Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Blanka, 25.06.2007 21:07:04, IP: ***.***.221.40, #10654
Čaute kočky!!!! Měla jsem v úmyslu pročíst všechny zameškané příspěvky, ale za chvíli je Dr. Haus a vy jste velice neúnavné pisatelky, takže jsem pročetla jen pár stránek a víc už asi nestihnu. Tenhle seroš je jak dělaný pro nás - panikářky - pak už si fakt vždycky myslím, že mám všechny nemoci světa, ale každý týden na to čumím jak blbka, když on je tak skvělýýýýýýýýý...(doktor samozřejmě...)
No, kuřátka, tak já vím, že moje kecy vás moc nezajímají, jelikož se zde vyskytuji zcela sporadicky, ale i tak vás všechny moc zdravím, hlavně Mirouška, Luciáška, Alču, Andrejku, Dášu, Apple a všechny nově příchozí!!! Kráááááááásný večer. Páčko B.
Andrea, 25.06.2007 21:08:31, IP: ***.***.187.55, #10655
Ahoj Miroušku,mrzí mě, že jsi dnes neměla zrovna svůj den,ale uvidíš, zítra se ochladí a bude ti fajn. Jinak k té hysterii,je fajn, že ti došlo, že to není to stejný, hysterie je dokonce prý o hodně horší než PP,protože si ji dotyčný neuvědomuje,a nechce s tím nic dělat, kdežto mi si to uvědomíme hodně rychle, že něco není v pořádku. Jinak co manžel??? Už zas může mávat štětkou???
Andrea, 25.06.2007 21:12:45, IP: ***.***.187.55, #10656
Ahoj Majulko, pěkně si tu dovolenou užij a nenech si ji ničím zkazit. Ani nevíš, jak já bych někam jela. Letos to ovšem vidím, že pojedu leda tam!!! Do p....e!!!
Blanka, 25.06.2007 21:23:04, IP: ***.***.221.40, #10657
Teď jsem si, Aplíku, přečetla starší otázku o "ehm - potřebě na velkou" - u mě klasický projev paniky!!! Hrozné, ale pravdivé... Páčko
Andrea, 25.06.2007 21:24:07, IP: ***.***.187.55, #10658
Ahoj Apllíku, to jsi to vydržela ještě dlouho,reklamace apod. není moje silná stránka,vydržela bych tam tak 5 min.,to jsi ještě dobrá. Jinak se cítíš jak? Máš už pocit, že se blýská na lepší časy??
Andrea, 25.06.2007 21:29:58, IP: ***.***.187.55, #10659
Ahoj Blani, tak to jsem nečetla, ale pro mě taky velký problém. Keře si hlídám pořád!!!! Jinak k tomu dr. Hausovi,nebo jak se to píše,ten nic moc, ale já zas čumím na veškerý trillery s lékařského prostředí, taky pro nás velmi vhodné!!!
Andrea, 25.06.2007 21:33:55, IP: ***.***.187.55, #10660
Ahoj Dáši, zdravím Francii!!! Jak ti jde to snižování těch kapek, dobrý, nebo to cítíš????
Alča, 25.06.2007 21:43:22, IP: ***.***.32.254, #10662
Ahoj Andrejko,no s Davidem dobrý,dokonce začínám vnímat naznáky žárlivosti což je fajn.O víkendu mi řekl že mě má moc rád a že jsem jeho lásečka a že jsem sladka a poupátko a tak no:)V práci je to horší máme přeplánováno a tak plánuju strašně daleko až někdy na srpen což se pak nelíbí zakazníkům tak se některý zakázky zase přesouvají.Do toho reklamace a oravy.No děs.Minulý týden jsem chodila domů v osm.Nevím všichni říkají,že to tím že jsem tam pořád nová a že teď není dobré období i ve firmě.Tak nevím,někdy mám chuť odejít.A ty se más jak Andrejko?Omlouvám se ale fakt nestíhám číst všechno tak ani nevím jak je a co manžel v Rakousku?

Andrea, 25.06.2007 21:54:15, IP: ***.***.187.55, #10666
Ahoj Alčo, nic se neděje,taky jsem tu dlouho nebyla,nestíhám to pročítat, tak ani nevím, jak se holky mají. No snad se to v té tvé práci časem spraví, to tempo je vražedný pro normální lidi, natož pro tak křehkou duši, jako jsi ty. Davida jsem zřejmě odhadla špatně,a to je dobře.Já měla obrovskou výhodu, že manžela ve Znojmě nic nedrželo, a šel hned za mnou do Brna,ale na druhou stranu, zase jsme spolu dlouho nechodili, hned jsme spolu žili,takže o ty krásný začátky jsme chudší!!! V Rakousku ještě ted není, čeká se na pracovní povolení,já jsem si vyzvedla tu přihlášku na autoškolu, a tím jsem zatím skončila!!!
