Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Jiřina, 17.06.2007 20:18:09, IP: ***.***.238.58, #10286
Majulenko, to co taky popisuješ je podle u nás panikářek běžné.také jsem prošla veškerým vyšetřením, je to už rok a půl. také vše negativní a také jsem si myslela,že bych měla jít znovu.Ale psychiatrička mě uklidnila,že je to opravdu jen a jen ten můj mozek tak jsem klidná a prostě si toho snažím nevšímat.Tak to skus taky a nebo se se musíš něčím zaměstnat.Měj se krásně a přeji pevné nervy na ty nervy.
Ajka, 17.06.2007 20:23:46, IP: ***.***.152.103, #10288
Ahojky, i já patrím mezi "nové panikárky " a vítám te. Tady jsi na správné adrese co se týce porozumení.Uz jsem psala,ze pouze clovek,který si prozil paniku a vsechny ty veci okolo, muze pochopit ostatní "stejne postizené ".Strach a obava z vázné nemoci je uplne normální.Znám to. A potom si ríkám : proboha,umru, co bude s detmi, kdo je vychová ( lépe nez já ),neuvidím je rust, chodit do skoly,dospívat apod. A zvlást ted, kdyz más malé detátko je to horsí uz jen proto, ze ve tvém tele nastávají uz tak velké hormonální zmeny. Vaz si pochopení rodiny a nemysli si ani oni to nemají jednoduché, kdyz vidí milovanou bytost, která se trápí a nemohou jí pomoci.A proto : raduj se ze svého miminka , uzívej si kazdou hezkou chvilku s manzelem a mej ráda sama sebe a pracuj se svými myslenkami stylem : neplatís - vypadni!!!- Pokus o vtip. Obklopuj se lidmi co más ráda, zbytecne se netrap s tím, co ze to nestojí.
Ajka , 17.06.2007 20:29:48, IP: ***.***.152.103, #10289
Plne s tebou souhlasím, ze se není za co stydet. Já ríkám : Zena by mela mít dobrého gynekologa, kaderníka a psychiatra.Bohuzel jsem se ve svém pracovním kolektivu nesetkala prílis s velkým porozumením a jsem asi trochu brána jako hypochondr.Mrzí me to o to víc, ze jsem ze zdravotnictví.Ale netrápím se kvuli tomu.
pavlína, 17.06.2007 20:30:32, IP: ***.***.234.10, #10290
Děkuju holky za přivítanou!jsem ráda že mám dušičky,které mi rozumí.Ze začátku jsem to ani nikomu nemohla říkat,protože na mě koukali doslova jako na blázna.Ale vidím,že nás je hodně a těch blbých příznaků ještě víc!Napíšu něco o sobě.Je mi 37 let a mám 3 děti.Dvě z prvního manželství a malého benjamínka s druhým manželem.Rozvedla jsem se,protože manžel měl radši hospodu a kamarády než nás.Teď mám hodného manžela.Je z dětského domova a rodinu nikdy neměl.Maminka mu zemřela,když mu byli 4 roky,tak si moc váží rodiny.Nejstarší dceři Martině bude 19 let,druhému synovi Lukášovi bude 15 a malému Matějovi je 8 měsíců.Bydlím kousek od města Ustí nad Orlicí´.A to je asi tak všechno.Vím,že už se PP asi nezbavím,ale snažím se s ní naučit žít.Dřív mi bývalo hůř.Snad 20x jsem skončila na pohotovosti,pak i v nemocnici.Teď už trochu vím co mě čeká a někdy už se tolik nebojím a hned si vezmu prášek aby to co nejdřív odeznělo.Jsem teď hodně unavená z malýho,dává mi zabrat.Těhotenství jsem přežila s antidepres.,ale byla to síla!Musela jsem na plodovku,vyšlo mi z krve že bude postižený,do toho jsem krvácela a nakonec ještě dostala cukrovku.Pak mi v 8. měsíci praskla plod.voda.U nás v nemoc.mě nechtěli,poslali mě do Pardubic,kde mě 40 hodin nechali čekat a teprve,když malému selhávalo srdíčko,tak mi udělali císaře.nevím jak jsem to přežila,ale nemívala jsem ty hrozné záchvaty.Ty přišli až bylo po všem.Tak to je o mě asi tak všechno.Děkuju za to že tu jste.Krásnou klidnou noc a zase někdy ahoj Pavlína
Jiřina, 17.06.2007 20:32:15, IP: ***.***.238.58, #10291
Ahoj Pavlínko,tak tě mezi námy srdečně vítám.Ty ad co užíváš také neznám.Akorát ten frontin jsem zezačátku také měla,alevůbecmi nesedl.Ted užívám Neurol a Trittico.Docela jsem ted vyrovnaná,ale začátky byly hrozné.Hodně my pomáhá když se upnu na nějakou činnost.A tak si vymýšlím práci, hlavně ale tako vou ,která je po mě vidět. A ze které mám hlavně já radost ani se to nemusí druhým líbit,ale je to moje. Tak ti přeji at si najdeš také něco co tě zabaví a nebudeš přemýšlet jak já říkám nad kravinama. Tak se měj krásně a piš jak se ti daří. Jsme rádi,že jsi mezi nás přišla.
