Diskuse - rakovina slinivky břišní
memento, 18.09.2011 11:34:48, IP: ***.***.176.1, #147380Majko, lidé jako ty nejsou nic než sprosté hyeny.
LAURA, 18.09.2011 12:52:06, IP: ***.***.53.165, #147387Pro Majku:
Tak jsem Vám napsala a byla jsem zvědavá na vaše "zkušenosti", a jak jsem předpokládala, jste dealerka! Toto je část vaší odpovědi: "...ALOE VERA od firmi LR,je velice slušná a solidní,co nabízejí to opravdu funguje a nelžou,neslibují zázraky,ale opravdu
pomáhají.Pokud budete chtít vyzkoušet nebo jen více informací,tak na
tel.xxxxxxxxxxx,(pokud jste z prahy a okolí je lepší osobní schůzka, je toho
moc na vysvětlování)..."
Styďte se! Hnus! Okamžitě mažte z těchto stránek! Ještě se vadáváte za nemocnou, je mi z vás špatně!
Pro ostatní - ignorujte tuto hyenu!!!
Galina, 18.09.2011 16:04:30, IP: ***.***.155.167, #147409Děkuji p. Lauro chtěla jsem zrovna Majce psát jsem neštastná umírá mi teta před očima a chytám se každé rady.
Sisi, 18.09.2011 18:40:51, IP: ***.***.129.114, #147443Musím vám napsat, že jsem mají M. také psala mail a musela jsem ho vymazat, neboť mi přišlo děsně divné, proč mi nemůže pomoci po mailu, ale pouze po telefonu. Ihned vychvalovala firmu .., že lidé na ni nadávají či co, už si to nepamatuji, ale já o té firmě nikdy neslyšela. Tím nechci říci, že nejste nemocná, to víte jen vy sama, ale bohužel mě váš mail zklamal.To jsou takové ty další naděje..
Tak se všichni držte..
S.
LAURA, 18.09.2011 18:52:52, IP: ***.***.53.165, #147444Paní Majko, vy si protiřečíte, že si kupujete přípravky pro sebe a svoji rodinu, protože jste mi právě napsala do soukromého mailu, že jste v podstatě dealerka, ale že jste chtěla v prvé řadě pomoci, a v druhé si přivydělat. To se ale potom nedivte, že mnozí reagují rozhořčeně, protože to vyznívá skutečně jako hyenismus, promiňte, ale právem, ať to myslíte jakkoli.
Kikina, 18.09.2011 19:38:19, IP: ***.***.55.77, #147453Take pro Majku :
To, co tady predvadite,je opravdovy hyenismus, napakovat se na nekom, kdo umira. Fuj, je mi z vas zle.
Psala jsem tady pred 3 lety, kdy mi umirala na rakovinu slinivky maminka. Vam vsem ostatnim, co tady pisete, drzim palce,abyste to psychicky zvladli. Je to strasna nemoc, proti ktere neni obrana.
majka, 20.09.2011 10:28:34, IP: ***.***.96.2, #147704Paní Lauro,neuvádějte věci,které nejsou pravda,sama dobře víte,že nikomu nic prodávat nechci,sama víte ,že jsem Vám psala něco jiného,nechápu proč jste to udělala,opravdu neznám nikoho,kdo by se chtěl napakovat na cizím neštěstí,sama víte jak to je.M.
Janka, 20.09.2011 16:51:09, IP: ***.***.34.59, #147792Výrobkky firmy LR a podobné jim jsou pouze doplňky stravy.Mohou maximálně podpořit imunitu nebo trávení tam, kde to jde ještě ovlivnit. Kdyby to byl všelék, jistě by nebylo takto nemocných lidí.
Všem přeji hodně sil..
LAURA, 20.09.2011 17:43:03, IP: ***.***.53.165, #147807Pro Majku: Ostatní dostali stejné odpovědi, když vám s nadějí psali, tak si nevymýšlejte. Opusťte tuto diskuzi, tady nepotřebujeme vaše rady a zbytečně vyhazovat peníze už vůbec ne!
Majka, 20.09.2011 17:45:19, IP: ***.***.96.2, #147808S tím s Vámi naprosto souhlasím,jsou to doplňky stravy a velmi kvalitní,které pomáhají při chemoterapii a po operacích,můžou lidem trpícím onkologickými onemocněními zmírnit negativní důsledky a to hodně,nikdy jsem nikomu netvrdila,že lidi s rakovinou slinivky vyléčí.Prim.MUDr.Milan Čarvaš o tom píše spousty odborných článků,které jsou velmi zajímavé a poučné.Znám spostu lidí,kterým pomáhají,včetně mě,víc o tom psát nebudu a opravdu se za to nestydím,je to moje zkušenost,M.
memento, 21.09.2011 0:24:40, IP: ***.***.176.1, #147954MUDr. Milan Čarvaš je zástupce primáře chirurgie v Ivančicích. Pokud má někdo potřebu zvyšovat "věrohodnost" svého zdroje tím, že jej "povýší", je to okolnost vzbuzující vážné pochyby. Dále jaksi ze své profese není chirurg zrovna ten pravý na hodnocení potravinových doplňků - prostě proto, že chirurgové neprovádějí dispenzarizaci a pacienty vidí jen několik dní.
