Diskuse - "Panikářky"
Mirka, 24.06.2007 7:44:42, IP: ***.***.237.38, #10570Čau holky, zdravím poránu, než začnu kmitat. A to tedy dnes opravdu budu. Nevadí mi to , těším se na rodinku a doufám, že se mi u toho kmitání u sporáku a v horku nebude dělat blbě, což se mi někdy dělá, když už toho je hodně.
Horší je to , že jsem dnes úplně odrovnaná, co se páteře týče. Co vysedávám u toho počítače, tak se mi hrozně zhoršila páteř. A včera na zahradě jsem podala tak enormní výkon, že byste neuvěřily. Ještě nikdy jsem nebyla ale po zahradě tak zrychtovaná. Nemůžu se předklánět, ráno jak jsem se ohnula do mrazáku, tak jsem myslela, že mně chytl ischias. Naštěstí jsem to nějak vybalancovala. Tak si dnes musím dát bacha na předklony. To mi připomíná, že jsem si včera koupila v Globusu Pilates a když nebude horko, najíždím na to.
Co se týče té Anny, tak jsme se tenkrát taky podivovaly, žese nemají brát AD s benzodiaze. Ale myslím, že nemá cenu to řešit ale řídit se podle parametrů platných u nás.
A Majulko ty se neboj, je to přesně jak píše Světlana. Taky jsem ještě neslyšela, že by nakonec někdo omdlel.
Anna to má opravdu dobře zmapovaný ale taky si myslím, že ne vše tak opravdu je.
Holky, tak pěknou neděli a držte palce, ať to v poklidu užiji a ať mě nevyletí ty záda.
Pá M
Mirka, 24.06.2007 7:45:49, IP: ***.***.237.38, #10571Holky máte někdo zkušenost s cvičením Pilates? M
Mirka, 24.06.2007 8:06:19, IP: ***.***.237.38, #10572Ahoj Majulko, teď jsem objevila tvé fotky z Konopiště a potěšily. Vypadáš tam moc pohodově a jsi šmrncovní, štíhlá kočka a tvůj manžel sympaťák. Až něco nafotíme, nejlépe na koupáku ať se pobavíš, pošlu ti taky.Pá M
Majulce, 24.06.2007 8:09:19, IP: ***.***.237.38, #10573A ještě jsem chtěla napsat, že mi připomínáš Veroniku Žilkovou. Vypínám počítač a jdu makat. Pá večer. M
Janny, 24.06.2007 8:54:59, IP: ***.***.237.105, #10574Tak jsem četla ty články od Anny a už jsem pochopila ten omyl co píše o benzodiazepanech a kombinaci AD. Ona píše, že v každém letáčku AD se píše, že se nesmí AD kombinovat s inhibitory IMAO a v závorce doplnila, IMAO jsou benzodiazepany, ale to není pravda. Benzodiazepany a inhibitory IMAO jsou úplně jiné léky. A navíc ten článek o tom, že člověk s PP nemá navštěvovat společnost, kino, návštěvy apod. je úplně scestný. To je cesta k agorafobii. Jak psala Mirka chce to postupně nacvičovat různé akce formou expozicí.
