Diskuse - Deprese
Martas, 12.05.2008 20:29:41, IP: ***.***.1.78, #48948Marcelko, měj prosím trpělivost, ale napíšu....co nejdřív.Alka někdy napíše k nám na forum zdraví, ale ted aspon já o ní nic nevím.Honzo jen vás čtu , jsem moc ráda , když čtu , že se něco někomu povede , něco zvládne....jseš dobrej!Nejdřív to bude 5 km, pak to bude 15a pak těch 50km , já tomu věřím , bude se to zlepšovat !!Všem krásný večer.
kollerka, 12.05.2008 20:46:26, IP: ***.***.36.57, #48950Toni,i když jsi se nepodepsala,vím že jsi to ty.
Nic si z to ho nedělej,já mám dceru,je jí osmnáct už měsíc,takže dospělák jak hrom. O víkendu jsem skoro nespala,z pátka na sobotu přišla v půl třetí a ze soboty na neděli pro jistotu v šest.Nemůžu říct absolutně nic,je dospělá osoba a teoreticky si může dělat co chce.To že já dvě noci nespím,je čistě můj problém.No a co s tím.Moje druhé dítě,můj syn puberťák na mě ječí že mu blokuju počítač,který mimochodem taky platím já.Takže zase můj problém.A to ne mluvím o tom co za problémy mě čeká zítra v mých dvou zaměstnáních.Ale prostě se to musí nějak zvládnout a vydržet.
A díky této diskuzi a vám všem mám tu sílu jít dál a bojovat.
Pa pa a těším se na další příspěvky.
Malířka, 12.05.2008 20:50:19, IP: ***.***.60.43, #48952Tonísko,
ty by nešlo zařídit, abys někam odjela na ten týden? Za tvoje zdraví to určitě stojí!!! Mě pokaždé udělá moc dobře na těle i na duši moře. Zkrátka si u něho odpočnu, naberu sílu, zapomenu na práci, na trápení. Změna prostředí prospívá. A hlavně nemusela bys nic dělat. Jen spát, ležet na pláži, koupat se, odpočívat. I kdyby to byly "jen" lázně! Už dlouho se jezdí na Slovensko do termálních lázní, je jich tam víc.Anebo slespoň prodloužený víkend. Pořádají se třeba pro ženy.
Já znám ty bolesti, když nevíš, na co se máš zaměřit dřív, co tě bolí víc... A k tomu jsi k smrti unavená, že sotva lezeš! Promluv si s manželem, měl by mít pro tebe pochopení :-))) Potřebuješ odpočívat a nabrat sílu. Doma se ti nejspíš nepodaří při vší té péči o rodinu.
Ano,myšlenka má velkou sílu. Taky představa. A slovo... Přeju ti klid v duši, aby tě nic nebolelo, abys dobře spala, cítila se co nejlépe, zkrátka, abys byla zdravá!!!
Romi, krásně píšeš o orlickohorské přírodě. Já na OH koukám z našeho balkónu, jsou od nás asi 30 km, trochu je znám. Kde máte chalupu? Teď právě se přes náš dům valí na OH obrovitánský šedorůžový mrak a hory zčínají splývat s namodralým bleděmodrým obzorem.
A na mě jde spaní. Ale je mi líto usnout, když teprve pozdě večer se cítím jakž takž dobře. Jsem sova, takže ožívám se soumrakem a rána jsou pro mě tragédie :-)
Georgíííííno Všem , 12.05.2008 20:55:47, IP: ***.***.11.164, #48953Ahoooj, je moc milé, že máte o mě starost...fakt mě to potěšilo. Je opravdu kouzelné, že myslíte na všechny, že nezapomenete na nikoho, i když se nějakou dobu neozve. Dnes to většinou chodí tak, že když člověk zmizí tak zmizí i z vědomí ostatních lidí, ale u vás je to jiné - tady se člověk jednou zapíše a už je nadobro mezi vámi, je to pevné pouto a to zahřeje na srdíčku. I když se vlastně neznáme tak má jeden o druhého strach to je moc hezké - to tady určitě všechny spojuje. Ještě jednou vám děkuji.
Dlouho jsem se neozýval, jelikož se chci pomalu zase vrátit do svého života. Začal jsem opět pracovat, začal jsem vymýšlet svůj nový film. Celkově se snažím na sobě pracovat, ale není to ještě úplně ono. Cítím, že už tabletky asi zabírají, jsem klidnější, ale stále mám ještě depresivní myšlenky stále uložené v hloubi vědomí - sice už na to tak nemyslím, ale nadobro se toho asi nezbavím.
