Diskuse - Deprese
George HALINĚ, 13.05.2008 19:08:45, IP: ***.***.11.164, #49088HALINO, nečetl jsem až tak důkladně všechny příspěvky, ale jsem na straně ostatních a nelíbí se mi tvé chování...říkáš, že ostatní mají dvojí tvář ... každý člověk ma více tváří a na tom není nic špatného - já se taky v různých situacích chovám jinak, jen je důležité se ke všem chovat s úctou a myslím, že všichni se tady chovají k sobě s úctou. Já tady nejsem dlouho, ale každopádně mi stačila chvíle malinká, abych pochopil, že tady je skvělý kolektiv, ve kterém se vytvořila krásná atmosféra a myslím, že i silné přátelské pouto. Dívej, ty říkáš, že ti tady někdo nadával, ale určitě měl důvod. Nadávalo ti více lidí a když má stejný názor více lidí tak asi nebude chyba v nich, ale nejspíš v tobě, nemyslíš?
Dívej, já si myslím, že jsem taky hodný, citlivý atd ( samozřejmě mám plno špatných vlastností ), ale pokud mě někdo naštve tak jsem k němu taky hnusný takže podle toho nemůžeš soudit člověka...je jasné, že každý na nepříjemný podnět reaguje po svém a je přirozené, že na nepříjemné podněty lidé reagují nepříjemně a ukazují tím tedy svou druhou tvář, ale to neznamená, že ten člověk je špatný.
Každopádně vím, že tady je plno skvělých lidí a ty to tady, nevím proč, narušuješ.
Jako rozumíš, každý má právo říct svůj názor, ale proč budu někde šířit nepříznivé názory a stále se do někoho strefovat ...prostě když se mi někde nelíbí tak tam nechodím, řeknu svůj názor a odejdu ...jo, rozumíš ( nemyslím to zle ). A navíc, když vidím, že mě někde nechtějí tak tam nechodím, ale ty tady stále chodíš a nabouráváš atmosféru a to mi vrtá hlavou.
Pokud máš deprese tak se o své trápení poděl a sdílej i trápení ostatních, ale pokud deprese nemáš tak ani nemůžeš pochopit trápení nás ostatních. Tohle neslouží k tomu, aby se tady lidé litovali, ale víš, jsou chvíle, kdy nevíš, co dělat a neovládáš své tělo, svou mysl a tady je plno lidí, kteří s tím mají zkušennosti a poradí ti a poradí nejlépe, jelikož člověk, který něco nezažije tak to nepochopí a neporadí .... já se třeba chtěl radit se známými, ale oni to nechápou tak mi zcela jistě neporadí...tak samo já nechápu klaustrofobii, protože tím netrpím takže těžko pochopím člověka, který tím trpí, ale pochopí ho jiný člobrda, který tím taky trrpí ....
Takže, Halinko, buď hodná tady na všechny a oni budou hodní na tebe a pokud si to zasloužíš, pošlu ti taky pár úsměvů, ale musíš se polepšit ... :)))
Marcela, 13.05.2008 19:21:21, IP: ***.***.109.12, #49090No
Marcela, 13.05.2008 19:25:29, IP: ***.***.109.12, #49091No Georgi, počítěj s tím, že příště se staneš kromě jiných, terčem p. Haliny, paní, která je naprosto upřímná, má pouze jednu tvář, jak nám tady všem ukázala. Je sice pravda, že se trochu zklidnila, ale ona to dlouho nevydrží, že paní Halino:-))))
Jinak zdravím a přeji hezký večer VŠEM.
