Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

ml, 11.12.2010 22:57:11, IP: ***.***.216.18, #118714
Tak tu měl můj otec.
Trvalo to půl roku,kdy se z 95 kilového chlapa stala 45kg živá mrtvola.
Náplasti??Pche.....

Tuto diskusi můžete rovnou ukončit,protože slinivka je nenahraditelná žádným způsobem.To jsou i lepší léky na AIDS.
Slinivka je vlastně rosolovotá hmota!!!!!Která se nedá transplantovat.To není srdce,plíce.-to jde,ale slinivka????
To je prostě konec.....a říkám to na rovinu.
Je mi to líto,ale je to tak.A smiřte se stím,je konec.
Otec mě tak odešel a nepomůže nikdo...obálky-peníze....pchéé.
Stačí?
Nestačí?
Moje rodina tím prošla,tak vím.....
M., 12.12.2010 22:04:33, IP: ***.***.176.103, #118806
Dobrý den, chtěla bych se zeptat... můj tatínek má rakovinu slinivky, záda ho ale bolí mezi lopatkami, což je na slinivku podle mě moc vysoko. Nevíme co tu bolest způsobuje? Doktoři tvrdí, že to může být léky, ale mě přijde, že oni taky vědí prd:(
Mirka, 13.12.2010 16:15:05, IP: ***.***.84.249, #118926
pane ml, jak si říkáte... bez slinivky žiji více než dva roky, takže i po zjištění rakoviny a následné operaci ještě není nic ztraceno! Je to zlá a zákeřná mrcha, ale já jsem chodícím důkazem, že vyhrát se nad ni dá. Neberte lidem, kteří chodí do této diskuse to poslední co potřebují, a to je naděje. Možná jsem výjimka anebo zázrak, ale jak vidíte, i toto se děje. Přeji všem, kteří to potřebují, neztrácejte víru a předávejte ji těm, kteří trpí.
ml, 13.12.2010 16:24:06, IP: ***.***.216.18, #118930
Paní Mirko,chodícím důkazem??Po operaci slinivky??
Nedělejte prosím tady bludy.
Buďte tak hodná......Nedávejte tady lidem falešnou(dobře víte)iluzi o nějakém léčení,nebo vyléčení!!!!
Asi víc k tomuto tématu nemám co dodat......jedině,okopírčit lékařské diplomy,k této problematice a vystavit je tu..

Pro mě to haslo a pasééé.

Chce někdo lék???

hmmmm
ml, 13.12.2010 16:36:24, IP: ***.***.216.18, #118936
Znovu píši,játra,srdce,žaludek,plíce jdou vyměnit.
Slinivka želbohu neééé!!!!
Mirka, 13.12.2010 16:56:18, IP: ***.***.84.249, #118947
Pane ml, chcete mi snad říct, že když mi primář před dvěma rokama řekl, že mám rakovinu na hlavě slinivky břišní, že si ze mě dělal legraci? Že když mě operovali ve Fakultní nemocnici v Olomouci a odebrali mi celou slinivku, že to dělali proto, abych zhubla? Že pravidelně chodím na CT břicha na onkoligii v Novém Jičíně, že je to proto, aby se lékaři náhodou nenudili? Že mi po operaci přiznali plný invalidní důchod III.stupně proto, aby náš stát mohl živit dalšího důchodce? Že jsem absolvovala lázně v Karlových Varech jen proto, abych si prohlédla jejich krásu? A moje papíry, tak ty mám všechny schované.... Znovu Vám opakuji: nemám slinivku a žiju s tím už dva roky.
Jaroslav, 13.12.2010 21:16:45, IP: ***.***.211.106, #118978
Už jsem tu dlouho nebyl a mohu vám říct!To co se tu děje,je HNUS.
Paní Mirku znám a ona zná mne a můj příběh.
Ta paní vám nelže.Je nemocná,ale zvládá to a ještě dává náděj druhým.
Važte slova prosím.Zla je všude moc,tak aspoň tyto stránky vynechte.Chodí sem lidé pro radu a náděj.Ano náděj! A třeba tu poslední...Tak vás prosím....
ml, 13.12.2010 21:23:16, IP: ***.***.216.18, #118980
já znám svůj příběh.
Teda spíš příběh mého táty...a nikdo tu nemá právo kecat nesmysly.
Nikdo,kdo to nezažil!!!!!
ml, 13.12.2010 21:27:21, IP: ***.***.216.18, #118982
Jaroslave,ten HNUS,není z mé strany.Nemám taky proč....

Ten hnus srčí z těch...co je nemoc čeká....
Jaroslav, 13.12.2010 21:28:33, IP: ***.***.211.106, #118983
Vás neznám,ale je mi Vás líto.
Proč tem lidem berete to poslední co maji a co jim pomahá?
Tím zázračným lékem je pane náděj.Jak pro ně,tak pro příbuzné.
Nemáte právo jim ji brát.........
ml, 13.12.2010 21:38:31, IP: ***.***.216.18, #118987
Pane Jaroslave,náděj??
Tu nikomu neberu.Vím,o čem mluvím.Tu náděj jsem čekal taky a celá rodina.

Líto mě?Proč?Říkám skutečnost....hmmm-ano,skutečnost je krutá................................................................................stačí?
ml, 13.12.2010 21:41:07, IP: ***.***.216.18, #118988
Bych tady mohl napsát román o této hnusné nemoci,která skolila mého otce.......
Jaroslav, 13.12.2010 21:53:05, IP: ***.***.211.106, #118993
Pane ušetřete nás prosím vašeho románu.
Každý smutek prožívá po svém.Ale chodí sem také lidé,co je to potkalo.Chodí sem pro radu a náděj a vy jim ji berete. Zamyslete se prosím a už mi a nám nic takového nepište.
Děkujem.
Lucie, 14.12.2010 8:19:11, IP: ***.***.208.98, #119023
Musím se připojit ke všem rozumným a říct panu ml, aby si nechal tyhle nesmyslné výroky a nechal lidi zde v klidu a víře v uzdravení jejich blízkých. Paní Mirce také věřím, jelikož moje maminka měla podobnou naději jako ona žít bez slinivky. Bohužel jí rakovina asi byla zjištěna pozdě.
Také jsem četla, že je možná transplantace slinivky, ale také se dá vyčíst, že se rakovina slinivky většinou zjistí pozdě.
Na tyto stránky chodí lidé hledat naději a útěchu a né si zde číst urážky a sprostá slova!!!!!!!!!!!
Prosím pane ml, nechte už toho!

Václava, 14.12.2010 9:07:55, IP: ***.***.64.129, #119026
Víte, asi jediná obrana proti urážejícím příspěvkům je prostě je ignorovat. Také bych mohla zoufale křičet, je to beznadějné, mě vzala ta nemoc také milovaného člověka. A vím, že kdyby to byli zjistili v zárodku, a odebrali manželovi slinivku, tak žít mohl, sice s léky a pod neustálou kontrolou ale mohl. Radikální operace je jediná naděje, ale je. A když se to někomu zdaří a osud si vymyslí i na smrtelně nemocného člověka, že má žít dál, tak prostě bude. Alespoň proto je dobré, že je medicina tak daleko, že se i tak složité operace dají provést a díky lékům udržovat organismus i bez slinivky. V případě rakoviny myslím není možná transplantace, ale to nevím, nejsem lékař. Většinou na tyto stránky chodí lidé, kteří prožívají to nejkrutější stádium nemoci. Pro útěchu a slova účasti. A také pro naději, že se i po té kruté ztrátě blízkého člověka dá žít dál. Hodně síly
        Předchozí   1 .. 126127128129130131132 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.