Jak tak koukám, jsou tady BOHUŽEL noví členové, kteří úplně nabourali pohodovou a přátelskou atmosféru, což mě hodně štve.Nechápu, proč tady ti jedinci otravují ...třeba mě, když se něco nelíbí, tak to řeknu a odejdu, ale neotravuju ostatním atmosféru. Tohle mě fakt vytáčí!
Mějte se moc pěkněěě a USMĚJTE SE :))))))))))))))))))))))))))))))))
Kollerka, 12.05.2008 21:04:11, IP: ***.***.36.57, #48956Ahoj náš milý Georgino,
Myslím,že nepíi jen za sebe že jsme všichni mocc rádi,že jsi se ozval a že se ti jakž takž daří. Držím pěsti a myslím na tebe,nikdy na to nezapomenu jak jsme si spolu povídali po telefonu a držím pěsti pro tvoje štěsí Georgino!
Jen tak dál :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kollerka, 12.05.2008 21:08:23, IP: ***.***.36.57, #48957Zas tam mám chybu,no to jsem celá já.
Pardon
Malířka, 12.05.2008 21:15:14, IP: ***.***.60.43, #48958.... kočky mají pré, vypadá to na sdílný večer. RKollerko, koukám, že nad synkem přece jen vítězíš :-) Jen, ať vidí, kdo vládne rodině rukou nejpevnější - samozřejmě, že ženská! Musí se od tebe učit, jak se chovat k ženě, budoucí snacha ti jednou poděkuje, jak dobře jsi ho vychovala.
Georgi, konečně jsem tě vydolovala ze zákulisí a jsem ráda, že ses ozval a je ti trošku líp!!! O čem bude tvůj nový film? Jak žiješ, pořád jsi v jednou kole? Chběly mi ty tvoje smajlíky :-)))))))))))))))))))))) a usměj se!!!
Martas, díky za zprávu o Alce a že ji pozdravuju!!!
anna, 12.05.2008 21:18:42, IP: ***.***.117.184, #48959Tak mi zase malířka mluví(píše)z duše!Toni,chtěla jsem ti poradit ať někam vyjedeš!Já po tom toužím dlouho,ale mám pocit že si to nezasloužím.Podle p.doktorky mám být větší sobec a nemyslet jen na ostatní.Ale copak to jde?
Tak občas jedu s manželam do Luhačovic.Mám je moc ráda,ale potřebovala by jsem jet s někým jiným,aby jsem vypadla od rodiny a vyčistila si hlavu.
Jestli to tobě jde,jeď někam!
petr, 12.05.2008 21:20:38, IP: ***.***.20.52, #48960Krásný večer všem...tak to je teda mazec!!!! Jak za starých časů! Chcete slyšet dvě zprávy? Tak ta první, a ať si kazdy vybere která je která. V Karlínském divadle hrají 30ti letou válku v nezkrácené podoběéěéěé!!! A ta druhá.....kecám málo, ale právě před chvilkou se mi to podařilo...Měl alespoň někdo ty 2 vteřiny radost? :-)))
Malířko, já fotil ten růžový mrak z balkonu a včera kvůli podobnému jel až za město :-))
Romčo, teda Ty mi dáváš s tím mým červenáním....možná nebudeš zas až taková semetrika, jak některé píší! :-)))
Kurňa, škoda, že jsem ten Karlín nevěděl dřív.Na otočku bych tam zajel a nechal ty vaše fotky promítnout na to obří plátno a pod tím by bylo napsáno a z repráků by se řinulo: Tak toto je ta správná PRČÁÁÁ!!!!
Před chvilkou jsem psal Lindě, ať rychle naklape na net, že "škodná není v revíru" :-))) Tak doufám, že už má rozepsáno.
Raději pošlu, ať nemyslíte, že čekám na Karlín.. :-)))
A pištééé, teda to je smršť!!! :-))))))) petr
Malířka, 12.05.2008 21:21:34, IP: ***.***.60.43, #48961RKollerko, já taky překlepávám a to si to po sobě čtu! Někdo si mě vychutná... Někdy holt rychleji přemýšlíme, než stačíme psát. A ty už mě znáš z mailů, čeho jsem schopná. Ale já to nedělám schválně :-() A ty určtě taky ne :-)))))))))))))))))))) Nikdo nejsme dokonalý!!!