Halina, 13.05.2008 20:04:15, IP: ***.***.9.57, #49098Tak tys mě Romano zaujala tím, žes mě napadala na diskuzi, kde se ženy chlubily tím že doma manželovi lžou a zahýbají a denně nadávaly na manželky milence, že jsou opilé furie a kontrolují mu pořád mobil(bodejť ne)...........to se mi nelíbilo a tys tam vlítla jako Kopretina a vulgárně mě urážela, že mám visící kozy a že dnes jsou moderní modelky na molech......totéž jsi psala i tady o těch molech...........tak jsi mě tam sprostě urážela v době, kdys tady rozebírala svou depku.......TAK SE NEDIV, ŽE JSI MĚ ZAUJALA., MŮŽEŠ SI ZA TO SAMA........ pokud vím, jsme na diskuzi, jestli nechceš tak sem nepiš, že nemáš malý zadek, jinak riskuješ že o tom budou lidi DISKUTOVAT ...... já KLIDNĚ MOHU NAPSAT ŽE JSI HLOUPÁ, KDYŽ ŘEŠÍŠ KRAVINY místo důležitých věcí.......žádnou depku jsi nidky neměla, jen jsi tuhle diskuzi využila k tomu ,abys mohla machrovat a vytahovat se nad nemocnýma lidma se svýma snobárnama, s majetkem , golfem s tím jak jsi sečtělá, se vším......., protože v reálu už tě mají plný zuby.....tak tady děláš chytrou.....Jsi prolhaná , těžko člověk v depce půjde a napíše za pět minut jinde tohle:
Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44
Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem, aby nikdy nebyla pobožná, tedy nepadala na kolena. Mám ádéerky - tedy akorát do ruky a protože nepotřebuju do budoucna kojit hastrmany z mostu, musím o ně pečovat. Vše je věc vkusu, mně se tloušťka nelíbí, styděla bych se svlíknout před chlapem a jít do plavek, možná jsem v tom ujetá, ale je to tak - když jsem se dostala na šedesát kilo, nejraději bych sexovala potmě - začala jsem chodit na spinning, abych tak 4 dala dolů a povedlo se. Škrtily mně kalhoty a necítila ......
POKUD NĚKDO POCHYBUJE, ŽE JE TO ROMANA, MŮŽE SE ZEPTAT ADMINA...JÁ JSEM SI JISTÁ.
George tahle diskuze je sice hezká,ale jestli vám sem chodí lidé jako je Romana a vlastně lžou a tu diskuzi využívají na to, aby si honili triko, tak je to jen iluze a ne pěkná diskuze.......navíc o depce vůbec nic neví , jen opakuje, co jste tu psali vy ...Stilnox bere na spaní každý zdravý člověk a depku po úmrtí má také každý.
Romana, 13.05.2008 20:20:33, IP: ***.***.173.78, #49103Stilnox bere na spaní každý zdravý člověk ??!!
Halino, nezkusíš místo kopírování týchž blábolů diskuzi s lidmi ?
Ahoj Georgi - Tvůj příspěvek byl tak vyjímečně formulovaný, distinguovaný a především napsaný vyjímečně slušným člověkem, který sem přišel jako my hovořit s lidmi se stejným problémem, že nutně musí oslovit všechny slušné lidi a přinutit je k zamyšlění nad jeho obsahem i sebou samým.
Můžeš sám zjistit, že ani já na této diskuzi nemám jediný příspěvek, kterým bych někoho urážela a depresí jsem prošla dvakrát a vím, o čem tu lidé píší. Děkuji za Tvůj příspěvek, který mně znovu přesvědčuje o vyjímečnosti lidí tady. Hezký večer a klidnou noc s mírem v duši ti přeje Romana.
Halina, 13.05.2008 20:31:34, IP: ***.***.9.57, #49104Podívej Romano ......já DISKUTUJU...chápeš, píšu názor na prolhaného člověka , který tu parazituje......depku jsi zjevně vážnou neměla ale píšeš tu dlouhé články celé dny.....proč asi??Asi se potřebuješ předvádět , jiný důvod nevidím, proto jsi také psala i na tchýni jako dva lidé .........jako Romana a pak znova jako Kopretina....jsi cvok.
A nelez Georgovi někam hihi...je to tak průhledný, jak se vtíráš ......hezkými slůvky nezakryješ svý lhaní , urážela jsi mě HROZNĚ a tohle svědčí o tom, že jsi to ty :
Re: Ženatý milenec Kopretina-Halině, 6.5.2008 19:41
Aspoň, že jedu za dva týdna místo toho na prodloužený víkend do Jánek, kam taky jezdíme lyžovat a zajdu si na nějakou proceduru, masáž, dobrý papání, túru třeba na Černou Horu nebo Sněžku - už se těším. Manžel sice bude se známými hrát tři dny golf, ale obejdu se bez nich, budu tam mít mladšího syna, svou fenečku a radost a potěšení z přírody, která ně nabíjí a kterou miluji.