Galina, 21.09.2011 17:08:06, IP: ***.***.154.170, #148066Majko běžte svuj doplněk stravy nabízet na ulici a neotravujte trpíci lidi !!!!!
Petra, 21.09.2011 19:11:17, IP: ***.***.224.8, #148094Mám taky osobní zkušenost s prodejcem LR. Poté co mi paní řekla, ať tatínek s tumorem přiskřípnutými žlučovody na operaci nechodí, že to "rozeženeme" aloe, jsem si pomyslela své...Na zázraky věřím a stále pořád v zázrak doufám, ale zas taková naivka tedy nejsem. Paní mi pak za cca 5.000 Kč nabídla registraci s tím, že pak budu moci výrobky nakupovat s výraznou slevou. Podmínkou ale bylo zakoupení nějakých 2 sad pro další prodej, které jsem samozřejmě nechtěla, chtěla jsem jen vyzkoušet některý z výrobků a ne prodávat dál... To, že prý nejde, manžel s ní málem prohodil dveře, neskutečná hyena, která se Vám dívala do očí, slibovala nemožné a ještě si za to chtěla účtovat nehorázné peníze. Se zmiňovaným panem doktorem mluvil manžel po telefonu na doporučení právě téhle prodejkyně a ten jasně řekl, slinivka celá ven a pak aloe na pročištění a další výrobky na zmírnění účinků chemo. Tak přeji všem hodně sil,
pa Petra
LAURA, 21.09.2011 20:38:03, IP: ***.***.53.165, #148113Posílám další poznatky z léčby tatínka. Jak jsem psala 11.9. na str. 262, táta (84) začal před rokem hubnout, letos v červenci vedrikt - rakovina slinivky, zhoubný multicystický nádor 4x4 cm na hlavě slinivky s progresí do celé slinivky, postižena céva, zatím žádné metastáze, operace není možná. Má 46 kg (původně 66 kg, je drobné postavy), cítí "zatím" malé bolesti (spíše nevolnosti). Na svůj věk je velmi psychicky čilý, stále pracuje.
Dnes jsem byla na konzultaci s doktorkou, která ho má v péči a toto jsou poznatky, které předávám, snad to někomu pomůže. Multicystický nádor je v případě slinivky a vzhlem k její konzistenci běžný. Bolesti přicházejí podle toho, kam roste nádor, nejhorší je, když začne utlačovat nervovou pleteň v zádech (pozor, vše popisuji laicky, neumím to jako lékařka), paliativní chemoterapie (otec má již 2. za sebou) může možná zmírnit projev nemoci, ale na úkor snížené imunity, tak pozor na infekci např. horních cest dýchacích, která může naopak stav prudce zhoršit a vše rychle ukončit. Nemá cenu používat dopňky na posílení imunity, prý to stejně v období chemo nezabírá. Nepoužívat v lékárně koupené tabletky nebo jedlou sodu na kyselost a pálení žáhy, která se často vyskytuje, vždy se poradit s lékařem. Jíst může prý cokoli, na co má chuť (hlavně, že má chuť!), jen ne smažená a tučná jídla (to dá rozum). Biologická léčba (např. Tarceva) není prý prokázána, že funguje. Významným faktorem je psychický stav, proto podporujte své blízké nemocné, jak se jen dá. Já byla minulou neděli se švestkovými knedlíky, teď připravuju rajskou. Tátu na to předem upozorním a on se hrozně těší, má předem chuť k jídlu. Pokud si na něco dalšího vzpomenu, napíšu. Mnozí to ale všechno už znáte, že, nic nového. Ale snad i to sdílení může pomoci!
Sisi, 22.09.2011 7:13:35, IP: ***.***.101.66, #148135Lauro, děkujeme za vaše poznatky. Naše babička má taky chuť k jídlu, min. víkend měla také chuť na rajskou a tak ji i uvařila, jsme za to s mamkou rády, takto se zdá, že jí ani nic není. Ale neidealizuji si to, jsem připravena na jakoukoli ránu, ale hrozně se toho bojím, vím jak jí bylo špatně, když měla ten zánět.
Babička se ještě rozhodla jet do Prahy a tak byla včera s mamkou v Motole. Zde zjistila to samé co jí řekli u nás, operaci již nedoporučují, prý možná, kdyby v tom únoru.. No to je jen kdyby.. Myslím ale , že je to chyba doktorů, nechci jim křivdit, ale oni nám ani na jaře neřekli, že by to tato nemoc mohla být a už to určitě tušili, jen čekali, kdy se co objeví. Škoda, že člověk nemá v rodině nějakého doktora, který by pomohl už v začátcích.
Tak se všichni držte.