pavlína, 17.06.2007 20:33:46, IP: ***.***.234.10, #10292
Zdarvím i tebe Ajko a děkuju moc.O řádek výš jsem napsala trochu o sobě.I tobě přeju klidnou noc a žádnou paniku!měj se hezky
Ajka , 17.06.2007 20:38:24, IP: ***.***.152.103, #10293
Já nejenom se.....ru, ale lítám i na tu druhou, malou, stranu. No, zkrátka si sednu a cekám co prijde. Vetsinou nejsem zklamaná. Prijde obojí. Nejsem ráda sama doma. To se vzdycky bojím,ze neco prijde a já to nezvládnu. Ted, kdyz je venku, hezky, pracuju na zahrádce, ale doby, kdy jsem si dovedla samotu vylozene uzívat, ty jsou zatím pryc.Ale je to lepsí nez pred 2 mesíci.TO byla moje nocní mura.Ceho se nejvíc bojíte?
Jiřina, 17.06.2007 20:51:49, IP: ***.***.238.58, #10299
Ahoj Apllíčku,Na tu velkou musím taky a někdy chodím i často čůrat.Když jsem měla ten první záchvat tak si pamatuji,že jsem než jsme dojeli do nemocnice musela asi 12 krát a to to máme 3čtvrtě hodiny jízdy.Zrovna byla zima jak blázen.Bylo to v únoru,byla kalamita a načisto chumelenice.Tak si asi dovedeš představit jak jsem v té vánici lezla za aouto abych vykonala potřebu.No děs načisto.Ated se michce vždycky na velkou.Nejčastěji to bývalo v noci a ještě jak mi bylo tak všelijak tak jsem myslela,že spadnu ze záchodu.Pak jsem tam brala pro jistotu mobil.No holt jsem cvaklá.Takže si myslým,že to ktomu patří.Tak ted jsem vám tady popsala svoje kakání.No co už jsem tady psala u prsách o hemících tak proč ne .Co byste rádi ještě věděly stačí napsat. Zatím páááá.
Apple, 17.06.2007 21:00:20, IP: ***.***.14.147, #10301
Tedy JIŘINKOOOO,
krásnej příspěvek ....se tu směju, ale ne tobě ... hele na záchod s mobilem ? Já ho nosím všude i v noci do postele, ale na záchod jsem ho ještě nevzala .....mám co dohánět :-))))
Apple, 17.06.2007 21:04:15, IP: ***.***.14.147, #10302
Taaak holky,
nevím jak Vám, ale mě bylo dneska dobře. Absolovovala jsem rodinou návštěvu v Jihlavě. Moje máma tam má nemocnýho bráchu. Začalo mu to rakovinou štítné žlázy a teď se mu postupně objevuje rakovina v hlavě, měl aneurisma v břiše .. no prostě , nechali mě s ním 2 hodiny, že já mu budu nejlíp rozumět .... :-)) vyslechla jsem ho, ale dojela jsem dom úplně vysátá .....:-( navíc jsem celej den zas nejedla, takže si jdu teď nezdravě něco udělat ... všem mávám a zítra ahojky :-)
Jiřina, 17.06.2007 21:13:59, IP: ***.***.238.58, #10303
taky si musím trochu postěžovat.Dělám bud spisovatele nebo humoristu.Dneska my nebylo nějak dobře.Psali jste,že vám bylo včera špatně asi to mám se spožděním.Motala se my od rána hlava a nebylo my tak celkově dobře.Musela jsem si šlehnout neurol.Měla jsem radost,že už jsem jen na čtvrtce za den.to si na něj doufám zase nenavyknu ,že ne? Jinak ten Trittico beru 12 dní a do ted jsem byla v poho.Tak jsem si nebyla dnes jistá jestli je to počasím nebo těma práškama.Nejsem dnes ve své kůži ani potom neurolu,ale možná jsem ho vysadila moc rychle.Nebo,že by to dělal ten Trittiko? Jeli jsme dnes k našim musela jsem řídit protože, si manžel dal pivo.Coš to jsem ještě zvládla,ale pak jsem jela do Třebíče z dcerou na pohotovost a to byla hrůza.Vůbec jsem nwbyla schopná se soustředit na řízení. no prostě hrůza.Zaplat pánbůh,že jsme dojeli domů celý a v pořádku. Jinak se mějte kotátka krásně a skládejte básně. Hele to jsem ještě nezkoušela.Musím to zkusit.To by mohlo být také dobré odreagování.Tak se mějta já zítra zase zajdu. Dobrou noc všem.A hlavně pez záchvatů.