A tohle jsi tu psala tady, jako Romana::
Já jedu za dvanáct dní na prodloužený víkend do Jánek a moc se těším - budu chodit na túry, budu tam mít kromě manžela a známých mladší dítě a fenečku, nechám se namasírovat, půjdu do perličky a sauny
Moji golfisti si snížili handicap, musela jsem pochválit mladého, že jeho odpaly jdou už za 150 metrů, no, já jsem to loni zkoušela, nešlo mi to , máchala jsem zdivočele golfovou holí a trenér říkal, že techniku si časem osvojím - čas běžel - technika se nedostavila, všichni ostatní už byli někde jinde, šlo jim to, měli víc času na tréninky a já jsem to vzdala. Můžu leda tahat vozík s holemi a dělat caddyho.
Proč asi George a nebo někdo jiný odtud, za mnou nešel a neposmíval se mi, že mu závidím zdravé dítě a že ode mě odešel manžel a od něho né ???Víš proč Romano??.....protože lidi tady mají problémy a ty tu jen parazituješ.
Malířka, 13.05.2008 20:52:04, IP: ***.***.60.43, #49107Romísku,
ty jsi skvělá, zase jsi mě pobavila sexuálním životem Klementa Gottwalda :-))))))))))) A tebe by fakt nezajímal? Tvoje dlouhé příspěvky jsou úžasně logicky a systematicky koncipované, navíc cítím, že máš i šestý smysl (to je dar navíc ke tvé inteligenci), zkrátka, nemají chybu a ty umíš trefit hřebík přímo na hlavičku. Když přidáš ještě smysl pro humor, může se tady jít Hněkdo akorát picnout. Taky mám ráda staré věci, hrníčky, truhly, komody, ale i třeba lžičky, lahvičky, květináče, mísy na těsto... Nad každou z nich si představuju, jak vypadal člověk, který je používal, denně se jich dotýkal, kde ty věci měly své své místo, kde sloužily lidem, v jaké místnosti atd... P.S.: Karlštejn právě dorazil (fotka, kterou jsem ti poslala je dělaná vloni taky na Karlštejně), takže je "Vše v pořádku, brambory jsou v řádku" (palcový titulek Rudého práva z roku 1983).
Nino, bylo ti dnes trochu dobře? Mě teda ráno nedobře. Ani do malování se mi nechtělo, ale přemohla jsem se a povedl se mi příjemný výjev, laděný do okrových tónů s příměsí tmavé červeně (kraplak, indická červeň), růžové a nepostradatelné bílo fialové.
Teprve před pár hodinami jsem si při dřině v posilovně uvědomila, že z něho mám radost a dokonce jsem to i v náznaku ucítila...
Marcelko, já tě obdivuju, jak všechno zvládáš, děti, rodinu, tolik zvířectva, určitě se za celý den nezastavíš. Musí být nádherné, krmit jehňata z láhve, pozorovat děti, jak jim dávají tvrdé rohlíky (ale taky se musí po nich uklízet to, co příliš nevoní). Dokonce ti nevěřím, že nemáš ráda myši, protože o té vaší píšeš s láskou, zkrátka máš dar milovat všechno živé a to mám nezměrnou cenu. Neublížíš nikomu a ničemu živému...
Georgi, jsem moc a moc ráda, že ses vrátil k nám a opět ti to píše! A začínám mít dojem, že se ti daří o něco lépe, z tvého dopisu prýští zdravá energie (líp a srozumitelněji svůj pocit vyjádřit neumím). Ty náš :-)))))))))))))))))))) smíšku!
RKollerko, jak jsi dnes zvládla zaměstnání? U nás se odpoledne počasí začlo kazit a nakonec sprchlo, takže by to na procházku ani nebylo. A v posilovně se pak krásně dýchalo, víš, jak voní vzduch po dešti... Jak se ti ujaly nové kytičky? A syn je už vyléčený, chodí do školy?
Anetko, nezoufej si kvůli dovolené :-) Pokud s tebou manžel nepojede, vydej se sama, třeba s kamarádkou a uvidíš, jaká je to příjemná změna. Klidně jeďte i k moři. Uvidíš, jak se dokonale odreaguješ a odpočineš od všech těch stresů a nervování. Vřele takovou akci doporučuju, mám to vyzkoušené. Vlastně i manželské poradny takovou dovolenou po spoustě letech manželtví doporučují.
A nakonec jsem si nechala člověka, který se mnou nechce jet dovolenkovat na Lefkadu. Víš co, Petře, já s tebou teda jako za todle nemluvím, takže ti ani nepíšu a nemyslím na tebe a nepředstavuju si, co děláš, jak se máš a tak podobně. A nic špatnýho ti nepřeju. Cože?!?
