Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Mirka, 23.06.2007 20:16:16, IP: ***.***.237.38, #10550
Ahoj Lindo, jsi šikula, že jsi zvládla ten výlet.
Jinak ty pocity co popisuješ jsou klasika. Musím ti to opět napsat. A opravdu by jsi to měla řešit, jinak se z toho nedostaneš.Nevím, co jiného ti napsat.
Zkus to tedy ještě s nějakým tím Neurolem nebo Lexaurinem, třeba ti to trochu pomůže. Ale jak říkala má psychiatrička, je to jen "kosmetika".
Tak pěknou neděli a přeji ti jen to nejlepší. Pá M
Mirka, 23.06.2007 20:20:46, IP: ***.***.237.38, #10551
Ahoj Majči, je fajn, že jsi to tak zvládla užila si to. Já myslím, že už to teď začne být fakt čímdál lepší.
No s tím bleskem bych asi taky nějaký ten bobek upustila. Určitě pošli fotky.Tak pá a hezký večer!!! M
Janny, 23.06.2007 20:21:36, IP: ***.***.237.105, #10552
Ahoj holky, tak jsem uložila malého a postupně to tu pročítám. Jste tu fakt dobrá parta a některé fakt obdivuji jak se s PP dokážou poprat.
Když to tak čtu na různých servrech, tak lidí s PP je šílený množství a osvěta okolo tohoto onemocnění veškerá žádná:-((
Mirka, 23.06.2007 20:26:20, IP: ***.***.237.38, #10554
Ahoj Ajko, klobouk dolů, co jsi dnes zvládla a to bez Neurolu v kapse.Myslím,že na tom nejsi tak špatně.
Co se týče toho stavu, tak to jsem nezažívala ale je fakt, že panika má různé formy.
A ten odjezd dětí k moři si neber , ať se ti to nezhorší. Pokud by se něco mělo stát a byl to osud, tak se to stane i doma , když půjdou pro rohlíky. 5íkej si, že je fajn, že budou šťastni, že se cachtají v moři.
Pá M
Mirka, 23.06.2007 20:28:47, IP: ***.***.237.38, #10555
Čau Androušku, nedělej si starosti, máš toho moc a až budeš mít čas a náladu, rádi tě tady zas uvidíme.
Pá a drž se!! M
Luciáš, 23.06.2007 20:42:32, IP: ***.***.76.199, #10556
Ahoj holky,,dlouho jsem tu nebyla,ale čtu.Máme ted´lítání kvůli technický,už jsme narvali 10 000 do opravy,tak doufáme,že to v úterý projde,už jsem z toho na palici:-(.Zítra slavíme malá narozky,má je sice až v pondělí,ale to bude manžel v práci,tak to právě sfouknem zítra-budou jí 2.Tak všem hezký víkend bez nervů
Apple, 23.06.2007 20:53:04, IP: ***.***.14.147, #10558
Zdravím všechny s krásným podvečerem ... jak jsem čela, využily jste krásnýho počasí a výletovaly. Já se dneska totálně nas*ala, protože jen co jsem vstala bylo mi zas jak po flámu. Venku se počasí houpalo, chvíli svítilo sluníčko, najednou déšť ... a pořád dokola, takže zřejmě i tlak dělal svoje ... řekla jsem si dost ... po O si šla zaběhat, večer šla na brusle .... a přežila ... jsem sice unavená,ale tak nějak zdravě ... uvidím jak dlouho mi ten elán vydrží, ale už mě to, že mi denně něco je začíná ubíjet. A to ještě mám podezření, jestli se mi snad neblíží přechod, dle mého menzesu, který spíš není než je .. v každém případě ho mám tenhle měsíc za sebou a snad už mi bude jen líp. Zítra mám o zábavu postaráno, přijedou na návštěvu příbuzní z Moravy :-)Mávám z jihu a přeju hezkej zbytek dne všem :-))
majulka, 23.06.2007 21:56:39, IP: ***.***.52.170, #10562
Ahoj Applíčku ,to je dobře že ses nas..ala ! a šlo to,vid ? ono to jde opravdu ovládat myslí.Mě bylo taky ouvej a včera jsem šla spát s tím ,že si dnešní den užiju a nebudu brát sebou paniku :-) a povedlo se ! odpol.už jsem byla unavená,byli jsme na Konopišti a zvládli jsme projít všechny 3 okruhy ,vyjeli jsme ráno v 7 a vrátili se v 6 hodin.To jsem se najedla-šoupla tam Lexoš a je to dobrý.Ještě aby to vydrželo :-)))))zítra jedu na celý den do Teplic pracovně,tak to snad taky zmáknu.Je dobře,že jsi taky vyplavila endorfiny z těla,to potřebujem,protože převaha ataků se nám stává v klidu,že jo ? držím ti moc moc palečky a nedej se :-)papa Majulka