Apple, 24.06.2007 9:09:09, IP: ***.***.97.3, #10575Ahoj holky,
krásný ráno všem, sluníčko mě vytáhlo z postele už ve 1/4 na 8, udělala jsem kafe a jdu Vás číst. Koukala jsem, že MIRKA si užívala v autě :-)), MAJULKA dělala tůru na Konopišti :-) LUCIAS je koukám taky v poho .. tedy holky, jak vy to děláte ? :-)))
Mě ta mrcha zase sedí za krkem,ale nemíním jí dát šanci ...Za chvíli musím nakoupit .. což mě děsí, uvařit, pak přijede ta návštěva .. snad se zabavím bude to snesitelný .. je až k pláči, jak se sama utěšuju. Včera jsem byla s přítelem v Baumaxu, kde plavali v akvárku zlatý rybičky .. povídám mu: Něco si přej .. a on: Já si jen přeju, aby ti už nic nebylo ... řvala jsem jak malá holka, ještě teď ... asi už toho má taky se mnou plný zuby. Dopracovala jsem to tak daleko, že jsem mu nabídla rozchod ... aby si našel nějakou mladou a zdravou :-( NO nic.. co jsem vlastně chtěla ... jo holky, přečetla jsem si tu Annu na Panické poruše ...všechny její díly ... nevím, kdo to je a kde to vzala, ale je to jak odněkud zkopčené, což není zas tak důležitý, jako to co píše o nevhodné kombinaci neurolu a Lexaurinu s AD. Přeci ti naši doktoři nejsou všichni paka, aby nevěděli co dělaj ... jsem si to zkopčila a vytiskla a v pátek to ukážu svýmu Mudr.:-) Tak uvidím co mi na to řekne ... zatím všem krásnou neděli ... mávám všem :-)
Světlana, 24.06.2007 11:18:05, IP: ***.***.48.245, #10578Já si myslím, že PILATES je dobré cvičení, není to žádné šílené hopsání, to mi příliš nesvědčí jelikož bych asi ucvrnkávala.
Mirko s těmi zády je to hrůza, já než se po ránu rozhýbu, úplná katastrofa. Navíc tu svou nohu jsem měla zlomenou 2x, takže jí pořád nevědomky ulevuji a už mám ten bok vysazený, jestli to tak půjde dál, bude ze mně děsná zřícenina. To sešroubované koleno mi nedovoluje si ani kleknout, do podřepu to jde také velmi zhusta. Ale nechci se poddávat ještě tomu, ale při svých problémech s agorou to zrovna není moc příjemné, když už tak mívá člověk motolice a pocity nestability. Hnátky jsou jako z vaty a ještě zlámané. Pěknou neděli všem!
Jana , 24.06.2007 11:33:28, IP: ***.***.28.210, #10579Zdravím všechny,dlouho jsem tu nebyla a úplně strácím přehled.Musím si to všechno přecíst asi tak od 10.6.To je ostuda co?Tenhle týden se cítím v celku v poho na to,že mi doktor snížil Cox ze 3x ns 2x denně,protože mi je bude měnit.Tak jse zvědavá co dostanu.To zase buse v první ředě čtení letáku co to semnou může udělat a při prvním spolknutí se budu pozorovat.Uplně živě to vidím.A to mě čeká 16.7.švagrova promoce a musím na ní z Vyškova až do Ostravi.To teda nevím jak zvládnu.Celou dobu co studuje se na ten den tak těším a ted možná ani nepojedu.A to ještě nemám co na sebe,musím si něco pěkného koupit,ale mě ty nájkupy poslední dobou nějak neberou.No musím to nějak promyslet.Tak se zatím všechni mějte jak chcete ale hlavně DOBŘE.
Světlana , 24.06.2007 11:33:30, IP: ***.***.48.245, #10580Ahoj Apple, já si už půjdu uvařit druhé kafe, odskočila jsem si do práce zalít květiny za oknem a úplně jsi mně rozhodila tím, že se v tom pořád tak úděsně plácáš. Je mi Tě šíleně líto, ale je fakt, že přes veškerý můj optimismus na tom také nejsem mnohdy úplně nejlíp. Takové ty pocity, ne vyloženě panické, ale neurčitá prázdnota, závany smutku bez příčiny, sedí to v okruhu solaru plexis. Neukvapuj se z rozchody, můj muž to se mnou všechno vydržel a k definitivnímu rozchodu došlo až když jsem byla relativně za vodou, ale to je na dlouhé povídání. Snad ten dnešek pěkně zvládneš. Já jsem se rozhodla pro sladké lenošení, což ovšem nám také moc nesvědčí.
Andrea, 24.06.2007 12:06:51, IP: ***.***.187.55, #10583Ahoj holky, ted jsem tu přečetla, že se zabíváte nějakým článkem Anny,musím si ho přečíst, ale ta kombinace Neurolu s AD je v pořádku, to by na tom byli ti doktoři špatně asi všichni, a myslím si, že jim můžeme věřit víc, než nějakýmu článku. A omdlít s PP se nedá!!!!!
