Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Sisi, 20.10.2011 12:34:06, IP: ***.***.101.66, #151334
Galino, myslím na vás, četla jsem tu, jak se vám teď špatně daří. Co výsledky na tu boreliozu? Je to pro vás teď hodně špatné období, špatně se na to radí, ale snažte se trošku myslet na sebe, ať se z toho úplně nepoložíte.

Když tu čtu o tom třasu, tak se úplně bojím. Babička čeká na 1.11. až bude moci jít na ct, ale stejně si myslím, že už to nic nevyřeší, spíš se bojím, aby nedostala nějaké špatné info a nebyla z toho ještě víc špatná. Vypadá moc dobře, ale nesmíme jí to říkat, což chápu, nechce nic zakřiknout.

Tak se tu všichni držte.

S.
Lucie, 26.10.2011 12:28:38, IP: ***.***.208.98, #152640
Dnes je to rok, co moje maminka zemřela po necelých dvou měsících od diagnozy na tuto zákeřnou nemoc. Sama ani netušila, že to je až tak vážné a statečně bojovala.Ale přišel zápal plic, se kterým si nikdo neporadil. Doufali jsme, že tu ještě alespoň chvíli bude. Nestihli jsme se rozloučit. vše bylo moc rychlé a nečekané. Nikdo z nás se s jejím odchodem ještě nesmířil. Moc to bolí. Pořád ji vidíme plnou elánu.
Užívejte každou chvilku d vašimi blízkými. Držím všem palce.
Galina, 27.10.2011 8:18:13, IP: ***.***.137.208, #152850
Všechny zdravím dlouho jsem ted nepsala hledala jsem si práci a doufám že už bude lip. Borelka se mi nepotvrdila trpim depresemi ani se tomu nedivím co se zažila s tetou za těch 5měsicu a mam to znovu s maminkou, Beru léky na deprese ale jsou navikové moc to nechci brát . Pane Dalibore poradte co je dobré na deprese ??? moc všem děkuji a držte se hodně síly přeji
Jana, 27.10.2011 17:04:58, IP: ***.***.98.115, #152918
Andulko, běžte do háje. Zadala jsem Vaši e-mailovou adresu do Googlu a zjistila jsem, že dělat si reklamu na internetu je Vaše oblíbená kratochvíle a že hledáte i prodejce do nějakého pyramidového podniku.
Už jsem to tu psala několikrát - zelené potraviny používám taky a myslím, že je to dobrá věc, ale pokud to chce někdo zkusit, ať nakoupí na německém eBay a ne za desetinásobek od českých Andulek.
Dalibor, 27.10.2011 17:34:17, IP: ***.***.56.38, #152922
Tak jsem moc rád,že to bolera není.vašemu stavu se nikdo divit nemůže,tyto potíže v rodině by zlomily asi každého.Sám na sobě mám vyzkoušeno meditovat,naučil mě to jeden moc dobrý člověk,východních umění,ale toto jde jen osobně,funguje to o moc víc,než prášky na nervy,dokonce tak moc,že když jsem trpěl bolestmi po operaci koleního vazu,jsem díky meditacím ve chvílích nesnesitelnosti bolesti necítil.Zatím Vám poradím aspon toto.Na povzbuzení nálady a tím i potlačení deprasí je opravdu moc dobré to magnézko,nedostatkem hořčíku v krvy trpí hlavně lidi,fizicky a psychycky vyčerpaní,doplněním magnézka se dá hodně změnit,další věc,která je moc dobrá,je gel s aloe vera,ale 99%ní a nejlépe koupený v bylinkářství,nekupovat ten nejdražší,úplně stačí univerzální čistič za dvě stovky,zbaví tělo toxinů a člověk se hned cítí lépe a problémi se hned lépe snáší.Víte depresi nelze léčit,musíme posílit tělo,aby ty dení problémy lépe snášelo a možná i deprese bude pryč.Ale,vše užívejtedle návodu,protože nic se nemá přehánět.Jinak se pro Vás budu snažit sehnat více informací a napíšu,pokud budete chtít?Ale neplácejte obojí dohromady,zkuste napřed jedno,tak na týden a když to nepomůže,zkuste to druhé,at zjistíte,co pomáhá,prostě přeji hodně sil do zvládání těchto problémů,taky jsem tím prošel a vím jak to neni jednoduchy.
Petra, 29.10.2011 12:29:13, IP: ***.***.224.8, #153142
Evíku,
jak jste na tom s tatínkem? Jak snáší chemo a co ty bílé krvinky, už je to lepší? Moc na Vás myslím a držím palce. Jak jsem psala, můj taťka už další chemo nechtěl. Měl dostávat do žíly jednou za měsíc 5 dní za sebou vždy po 2 hodinách "novou" chemo, to ale odmítl. Paní doktorka mu tedy při poslední návštěvě nabídla chemo v tabletách - Xeloda, tak řekl že to ještě zkusí...Není mu po nich moc dobře, ale zatím to ještě jde...Tak uvidíme, jak to všechno dopadne. Nemáte někdo s Xelodou zkušenosti? Četla jsem, že byly dobré výsledky u pokročilého ca vaječníku a kolorektálního ca. U slinivky jde prý o klinickou studii, zatím bez pozitivních výsledků.... A co s MMS, máte s tím také někdo nějakou zkušenost? Nedávno dávali na primě o MMS zajímavou reportáž. Člověk neví, co si o tom myslet, jedni MMS zatracují, že se člověk může otráit, naleptá mu to sliznice a poškodí buňky. Druzí zase tvrdí, že tím vyléčili i metastázy na játrech. Člověk neví, čemu věřit, chytá se všeho...Hodně sil všem, pa Petra
Danamarie, 30.10.2011 4:42:01, IP: ***.***.40.46, #153299
Dalibore,týden je hrozně málo,minimálně měsíc-moje zkušenost. A rozhodně navrhuji nasadit VŠECHNY páky,hořčík,aloe,ječmen,chlorella-nic není proti ničemu a nastává zde efekt synergie. Já osobně jsem k tomu všemu brala koktejly z Herbalife-během dvou měsíců byl ze mne jiný člověk.
Jana, 31.10.2011 20:45:12, IP: ***.***.9.198, #153606
Dobrý den , už tady na těchto stránkách jsem párkrát byla a četla vaše příspěvk , dnes nastal den abych se asi taky přidala . Mému tatínkovi zjistili v červenci po té co zežloutl tu svini rakovinu slinivky + metastáze na játrech . Taťka byl chlap jak hra
jana, 31.10.2011 21:06:04, IP: ***.***.9.198, #153613
jsem Jana mému tatínkovi zjistili rakovinu slinivky v červenci je říjen a tatínek 66 nám odchází ani mu ezačli dávat chemo protože do toho dostal zánět minulý týden se mu začlo nafukovat břicho (voda) ani mu jí nebudou dávat pryč je to neskutečné stále se mi to zdá jak zlý sen s kterého se nemůžu vzbudit - ta mrcha nemoc začíná vítězit a hlavně jak rychle .... jsme u něj co nejvíce to jde , zítra mu začnou píchat morfium . Hrozně to bolí - nevím co dělat nemůžu pomoc je to hrozný pocit jen čekat na nejhorší .
Václava, 01.11.2011 7:42:55, IP: ***.***.64.129, #153640
Milá Janičko, je mi to moc líto, že to potkalo i vaši rodinu.Nedá se na to říct nic povzbudivého, v tomhle stádiu ne. Jenom přeji co nejméně bolestivý a rychlý odchod vašemu tatínkovi a vám hodně síly a odvahy být s ním a ulehčit mu krutý konec, aby odcházel s vědomím jak moc ho máte rádi. Říkejte mu to a také to aby se nebál, že to všechno zvládnete a navzájem si pomůžete. Po morfiu bude trochu obluzen, ale hlavně nebude mít tak kruté bolesti. Vás to bolí moc, já to vím, všichni, co jsme na téhle diskusi jsme si tou bolestí z odcházení našich drahých lidí prošli, takže víme..nejhorší je ta bezmoc. Přeji hodně, hodně síly.
magda.b.90, 01.11.2011 16:53:42, IP: ***.***.79.238, #153689
Sisi, jak dlouho už bojuje vaše babička s tímto onemocněním? Naší babičce na tuto nemoc přišli v dubnu, a už jí začínají bolesti břicha a nádor jí utlačuje žaludek...stěžuje si, že má v okolí žaludku tlak. Je to strašné, člověk jen čeká a čeká co se u této nemoci přidají za další komplikace... Tak všichni bojujme a podporujme naše nemocné.
Andulka, 01.11.2011 17:26:30, IP: ***.***.186.98, #153693
Jano, vy mě špatně chápete, já doporučuji zelené potraviny, nic Vám nenutím. Věřím jim a to je vše, věřím jejich síle. Jak si je kdo obstará je jeho věc.