majulka, 23.06.2007 22:16:37, IP: ***.***.52.170, #10563
Miri tak jsem si přečetla příspěvky té Slovenky Anny na Panické poruše str.64 a docela mě to znervoznilo.Tam píše , že můeš omdlít ,to jsem myslela,že teda ne,pak že z toho někdo má takový stav,že mu selže až srdce a že se nemá kombinovat AD s Neurolem či Lexaurinem atd...tak co to je ? trochu jsem teda zpanikařila,já myslela,že doktoři vědí,co nám dávají a jaká kombinace je vhodná :-( no jdu raději spát , já hysterka to ani neměla číst :-) tak pa M
Světlana, 23.06.2007 22:22:49, IP: ***.***.48.245, #10564
Dík, opravdu Anna to má v malíčku, všechny ty pocity, stavy, je vidět, že se v tom velmi orientuje. Trošku jsem se pozastavila nad tím, že nelze kombinovat benzodiaz... s AD. Moje lékařka mi když už je toho na mně příliš ,předepisuje Serlift a na zmírnění počátečních průvodních nepříjemných obtíží právě ten oxazepam. Dobrou noc!
Světlana, 23.06.2007 22:39:47, IP: ***.***.48.245, #10565
Majulko, já jsem za ty roky přečetla na naše téma hodně literatury, protože jsem dlouhá léta měla opravdu velké potíže a nedokázala jsem se s tím vyrovnat, ale s tak fatálním závěrem jak popisuje Anna jsem se opravdu nikde nesetkala. To že tyto stavy imitují různé somatické obtíže všechny moc dobře víme z vlastní zkušenosti. Také mně zaskočilo totéž co Tebe (souběžné užívání léků), pevně věřím, že své lékařce mohu plně důvěřovat. Neboj, je to jenom panika, záchvaty jsem mívala šílené a ještě jsem neumřela.
Mirka, 24.06.2007 7:17:48, IP: ***.***.237.38, #10566
Ahoj Luci, nezmiňuješ se , jak jsi na tom psychicky, tak předpokládám, že dobře a to je moc fajn. Zase jedna, co se z toho dostala a naděje pro ostatní.
Užij si pěkně oslavy, dva roky to je nejroztomilejší věk u děcek. My dnes taky oslavujeme. Syn má 32 a tchyně 78 a hádej kdo to bud chystat? Ale nestěžuji si , sama jsem se nabídla.
Tak dobře dopadnite s autem, jsou to prevíti a buzerují s maličkostma.
Někdy dej zas vědět, jak se vede. M
Mirka, 24.06.2007 7:24:46, IP: ***.***.237.38, #10567
Ahoj Apple, věřím ti, že už tě to ubíjí.Asi ti nezbyde nic jiného, než jít na to jak včera, běhání, brusle atd.Jak se tomu podáš, tak to je už naprd.
O přechodu vůbec nepřemýšlej , nemáš na to věk. Spíš to bude naopak, že ti to blbne následkem té psychiky. Ale stává se i toto a pokud by jsi fakt měla ten přechod už teď , tak je to určitě to , co s tebou mává. Zajdi si na gyndu poradit se a změřit hormony.
Přeji ať je líp. Muž je úplně naprd.
Mirka, 24.06.2007 7:29:36, IP: ***.***.237.38, #10568
Jéžíš, všimla jsem si až už jsem to odklepávala, že se mi podivným posunem objevila na konci věta muž je úplně na prd. Podepisovala jsem se M a z toho vrchu jsem tam měla posunuto už je úplně naprd.
Takže omlouvám se mužíčkovi a píši, že co se toho týče někdy naprd není . M
majulka, 24.06.2007 7:44:32, IP: ***.***.52.170, #10569
Ahoj Světlanko ,asi máš pravdu ,když s tím člověk pracuje ,mělo by se to vždy stabilizovat....Ty články jsou něco pro mě , vždy si něco přečtu a pak mám všechno :-)))ale píše o těch stavech dobře ,jen na ty léky se schválně na kontrole zeptám psychiatra :-) jen tak,abych věděla :-))))) Je fakt ,že ty s tím bojuješ o dost déle,tak už víš taky své . TAK TI PŘEJU KRÁSNÝ DEN , já jedu pracovat :-( papa Majulka
        Předchozí   1 .. 150151152153154155156 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.