Romana Halině a Malířce, 13.05.2008 21:03:47, IP: ***.***.173.78, #49113ano Halino, nebudu ti odporovat, ty tady diskutuješ a píšeš názor už dlouho a formou kopírování a urážek vedeš diskuzi - tak trochu sama se sebou- pokračuj donekonečna. Mně to nevadí, jen abys nezačala nudit.
Zatím mi píšeš jen ty, že tady parazituji, až to napíší slušní lidé tady - odejdu. Jich si vážím , tebe ne. Nemáš na to, abys místo po třicáté osmé cosi kopírovala, napsala něco hezkého jako ostatní ? K tomu je tato diskuze v které na rozdíl od tebe nikoho neurážím, Měj se fajn - lépe než dosud, R.
Malířko, hezkou noc, už osešel i obrázek Roxy, zítra pošlu další fotky. R.
P.S. - promiň, že jsem Tě dala k jisté druhé adresátce, Ty jsi bytost, která přináší dobro, o druhé bez komentáře, nemůže existovat větší protiklad ...
Halina, 13.05.2008 21:08:07, IP: ***.***.9.57, #49114No tak když vám prolhaná Romana vyhovuje Malířko.....tak asi budeš stejná, že ano.........hihi.....normální člověk by si od člověka jako je Romana odplivnul .....když je schopná tady přát lidem nádhernou noc a mě psát , že jí závidím zdravé děti .......to je hnus přímo.......asi budeš stejně ubohá jako ona.....no tím hůř.......tak jen dosáhneš toho, že tu dál budu psát svý , protože tohle se mi vůbec nelíbí.........je vidět že moc logikou neoplýváš .....takže teď se můžeš jít picnout akorát ty, to ti nějak nedošlo hihi.........:-):-)
Halina, 13.05.2008 21:18:55, IP: ***.***.9.57, #49117Ženská, která se mi posmívá proto, že mě opustil manžel, kvůli vážné nemoci a že mám doma postiženou dceru ....je KRÁVA a lidi , kteří s ní souhlasí , jsou stejná pakáž.....takže ani tahle diskuze za nic nestojí , když se tu scházejí takoví lidé.........HNUS :
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární -
Malířka, 13.05.2008 21:24:58, IP: ***.***.60.43, #49119Už jsem Roxanku přeposlala Kollerce. Je nádherná! Takový mrňátko roztomilý :-)
P.S.: Ty, že máš zadek? A kde? A i kdyby, ženská zadek mít má, chlapi zase dva kmínky, protiklady se přitahují. A propos, kde jsi přišla k těm nekonečně dlouhým, pevným nohám manekýny? Já bych si taky jedny zamluvila! Jak jsi vysoká? Já jsem celkem malé pívo, asi metr šedesát. Zkusím ukecat přítele, aby mi z foťáku nahrál do počítače fotky z bruslí z minulého týdne a ten nový obrázek, pak můžu poslat...
Halina, 13.05.2008 21:35:54, IP: ***.***.9.57, #49120Ženská, která se mi posmívá proto, že mě opustil manžel, kvůli vážné nemoci a že mám doma postiženou dceru ....je KRÁVA a lidi , kteří s ní souhlasí , jsou stejná pakáž.....takže ani tahle diskuze za nic nestojí , když se tu scházejí takoví lidé.........HNUS :
Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární
Malířka, 13.05.2008 21:46:37, IP: ***.***.60.43, #49122Petře, tak už netrucuj a pojď sem. Ty víš, že tě mám ráda :-))) Nedělej, že žehlíš... Hele, rybičky se už domestikují, takže je snad neklepne z nekonečné vodní hry na honěnou. Péťo, nepředstírej, že už spíš, ty... Sováku :-) Ne, ty určitě maluješ na kameny! Tak, to tě nebudu rušit. Že randíš? Pardón, to ti moc přeju :-)))
petr, 13.05.2008 21:47:01, IP: ***.***.20.52, #49123Pěkný večer vám všem
Po přečtení spíš přelétnutí příspěvků se mi vybavily dvě věci.
Jednak jsem si představil soudružku Gottwaldovou, kterak v letních a teplých dnech upocená funěla na různých akcích , které šly stejně trošku kolem ní, protože ona toho IQ moc nepobrala. Pak si již vůbec nedovedu představit nějaké ty "soudružské postelové aktivity..." O nich jsem se nikde asi nedočetl. I když v knížce Intimity rudých bosů jsou celkem barvitě líčeny "kremelské orgie" za zdmi paláce pro vyvolené bolševiky. To musel být cvrkot, když ta upocená, tyranská prasata povolávala mladé komsomolky! A kvůli tomu tatíček Stalin vyvražďoval i svoje nejbližší, včetně manželky...
