Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Jana, 03.01.2012 10:04:06, IP: ***.***.248.114, #156735
Paní Lauro držte se, vím co prožíváte! I u mého tatínka jsem nechtěla připustit, že by to měl být konec, byl to pořád můj táta, který na měl mluvil, držel mě / i jeho stisk byl velice siný, stejně jako on/. Když nám taťku dávali z nemocnice důmů se slovy "užívejte každého dne" vůbec jsem nevěřila, nevnímala, táta pracoval po celou dobu nemoci a já si říkala, že to nemůže být pravda. Doma byl s námi necelé dva měsíce. I mě pak jeho dr napsala, že to pro tatínka bylo vysvobození, ale já to měla jinak, něchtěla jsem to připustit. Lauro, myslím na Vás a hodně sil všechno to náročné zvládnout. Já jsem s tátou každou vteřinu a každý večer brečím do peřin. Bojoval rok a trochu od diagnózy a rok a půl od příznaků a pro mne byl neuveřitelně silný a statečný. V našich srdíčkách budou milovaní pořád.
Magda, 03.01.2012 12:46:02, IP: ***.***.79.238, #156742
Lauro, je mi moc líto co se u Vás děje....nic jiného než DRŽTE SE, napsat asi nelze..
nevěřím běžné medicíně, 04.01.2012 0:36:00, IP: ***.***.34.139, #156774
Pokud se necítíte dobře z dlouhodobého hlediska, změnte ihned životosprávu, to je základ věci! Konzumujte cibuli a hlavně česnek v sirovém stavu bez tepelné upravy. Na celou řadu nemocí to zabírá, pročistí to tělo od virů bakterií, parazitů a že jich je. Pokud by se jednalo o nádory a rakovinu, mohla by pomoci čajová houba ,,kombucha,,. V žádnem případě bych nechodil na ozařování a necpal do sebe bobule od doktorů, to jen ubere energii tělu. Pokud tělo má z čeho, pomůže si samo ... nesmí být ovšem už na dně :(
Martina, 04.01.2012 6:28:32, IP: ***.***.252.32, #156777
Holčičky, po pondělí a úterý padám na hubu únavou - v PO chemo, v Út čurologie, ta mne vyřídila - byli jsme tam za 1 den 4x, vždy po 2 hodinách. Děs! Dědovi opět zavedli cévku, tak se mračí. Já s ní jsem spokojena neb od doby co ji má, je daleko vitálnější, lépe snáší chemo, v noci ho nebudí 150x čůrání atd. Vysvětluji si to tím, že z těla permanentně odchází chemo a jiné škodliviny a nic se nekumuluje v močáku. Takže za 14 dní opět chemo, následně čurolog - tam budeme řešit, zda operovat či zavést trvalý katetr. Obojí by podle mých info neměla být hrůza. Verčo, jak jste dopadli vy a chemíčko. A co Vy Jarko, podařilo se ti hejbnout nebem a zemí a věci se stabilizují popř. obrací k lepšímu? Dejte vědět! Já teď jdu vykopat dítko z postele, následně zlikvidovat ten bordel do práce, který se mi tu nakupil a plánuji zajet do Ikei a udělat si radost - potřebuji 15 nových židlí k jídelnímu stolu, tak si je pojedu koupit. Moc se na ně těším. Jo počet 15 židlí je 8 domů a 7 na chalupu, opravdu neobědváme u stolu s rozlohou letiště. Zatí Marťajz
Martina, 04.01.2012 7:47:46, IP: ***.***.252.32, #156779
Jarko, já Vám vždy zatykám, tak mi to - prosím - odpusťte. Je to proto, že souběžně píši i Verčas a s ní si tzkám, tj. není to proto, že bych byla neomalená. Martina
Jarka 2, 04.01.2012 8:58:01, IP: ***.***.51.39, #156782
Martinko klidně mi tykej i všichni ostatní, to že bych některým z vás mohla dělat babičku je úplně fuk. Napíšu večer, teď je toho na mě moc a nestíhám, ale dobré to rozhodně není.
