Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Andrea, 20.06.2007 23:45:25, IP: ***.***.187.55, #10412
Ahoj holky,tak jsem to přelouskala až dnes,zdravím nováčky! Dnes jsem vůbec nevylézala,bylo hrozně. Ad asi dobrý, cítím se v pohodě,tak snad už bude líp.Jinak měli všechny moje děti nějakou střevní chřipku, zvracení,průjem, tak jsem se sem vůbec nedostala.Včera jsem se k tomu dokopala, a počítač mě k vám nechtěl pustit, už jsem se lekla, že to někdo vymazal! Takže vám zatím přeji krásnou noc, lepší počasí a co nejmín záchvatů!!!
Andrea, 20.06.2007 23:45:59, IP: ***.***.187.55, #10413
Ahoj holky,tak jsem to přelouskala až dnes,zdravím nováčky! Dnes jsem vůbec nevylézala,bylo hrozně. Ad asi dobrý, cítím se v pohodě,tak snad už bude líp.Jinak měli všechny moje děti nějakou střevní chřipku, zvracení,průjem, tak jsem se sem vůbec nedostala.Včera jsem se k tomu dokopala, a počítač mě k vám nechtěl pustit, už jsem se lekla, že to někdo vymazal! Takže vám zatím přeji krásnou noc, lepší počasí a co nejmín záchvatů!!!
Míša, 21.06.2007 11:38:25, IP: ***.***.209.84, #10422
Ahoj panikářky,dnes jsem byla u psychiatričky.Cipralex ponechala,připsala ještě Atarax,mám ho brát jen když někam půjdu a budu mít úzkost,tak ho prubnu v úterý,to jdu na pracák.Jinak zázraky mám čekat až tak kolem třetího měsíce užívání,já zahájila nedávno měsíc druhý.Ježíš,jsem netrpělivá.Chci mít už pokoj!!!!!Ale dneska jsem šla úplně sama(se tady chválím),což je úspěch.Sice jsem jako po flámu,ale to už jsem si za ten rok a půl zvykla.No jo,no,život není peříčko.Tak se berušky mějte moc hezky a kde jsou nějací chlapi?Asi jsou v pohodě.My ženský to prostě musíme mít trošku složitější.AHOJ.
Jiřina, 21.06.2007 12:26:35, IP: ***.***.238.58, #10423
Ahoj holky,Zase my je jak po flámu.Nevím čím to je.Ale asi je ještě brzy aby my bylo dobře.Ten trittico užívám teprav 14 dní,a neurol jen tu čtvrtku za den.Tak si myslým,že to je jen málo.Bopoledne je my mizerně,pak si vemu v poledne ten neurol a potom je lepší.No a k večeru je zase zle tak nevím poradte někdo.Jinak se my zdáže je nás tady čím dál míň.Nezdá se vám? třeba si ostatní založily ty nové stránky a zapoměli nám o tom říct.Jinak mám dnes na krku toho OL tak jsem zvědavá.Zatím se mějte dobře a hlavně den bez záchvatů.
Jiřina, 21.06.2007 12:26:45, IP: ***.***.238.58, #10424
Ahoj holky,Zase my je jak po flámu.Nevím čím to je.Ale asi je ještě brzy aby my bylo dobře.Ten trittico užívám teprav 14 dní,a neurol jen tu čtvrtku za den.Tak si myslým,že to je jen málo.Bopoledne je my mizerně,pak si vemu v poledne ten neurol a potom je lepší.No a k večeru je zase zle tak nevím poradte někdo.Jinak se my zdáže je nás tady čím dál míň.Nezdá se vám? třeba si ostatní založily ty nové stránky a zapoměli nám o tom říct.Jinak mám dnes na krku toho OL tak jsem zvědavá.Zatím se mějte dobře a hlavně den bez záchvatů.
