Diskuse - "Panikářky"
Dáša, 26.06.2007 15:13:09, IP: ***.***.96.14, #10699Ahoj Miri, tak včera už jsem na internetu nebyla, tak píšu až dnes. Moc zdravím.
Ten film je příběh manželů, kteří mají dvě dcery. A ta manželka je alkoholička, léčí se, ale jsou tam problémy. Ale je to moc krásný příběh. Hraje tam Meg Ryan a Andy Garcia. Akorát si uvědomuju, že jsi psala o tvé mamce, že měla problémy s alkoholem, tak nevím, jestli by se ti chtělo na to dívat. Tak zatím papá. Dáša
majulka, 26.06.2007 15:20:24, IP: ***.***.191.48, #10700ahoj holky tak pisu z mobilu . je to jiný mobil tak případně omluvte chyby. uz jsem v Peci a pěkně tu prší .Ne my to jinak mít nemůžeme :( vždy když mame dovolenou tak leje . Ale i tak to tu je super. Hlavně ta zmena vzduchu oproti městu. Applíčku mám velkou radost z tvého posunu ! bude fakt líp neboj , myslím , že u tebe to má pomalejší nástup , ale bude ti ještě líp, vím to. :) Já měla v noci takový menší záchvat a zvládla jsem ho , tak jsem ráda ! Hodně mi pomáhalo u toho ovládat to myslí , ne jen strachem a jak je to hned lepsi. Jo ta psychika je prostě mocná čarodějka:( Taky mě pomohl ten článek Marie , teda klobouk dolů ! Tolik let a jak to ovládá . . . Snad začnu věřit , že kromě Paniky jsem zcela zdravá :) tak krásný den všem Majulka
Dáša, 26.06.2007 15:25:35, IP: ***.***.96.14, #10701Ahoj Andri, také moc zdravím. Začala jsem na devatenácti, teď beru sedmnáct a od zítra týden šestnáct. Občas mám pocit, že to cítím, ale dle doktora bych to neměla nějak zvlášť pociťovat. Akorát mě potom rozbolí hlava, ale když něco málo sním, tak se to zklidní. Tak uvidím, jak to bude pokračovat dál. Tak se, Andri, opatruj a přeji klidné odpoledne. Dáša
Dáša, 26.06.2007 15:28:38, IP: ***.***.96.14, #10702Ahoj Applíčku, jedeme s manželem k našim zítra. Jedeme do Nice, odtud do Vídně letadlem. A do Vídně pro nás přijedou naši. V sobotu jsme pozvaní na svatbu mé nejlepší kamarádky, budu jí svědčit :-), tak jako ona mně :-). A v pondělí se zase budeme vracet do Francie. Jsem ráda, že je ti zase líp a že jsi vše zvládla. Opatruj se. Dáša
Mirka, 26.06.2007 18:56:00, IP: ***.***.237.38, #10709Ahoj Majulko, tak dnes jsem šla po 3 měsících po třeti k psychologovi, zvědavá, co si chudák na mně vymyslel. Měla jsem výbornou náladu a doufala, že mi ji nepokazí. A on my hlásil, že budu muset hodinu počkat, že se mu všichni nějak protáhli. Tak jsem mu řekla, že mně může klidně přeobjednat a on mně objednal na srpen.Myslím, že jsme si oba oddechli.Ze samého štěstí mi řekl, že mi to moc sluší a vypadám výborně. Tak jsem mu řekla, že jemu taky.Ale nechci ho snižovat, je to slušný člověk a prý i dobrý psycholog.
Cestou domů jsem myslela na tebe, že ti to v těch Krkonoších vyšlo, protože v Brně je horko a nádherně, i když větrno. A ty bác , že tam leje. Ale neva,hlavně, že budeš na vzduchu a lepší než ty hice, to se pak nedá nikam jít.
A na ty noční epizody se vyprdni, nebude to pořád ale jen než ti úplně zaberou AD.
Majulko, tak si to moc užívej. Pá M
Mirka, 26.06.2007 19:09:51, IP: ***.***.237.38, #10711ALI, myslím, že ty už nemáš ani PP ale problémy máš z přepracovanosti. Psala jsi ale , že tě to baví, tak bych vydržela, začátky jsou všude těžké.Ale děsně důlež.je, že tě ta práce baví.
ČauBlani,koukla jsem včera dle tvého návodu poprve na Dr,House a není to špatné. Co se týče diagnostiky, tak se to bohužel ani vzdáleně nepodobá diagnostice v našich nemocnicích. Měj se a písnu!
Ahoj Dáši, ten film jsem už vlastně viděla, nebyl špatný.A co se týče bývalého alkoholismu mé ctné matičky, tak už to nyní i ve vzpomínkách beru jen jako folklor.
Tak ať ti to zítra všechno klapne a jak to půjde, ozvi se abys poreferovala.
Mirka, 26.06.2007 19:45:24, IP: ***.***.237.38, #10715Čau Andri, ještě k té hysteri, my si to sice uvědomujeme, že je to od nervů ale hysterčíme stejně. Znovu jsem se dívala do literatury a nemůžu si pomoci, Paní doktorka mně asi nechtěla ranit, když viděla jak se snažím a docela to zvládám. Říkala, že mně nebude objednávat a mám se přihlásit , kdyby náhodou něco. Tak doufám, že náhodou nic.
Jinak doufám, že už jsi v pohodě a adéčka plní svoji povinnost.A do té autoškoly běž, až budeš stará fofrmušle jako já, tak už se ti tuplem nebude chtít.Pá M
Ahoj Apple, já jsem věděla, že to jednou musí přijít, že to konečně zabere!!Akorát nevím, proč jsi si neudělala meziobčerstvení u nás. Mohla jsi to pak švihat ještě rychleji.