Alča, 25.06.2007 22:31:04, IP: ***.***.32.254, #10668
Andrejko,tu autoškolu zmákneš ty jsi říkala že jezdíš s manželem ne?Ono všechno má svoje jsme si sice s Davidem vzácnější a je to takový hezký ale zase mi moc chybí,ikdyž bylo by fajn s ním být a znát všechny ty maličkosti co tvoří vztah,takový ty co nesnášíš ale zároveň miluješ.No snad se to v práci zlepší,ikdyž ta práce ja na nervy pořád není to klidné místečko.No uvidíme tak se měj zatím moc fajn:)
majulka, 26.06.2007 7:37:53, IP: ***.***.52.170, #10672
Ahoj Miruško,tak jsem sem rychle vlítla,než pojedem :-)musím ti říct,že mě ve 2 ráno vzbudil zas ten pocit od nohou nahoru to začalo a potom bušení srdce,tentokrát jsem to rozdýchala,tak mám radost,ale Miri to snad nebudu mít pravidelně každý týden jako ted ? :-( i když už to nebylo tak silné.Jakto,že to vzbudí člověka v noci,když je v klidu :-( tak papapa holky my jedeme vaše Majulka
Marie, 26.06.2007 13:18:49, IP: ***.***.40.111, #10692
kteří trpíte touto nepříjemnou "chorobou".Možná by bylo vhodné napsat choroba bez uvozovek,ale protože mám již mnoho a mnoho let stejné potíže jako vy všichni tady,dovolím si vám říci,že se nemusíte bát.Neomdlíte,i když k tomu moc neschází,nezemřete/tedy ano,zemřete,ale na zcela něco jiného a jako kmeti./Věřte mi,je mi 61 let a trpím od narození svého prvního syna/je mu 39/.Pocity úzkosti,třes,vynechávání tepu,zpocené konečky prstů/vidím krůpějky/,brnění nohou od kotníků dolů,strach,že zešílím,že nedojdu domů a omdlím na chodníku,závratě zároveň s žaludeční nevolností.Už asi víc přidávat nemusím.Abych se utvrdila v tom,že nemám nic se srdcem občas vyběhnu do čtvrtého patra.Opravdu vyběhnu-změřím tep a zjistím,že mám 96 tepů za minutu.Myslím si,že kdo má opravdu něco se srdíčkem,ten ta patra nevyběhne.Zkuste to.Všechny vás zdravím a přeji co nejvíc pohody.Z prášků jsem polykala a polykám Diazepam.Vím,že ten nic nevyřeší,ale lékaři mi za těch 39 let také nepomohli.Pracuji,ale v zaměstnanání o mých problémech ví pouze můj nadřízený/shodou okolností ředitel/,ostatní ani netuší,jak je pro mě hrozné zachovat klid a zůstat např.klidně sedět,protože ve chvílích,kdy ataka přiběhne jsem třeba na poradě.Nevím,zda vás potěší to,že každá změna počasí se na nás vyřádí.A dámy,které doufaly v to,že až budou v menopauze,že to bude lepší,ty nepotěším-nebude.Hormony nás potrápí.Zdravím
Apple, 26.06.2007 13:32:06, IP: ***.***.14.147, #10693
Ahoj Marie,
chtěla bych ti moc poděkovat za tvůj příspěvek. Je to tak, jak to píšeš .... na PP neumřeme, i když si to při každé atace myslíme ...........takže se musíme "JEN" naučit ataky zvládat a žít s nimi. Přeju ti krásnej den :-)
Apple, 26.06.2007 13:43:58, IP: ***.***.14.147, #10695
Ahoj moje milé a drahé přítelkyně panickářky.
Tak jakpak se dneska máte ? Počasí pod mrakem, fouá svěží vítr, mě je vcelku fajn. Včera v 6 večer jsem letěla odvézt bratrance z Tábora do Brna ...... tam ho vyklopila v Bohunicích a ve 21:15 parkovala v Táboře před barákem. Jela jsem jak ďas, ale v pohodě. Dnes mám za sebou 3 hodiny u kadeřnice a světe div se DVĚ STANICE AUTOBUDSEM :-)) cca 7 minut. Plácám se po ramenou :-))
Moc mě potěšil článek od Marie ..... je jí 61, s PP žije už 39 let a žije .... jak píše, na PP se neumírá:-)
MIRKO,
jak je dneska Tobě a manželovi ? Je to lepší ? Taky jsi mě potěšila, že tedy nejsem hysterka ..... :-)))
ANDREJKO,
tak šup šup ... podat přihlášku a začít docházet do autoškoly :-))
MAJULKO,
tys nám utekla do pece ... koukej se ozvat, lze sem psát i z mobilu, já to taky tak praktikuju ... ať víme jak se máš :-)
ALČO,
pracuj tak jak ti to zdraví dovolí, nepanikař, že nestíháš ... uvidíš, že to půjde samo :-) A k Dejvovi gratuluju :-)
DÁŠO,
jak jsem četla chystáš se asi na cestu .... kdy tu budeš ?
BLANKO,

Apple, 26.06.2007 13:47:51, IP: ***.***.14.147, #10697
Jsem to odmázla .... tak ještě pokračování :-))
BLANKO,
nás nestíháš, my jsme totiž děsně plodné :-)
Taak ... a to je zatím asi tak všechno, snad i zbytek dne bude v pohodě pro nás všechny . Přeju krásnej den všem :-)
        Předchozí   1 .. 154155156157158159160 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.