Edith, 21.06.2007 12:48:19, IP: ***.***.166.25, #10425
Ahojky holky,tak já vás tu všechny zdravím,koukám že taky někdo přibyl,je to moc fajn si napsat jakto s náma všema je.Člověku se hned uleví když vidí,že v tom není sám.Já beru druhý měsíc Dalsan a mám ho zvíšený na 40mg,tak doufám,že to po těch třech měsících taky nějak pocítím jak jsem si tu vyčetl.Tento týden mi teda moc dobře není,ale mám ještě v záloze Neurol,ten slabší i silnější.K psycholožce jdu až v srpnu no a do práce v pondělí ,tak jsem zvědavá jak to zmáknu.Musíme být ale silné.
Tak zatím Ahojky a přeji příjemný den.Eda
Andrea, 21.06.2007 13:41:40, IP: ***.***.187.55, #10427
Ahoj Jiřinko, taky se mi zdá, že tu nikdo není,ale už je hezky, tak jsou všichni asi bud v práci, nebo venku. Já to vedro snáším letos nějak divně, nikdy mi to nevadilo, ale letos jsem na tom, tak jak ty. Připadám si jak po flámu. Celej den nejsem schopna se k něčemu donutit, a když už začnu něco dělat, za chvíli toho nechám, páč jsem spocená jak myš,a srdce mi bije jak o život. Žehlím kolem půlnoci !Tak nevím, jestli jsem tak oblblá z těch AD,nebo z počasí. Tak se měj a ozvi se,at tu nezůstanu sama!!!
Mirka, 21.06.2007 16:45:00, IP: ***.***.237.38, #10433
Ahoj Dáši, je to zajímavé ale dnes hlásili na moravě 3 zátěž a já se od rána cítím konačně výborně. A to jsem dnes šla po roce na kontrolu na Žluťák/brněnské onkolog.centrum- pro holky/ s prsem.Šla jsem pěšky přes kopec, bylo fajn a užívala jsem si to. Dělali mi mamograf. Čekala jsem hodinu na výsledek. Všichni už odešli a mně to bylo divné, že já pořád nic. A pak mně zavolala doktorka, že se ji to nějak nezdá, že mi ještě udělá ultrazvuk. A věř mi, že ve mně byl takový klid a vyrovnání, že to vůbec nechápu. Ani náznak úzkosti.Nakonec to bylo samozř. dobré. Ale řeknu vám všem, jak jsem v té čekárně poslouchala různé hovory co někteří lidé zkusili a zkouší, je to hrůza. Ty by opravdu měli nárok mít PP.
Dáši, s odpovědí si nedělej starosti. Napiš, třeba až přijedeš. A´t jsi před odletem v klidu a pohodě. Věřím, že tentokrát to bude O.K. s dobře fungujícími AD.
Přeji ti aby jsi si tu svatbu moc užila.
A s tou embolií si nedělej starosti. Já vím, že je to tvá slabina, jak zase moje cestování. Ale uvědom si, že ta pravděpodobnost je v tvém věku asi taková, jak kdybys měla vyhrát ve Sportce.
Tak pá a ať jsi v pohodě.M
Pouštěla jsem v práci doktorce tu vaši svatbu s hudbou a moc se ji to taky líbilo.
Mirka, 21.06.2007 16:52:23, IP: ***.***.237.38, #10434
Ahoj Světlano, jsi fakt dobrá a kdybych se rozhodla cestovat, tak bych to řešila určitě jako ty. Je vidět, že už jsi rozumná a vyrovnaná osoba. Ale chtěla bych reagovat na to jak píšeš, že tě musí doprovázet osoba, která nejlépe netuší jaké máš problémy. Pro mně bylo úplně nejhorší, když si někdo všiml, že mi není dobře a chtěl mě "uklidňovat. To s oblibou dělala má matka a já jsem se pak tak vyštengrovala, že mně mohlo klepnout. Taky manžel je už poučen, že si mně nemá všímat.
Jinak věřím, že tě to povzbudí, já bych si pak připadala jak král světa.
Tak ahoj a ať je dobře!! M
Mirka, 21.06.2007 16:57:06, IP: ***.***.237.38, #10435
Ahoj Míšo, ještě chvilku vydrž. Myslím, že po tom měsíci už by se to mělo pomaličku lepšit.Vidíš, že už jsi zvládla jít sama.
Chlapi jsou většinou vychechtaní a nemají mít paniku z čeho nebo pokud ji mají, tak se stydí o tom napsat.
