Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Luciáš, 25.06.2007 13:47:12, IP: ***.***.76.199, #10626
Ahoj holky,tak dneska je malá zatím ok,byla jsem s ní ráno u dr. a má opět aftíky,ty horečky byly k tomu,tak jí to vystříkávám hojivou vodičkou,páč ta genciálka jí vůbec nezabírala,když už to jednou měla a tahle vodička zase naopak.Jinak Miru,radši chod´ to pilates někam cvičit do kolektivu,doma se většinou člověk nedokope,teda aspon´ já...Tak všem mávám a hezký den
Mirka, 25.06.2007 17:02:37, IP: ***.***.237.38, #10634
Čau holky, tak dnes jsem úplně grogy, sotva jsem dolezla z práce. nemohla jsem pochopit, co se semnou děje, až teď manžel čtoucí noviny mi hlásí, že má přijít nějaká prudká změna počasí.Po tom náročném víkendu to byla asi poslední rána mému zhuntovanému tělu. Doufám, že vy jste na tom lépe. tak zdravím M
Mirka, 25.06.2007 17:23:18, IP: ***.***.237.38, #10636
Ahoj Martas, musela jsem tvůj příspěvek přečíst dvakrát a nevím, jestli jsem vše pochopila. Tvůj první stav se mi jeví jako zaražené prdy a ty to těžko neseš. A ten druhý jako vedlejší účinky zoloftu.Nepochopila jsem to s tím flashbackem. To jsi jako kouřil trávu? To by s tebou tedy taky mohlo cvičit.
Napřed bych si dala dohromady to zažívání, protože neustálé zažívací potíže a stlačování plic nafouklým břichem, ti může ztížit dýchání a ústit až do PP.
Nevím, jestli máš PP ale nervy s tebou taky cvičí. Zkus to teď s tím zoloftem,ten je fakt dobrý a tak po měsíci by se měly ukázat nějaké výsledky.Když ti bude nesnesitelně, tak si vezmi ten Neurol, krabička za 3 měsíce tě neohrožuje žádným návykem. Uprav si životosprávu, sportuj, nejez věci které nadouvají,nehul trávu? a uvidíš, že se dáš dohromady.A co se týče toho sexu, tak neboj , je to jen dočasné a až vysadíš AD , tak zas budeš v pohotovosti.
Držím palce a ozvi se M
Mirka, 25.06.2007 17:25:29, IP: ***.***.237.38, #10637
Jo a ještě-ta padesátka zoloftu je běžná, normální dávka. Zatím bych nezvyšovala ale nevím, co ti řekl doktor. Když tak mu zavolej. M
Mirka, 25.06.2007 17:28:33, IP: ***.***.237.38, #10638
Ahoj Ali, děkujeme ti za tvé přání a jsem ráda, že je ti už podstatně lépe. A přeji ti moc štěstí v tvé lásce i práci! Ahoj Mirka
Mirka, 25.06.2007 17:38:50, IP: ***.***.237.38, #10639
Ahoj Majoušku, přeji ti aby jsi si to moc užila v té Peci a zvetila se a taky ti blahopřeji k tvým zdravým zoubkům.Ale zklamala bych tě, protože já nejsem ta co v ordinaci míchá kašičky a drží pacienty za ruku ale ta co ty náhradní zoubky a protézy a rovnátka vyrábí v laboratoři. Taktéž zoubky do skleničky.
Je bezva, že už je ti dva dny dobře a tak vehementně jsi vytáhla do boje s PP.
Já vám tady všem radím a dnes jsem táhla z práce jak zmoklá slepice a občas jsem až brala vingla.Teď už jsem se dala trochu dokopy.Tak uvidíme, co bude dál.
Tak Majulko, ještě jednou moc pěknou dovolenou, a asi bude, protože už ti zabírají AD a občas tě pozdravím na miniinternet i když nebudeš psát. A jak přijedeš, hned dej vědět!! Pá M
Mirka, 25.06.2007 17:55:43, IP: ***.***.237.38, #10640
Čau Apple,na východě taky děsný horko a očekávaná změna se mnou taky zamávala. Ale možná taky trochu 2 decka vína, co jsem do sebe hrkla s kámoškou před odchodem z práce. To bych ale byla velký slabčák.
Tak odolná jsi hodně, já bych tam vydržela dnes možná deset minut. A při diskusi už vůbec nevím./T-mobile/
Co se týče logiky, tak tu já zase děsně miluji. A setkání s chápavým a logicky myslícím člověkem, je pro mně balzámem na duši. Zatímco srážka s volem a ještě nelogickým mně vždy zdeptá.
Dnes jsem byla na kontrole na psych.a doktorka trochu nabourala tu mou teorii o hysterčení, protože řekla, že hysterkami jsme jen ty, co potřebují k těm svým problémům dělat divadlo a předvádět svoji hrůzu a to mi přeci nejsme.