A dnes ráno jsme se s kolegyní shodly, že nás to pití v tom horku včera zdecimovalo obě a lezly jsme jak chrobáci. Bylo hrozné horko a já jsem šla na šteklách 5 km pěšky, protože jsem musela jít ještě něco vyřídit. A ještě ten ulítaný víkend. Budu si už muset konečně uvědomit, kolik je mi let.
Mužíček dnes dobrý a začínáme přemýšlet, kam v srpnu na dovču.
Tak páčko a ať je ti pořád tak dobře!!!!! M
Ahoj Marie, moc zdravím a chtěla jsem se zeptat, ty jsi nikdy nebrala antidepresiva? Ptám se proto, že mám tady z těch diskusí vypozorované, že starší ročníky, které to už mají od mládí, asi v důsledku nedostatku správných léků v počátcích, už teď nejsou schopné se z toho dostat.
Já jsem sice taky dříve narozena ale měla jsem štěstí, že má PP se vylíhla před pár lety, už v době kdy jsou hned v počátcích k dispozici kvalitní léky a tak jsem se z toho za pár měsíců dostala. Nevím sice jestli napořád ale když ne, tak si vezmu opět AD a je to. Myslím, že dnes už se nemusí nikdo trápit.
Děkuji za příspěvek a přeji ti hodně pěkných dnů, bez otravování té PP. M
Renda, 26.06.2007 20:00:51, IP: ***.***.90.19, #10716Ahoj, já jsem asi 2x, v době kdy jsem se léčila s panickou úzkostí kousek od domu, kde bydlím měla pocit, že nedojdu domů, protože nebudu vědět kde vlastně bydlím...hrůza...
Mirka, 26.06.2007 20:28:11, IP: ***.***.237.38, #10717Ahoj rendo, to muselo být opravdu hrozné, přeji ti aby jsi už podobné potíže neměla. Pá M
Mirka, 26.06.2007 20:30:17, IP: ***.***.237.38, #10718Holky, ještě jsem vám chtěla napsat, že ty kakací a čurací manévry se mi naštěsti vyhnuly. Je neuvěřitelné, co vše si ta mrcha může na lidi vymyslet. M
Ajka, 26.06.2007 21:46:46, IP: ***.***.152.103, #10721"HURÁ", konecne nekdo, kdo má ( míval ) podobné pocity jako já. Uz jsem si myslela, ze me PP opoustí a místo toho nastupuje nejaká jiná choroba a já jsem TOTAL VYHRÁBLO !!! Mimo techto pocitu také zapomínám a snazím se procvicovat si krátkodobou pamet. Doktor ríká, ze je to roztrzitost, já tomu ríkám skleróza. Je mi 36 let.
Ajka, 26.06.2007 22:01:18, IP: ***.***.152.103, #10722Ahojky Miru, já bydlím pár kilometru od Prahy, smerem na K. Vary. Dnes bylo celkem príjemne, teplota okolo 19 st. K vám na moravu to vetsinou dorazí o neco pozdeji, tak doufám, ze se dnes uz nepotís.Ctela jsem se te zeptat, jestli jsi cetla nejakou publikaci od MUDr. Praska( nad s je hácek ) Jána. Pokousela jsem se na doporucení neco sehnat, ale zatím marne. Mám pouze prírucku od kolektivu lékaru ( Prasko, Ondrácková, Sípek , Kosová ) jmenuje se " Trpíte záchvaty panické úzkosti ?" Musím ríct, ze me její prostudování hodne pomohlo. Hlavne uklidnilo. A o uklidnení jde predevsím. Skoda , baby, ze jsme z ruzných koutu republiky, mozná, kdyby jsme se mohly vsichni spolu sejít, pokecat a probrat osobne nase problémy, bylo by nám líp. Proste taková soukromá skupinová terapie.
Jirina, 26.06.2007 22:14:49, IP: ***.***.238.58, #10724Ahoj kuřádka ´moje.Tak jsem zase konečně tady.Stalo se to co jste my předvídaly.tojak mi bylo pořád tak špatně bylo z toho Trittica.Přitom ram píšou,že je to takřka bez vedlejších účinků.Včera jsem byla u doktorky a tak my vrátila zpátky parolex.Po tom my bylo dobře.Kašlu na sex hlavně když sebudu cítit zase lépé.Docela my i rychle zabírá.Ted poslední dny jsem nebyla schopná skoro nic děla i když jsem se přemáhala tak to stálo za prd.ani ta zahrádka a ani focení mě absolutně nebavilo.Ale něco jsem přece nafotila.Na všechny co mám mailíka tak pošlu.Je to opravdu z lásky a jsem ráda,že vás tu mám. Tak zaím pá a já se polepším v tom psaní,to slibyji.Dobrou všem
Ajka, 26.06.2007 22:18:52, IP: ***.***.152.103, #10725Závidím ti dovolenou, ale zároven preji, aby ti to po vsech stránkách pomohlo, hlavne se nenech otrávit nejakým hloupým pocasím.
Světlana, 26.06.2007 22:22:38, IP: ***.***.48.245, #10726Zdravím Tě Marie, potvrzuji vše co jsi napsala, jsem pouze o tři roky mladší než Ty a plácám se v tom už 30 let. Někdy je líp, někdy hůř, v některém předchozím příspěvku jsem usoudila, že jsem si už na to prostě nějak zvykla. Dnes asi ta léčba zvlášť, když se uchytně hned v začátcích je asi úspěšnější, lékařská věda pokročila, AD jsou účinnější, já to řeším zase oxazepamem. Jsem ráda, že že ses tady objevila, souhlas.