Tak ať je ti fajn! M
Mirka, 21.06.2007 17:06:28, IP: ***.***.237.38, #10436
Ahoj jiři, dík za pokojíček, máš to tam moc útulňoučké.Vždycky, když jdu kolem baráku s podkrovím, tak si představuji jak tam mám svůj pokojíček a jsem tam zalezlá jak myš. A tobě se zadařilo.
Já jsem ti psala, že ta změna prášků s tebou trochu zacloumá. Když budeš mít štěstí, tak najedeš zase za chvíli na stejnou vlnu.Nevím , co ti říkal doktor ale možná bys teď na to překlenutí mohla šupnout ještě čtvrtečku N.večer.Tak ještě na ten týden. Za týden by už měla být ta přemněna dokončena a měla bys fungovat tak jako před tím. A jestli ne, tak to Triticco pro tebe není plnohodnotná náhrada předešlého AD.Ale věřím, že to bude dobré. A stálo to alespoň za to co se sexu týče???
Tak páčko M
Mirka, 21.06.2007 17:12:14, IP: ***.***.237.38, #10437
Ahoj Mixi-Edoušku, nevzrušuj se , tento týden stojíme zaprd všechny. Ten Dalsan by ti už měl pomalu zabírat a když sem tam zobneš Neurol, tak se nic neděje. Netrap se zbytečně. V práci ať se ti moc daří.To chození k psych.v tak velkých intervalech je nanic. Nic mi to nedává. Tak nevím, jestli to nezapíchnu.Měj se moc hezky M
Marta , 21.06.2007 20:38:56, IP: ***.***.139.25, #10447
Mila Mirko a všichni ! Tak dneska mi je snad nejlip co mi bylo za celych půl roku,taky asi nebylo to vedro,taky nejsem moc spokojena s psych.terapii,ja sem toho dost přečetla takže to co mi doktorka řekla tak už jsem věděla..ale věřim ,že jsou psychologové na urovni slyšela jsem o nich na karlaku,někde v Praze,ale stoji třeba hodina 300, korun.Mirko a všem přeju hezký víkend,jedu asi do Prahy za známou seznámiili jsme se na karlaku je na tom zle psychicky,má doma problémy jak s dětmi tak s mužem,ten je pořád pryč děla si co chce atd tak zatim hlavně at vám všem je dobře Marta
Pavlína, 21.06.2007 21:34:29, IP: ***.***.234.10, #10450
Ahojky holky,všechny vás zase zdravím!Matýsek usnul tak mám chvilku volna.Zatím je mi docela dobře,AD asi zabraly a tak se uvidí.Teď mi dělá problém spíš moje myšlení.Třeba jedu do města a vzpomenu si,že nemám v kabelce prášek a je to tady,čím víc o tom přemýšlím tím se mi udělá víc zle.Takže si to vlastně vyvolávám sama.Dřív jsem milovala léto,ale poslední dobou ty horka jsou k nevydržení.Jdu chrupkat než se mrňous vzbudí.Lezou mu zoubky tak někdy poplakává celou noc a já jsem ráno jak zmlácená.Jo kde jsou ty časy když člověk přišel ráno ze zábavy a nešel spát!!!Přeju nám všem co nejvíc klidu a co nejmíň strachu.Všechny Vás zdravím.Pavlína
Mirka, 22.06.2007 5:30:48, IP: ***.***.237.38, #10451
Ahoj Marti, včera asi musela být pro nás panikáře výborná konstalace, protože já jsem se taky cítila perfektně.Je neuvěřitelné, jak jsme citlivé na počasí.
Tak jak píšeš, já nejsem taky typ na psychology. I když věřím, že správně vedená terapie může s někým udělat divy.Co se týče financí, platí se i mnohem vyšší částky na hodinu. Byla bych to ochotná i dát ale musela bych vědět, že to určitě pomůže.
Marti, měj se dobře, ať je ti pořád tak jak včera a jsi hodná, že jdeš podpořit toho chudáka ženskou. Někteří lidé nemají ten život opravdu lehký. Pá! M
        Předchozí   1 .. 145146147148149150151 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.