veronika, 04.01.2012 13:08:37, IP: ***.***.221.150, #156795
Ahoj Marti a holky,no včera to byl celkem mazec den.O půl 8 ráno jsme dojeli do Olmika,hned odběry a pak až v 11 táta přišel na řadu k doktorce.Tam po 10 minutách hotovo a do 13 hodin čekal,až mu dovezou chemku.Pak hodinku na pokoji kapal.Domů jsme dorazili ve 3.Včera ok,a dnes si taky na nic nestěžoval,tak snad to bude snášet dobře.V čekárně jsem narazila na pána/spíš se semnou dal do řeči/,také s rakovinou slinivky.Bojuje s ní již 2 roky,cítí se relativně dobře,nyní prodělává chemku,ob den 4 hodiny kapat.má stejný nález-tumor 3cm,bez operace.Takže a´t jdou doktoři se svými statistikami a prognozami do.........,jeden takovej mi taky na ozařovně řekl do očí,jak je to zlé,ať si nedělám naději a kdo ví,jestli táta tu první léčbu zvládne.A hle,zvládl,nabral 10 kg a začal jíst.Cítí se líp a to o dost.Zato já jsem nějak K.O.,nevím holky jak u vás,ale můj táta je poslední dobou jako korejský diktátor.Co řekne,to mě zabolí,nic mu není dobrý,vše dělám špatně a blbě,za vše můžu já-třeba za novou pračku,co je vadná a musíme ji reklamovat.no,nehodím se ani na hnůj,mé sebevědomí a psychika jsou na bodě mrazu.Díky němu jsem bez práce/ vzdala jsem se jí,abych se o něj mohla starat,když na tom byl tak zle v začátcích/,zy 3 měsíce mi skončí podpora,už nyní hledám jak můžu,jenže Přerov je beznadějný,po pravdě dělala bych i to,co ještě před rokem bylo pro mě nemyslitelné.Kdyby Ostravské doly nabíraly jdu snad i tam:-))))Práce mi strašně chybí,kontakt s lidmy............................................uff,promiťe holky,že vám tady píšu moje bolístka,sami chodíte do práce,pak další směna-staráte se o své blízké nemocné a sotva vše stíháte,Já jsem doma a naříkám.jen to na mě nějak padá.Marti s těma židlema jsi mě dostala.:-)))doufám,že jsi dobře nakoupila.Do Ikei jezdím zřídka,ale moc ráda.Takže 8 domů?jo,sněhurka a 7 trpaslíků...................
Veronika, 04.01.2012 18:12:32, IP: ***.***.221.150, #156810
No Ty jsi zlatíčko Marti,já bych si jinak klidně dovezla kemp stoličku:-))).No,mám o starost méně.Jinak te´d jsem došla od táty,dělala jsem u něj večeři,protože ač vařím nejraději doma ve svým,poslouchat řeči o tom,že u něj nechceme jíst,páč se ho prý štítíme,mě fakt už nebaví.Ráno byl saň,odpoledne hodnej jak beránek,spořádal opět 6 bramboráku a byl v poklidu.Jo,nemusíme lepit ty náplasti,povídala paní doktorovNo a to jsi mě potěšila,že tatínek mádobrou krev.Supééér,takové zprávičky vždy potěší.Takže jen tak dál.No a kdy pojedeš přes ten náš VEPŘOV?Každý úterý jsem v Olmiku a to asi po dobu příštích 3 týdnů určitě.Takže se těším na online setkání.nic,jdu hodit nohy na chvilku nahoru a nicnedělat.Všem přeji poklidný příjemný podvečer.
Jarka 2, 04.01.2012 20:36:28, IP: ***.***.51.39, #156816
Ahoj děvčata, včera jsem odpadla po dryáku na uklidnění co mi dal známý než jsme jeli na Pleš. Dneska už jsem trochu schopná myslet ale zas mě odpoledne vytočila Láďova doktorka, nechce o převozu do Prahy moc diskutovat. Mě přišlo že když jsme se o tom včera bavily tak měla na mysli o převoz do hospice. Brrrrrrrrr...Tak tomu se budu bránit do poslední vteřiny, až se doženou všechny slíbené kapacity a jeden po druhém potvrdí že už to opravdu dál nepůjde tak mi nezbyde než tomu uvěřit, ale už teď při té představě zase řvu. To se prostě nedá ukočírovat, mohla bych dělat vrchní plačku na pohřbech a byla bych placená zlatem. To byl pokus o blbý vtip, prostě ta moje víra ve zlepšení je pořád tak šílená že kdyby uzdravovala tak tu Láďa běhá jak čamrda. Dnes jsem za ním byla celé odpoledne, malinké zlepšení - pusa a bolavé koutky skoro zahojené, sestřička mu ještě k té mé trojkombinaci dala něco na vyplachování a super, akorát se mu ještě trochu hůř mluví. Ty holky jsou tam fakt zlatý. Takže díky tomu zlepšení už si troufne i něco požvýkat a jíst tužší jídlo, sice zatím co do množství žádná sláva ale zas o chlup lepší to je. Větší problém je že mu asi nedělá dobře cokoliv ze sladkého mléka, to jde okamžitě dolem ven, doufám že to nebude úplně po všem.
