Diskuse - rakovina slinivky břišní
Martina, 30.12.2011 13:14:19, IP: ***.***.82.119, #156573Lauro, kopněte do sebe panáka a představujte si, jak primářce jednu liskáte. No, to je ten bezva americkej přístup našich doktorů!!! Já se tenkrát v této situaci utěšovala tím, že boží mlýny melou pomalu a jistě a tudíž "milá" doktorka bude něco podobného řešit za pár let u sebe doma a bezpochyby narazí na někoho jí podobného. Ať už fakt jdou s těma statistikama a úpřímností DOPR...DELE! (omlouvám se za výraz). I pro nás (myslím okolí nemocného) to věčný odpočítávání podle statistiky je ubíjející. Dřív člověk umřel a bylo to, teď to víme 15 měsíců dopředu a málem nás nutí stříhat metr. Blbci!!! Až do sebe kopnete toho panáka mazejte za tátou a ode mne mu vzkažte, že můj táta je po uvolnění žlučovodů již půl roku celkem v poho, tak ať neposlouchá žádnou doktorku-prognostičku A SNAŽÍ SE SÁM!!!!! Držím palce Marťajz
LAURA, 30.12.2011 13:35:42, IP: ***.***.53.165, #156575Martino, děkuju za radu, mám v sobě více než jednoho panáka, škyt..., ale podařilo se mi po telefonu tátu trochu uklidnit a vysvětlit mu, že mu tam přišla nějaká matróna udělat sice odbornou přednášku, ale o něm vlastně nic neví, není jeho ošetřující lékařka. A přidala jsem různé příběhy jednotlivců, tak myslím, že se nepatrně zadařilo. Doufám, že pomůže i jeho ošetřující lékařka, napsala jsem jí o všem, po neděli bude tam...
Bohužel, nemůžu za tatínkem přijet, mám chřipku a vypadá to ještě na pár dnů, kdy budu fit, přesto se i potom budu bát tátu navštívit, abych na něj něco nepřenesla, to by byl opravdu konec.
Bohužel, tatínek chátrá a chátrá, vypadá snad ještě hůř, než poslední záběry V. Havla, které mě šokovaly. Ale nevzdávám to!
Zatím ahoj a všem hodně síly!
Martina, 30.12.2011 13:42:01, IP: ***.***.82.119, #156576No u nás se taky chátrá... Krizůvek (děsivých) bylo několik... A furt to zatím celkem v poho šlape. Uvidíte, že po vyřešení těch žlučovodů zase bude líp. Držím paolce Martina
Martina, 30.12.2011 14:55:45, IP: ***.***.82.119, #156579Jarko, co je s Vámi, písněte jak jste dopadli, jsem z Vás celá napjatá a pořád na Vás myslím. Vím jak to ve špitálech chodí mezi svátkama - na půl plynu - tak bych ráda věděla jak jste pořídili či nepořídili. Teď musím naotočku na chalupu, zkontrolovat topení a mámin hrob. Pak to (cca za 3 hodky) zkouknu a očekávám Vaše zprávy - nejlépe pozitivní. Taky zdravím Verču!!!! Martina
Galina, 30.12.2011 15:58:30, IP: ***.***.145.141, #156581Zdravím kamarádky moje co to tu čtu Jarko ??? Jen chci napsat abyste do Prahy přitele nedávali bydlim tu a vim jak zacházeli s tetou. jednoho dne jsme přišli za tetou ona straštně plakala my jsme věděli že ji neni pomoci ale davali jsme ji víru uzdravení a šanci na život ale jednoho dne kdy byla vizita přišla nějaka pani doktorka teta něco po ni chtěla už nevím co a ona ji ometla co vlastně ještě chce že stejně brzy umře. Nedovedete si představit jakej jsem měla vztek psala jsem to v nějakym přispěvku . Milou doktorku jsem si chytla a co jsem ji řekla to si nedala za rameček ale bylo zle s tetou. Nevím jak je na tom tvuj přitel moc bych si přala aby žil ještě mnoho let ale jestli mu neni pomoci bude dostavat jen prašky na bolest a morfium jako moje teta a mamka. A co je nejhorší ještě vás žádaji at si vezmete nemocnýho domu že zabira místo a potřebuou volný postele. Jarko do PRAHY NÉ.Věř mi. Napiš taky jsem zvědavá jak to bude s přitelem. Mám zase vztek jak zacgázeji s nemocnýma lidma. Držte se holky myslim na Vás Galina
Martina, 30.12.2011 19:49:58, IP: ***.***.252.32, #156591Jano, to nepatří na známý lékař, to jsou osoby, které se v našem životě - špitální,m či nemocném - míhají jen tak, ale paseky nadělají ... Toť moje zkušenost! Nebýt těch "jednodenních" důležitých, vše by určo probíhalo lépe, snadněji..
