Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Renda , 19.06.2007 21:00:54, IP: ***.***.90.19, #10381
Zdravím všechny. Panická úzkost spojená s depresemi mě skolila 2x po cca 3 letech. Vy,co s tím máte zkušenosti, řekněte mi, to už je celoživotní handicap, nebo je možnost uplného vyléčení???? Napište,prosím...
majulka, 19.06.2007 21:48:32, IP: ***.***.52.170, #10382
Ahoj Rendo,nechci ti brát iluze,ale myslím,že to máme navždy i když za předpokladu úspěšné léčby Antidepresivy se příznaky moc sníží,někomu úplně vymizí,někdo to pocituje sem tam,to je fakt individuální.Já se léčím už podruhé.První PP jsem měla před třemi lety,to jsem brala rok AD a Lexaurin.Po roce jsem byla cobrá a ted se mi to vrátilo,tak jsem šla k psychiatrovi znovu pro AD a Lexaurin na úzkost.Nebojuj s tím sama a běž k lékaři,pomohou ti dřív,než ty sama sobě.Neboj nic se ti nestane,tady mi holky dost pomohly a já už začínám věřit,že to zvládnu.tak Rendo neboj a napiš,jeslti se léčíš.pa M
Jiřina, 19.06.2007 21:50:32, IP: ***.***.238.58, #10383
Ahoj Rendo,Tak tě tady vítám.Já jsem v tom poprvé,ale některé holky co sem píší tak mají pár let pokoj a pak se jim to vrátí. Je to ovšem u každého jinak.Napiš jak dlouho Tě to bere,co užíváš a tak..Jinak se drž a napiš.
Jiřina, 19.06.2007 22:12:19, IP: ***.***.238.58, #10384
Nazdárek Pepiny,tak se musím přiznat zase nic moc asi je to počasím.Nebo ještě nezabral ten trittiko.A ten neurol vlastně beru jen jednou denně.Tak si myslím-že to chce čas.Jinak doma máme veselo.Naší Verču(to je ta starší) v sobotu něco štíplo a měla nohu jak bačkoru.Dneska už ji měla jakštakš zase měla pro změnu klíště a to prosím sedí celý dny doma.Jo jenže to není vše ona ho koza rozškábala takže jí tam zůstala hlavička. Na pohotovosti z nás asi mají šok.A ted něco pro zasmání.Mám novou mánii.Fotím,ale opravdu co se dá.Dneska a včera byly tak krásné mraky tak jsem je také vzala. Barburka se mi smála,že zachvíli budu fotit i (omlouvám se za ten výraz) h**no.Tak jsem ho vyfotila.Pochopitelně psí.V záchodu se my nechtělo lovit.To jste měli slyšet těch řečí.O víkendu jsem chtěla aby měli nějaký kulturní zážitek tak jsem je chtěla vzít na smetíště.No a představte si,že se mmnou nechtěli ani jedna jít.Člověk se snaží a marně.Nakonec jsem je ukecala,ale stím,že nebudou vymetat.Tak jsme vyrazily.Asi po hodině jsme tam došli a normálně tam vůbec nic neměli.Hrůza ty lidi dnes šetří i na těch odpadkách.Chtěla jsem něco na kytky.No tak jsem jim na zpáteční cestě nacpala každé šutr,aby nešli domu jenom tak.Ale aspon jsme se krásně prošli.Jinak fotky svého pokojíčku tak kdo chcete napište pošlu..Jinak kde pořád jste spíš jsem nestíhala ani číst.Holčiny tak se mějte a zase nashle.
Světlana, 19.06.2007 22:34:31, IP: ***.***.48.245, #10385
Ahoj Mirko, Zomig je jen na lékařský předpis, v krabičce jsou jenom 3 kusy. Už jsme ve spolupráci s dr. vyzkoušely i jiná antimigrenika, na které jsou menší doplatky, ale mi vyhovuje právě tento lék. Ale zabírá opravdu jenom na migrénu.

Zdravím také všechny nové postižené, chápu jak vám všem je, stavy jsou příšerné, ať už prudké záchvaty paniky nebo takové ty nedefinovatelné pocity, které cestují celým tělem. "Funguji" s tím už mnoho let a snažím se pokud možno nepanikařit, když už mám náběh, sáhnu po léku, jinak to nejde, už hodně let se s tím prostě neštvu. A ačkoliv trpím zejména agorafobií, zvládla jsem i zahraniční cesty (letadlo, trajekt, autobus, atd). Ten výčet je pro povzbuzení, nehažte flintu do žita! I s tím se dá žít!

Andrejko, Apple, zdravím!
Mirka, 20.06.2007 12:09:34, IP: ***.***.158.226, #10391
Ahoj Světlano, dík za optimistický příspěvek. Zajímalo by mně , jestli si tu dovolenou užiješ s vědomím, že tě čeká cesta letadlem zpět atd. Jestli ano, tak je to fajn. Já si sebou nejsem jista, navíc se mi nechce jezdit někam , kde je ještě větší horko.
Dík za zprávu o Zomigu. Řeknu manželovi.
Měj se moc hezky M.