Jinak Verunko s prací jsem na tom podobně, ale mě končí podpora už za dva měsíce a momentálně vůbec nevím co dál. Doteď jsem na to kašlala taky abych se o něj mohla starat.Tady v Praze by se snad něco sehnalo, taky jsem už ochotná dělat cokoliv, ale pokud ho nechají v tom blbákově tak vůbec nevím jak bych to při práci zvládla a zbláznil by se tam on i já tady. U nás budou ještě v souvislostí s tímhle i jiné problémy které budu muset nějak řešit, ale o tom se tu rozepisovat nebudu. Mám z toho hlavu jak pátrací balón. A z tatínkovy špatné nálady si nic nedělej, když je člověku ouvej někdy prostě tříská okolo sebe, mě stačila blbá chřipka a byla jsem protivná sama sobě.
Děvčata moc vám přeju ty skvělé výsledky, kéž by to jednoho krásného dne bylo lepší i u nás.
A Martinko s nějakým tím spojením jsem samozřejmě pro, nevím jak děvčata.
Galina, 04.01.2012 21:47:51, IP: ***.***.169.59, #156821
Ahoj holky ani nevite jak mě potěšili vaše zprávy že je zase lip vašim milovaným. Jarko rdžím moc palce a naděje umírá poslední. Taky jsem to zkoušela s tetou dokonce jsme ji zařidili ve vojenské nemocnici aby zkonzultovali jeji stav jestli operovat nebo co se bude dít. Mám před očima tetu jak byla štastná dalo ji ti víru izdravení a měla chut žit, Pak přišla rána pod pás nic se nedá dělat a naděje byli prič. Teta ještě k morfiu dostavala prášky na uklidněni nevím co ji davali ale chudinka byla mimo a pořad spala. Ale to neznamená že tvímu přiteli není pomaci jen bojuj nedej se. Jinak jsem ráda že si mužem potikat taky mam věk k padesátce haha a co se týče toho tel čisla jsem pro. Holky je mi vás moc lito taky jsem tím prošla bez práce podpora nizka taky jsem nepracovala nešlo to a vím jak to máte tšžký ted jsem začla pracovat od pulky listopadu nešlo to už zvládat a byla jsem na dně psichycky potřebovala jsem taky mezy lidi tak vím jak to máte těžký. Mám velkou radost že jsem tu našla přitelkyně.
martina, 04.01.2012 22:24:25, IP: ***.***.5.123, #156823
mam ,manzela kteremu je 42 let,taky onemonel touhle vaznou nemoci.muzeme si pordit s nejakymi rady a pomoci,co komu zabira.zatim.
Jirka, 04.01.2012 22:58:09, IP: ***.***.248.23, #156825
Rakovina ráda sladké!
Danamarie, 05.01.2012 2:15:54, IP: ***.***.40.46, #156829
...a také kyselinovorné...
veronika, 05.01.2012 15:27:32, IP: ***.***.221.150, #156850
Ahoj Jaruš,no je to jako v pasti.Jsem vděčná za ty měsíce,co jsem mohla být s tátou doma,kdy na tom byl asi tak,jako Tvůj Láďa,chodit v tu dobu do práce,psychicky bych to nedala a táta by tu asi nebyl.Ta podpora a pomoc nejbližších je moc potřebná,nebýt na to sám.A pak když od něj přijdu,jdu sem,kde je moje druhá rodinka,která zase pomáhá mě.Jarunko,věř,že bude líp,Láďův stav se zlepší,ale vše to dlouho trvá,u nás měsíc k měsíci,jeden týden je fajn,druhý s komplikacemi.Nesmíte ani jeden dát na řeči okolo,na doktorské statistyky atd.Ten pán z onkologie ,co jsem ho potkala,mě utvrdil v tom,že vždy je šance.On je tu 2 roky s touhle nemocí,a pořád věří,že bude další dva,nevzdává to.A to slyšel od lékařů taky dost negativního.Takže vám držím palce a přeji Láďovi den ode dne lepší.Jinak s tou prací je to tady na prd,rozhazuju sítě a věřím,že se opět zadaří,jen díky známostem.
veronika, 06.01.2012 15:16:16, IP: ***.***.221.150, #156875
Ahoj Martinko,dobrá ,po 25 budu v očekávání:-))),jinak u nás poklidno,táta měl včera jen nějakou zimnici,ale ta do hodinky přešla,no,ale jemu je zimena pořád,ruky a nohy má ledový jak žaba.Tak v úterý byla první chemka,tak si myslím,že to má spojitost.Jinak s simkou dobrej nápad ,no taky mě lezou takový ti tádoby chytráci,co doporučují kdeco na vyléčení krkem.A ještě ti dají prý slevu:-)).Jinak já byla dnes na pracáku a jdu až 6.Ale snad se mi něco začíná rýsovat.Nemůžu být dýl než 2 měsíce ještě doma,vycházeli by jsme taktak s penězi.Jedna holka na škole a mladší závodně tančí-takže neustále větraj peněženky:-))nic,zatím pá a přeji poklidný víkend.
        Předchozí   1 .. 189190191192193194195 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.