No a za další.Včera jsem to napsal víceméně s nadsázkou, ale nejmenovaná návštěvnice divadla v Karlíně vám tady evidentně scházela! Včera zde byla pěkná diskuze, jen co je pravda, ale že dotyčná rozproudí u vás některých takové psavé emoce...není to škoda energie? Naštěstí tu energii někteří pisálci již mají, takže ten, kdo si chce v klidu počíst o svých starostech a radostech jí neplýtvá... Tohle je samo že můj názor, tak jako každý ten svůj může (někdy ke škodě těchto stránek) prezentovat.
Lindo, jaxem Ti smskoval z města,to jsem se celkem pobavil, když v tom horku dneska na náměstí , takový celkem poklid, lidí spousta, vodotrysky atd. a do toho se odkudsi zjevily dvě cikánské tlupy a dvě cigošky si začaly celkem pěkně sprostě nadávat (jo, ještě hůř než některé příspěvky tady!). Řvaly po náměstí jak zběsilé :-)) U nás ve městě bylo takové šílené vesměs cikánské gheto. Čunka vychvalují (někteří samozřejmě), jak si poradil a vystěhoval pár desítek za město a zbytek "rozprášil". Našemu vedení se podařilo takto rozprášit myslím tak 250 ks.Ti, kteří měli dekrety, dostali byty , spíš domy.Někteří je zcela vybydleli a jsou na ně uvalené exekuce. Když jsem viděl v některých vesnicích jak žijí, jakým způsobem zdevastují domy...no, viděl jsem toho již celkem dost, ale tohle byl zážitek zcela se vymykající všemu myslitelnému...A co "kyselé huby"? A co po Tobě teď najednou chtějí? Jakou máš vlastně školu? Jejda, jak bych Tobě i Malířce přál alespoň z poloviny takové veselí jako je u nás! :-)) To je nad všechny odměny a prémie! Však si to taky neodpouštím i když v nadsázce říkat :-))
Malířko, věřím tomu, že se Ti taky zadaří a něco podobného seženeš. Vůbec se tím ale zatím netrap, Linda, která práci vzala pěkně za pačesy na to šla s tím přístupem práce - brigáda myslím dobře. Tak dneska jsi namalovala obraz na jeden zátah? Hmmm, dobré, jsi šikulka! Mohla by si mi zase nějaká dílka poslat mailem, ale v klidu, až budou nafocené. Dneska byl zase nádherný západ a ještě k tomu jsou na fotkách motoroví paraglajdisti. Zrovna dneska jeden v Česku spadl...Kdybyste jeli na tu Lefkádu, mohl bych poskytnout nějaké informace. Já projel L. celou a ne jednou. Celé záp. pobřeží jsou vpodstatě naprosto nádherné pláže, vč,. té 8. (?) nej. Mně se asi líbila jedna ještě víc, ale je fakt, že všecny jsou z bílých oblázků a azurově modrá voda. Na jedné pláži (na jihu) byla tak čistá voda, že lodě i plavci jakoby levitují.
Romčo, Ty jsi dneska převzala pomyslné otěže a po dni, kdy Kollerka napsala asi 10 mailů pro tu paní, plýtváš energií dneska Ty?! No jo, Ty jsi v pohodě, z Tebe sálala již před měsícem!! A to je super. Myslím tu pohodu, toplýtvání je věcí těch, kdo tak činí. Mezi námi , raději čtu Tvoje maily pro nás....Protože jsou moc pěkné! A ať se některé nafukují k prasknutí (nejmenuji, takže třebas taky nejmenovat...dneska bylo 1x již porušeno!!! :-(( ) Taky se mi líbí Kos, Zakyntos, Kefalonie apod. Nebo kombinace Kos-Kalymnos, nabízela také cestovka. Když jsem byl na Thassosu a hledal uvnitř ostrova jeden klášter, stmívalo se a já dojel k přístřešku na hoře. Šel jsem dovnitř a tam bylo všechno čité, nachystaná voda, svíčky, čaj, prostě pro ty kdo potřebují uložit hlavu. Chtěl jsem zůstat na noc, ale pak jel dál a objevil nejen ten zmiňovaný klášter, kdye modlitebna byla umístěna v jeskyni! Paráda! Takže, budu se těšit na Tvoje pěkné !! maily a byl bych raději, kdyby jsi psala víc nám, než jinam...