Linda, 18.06.2007 1:01:09, IP: ***.***.207.2, #10309
Ahojky.I já jsem nedávno navštívila pohotovost.Jenže to jsem ještě netušila nic o PP.Chytly mě také takové stavy, jaké popisuješ - bušení, špatně, pocit na omdlení,bolest hlavy.....Připisovala jsem to ke své srdeční arytmii.Jenže já teď jistě vím,že to ono nebylo, že to byl záchvat PP.Už cestou do nemocnice mi bylo podstatně lépe a v nemocnici to ze mne úplně spadlo.Vidíš,stačí mi pocit, že první pomoc je nablízku a je mi hned lépe.Pak jsem byla na sebe naštvaná.Byli jsme tam přes 2 hodiny.Byli před námi ještě 3 lidé.No, takže než mě vyšetřili, napsali zprávy......byla to věčnost.Mezitím odběhli na oddělení resuscitovat pacientku,takže se skoro 1/2 hodiny nic nedělo.Zapřísahala jsem se,že už tam vícekrát nepojedu,tak jsem zvědavá,zda to dodržím až mě to zase drapne.Majulko tak vidíš, je nás více a já jsem hrozně ráda, že jsem vás našla.Přeji dobrou noc.
Jitka, 18.06.2007 7:21:41, IP: ***.***.165.9, #10310
Zdravím všechny. I já jsem byla docela v pohodě, ale včera na mě přišel nějakej splín, nevím proč ale bylo mi celej den nějak smutno. Ve středu jsem objednaná k psycholožce tak jsem zvědavá jestli to něco pomůže.
majulka, 18.06.2007 9:44:04, IP: ***.***.52.170, #10313
Ahoj berušky moje,tak vám děkuju,ušetřily jste mi cestu za obvodní-počkám fakt,až zaberou plně AD.Ostatně na kardiologa je čas vždy :-)))))))))) Teda ani jsem nečekala,co rozpoutám s tím kakáním,tad jsem se pekně zasmála,Appli a Jiří moc dík :-))))))))) je to super,že se tu i zasmějeme,ono to chce a je hned líp.Mám velkou radost Applíčku,že ti bylo dobře,jen s tím bráškou mě to moc mrzí,je to strašně těžké :-( hladím tě po vláskách,at to zvládneš !!!!
Jiří s tím mobilem chodím na záchod taky,ale z toho důvodu,kdyby mi někdo volal,mám na to totiž štěstí-když dosednu,už volá klient.Teda už toho po krátké známosti holky víme o sobě víc,než člověk řekne na rande :-)))))))))))) Já jsem dnes veselá kopa,tak doufám,že mi to vydrží a ta mrcha mi dnes dá pokoj :-)
Linduškotobě přeju taky at ti je dobře a budeš-li mít ty hnusný pocity dále,fakt nečekej,nemá to smysl se trápit.
Miruško ty asi makáš jako šroub,ale zdravím tě,at víš,že tu jsi i když tu nejsi :-)tak holky papapa a krásný den pro nás všechny Majulka
Apple, 18.06.2007 13:05:20, IP: ***.***.14.147, #10319
Všem krásnej den. naj ihu Čech hlásím promněnlivo, jestli se mění tlak nebo co to počasí zas dělá ....dneska to neni pro mě to pravý ořechový, odvolala jsem i nákupy s dcerou. Nikam se mi nechce, necítím se jistá v kramflecích. Pracovně mám tento týden volnej, tak aspoň nějaký pozitivum :-)A co vy, kde pořád jste a jak se máte ? :-) Jablíčková všem mává ...
        Předchozí   1 .. 142143144145146147148 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.