Diskuse - "Panikářky"
Mirka, 23.06.2007 20:16:16, IP: ***.***.237.38, #10550Ahoj Lindo, jsi šikula, že jsi zvládla ten výlet.
Jinak ty pocity co popisuješ jsou klasika. Musím ti to opět napsat. A opravdu by jsi to měla řešit, jinak se z toho nedostaneš.Nevím, co jiného ti napsat.
Zkus to tedy ještě s nějakým tím Neurolem nebo Lexaurinem, třeba ti to trochu pomůže. Ale jak říkala má psychiatrička, je to jen "kosmetika".
Tak pěknou neděli a přeji ti jen to nejlepší. Pá M
Mirka, 23.06.2007 20:20:46, IP: ***.***.237.38, #10551Ahoj Majči, je fajn, že jsi to tak zvládla užila si to. Já myslím, že už to teď začne být fakt čímdál lepší.
No s tím bleskem bych asi taky nějaký ten bobek upustila. Určitě pošli fotky.Tak pá a hezký večer!!! M
Janny, 23.06.2007 20:21:36, IP: ***.***.237.105, #10552Ahoj holky, tak jsem uložila malého a postupně to tu pročítám. Jste tu fakt dobrá parta a některé fakt obdivuji jak se s PP dokážou poprat.
Když to tak čtu na různých servrech, tak lidí s PP je šílený množství a osvěta okolo tohoto onemocnění veškerá žádná:-((
Mirka, 23.06.2007 20:26:20, IP: ***.***.237.38, #10554Ahoj Ajko, klobouk dolů, co jsi dnes zvládla a to bez Neurolu v kapse.Myslím,že na tom nejsi tak špatně.
Co se týče toho stavu, tak to jsem nezažívala ale je fakt, že panika má různé formy.
A ten odjezd dětí k moři si neber , ať se ti to nezhorší. Pokud by se něco mělo stát a byl to osud, tak se to stane i doma , když půjdou pro rohlíky. 5íkej si, že je fajn, že budou šťastni, že se cachtají v moři.
Pá M
Mirka, 23.06.2007 20:28:47, IP: ***.***.237.38, #10555Čau Androušku, nedělej si starosti, máš toho moc a až budeš mít čas a náladu, rádi tě tady zas uvidíme.
Pá a drž se!! M
Luciáš, 23.06.2007 20:42:32, IP: ***.***.76.199, #10556Ahoj holky,,dlouho jsem tu nebyla,ale čtu.Máme ted´lítání kvůli technický,už jsme narvali 10 000 do opravy,tak doufáme,že to v úterý projde,už jsem z toho na palici:-(.Zítra slavíme malá narozky,má je sice až v pondělí,ale to bude manžel v práci,tak to právě sfouknem zítra-budou jí 2.Tak všem hezký víkend bez nervů
Apple, 23.06.2007 20:53:04, IP: ***.***.14.147, #10558Zdravím všechny s krásným podvečerem ... jak jsem čela, využily jste krásnýho počasí a výletovaly. Já se dneska totálně nas*ala, protože jen co jsem vstala bylo mi zas jak po flámu. Venku se počasí houpalo, chvíli svítilo sluníčko, najednou déšť ... a pořád dokola, takže zřejmě i tlak dělal svoje ... řekla jsem si dost ... po O si šla zaběhat, večer šla na brusle .... a přežila ... jsem sice unavená,ale tak nějak zdravě ... uvidím jak dlouho mi ten elán vydrží, ale už mě to, že mi denně něco je začíná ubíjet. A to ještě mám podezření, jestli se mi snad neblíží přechod, dle mého menzesu, který spíš není než je .. v každém případě ho mám tenhle měsíc za sebou a snad už mi bude jen líp. Zítra mám o zábavu postaráno, přijedou na návštěvu příbuzní z Moravy :-)Mávám z jihu a přeju hezkej zbytek dne všem :-))
majulka, 23.06.2007 21:56:39, IP: ***.***.52.170, #10562Ahoj Applíčku ,to je dobře že ses nas..ala ! a šlo to,vid ? ono to jde opravdu ovládat myslí.Mě bylo taky ouvej a včera jsem šla spát s tím ,že si dnešní den užiju a nebudu brát sebou paniku :-) a povedlo se ! odpol.už jsem byla unavená,byli jsme na Konopišti a zvládli jsme projít všechny 3 okruhy ,vyjeli jsme ráno v 7 a vrátili se v 6 hodin.To jsem se najedla-šoupla tam Lexoš a je to dobrý.Ještě aby to vydrželo :-)))))zítra jedu na celý den do Teplic pracovně,tak to snad taky zmáknu.Je dobře,že jsi taky vyplavila endorfiny z těla,to potřebujem,protože převaha ataků se nám stává v klidu,že jo ? držím ti moc moc palečky a nedej se :-)papa Majulka