Andrea, 24.06.2007 12:42:43, IP: ***.***.187.55, #10584Ahoj Miroušku,tak už jsem sama,mamka ráno odjela. Dala jsem na tvou radu a snažila se dělat, že se nikdy nic nestalo, a bylo to docela fajn. Dokonce jsme včera večer otevřeli i flašku, vypila ji samozřejmě mamka sama,ale nařechtali jsme se. Zabruslili jsme do dětství apod., tématu tatka, ségra a dědictví jsme se nevyhnuli, ale kupodivu už jsme o tom mluvili s nadhledem. Takže to byl docela fajn víkend,akorát jsme byli zavřený doma, tak doufám, že nebudu blbnout venku, až vylezu!!! Jinak v pátek si přijela pro toho nejstaršího bývalá tchýně a Ludík byl někde venku, děda ho šel hledat a babi šla dál. Najednout mě přepadla myšlenka, že mě to chytne, a že se před ní určitě ztrapním. Byli jsme v tom bytě jen my 2,a já cítila, jak začínám panikařit, srdíčko se mi ozývalo čím dál víc a já začala rudnout,v tu chvíli jsem přemýšlela, jestli mám někam jít, nebo mám být v klidu. Začala jsem mluvit o nějakých nesmyslet, a najednou jsem cítila, jak to ustupuje. Takže jsem PP zaregistrovala, ale nenechala jí mě ovládnout,a asi to stačilo, zmizela!!!
Andrea, 24.06.2007 12:54:46, IP: ***.***.187.55, #10585Ahoj Apllíku, holka moc mě mrzí, že se v tom pořád tak plácáš, a nechápu, čím by to mohlo v tvém případě být. Normálně bych řekla, že nedostatkem tréninku, ale to v tvém případě nehrozí, když tolik cestuješ. Já mám ty stejné pocity co ty, na vše se musím psychicky připravit, i na ten blbej obchod,pořád mám tu úzkost a strach nevím z čeho. Samozřejmě, že se nikdy nic nestane, ale to napětí ve mě je pořád. Jenže u mě je to jasný, netrénuju, tak se nemůžu divit. Jinak jsem ráda, že už to přítel bere, tak jak to bere. Snad už ti ted bude jen líp!!!
Ajka, 24.06.2007 16:53:16, IP: ***.***.152.103, #10588Ahojky Miru, tak jsem tu svou 2clenou bandu vypravila, odvezla na letiste a zamávala na cestu.Vcera i dnes dopoledne jsem byla nervozní, trochu mi i ujely nervíky,ale zvládla jsem to.Dekuji za uznání ( ohromne mne to povzbuzuje ) i kdyz s tebou souhlasím, ze na tom nejsem tak zle, ze mi moje léky opravdu pomáhají. Ale nezapomínám na ty záchvaty PP, kdy jsem byla presvedcená ,ze to nemuzu vydrzet , a kdyz neumru tak se pri nejmensím zblázním. Proto je mi velmi líto tech co nemají chvíli klid a mlátí se v tom i AD den co den.Jo a na to letiste jsem si pro jistotu vzala do kabelky Neurol, kdyby náhododu...Tak uvidíme jak se s tím budu práz, kdyz jsem se ted ocitla v situaci, která me trochu plasí. Být sama doma. Tedy skoro sama , vzdyt ziju s prítelem, který se mi vrací po práci domu. Ale budu mít alespon cas císt si vsechny vase príspevky.A oblazovat vás temi svými.
Mirka, 24.06.2007 18:11:32, IP: ***.***.237.38, #10593Ahoj Janny, Anna psala že se nesmí kombinovat s MIA- to jsou benzidiazep.a ne IMAO.
Doufám, že jsi prožila pěkný víkend? M
Mirka, 24.06.2007 18:17:13, IP: ***.***.237.38, #10594Ahoj Apple, přečti si všechny články od Anny, ona tam píše kdo je , odkud je a kde to všechno vzala.
A to o nevhodné kombinaci má určitou logiku , čert ví jak to je. Možná něco jiného se praktikuje u nás a něco v Americe. Každopádně bude fajn, když se na to zeptáš toho psych. a pak napiš. Ahoj M