Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Ondra, 08.01.2012 10:54:56, IP: ***.***.29.210, #156965
Tak mám za sebou další strašlivou noc. Od té doby co to vím, se mi zdají opravdu divné věci. Všude je smrt, zdálo se mi jak umírají všichni co znám, šílené, kamarád spadl ve snu pod vlak a já stál u toho... Prostě šílenost. Jsem opravdu rád, že jsem tyto stránky našel, hodně mi to pomáhá, děkuji Vám všem. No když byl táta u obvodačky tak ta byla suprová, řekla mu jen že má cirhózu jater a jenom něco na slinivce, ale že vůbec netuší co to je, táta odcházel se super náladou. Uvidíme jakého doktora dostaneme na onkologii ve Vinohradech. Máte někdo zkušenost s onkologií ve Vinohradský nemocnici?
Jarka 2, 08.01.2012 11:22:06, IP: ***.***.51.39, #156968
Ahoj všichni, ozvu se večer, teď vůbec nestíhám protože ještě k tomu hororu musím řešit dost nepříjemné věci. Jinak v rychlosti nic nového akorát že Ládi stav se zhoršuje, nikdo nic nedělá a mě docházejí síly.
Martina, 08.01.2012 11:24:47, IP: ***.***.252.170, #156970
Ondro, já mám zkučenost typu "děkuji nechci, už jsem zvracela" s Motolem a onko nemocí.
Jaruš, určitě písni! Martina
babanci, 08.01.2012 13:26:23, IP: ***.***.180.79, #157003
Martino, děkuji za soucit. Také jsme prožili děsné Vánoce bez dcery a její malá Anežka bez mamky. Máme zničený život. Stále se mučím tím, že jsem si měla víc všímat, že se mi zdála jiná, že jsme se neměli nechat umluvit od lékařky, že je to jen "uskříplé" cosi a najít někoho schopnějšího, že jsme měli zkusit i alternativní medicínu. Chemoterapie jí zničila úplně, zemřela na plicní embolii.
JLusRYseg, 08.01.2012 13:37:46, IP: ***.***.40.76, #157008
I guess fndiing useful, reliable information on the internet isn't hopeless after all.
Martina, 08.01.2012 15:23:00, IP: ***.***.252.170, #157033
Teda babanci Vy máte zprávičky. Jezdím už 4 měsíce s dědou na chemíčko a nejméně do března budem, tak teď zas začínám mít strach - i přes zatím příznivé zprávy od lékařů. Na druhé straně téměř každou noc kšeftuji se Smrtí - něco jako radši o týden (měsíc?) dřív, ale v poho a v klidu, jednorázově bez např. měsíčního mučení.... Ach jo, ach jo, nikdy jsem netušila, že budu takto uvažovat! Fuj!
babanci, 08.01.2012 15:39:42, IP: ***.***.180.79, #157040
Jo, Martino, tak přesně tohle mi teď říkají lidé, že máme být za embolii rádi. Źe jinak by se trápila ještě dál a stejně nevyléčila. Já ale vím, co bych udělala dnes, chemoterapie jí úplně ničila, za 7 dnů od první již neměla vlasy a nejedla nic, zhubla o 21 kilo za měsíc. Kdybychom věděli, co nám pak řekli, že nebyla šance, tak bychom jí do toho nenutili a zkusili MMS.
Martina, 08.01.2012 15:58:48, IP: ***.***.252.170, #157052
No, my máme asi nějakou šetrnější chemku - rozhodně tátovi nepadají vlasy a bývá mu blbě, ale snesitelně, není to tak zlý, jak u jiných. A samozřejmě slabost, ta ho provází furt, chemo nechemo. Jinak netvrdím, že máte být za embolku rádi, ono je to složité a kdo to jak chápe. Já jen tátovi přeji pohodovou smrt (pokud může být smrt pohodová!) - bez bolesti, bez trápení. Něco jak Havel, najíst a usnout.... Raka slinivky jsem ve svém okolí zažila několikrát a např. můj soused - kamarád - na to v tom už úpně úzkém slova smyslu - umíral přes 2 měsíce. Jen ležel, nechodil, nejedl ... prostě děs. Pak ho zdolal zápal plic. Tak toto bych si rozhodně nepřála a nepřála to snad i svému nepříteli. Tímto směrem se ubírají mé obavy a úvahy...