Veronika, 30.12.2011 19:59:39, IP: ***.***.221.150, #156592Zdravím Lauro,to je jak zlej sen.Tu matronu bych si asi osobně podala,co to je za etiku,takhle něco říct pacientovi.Vidím to na tátovi,kdy vlídné slovo doktorky je pro něj pohlazením a motorkem k tomu,aby neztrácel víru,že se uzdraví.A statistiky........no,co znám případy doktoři se nikdy netrefili,když řekli 3 měsíce,byl z toho půlrok,nebo i déle a když řekli rok,bylo to nakonec jen pár měsíců.Každý člověk je jiný a tohle přeci nejde odhadnout.A nejlepší lék je přeci dobrá psychika pacienta,jeho chu´t do života a víra v to,že zase bude líp.No,jsem zvědavá,co Vám k tomuto jednání jisté matrony řekne Váš ošetřující lékař.Z takových lidí je mi na zvracení.Přeji Vám,aby se tatínek sklidnil a mamča taky a hlavně do nového roku vše jen lepší.
veronika, 30.12.2011 20:05:24, IP: ***.***.221.150, #156593Ahoj Marťajz,no,tady jsou zase bolístky,co?Někteří doktoři jsou fakt na přezhubu a já s mou povahou bych tohle jen tak nevydejchala.Konec roku,asi jsou naštvaní,že nemaj volníčko......a co u tebe?u nás celkem v poklidu,pár průjmů z přepapání a to doslova a jedem dál.Už se nám to blíží.3.1. chemoterapie.Děsím se toho,jak to táta zvládne.Jinak musím zaklepat.KLID/snad nepřijde bouře/.Tak zatím pá.Přeji klidný konec roku a do toho nového roku,všem zdravíčko,pohodu,pevné nervičky a všeho nej.....
Dalibor, 30.12.2011 20:33:01, IP: ***.***.56.38, #156595Ahoj všichni,poznal jsem moc zajímavého člověka,který mi pomohl s tím,co léky nedokázali.trošku jsem ho vyspovídal,co vše dokáže.Řekl že v podstatě cokoliv,když za ním člověk příjde včas a i když pozdě,tak aspon to,že může každý dožít bez bolestí.Je to certifikovaný léčitel,za kterým chodí i doktoři a když jsem se ptal lidí s jeho okolí,co je zač,tak jsem se dozvěděl,že pomohl každému,kdo za ním přišel a držel se jeho léčby.Moje paní je na tom dost špatně,tak jsem ji k němu dovedl.Začalo to tím že ji vyskočil tlak 180 na 140 bolesti hlavy a celková únava.On ji zdiagnostikoval a řekl,že vysoký tlak je jen znamení,že se něco nedobrého děje,našel ji spoustu onemocnění včetně začínajíciho zárodku R v prsu.Dal ji spoustu bylinek a homeopatik,které poctivě užívá zatím tři týdny a tlak se ji vyrovnal na 127na 85,sice ji stále není dobře,ale cítí změny mírně k lepšímu.Řekl,že přišla včas a vše bude dobré,jen to chce čas.Má sice pořád plnou ordinaci,ale když jsem se ho zaptal,jestli ho můžu doporučit ostatním,tak řekl že ano,že pomáhat lidem je jeho povolání a každému moc rád pomůže.