Aneta, 12.05.2008 21:32:49, IP: ***.***.157.101, #48965Hezký večer, je mi zase smutno, tak utíkám hned za Vámi. Zase jsem dostala před chvílí sms od manžela, že jde s jedníim kamarádem na pivo a bude u něj spát. Tak jsem si měla zase příležitost pobrečet. Trvá to už dva měsíce, kam to spěje si netroufnu odhadnout. Obávám se, že bez léků a nebo aspoň bez pomoci psychiatra to nezvládne. Díky Vám za shovívavost, pořád píšu to stejné dokola.
Malirka8, 12.05.2008 21:33:51, IP: ***.***.60.43, #48966Ahoj Peťane, ty hustej týpku, hlásím ti nový přírůstek do rodiny, máme 5 malých samiček (doufejme) žlutých cichlid, tlamovců z jezera Tanganjika a mají se čile k světu, plovají v roztomilém hejnu a nedají se uhonit stálými obyvatelkami našich domácích vod a jsou tak odvážné, že už papají granulky. A zítra má přijít do akvaristiky "zboží", tak snad břibude dalších 5 samiček pro našeho velrybáka, stříbrného tlamovce (mého miláčka s kapří pusinkou), který nás uvádí v úžas a šílenství nad rychlostí s kterou dokáže vybagrovat upravené dno svého příbytku. Tak, dobrou, jdu čučet na to barevné (žluto, oranžovo, stříbrné) hemžení našich domácích vod :-)))
Kollerka, 12.05.2008 21:34:14, IP: ***.***.36.57, #48967Ahoj malířko,vidím že jsi tu a tady když nás nikdo neotravuje že?
Já nemůžu zrovna říct,že mám prima den,musím přiznat,že jsem čím dál víc závislejší na těchdle stránkách.A přitom
si moje psycholožka myslí ,že jakákoliv závislost na něčem pro mě není dobrá,ale nemůžu si pomoct,vyhledávám vás dál.
Malířko,strašně ráda bych tě oslovila tvým pravým jménem,ale neboj neudělám to,ty jsi člověk pro mě zvlášť vyjimečný,stejně tak Petr a Romanka a Nina a Luboš a Honza a Marcelka a Linda a Lili a ostatní.Dáváte mi do života tolik lásky a síly ,že si to ani nedokážete uvědomit a já si toho tolik vážím moji milí přátelé.
Musím to nějak ustát a pochopit.Děkuji za podporu a přeji všem jen to nejlepší.
petr, 12.05.2008 21:40:50, IP: ***.***.20.52, #48968Pěkný večer,víš Aneto, oni tady vlastně všichni píšeme furt to samé, takže jsi vlastně jedna z nás. Jedna skupina, ta méně šťastná píše furt: mám D, mám,D, mám D, ta druhá, šťastnější hurá zase žiju, hurá zase žiju, no a já vydržte!jde to!vydržete!jde to! Tak vidíš, jsi prostě naše :-))) A na chlapa se vyprdni! Podívej: já...sám, Linda....sama (teda alespoň to tvrdí...), Koll. když nepočítám děti , to samé...samí zkrachovalci!! Ještě , že na ten pan Gates nadělil internet, jinak nazdar ve cvokárně!!! Jo,jenom ta v tom karlíně kopíruje pořád něco jiné...žeby k nám nepatřila?
petr
petr, 12.05.2008 21:55:36, IP: ***.***.20.52, #48970Náhodou, já si uvědomuju, kolik Ti toho dáváme! Jestli je toho alespoň tolik, co dostávám já od vás, no tak potěš Pánbůh! No a jeden rekord, to pro dokreslení, kolik si toho dáváme. Můj nejdelší hovor za celou historii mých mobilů byl cca 12Kč, pak přijde Kollerka a jeden hovor za tři! (kila... :-))) ) Myslím řeknu vedoucímu, na jaké chodím stránky, ať to zohlední při rozdělování odměn :-))) Prdlajs dostanu, když mi někdy řekne ať jsem aktivnější, tak mu řeknu, , že svoje si udělám a celkem dobře...a d**ila jak někteří (od nás) ze sebe dělat nebudu...to že se radši uskrovním! :-)) On mi řekne: Petře, tak bys neměl mluvit! (ve srandě) A já: Víš , vedoucí, já už mám ty hodnoty seřazené, mně stačí, když mě necháš na výplatní listině a hlavně když ráno předpažím a nenarazím na víko od truhle (truhly) Jinak s ved. mám dost dobrý vztah, to víš, 4 baby a my dva...takže spíš jak dva kamoši....vím, že mi někteří můžou závidět, ono se ani nedivím, protože tohle bych si záviděl taky! :-)))
Můžeš samo že klidně napsat mail nebo sms...však víš. petr