Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Leala, 30.07.2010 1:05:33, IP: ***.***.60.54, #98477
Děkuji ,snad medicina brzy něco objeví..Všem přeji mnoho sil.L
segra, 30.07.2010 22:04:44, IP: ***.***.234.35, #98646
Ano, je to tak. Můj bratr měl průběh obdobně, mysleli si, že je to žlučník. Dále infuze v nemocnici, stále zvracel, pak mu řekli, že 1 kg přibral. On věřil, že to dobře dopadne. Lékaři zjistili zhoubný nádor na slinivce a dávali mi naději max. 6 týdnů. Něco hrozného. Během 1 měsíce a týdne i při žilních výživách se ztrácel před očima. Pak mu to sdělil lékař
na onkologii okresního města ,velice tvrdě a že pochybuje o tom, že by mu někde dali lepší léčbu při tomto stádiu.
No prostře, všechen elán Vám vezmou.
Bratr zemřel ani se nedočkal důchodu.Není léčba v okresních centrech na onkologii dobrá.Nedá se srovnat a pokud Vám je již přes 55 let a nejste frajer nebo nemáte VŠ, kašlou na Vás.Nenáročný člověk věří lékařům v místě bydliště, ale je to špatně, musíte jít dál, jinak se mu dobré péče nedostane, dříve zchátrá a pak je pozdě!!! Někdo má možná trochu štěstí, ale slinivka je potvora!!!! Přeji všem nemocným moc štěstí k uzdravení.
S pozdravem segra
Meary, 30.07.2010 22:29:06, IP: ***.***.234.35, #98649
Vím, jak Vám všem je. Můj bratr bohužel v červnu zemřel a během měsíce se velice zhoršil a zhubl. Je třeba, aby nehubl a jeho tělesná schránka byla
silná.Potřebuje minerály a nejlepší je konzultace v Brně na Žlutém kopci v Masar. ústavu.Lepší konzultovat na více místech a tento onkologický ústav je na úrovni. Ihned zkuste, dokud je čas!
Můj bratr se bohužel nedožil, měl jednu chemoterapii a do Brna
se již nedostal. To byla také chyba okresní onkologie. Ať vše dobře dopadne, hodně úspěchů v léčbě a odepiš.Dále je dobrá čínská medicína, vyčištění organismu je nutné a speciálně doporučí co brát na slinivku, dobrý je doplňek stravy této fy TIENS kapsle CHITOSAN. Je nutné se vždy poradit!!! je možné zavolat na č.tel.605590464.Ta zmíňka o zeleném /mladém ječmenu/, to je také výtečný doplňek, ale chce to brát zodpovědně.

Moc Vám držím pěstě ať je pán zdráv. Meary
Meary, 30.07.2010 22:40:56, IP: ***.***.234.35, #98650
Zdravím, nerada sděluji špatné zprávy, ale mám zkušenost, zemřel mi před měsícem můj bratr. Měl zhoubný nádror na slinivce, hlava slinivky. Je prý operativně neodstranitelný v 3.stádiu. Během 1 měsíce a týdne začal zvracet, byl na žilních infuzích, ale přesto se to nezastavilo. Jedl, ale přesto zvracel.
Poslední týden než zemřel již nemohl chodit, velice zhubl. Prášky neudrží a lékaři je stále píši. Je nutné dostat žilní léky nebo pokud pomůžou čípky proti zvracení. Pak je také vysoká cukrovka, kterou lékaři moc nehlídají, protože vědí, že je to zhoubné. Bohužel naše medicína Vás nepohlídá, co si nehlídáte a nevyčtete sami, nic Vám neporadí.
Nynější stav v nemocnicích, hlavně na onkologi je špatný. Nejsou peníze Vám lékaři řeknou. Pokud je člověk starší i nad padesátku, nemají zájem, šetří. Je nutné hledat i léčitele a věřit jim, pokud to nejsou opravdu nějací zlodějové. I ty čaje když se popíjí, někdy pomáhají.

Přeji moc brzké uzdravení a silnou vůli.

Meary
Meary, 30.07.2010 22:49:07, IP: ***.***.234.35, #98653
Souhlasím s Ivetou, v Praze ve Střešovicích ve Vojenské nemocnici jsem byla, je to tam výborné.
Záviděla jsem pacientům, kteří přijeli na vážné operace a neměli
zhoubný nádor, jelikož během týdne byli v pořádku. Já jsem měla zhoubný nález, tak je to běh na dlouhou trať. Modlím se, aby mi to tak dál vydrželo.
Jinak je nutné hledat pomoc, dokud je čas a pacient může chodit a není kost a kůže. Přeji štěstí a brzké uzdravení. Meary
Meary, 30.07.2010 23:13:20, IP: ***.***.234.35, #98656
Zdravím. Nevím to přesně, ale v Jičíně na onkologii a pak v Brně v Masarykově ústavu nemocnice na Žlutém Kopci. Zeptejte se a hlavně se nenechte odbýt.
Hodně štěstí.

