívám-jinak se to nedá.DÍKY VAM SI NEPŘIPADÁM TAK SAMA JAK TO NĚKDY CÍTÍM!MOC DEKUJI.zatim papa a DRŽTE SE!!!
        Předchozí   1 .. 122123124125126127128 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.