Galina, 31.12.2011 8:47:57, IP: ***.***.181.227, #156609Přesně tak Martino zase jeden chytrák kterej chce vydělat na nemocných lidech. Chce se mi z toho zvracet. Pane Milane zkuste štěstí na jinech stránkách tady se nechytáte . Hezký NovýRok
Martina, 31.12.2011 10:31:53, IP: ***.***.252.32, #156613Ach jo holčičky, vy to s tím Silvoušem myslíte nějak vážně, že se tu nikdo neobjevíte. POMÓÓÓC, já mám takovou depku!!!!! Celoroční bilancování v pr..., ta nemoc se vším tak hejbla!!!! A tak brzo po mámě!!! Děsí mne ta neřešitelnost a to, co 2012 donese. Dcéra vyráží ve 2 ke kámošce slavit pod dohledem rodičů, děda se dožaduje homeopatika v podobě hruškovice, se psí dámou půjdu kolem 5 odpo... Pak - dědeček díky hrušce půjde brzo spát - si dovolím ten luxus a s lahvinkou šampaňského dám průchod slzám!!! Už se na to těším, snad mi to pomůže chvíli dát průchod pocitům a nejen se přetvařovat jak je vše v pořádku.Teda doprčic, myslím, že bych vše zvládala daleko lépe, kdybych neznala tu zadrbanou statistiku. Naštěstí to dědovi nikdo nevybalil a já mu tvrdím, že 1měsíc až 10 let. Pomohlo mu v té víře a naději i to, že ten applackej šéf s tím vydžel 6 let. No a já bych se bez těchto poznatků také obešla. Nevím, co ti doktoři magoří a vše vybalí snad i v hodinách. No nic, jdu bulit do DPH - nemám ho hotový ještě za listopad a myslím, že klienti mne už budou nenávidět. Problém je v tom, že deprese mi nedovolí pořádně uvařit, natož počítat daně!!! Ach jo, ach jo.....
veronika, 31.12.2011 10:33:33, IP: ***.***.221.150, #156614Jj,pán něco má ,je to super,vyléčí cokoliv,a hlavně je to jedinečné a stačí pouhé 4 dny,nemůže ale jmenovat,ani říct název a cenu o té raději nemluvme.Švédské kapičky,či javorový siroupek se sodou,nebo nějaký chlor?Až nějaký dobrák vymyslí něco kloudného na rakovinu,věřte,že nebudou plné čekárny onkologických pacientů.Snad toho pána Milana nepřepadne dáma RAKOVINA,protože jsem si jista ,že ten jeho preparát by mu byl tak akorát k h....u.Pardon.
JINAK VŠEM PŘEJI TEN NOVÝ ROK O DOST LEPŠÍ,NEŽ STARÝ ,ZDRAVÍ,ŠTĚSTÍ,VÍRU A POHODU.martinko,opatrně s alkoholem,nejsi nejmladší a víš,že Ti pak bývá ouvej:-))
Martina, 31.12.2011 10:41:03, IP: ***.***.252.32, #156615Hej kámoško Verčo - ještě ty mi připomínej věk!!! Že bys byla zmije na prsou co si hřeju? Asi začátkem února pojedu ke klientům do Jeseníků, tj. přes tu Vaši prostějovskou díru a myslím, že se u tě na půl hoďky zastavím. Co ty na to? Nebo to radši necháme nadále v utajení, bez obličejů, adres atd?
LAURA, 31.12.2011 10:43:06, IP: ***.***.53.165, #156616Holčičky, nejen Vám, ale i Vašim blízkým, všem zdravým i nemocným, přispěvovatelům těchto stránek (kromě vydřiduchů), ale i všem jejich četnářům přeji ze srdce VŠE DOBRÉ v novém roce, lepší zdraví, více lásky a cenná přátelství. Radujte se z každého dne, ať je milostivý, přívětivější a ve všech směrech štědrý. Papa!!! LAURA
Martina, 31.12.2011 10:50:45, IP: ***.***.252.32, #156618Lauro, jak je u Vás? Podařilo se tátu hodit psychicky do klidu? Martina