Mirka, 20.06.2007 12:14:07, IP: ***.***.158.226, #10392
Ahoj Rendo, mám taky pocit jak Majulka, že to už v sobě asi člověk nosí napořád. Záleží akorát na impulzu,kdy se to zase nastartuje. My už musíme žít opatrněji než "normální lidi"
Ale zase musím říct, že znám lidi, co se z toho dostali navždy.Záleží taky na genetice. Tak ahoj, ať je ti dobře!!! M
Mirka, 20.06.2007 12:19:17, IP: ***.***.158.226, #10394
Ahoj Jiři, vidím, že vymýšlíš stále novou a novou činnost, což je výborné. Tak se na to musí. Já se teď dva dny cítím, přes veškeré snahy, jakási pasivní.
Jsem zájemce o foto tvého nového pokojíčku. A taky mi vyfoť , co ti kvete na zahrádce. Ale to h**no mi neposílej, mám teď jaksi žaludek na vodě. Pá a předem děkuji. Jo a nezapomeň na trakař! M
Mirka, 20.06.2007 12:22:05, IP: ***.***.158.226, #10396
Zdravím Alču a vůbec všechny ostatní nevěrníky a chápu, že teď není moc času. Dáši, než pojedeš domů, tak ještě písni, jak je .Doufám, že tě tato náročná akce zase nerozhodí. Ale věřím, že ne. Andri , co je s tebou? A Jani?
Tak se mějte M
Dáša, 20.06.2007 14:36:57, IP: ***.***.96.7, #10398
Ahoj Miri, moc zdravim. Ted jsem u Phila v praci, tak pisu. Doma nam prestal fungovat internet. Celkem to jde, i kdyz obcas me napadnou myslenky...Bolely me vcera nohy a tak jsem mela hned myslenku na embolii...Ale snazila jsem se spravne dychat, pak se to zklidnilo. Mrzi me, Miri, ze je ti hur. Snad se to brzy zase spravi. My jedeme do Ceska pristi stredu. Doufam, ze internet brzy doma zase pojede, urcite jeste napisu mailik. Dekuju, Miri, moc za tvuj mailik. Opatruj se. Dasa
Renda, 20.06.2007 19:53:03, IP: ***.***.90.19, #10405
Ahoj Jiřino, já jsem se ptala,protože se mi to stalo před 4 lety. Brala jsem citalec a za cca 3 měsíce byl pokoj. Po 3 letech se mi to vrátilo a zase po cca 3 měsících braní citalecu klid...Právě nevím,jestli se to dá uplně vyléčit nebo mě to čas od času skolí. Psychiatrička (která mi, vůbec nepomohla) mi neřekla vůbec nic. Takže vím jen to,co jsem si vyčetla na netu...Napiš mi svoji zkušenost,ju? Renda
Renda, 20.06.2007 20:16:59, IP: ***.***.90.19, #10406
...a vůbec děkuji všem, kteří jste zareagovali na můj dotaz.Člověk se tu dozví víc než od psychiatra od kterýho jsem se nedozvěděla vůbec nic. :-)
Alča, 20.06.2007 20:23:54, IP: ***.***.32.254, #10407
Ahoj Miri,já jsem včera psala,sice jen málo ale psala,takže žádná nevěrnice:)))Já mám teď moc práce chodím tak na 12 hodin denně.Kolikrát mám slzy v očích a chce se mi okamžitě skončit,je to fakt náročné.Jinak panika u mě teď moc neexistuje,občas se mi zamotá hlava,nebo tak,ale nepanikařím.Nemám na to teď čas:))Ale trápí mě křeče v lýtkách - v noci,ale hořčík piju tak nevím.No tak se mějte všichni krásně papa
Mirka, 20.06.2007 21:16:23, IP: ***.***.237.38, #10408
Ahoj Ali , já jsem to blbě napsala. Myslela jsem že zdravím Alču a nevěrníky. Věřím, že toho máš opravdu hodně. Vždycky, když člověk někde začíná, je to náročné. Ale určitě do toho vnikneš a taky je výhoda, že nemáš moc čas přemýšlet a sostředit se na PP. Je to fajn, ře je ti už dobře. A křeče v lýtkách mohou být i z nedostatku vápníku. tak se měj moc hezky a ať se ti daří. Pá a dobrou!!! M
Světlana, 20.06.2007 22:21:58, IP: ***.***.48.245, #10409
Mirko, když už někam vyjedu, snažím se si tu dovolenou opravdu užít. Na cestu tam ani zpátky vůbec nemyslím, pojem "cestovní horečka" je mi naprosto cizí. Těsně před nástupem třeba do letadla si zobnu půl oxazepamu a děj se vůle boží. Ale potřebuji mít vedle sebe někoho, s kým tu cestu podnikám. Většinou jsou to nejbližší příbuzní, kteří nepřikládají žádnou váhu mým problémům anebo ani netuší, že se léta trápím svou fobií. Paradoxně to vypadá tak, že já je držím nad vodou, protože při každém zhoupnutí propadají čirému zoufalství, že se letadlo chce zřítit, což já vůbec neřeším. Co se týče plavby po moři, např. cestu do Anglie celou noc a zpět také tak, 1 Stilnox na spaní a ráno jako rybička, všechno jsem prospala. Ale jezdit se mi také nikam nechce, vždycky k tomu přijdu jako slepý k houslím, vždycky mně přemlouvají a já pak velmi nerada, protože samozřejmě vím, že nejsem v pořádku jedu. Odměnou je mi to, že se vrátím velmi nadšená a spokojená, plná krásných zážitků a hlavně mně povzbudí fakt, že jsem zase něco zvládla. Pokud Ti není v těchto dnech zrovna moc dobře, může za to hlavně počasí. Drž se, ahoj!
        Předchozí   1 .. 144145146147148149150 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.