babanci, 08.01.2012 16:16:16, IP: ***.***.180.79, #157060
Já byla tak naivní, že jsem věřila, že jsou dneska možnosti a dceři říkala, to dáš, jseš mladá a zase bude dobře. Fakt jsem tomu věřila, i když, jak říká můj muž, i kdybych věděla, že je to konec, stejně bych nic jiného neříkala. Ale využila bych každé minuty, nehnula bych se od ní, Když zemřela, nakupovala jsem pro ní vánoční dárky.
babanci, 08.01.2012 16:25:51, IP: ***.***.180.79, #157065
Měla jsem u ní sedět a opakovat jí, co jí říkám v duchu stále, že jí mám ráda, že se jí postarám o dceru, že jí pomohu vychovat. Ona to všechno věděla, ale stejně jsem to měla říkat pořád dokola.
Pavla, 08.01.2012 16:27:57, IP: ***.***.180.79, #157068
Když mi SMS kou děkovala za to, že jí pomáhám, napsala jsem jí, co blbneš, jsem Tvoje máma, já pro Tebe budu i vraždit!!!
Martina, 08.01.2012 16:43:42, IP: ***.***.252.170, #157076
Pavlo, Vy jste babanci? To jen na okraj, jinak pro babanci
Věřit jste musela, jinak byste si prohnala kulku hlavou! Určo jste pro dceru udělala vše co se dalo a bylo nejlepší, tak si nic nevyčítejte a soustřeďte se na toho Vašeho prcka. kolik jí je? 3 či 4? A jak to takovej brouček snáší? Ptám se proto, že mám doma 14letou puberťačku a ta během 2 let prožívá "umírání v přímém přenosu" podruhé. Prvně babi, teď děda. Podotýkám, že s ní žiji sama a babi s dědou byli její jediný příbuzní, u kterých byla pečená, vařená, kteří ji milovali a Barče milovala je. Teď je z té situace tak rozhozená, že chodí na psychinu a bere antidepresiva!!! Psychologa absolvujeme také. Já jsem z těch prášků celá na větvi, ale pomáhají, Bára je klidnější, soustředěnější, lépe spí... Ach jo, taky děs! Martina
KhzaSReQFqrGqgjyiiy, 08.01.2012 16:48:29, IP: ***.***.128.200, #157078
Me dull. You smart. That's just what I nedeed.
PAVLA, 08.01.2012 16:55:14, IP: ***.***.180.79, #157084
Babanci jsem já, je to nepovedená zkratka pro bába Anči, protože moje vnučka se jmenuje Anežka, je jí 6 let, za týden jdeme k zápisu. Co se jí děje chudince v hlavě, to netušíme. Vysvětlili jsme jí, že jsou nemoci, která se nedají vyléčit, že se na ní maminka dívá z nebe, protože jsem taky nevěděli,jak to říct, je malá a dosah téhle tragedie jí asi teprve dojde časem. Snažíme se, co můžeme, já jsem taková ta první nejoblíbenější babička, jak říká, dcera studovala a já jí hlídala, takže to mám zasloužené. Nejde mi to ale, když jí vidím, je mi jí líto a podoba s dcerou mě zatím rve srdce. Možná zjistíme, že budeme muset k psychologovi také, se sebou i s ní. Já bych antidepresiva potřebovala, brečím už dva měsíce v kuse, nespím, nejím, jenže mám nemocná játra a tak bych neměla. Naštěstí mám manžela a Anežka tatínka. Tragedie ale ovlivnila i rodinné vztahy, ostatní se snaží žít dál a rozptýlit mě, ale já nechci a vztekám se. Myslím si, že jsme mohli dělat víc, že jsem se neměli nechat uchlácholit, že to nic nebude a měli jít okamžitě za pořádným vyšetřením.
Pavla, 08.01.2012 16:57:46, IP: ***.***.180.79, #157085
Jenže, kdo mohl něco takového u mladé holky předpokládat. Nikdy nemarodila.
        Předchozí   1 .. 191192193194195196197 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.