majulka, 23.06.2007 22:16:37, IP: ***.***.52.170, #10563Miri tak jsem si přečetla příspěvky té Slovenky Anny na Panické poruše str.64 a docela mě to znervoznilo.Tam píše , že můeš omdlít ,to jsem myslela,že teda ne,pak že z toho někdo má takový stav,že mu selže až srdce a že se nemá kombinovat AD s Neurolem či Lexaurinem atd...tak co to je ? trochu jsem teda zpanikařila,já myslela,že doktoři vědí,co nám dávají a jaká kombinace je vhodná :-( no jdu raději spát , já hysterka to ani neměla číst :-) tak pa M
Světlana, 23.06.2007 22:22:49, IP: ***.***.48.245, #10564Dík, opravdu Anna to má v malíčku, všechny ty pocity, stavy, je vidět, že se v tom velmi orientuje. Trošku jsem se pozastavila nad tím, že nelze kombinovat benzodiaz... s AD. Moje lékařka mi když už je toho na mně příliš ,předepisuje Serlift a na zmírnění počátečních průvodních nepříjemných obtíží právě ten oxazepam. Dobrou noc!
Světlana, 23.06.2007 22:39:47, IP: ***.***.48.245, #10565Majulko, já jsem za ty roky přečetla na naše téma hodně literatury, protože jsem dlouhá léta měla opravdu velké potíže a nedokázala jsem se s tím vyrovnat, ale s tak fatálním závěrem jak popisuje Anna jsem se opravdu nikde nesetkala. To že tyto stavy imitují různé somatické obtíže všechny moc dobře víme z vlastní zkušenosti. Také mně zaskočilo totéž co Tebe (souběžné užívání léků), pevně věřím, že své lékařce mohu plně důvěřovat. Neboj, je to jenom panika, záchvaty jsem mívala šílené a ještě jsem neumřela.
Mirka, 24.06.2007 7:17:48, IP: ***.***.237.38, #10566Ahoj Luci, nezmiňuješ se , jak jsi na tom psychicky, tak předpokládám, že dobře a to je moc fajn. Zase jedna, co se z toho dostala a naděje pro ostatní.
Užij si pěkně oslavy, dva roky to je nejroztomilejší věk u děcek. My dnes taky oslavujeme. Syn má 32 a tchyně 78 a hádej kdo to bud chystat? Ale nestěžuji si , sama jsem se nabídla.
Tak dobře dopadnite s autem, jsou to prevíti a buzerují s maličkostma.
Někdy dej zas vědět, jak se vede. M
Mirka, 24.06.2007 7:24:46, IP: ***.***.237.38, #10567Ahoj Apple, věřím ti, že už tě to ubíjí.Asi ti nezbyde nic jiného, než jít na to jak včera, běhání, brusle atd.Jak se tomu podáš, tak to je už naprd.
O přechodu vůbec nepřemýšlej , nemáš na to věk. Spíš to bude naopak, že ti to blbne následkem té psychiky. Ale stává se i toto a pokud by jsi fakt měla ten přechod už teď , tak je to určitě to , co s tebou mává. Zajdi si na gyndu poradit se a změřit hormony.
Přeji ať je líp. Muž je úplně naprd.
Mirka, 24.06.2007 7:29:36, IP: ***.***.237.38, #10568Jéžíš, všimla jsem si až už jsem to odklepávala, že se mi podivným posunem objevila na konci věta muž je úplně na prd. Podepisovala jsem se M a z toho vrchu jsem tam měla posunuto už je úplně naprd.
Takže omlouvám se mužíčkovi a píši, že co se toho týče někdy naprd není . M
majulka, 24.06.2007 7:44:32, IP: ***.***.52.170, #10569Ahoj Světlanko ,asi máš pravdu ,když s tím člověk pracuje ,mělo by se to vždy stabilizovat....Ty články jsou něco pro mě , vždy si něco přečtu a pak mám všechno :-)))ale píše o těch stavech dobře ,jen na ty léky se schválně na kontrole zeptám psychiatra :-) jen tak,abych věděla :-))))) Je fakt ,že ty s tím bojuješ o dost déle,tak už víš taky své . TAK TI PŘEJU KRÁSNÝ DEN , já jedu pracovat :-( papa Majulka