Jinak u nás vše o.k., mužíček už je taky trochu zdeptaný z toho povalování doma. Tak doufám, že nedostane PP. Ale nepřála bych mu to, protože měl vždy pro mé raplení pochopení.
Tak přeji hodně úspěchů a to nejen zítra u psychiatra. Tak čau a měj se!!! M
Mirka, 25.06.2007 18:04:58, IP: ***.***.237.38, #10641
Ahoj Dáši, celý víkend jsem zvládla na jedničku/viz výše/, až dnešek se mnou nějak zamával.Ale už je to dobré.
Přeji ti aby jsi si vše moc užila a měla jsi o krásný zážitek více.A co uděláte s Caramelkem?
Budema na tebe myslet a až přijedeš, tak se hned ozvi, jak bylo!!Pá M
Mirka, 25.06.2007 18:08:58, IP: ***.***.237.38, #10642
Ahoj Luci, je fajn, že malá už je dobrá. Já se děsím až naše Vaneska začne dostávat děcké nemoci a já budu vyšilovat.
Vím, že to cvičení by bylo lepší v kolektivu ale já nevím jestli bych se donutila někam chodit,hlavně v zimě. A už mám DVD , tak je to zpečetěné.
Tak měj se ! M
Dáša, 25.06.2007 18:20:22, IP: ***.***.124.143, #10643
Ahoj Miri, je mi moc líto, že je ti dneska hůř. Ty změny počasí na nás hodně působí. Snad se ti zase brzy uleví. Moc bych ti to přála.
Já dneska žehlila, ještě že máme ventilátor, protože v tom vedru mi to dalo zabrat. A teď jsem se dodívala na můj oblíbený film Když muž miluje ženu. Je to moc krásný příběh. Caramelka dáme k Philově sestře, která má taky kočičky doma, ale i pejsky. Ona se na to moc těší, jen nevím, jestli to Caramelek přežije. Nemá zkušenosti s ostatníma zvířátkama, tak to pro něho bude něco. No, snad to zvládneme všichni :-). Miri, tak si odpočiň, jestli můžeš a přeji klidný večer. Dáša
Ajka , 25.06.2007 19:52:28, IP: ***.***.152.103, #10649
Ahojky Miru, Také jsem byla dnes uplne hotovsons. Odpoledne me zacala pobolívat hlava, tak jsem si pro jistotu vzala Panadol a ulevilo se mi.Ted venku krásne prsí, tak budu mít zahrádku zalitou a nemusím hnout prstem.A odloucení od dítátek snásím dobre.Psali mi, ze dojeli v porádku tak jsem v klidu.
Mirka, 25.06.2007 20:05:37, IP: ***.***.237.38, #10650
Dáši, jestli ještě mrkneš sem, tak mi napiš, co je to za film a kdo tam hraje.Já se taky ráda dojímám nad krásnými příběhy. Že bych si to půjčila. Pá M
Mirka, 25.06.2007 20:11:45, IP: ***.***.237.38, #10651
Ahoj Ajko,teď mi říkala snacha, že je dnes 3 zátěž. A manžela po měsíci zase bolí hlava. Bude velká změna počasí, tak to zase s námi trochu zacvičilo. Ale už je to dobré.Pořád nemůže být posvícení.
Nevím, odkud jsi ale v Brně je ještě teď děsné horko. To zase bude noc.
A co se týče děti, jsi rozumná a pamatuj si, že neštěstí nepříjde nikdy, když ho člověk čeká ale vždy záludně, když bys to vůbec nečekala.
Tak páčko!! M
Alča, 25.06.2007 20:17:56, IP: ***.***.32.254, #10652
Ahoj všem,tak to dnešní počasí mě málem zabilo:)motala se mi hlava,rosilo se mi čelo,dělalo se mi na omdlení.K tomu jsem měla před čtrnácti dny klíště a holky mě strašily že tu nevolnost mám z toho.No jinak strašný nervy v práci,mám pocit,že to to nezvládnu,takž dneska fakt mazec,až mám pocit,že se mi vrací panika:( A k tomu asi ta odluka od Davida,která mým stavům nepřeje.Miri mrzí mě že ti není dobře.Snad se ti udělá líp,až se teď trochu ochladí.Jinak holky-díky za přáníčko doufám že s Davidem to bude fajn.No tak já se juknu na seriál a půjdu do sprchy.Krásný večer všem!
Andrea, 25.06.2007 21:01:12, IP: ***.***.187.55, #10653
Ahoj Alčo, tak jsem ráda, že jste si s Davidem promluvili, a klape vám to. Jinak v té práci se moc nepřepínej, at to s tebou neškrábne!!! Co tam pořád děláš?
        Předchozí   1 .. 153154155156157158159 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.