Kromě toho síťový marketing není žádná pyramida, ale obchod (MLM). A obstarat si něco na eBay je samozřejmě také možné, osobně nic proti tomu nemám, ztratíte tím jen možnost poradce, který Vás podpoří během doby detoxikace organismu, kdy se mohou příznaky zhoršit a nabídne Vám konzultace s firemním lékařem.

Jestliže je již užíváte a pomáhají Vám, jsem jedině ráda, jestliže se díky mému příspěvku o nich dozví jen jeden jediný člověk tím, že si informace najde na internetu..., potom má můj příspěvek smysl.
Jana, 01.11.2011 20:31:30, IP: ***.***.9.198, #153752
Václavko moc děkuji dnes nám tatínek umřel
Galina, 02.11.2011 8:09:53, IP: ***.***.150.16, #153804
Jano přeji upřímnou soustrast vím jak Vám je pláču s Vámi žažila jsem to s tetou a prožívám to zas s moji maminkou . Hodně síly tatínkovi už nic nebolí. Vím je to těžké bolí to je to svinská nemoc
Václava, 02.11.2011 8:12:39, IP: ***.***.64.129, #153805
Upřímnou soustrast, Janičko. Je mi to líto, vím, že to moc bolí. Ale pro něho a jistě to cítíte, je to vysvobození. Když už se to mělo stát, tak je dobře, že se netrápil ještě více a déle. Stačilo to už i tak jemu i Vám.
        Předchozí   1 .. 169170171172173174175 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.