Toni, Anno, Marcelko, Kollerko, a ostatní, kterým ještě , bohužel, není nic moc...je mně vás celkem líto, že tím procházíte, ale musíte vydržet, být na sebe hodní! odpočívat!! a nedělat moc velké hrdiny(jestli to ještě vůbec jde...) Škoda , že vám nemůžeme pomoci víc, než slovem a myšlenkou na vás...i když to vědomí, že se vrátíte zpět, je myslím že nesmírně cenné!! Víte, tomuhle já jsem nevěřil, doktor sice říkal, ale on si tím neprošel... a já bohužel nikoho s osobními zkušenostmi neznal.Možná je to mnou již otřepané, ale to, že D je nemoc jako "každá jiná" je pravda pravdoucí a vy , kteří se teď v náručí D potácíte, se z ní každopádně vymaníte!!! To je jasná věc!! Horší je to, co jsem psal mockrát....trvá to bolestně dlouho a v těch nejtěžších formách je to fakt "na mašli"...Jenže vy víte nejen z mých zkušeností, že náprava přijde!!! Moc, moc vám tohle všem přeji!! Zároveň si myslím, že tyto stránky, ať od jisté doby jsou někteří z nás napadáni a výpady pak opětují...naprosto úžasné hlavně tím, že se každý z nás může rozepsat , dostat snad i radu, ale hlavně , to je můj názor, zcela jasně vidíte, že budete zase jako dřív!! Opravdu...! :-))
Raději posílám, nerad bych psal znovu, nebo nedejbože aby si někdo nemyslel, že tady s vámi nejsem! A třebas se vyzouvám z Lefkady! :-)) Mimochodem, když Malířka dostala mail typu, no vidíš Malířko, co bys chtěla, tady se vždycky jenom slibuje! :-))) Dík, to jsem se nasmál skoro jako se soudruhem Klementem Gottwaldovým. :-)) Z těch slov je úplně cítit zášť... to si Georgi musíš přečíst některé příspěvky i mezi řádky! :-)) Jinak jsem si se zájmem přečetl o dokumentech, Chaplinovui atd. a musím Ti říct, že dokumenty tvoří 80% času , který strávím u televize. Sleduji v podstatě všechno, nejvíc asi cestopisy, ale Spektrum, Discovery, Viasat Explorer a History, ČT2...to jsou moje oblíbené. Tvoje práce musí být naprosto senzační, tohle by mě asi bavilo...Drž se a tvoř , ať můžeme na tu premiéru! :-))
Kollerko, příště si prosím odpusť ty omluvy...já Tě taky rád slyším, mě tel. neobtěžuje.Kdybych to cítil jinak, nedávam mail i tel. vám, na které se stále tak těším!!
Marci, moc na Tebe taky myslím, aby se to obrátilo k lepšímu...vydrž, když tak se z toho třebas vypiš. :-))
Přátelé , posílám a přeji vám pěknou dobrou noc, ne moc zběsilé sny, ale raději ty než nějaké bdění. Držím všem "potřebným" i těm ostatním pěsti!! :-)) petr
Kollerka, 13.05.2008 21:56:59, IP: ***.***.36.57, #49124Ahoj holky!
Malířko,díky moc za fotku malé Roxanky co jsi mi přeposlala od Romči.Ten obrázek co se ti dneska tak povedl bych moc ráda viděla.Bylas v posilovně,jsi fakt dobrá,já jsem na sport takovej lenoch,ale když tady pořád čtu jak cvičíte a jezdíte na bruslích a kolech tak se stydím.Musím s tím něco udělat.
Kytičky rostou krásně,plevel taky.
Syn ještě do školy nechodí,bude mít zameškaných spoustu hodin.
Romi,pošlu ti fotku Bonči na email.Když byla malá,tak byla hodně černá,ale teď už ne,však uvidíš.Ouška nám nestojí jak by měly ,ale na žádný výstavy chodit nebudeme tak to nevadí.Dneska jsme byli na očkování,naštěstí se nedostavila žádná alergická reakce jak loni,to nám Bonča trochu otekla.Ještě půjdem za 3týdny na vzteklinu.
Ninuško,ty jsi myslím psala,že ti mám taky poslat fotky.Pošlu jen co budu mít na tebe kontakt.
Mějte se krásně kočky moje!