Meary
Meary, 30.07.2010 23:28:09, IP: ***.***.234.35, #98658
Ráda bych Ti poradila, jelikož jsem na chemo chodila i když mne nepomohlo nic.Při aplikaci je nutné předem hlásit, že je mamince špatně a že zvrací.
Všude co vím, dávají lék i prášky /cca 500 Kč krabička/, lék dávají do žíly proti nevolnosti při chemoterapii. Mělo by to pomoci, nevím jak při slinivce.

A´t se to zpraví. S pozdravem Meary
Meary, 30.07.2010 23:46:26, IP: ***.***.234.35, #98660
Zeptejte se v Olomouci na onkologii a nejlépe na Žlutém Kopci V Brně-Masarykův onkol.ústav.

Hodně úspěchů a nenechte se odbýt.

Zdravím Meary
Jířa, 31.07.2010 7:48:55, IP: ***.***.16.238, #98670
Pro Meary a segru upřímnou soustrast,zase další dva, kteří odešli......
Jířa, 31.07.2010 8:18:32, IP: ***.***.16.238, #98674
No a u nás je to tak,v nemocnici nám dali na výběr,taťku buď domů,nebo do Hospice, všechno jsme důkladně zvážili a rozhodli se pro Hospic,do
LDN už by ho nevzali,něktěří z Vás mě asi odsoudíte, ale já to tam viděla, je to tam jak v sanatoriu, vzdušné, plné světla, terasa, všechny dostupné pomůcky, spousta personálu, vana se zvedákem, sama bych tam jednou chtěla.Návštěvy 24 hodin denně, můžete tam přespat a být s ním.....
Já kdybych měla taťku doma asi bych pořád volala do nemocnice, při jakémkoli zhoršení.
V mém okolí jsou lidé,vzali si svého člověka domů, v nemocnici už mu nemohli nic nabídnout,teď jsou všichni na doraz a na zhroucení, volají sanitu několikrát denně, do nemocnice jim ho už nechtějí vzít zpět.
Hlavně aby lidi neřekli, že se nepostarali........
Taťka je zatím v nemocnici, čekají až se uvolní volné lůžko v hospicu,nabídli nám nějakou tvrdou chemoterapii, která by mu možná prodloužila život o půl roku,odmítli jsme,proč ho nechat trápit dál,proč?Neví o světě,neví o nás, nechodí,,je na plenách, skoro nejí,pití se mu dává stříkačkou,ruce má rozpíchané od kapaček,tři týdny neřekl nic,co by dávalo smysl,když už něco říct tedy dokáže,protože ani to mu už nejde.Myslím,že tohle utrpení by prodlužovat nechtěl.Chci pro něj to nejlepší,vyléčení není možné,chci aby neměl bolesti, aby netrpěl.Z toho člověka, kterého jsem znala je někdo úplně jiný,jediné co můžu dělat je za ním jezdit,držet ho za ruku,posloužit mu něčím,být s ním, víc udělat nelze,ani neví kdo jsme,beru s sebou dceru,jeho vnučku,nemám tušení jestli ji vůbec
vnímá,byla bych ráda, kdyby ano.
Tak se všichni držte.
Alus, 31.07.2010 20:32:41, IP: ***.***.211.33, #98781
Je to pár dni co jsem se dozvěděla, že můj tatínek má rakovinu slinivky.Nemohu se s tím smířit, nevím co dělat, je mi hrozně.Máte někdo zkušenosti s nemocnicí Vinohrady, měl by tam jít na operaci?
annalucie, 31.07.2010 23:41:35, IP: ***.***.120.157, #98785
pokud jsou lékaři do operace,je tu naděje,malinká,ale je...držím vám palce...Vinohrady jsou OK
annalucie, 31.07.2010 23:43:01, IP: ***.***.120.157, #98786
pokud jdou lékaři do operace,je tu naděje,malinká,ale je...držím vám palce...Vinohrady jsou OK
annalucie, 31.07.2010 23:44:28, IP: ***.***.120.157, #98787
pokud jdou lékaři do operace,je tu naděje,malinká,ale je...držím vám palce...Vinohrady jsou OK
Václava, 02.08.2010 11:11:08, IP: ***.***.64.129, #98941
přidávám se, slyšela jsem že Vinohrady jsou dobré a obzvláště na onkologické operace jsou tam odborníci. V této diskusi před nějakou dobou jsem četla příspěvek jedné paní, které tam operovali maminku, dělali jí nějakou unikátní operaci slinivky a pomohli jí. Takže naději a věřit lékařům, když nabízejí operaci, není nic ztraceno. Zřejmě nejsou metastázy, jinak by se do toho ani nepouštěli.
        Předchozí   1 .. 112113114115116117118 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.