Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

majulka, 15.06.2007 20:36:10, IP: ***.***.52.170, #10220
Taky si už pletu jména,mělo tam být Simonko (s tou kineziologií ) :-)
Ajka, 15.06.2007 22:20:50, IP: ***.***.152.103, #10223
Vcera jsem se chtela vice dozvedet o sve poruse a "zabloudila" mimo jine na stranky panikarek.Vubec jsem netusila kolik lidi se trapi uplne stejne jako ja a svym zpusobem mi to dodava sílu bojovat.S panikou mám uz nejakou zkusenost,poprve me prepadla pred 10 lety a po 3/4 roce jsem se z toho vyhrabala.Celých 10 let jsem byla relativne v poho ale pred pul rokem, kdyz mi umiral tatka me ta bestie panika dostala znovu. Mám dny kdy se cítím "normální" a dny kdy si nevím rady sama se sebou. Beru AD a snazim se tomu nepodávat.Stále musím být necím zamestnaná, abych nemela cas na to myslet.Ted mám chut vyhodit klávesnici, protoze mi nefungujou hácky.
Alča, 15.06.2007 22:22:29, IP: ***.***.159.48, #10224
Ahoj holky,vůbec jsem neměla čas sem chodit.Moc práce,tak moc že mám strach že ji nezvládnu.Jinak s Davidem je to divný, te'd jsem doma a mám pocit,že on se má v Praze sám dobře,zatím co já se doma trápím,žárlím a brečím.Tolik bych chtěla být s ním-každou minutku ale on asi ne:(Ti chlapi to je hrůza...no tak jsem se zase svěřila což potřebuju a moc vás všechny zdravím a přeju krásný víkend
Apple, 16.06.2007 12:05:08, IP: ***.***.97.3, #10231
Krásnou sobotu všem:-)
nevím jaké máte kde počasí, ale v Táboře je celkem chladno po velké noční bouřce.Jen nevím jestli neskače tlak, páč je mi tak divně, jak to tu některá z vás tuhle popisovala ... nedefinovatelně :-) Včera jsem byla u Mudr. a ptal se mě, jestli poznám, že se PP blíží. Řekla jsem mu, že to spíš přijde najednou. Tak se ptal jak často, povídám někdy každej den, někdy ob den a on, jestli mi někdo bral krev ohledně cukrovky? Tak se zas bojím ... jak je to s Vámi? Máte nějaké varování nebo to na Vás skočí ? Mě ještě napadlo, jestli ty moje slabosti nesouvisí s tím, že moc nejím, fakt už nevím. Jinak mi říkal, abych ten Lexaurin násilně nestahovala, že je na to čas ...
MAJULKO,
nevím čím cetuješ ty, ale já Fabkou bez klimošky, takže v těch vedrech to byl děs a běs. Co se týče mých AD, tak pořád nevím, ale asi Coaxil víc se mnou nedokáže. Navíc když mi není dobře a jsem sama, mám strach co by se všechno mohlo stát a fantazie pracuje naplno :-)
LINDO,
nemyslíš, že by jsi to měla jednoduší s nějakými léky a přiznání se manželovi ? Aby tě to pak úplně neskolilo ...
AJKO,
ahoj, vítám tě mezi námi .... plně souhlasím s tím, že když to přijde, tak je třeba se zaměstnat :-) Jinak my tu umíme číst i bez háčků a čárek :-) Můžu se tě zeptat co bereš za AD ?
ALČO,
mrzí mě, že se trápíš.Oni chlapi nemají takové potřeby jako my, nepotřebují cítit tu blízkost.Tak ať Vám to dobře dopadne:-)
Jinak zdravím všechny ostatní a peju pohodovou sobotu ......
Mirka, 16.06.2007 12:59:12, IP: ***.***.237.38, #10233
Ahoj holky,dostávám se sem po delší době,byla jsem moc zaneprázdněná. Za chvíli přijdou mladí na oběd, tak využívám chvilky času. Mám se docela dobře, dá se říct, že jsem v pohodě. Tak uvidíme.Víte, že u nás člověk neví.
LINDO- podle toho co popisuješ máš asi opravdu úzkostnou poruchu, která se ti asi zhoršuje a může vyústit až v PP. Měla bys to opravdu řešit. Je mi to líto,že to to tak otravuje život a dělej s tím něco!! P8 M

ANDRI, když jsem měla poprve pocit nereálna, tak to byl pro mně impuls po roce a půl zanechat marného boje a jít do antidepresív. A nevím jak Blanka ale já bych to za stávajících podmínek bez AD nezvládla. Snad při nějaké intenzivní terapii, někde v léčebně možná. Ale tady má člověk na tento způsob léčby špatné podmínky.Pá M

JANI- je mi opravdu líto, že si nemůžeš užívat života v létě, jak by mladá ženská měla. Bohužel, jak píšeš, nám to vedro opravdu nedělá dobře.
Že by ti ty potíže , co se ti objevily dělal opravdu ten Cox? Není to vyloučené, když jsi je před tím neměla. Třeba budeš mít štěstí s novými AD, což ti moc přeji, zasloužila by sis to. Pá a moc držím palce!! M

Apple, na to ta diskuse tady je, aby si každý vylil srdce a postěžoval si. Tak se neostýchej, nikoho tím neobtěžuješ.A před časem jsem tady psala toto.
organické kořeny PP-Trpíte-lisymptomy úzkosti, které nemůžete zvládnout, vyhledejte lékaře, aby vyloučil možné org.nemoci. Nadměrná činnost štítné žlázy, hyper-nebo hypocalemie/příliš mnoho nebo málo vápníku/, HYPOGLYKEMIE/nízká hladina rev. cukru/ a další nemoci mohou mít někdy stejné příznaky jako úzkostné poruchy.
Toto je naštudované a opsané. Předpokládám, že máte všechny vyšetřeno.A při tvé životosprávě může cukr haplovat., aniž bys měla cukrovku, tak se neplaš.

Holky pokrač.později, mladí už zvoní. M
Mirka, 16.06.2007 18:21:36, IP: ***.***.237.38, #10242
Edito, moc ti přeji aby jsi mohla hodit prášky do koše. Třeba se zadaří. M

Světlano, už jsi mi připomněla co to ten Calabron je . Taky jsem ho na cosi svého času brala. A ty křeče musí být hrozné. To bych tedy zvládala hodně těžko.

Jitko, četla jsem, že ty noradrenalinové AD jsou opravdu dobré, tak třeba na tom budeš pořád dobře fungovat.A co tvé gyn.potíže? Už dobré?

Jiřo, ty příznaky jak popisuješ , jsem měla taky. A to, že se ti přitížilo jsou psych.dozvuky po zákroku. Přeci jen to působí na nervy. Ale ty na to máš terapii, s tím trakačem je to dobrý nápad.

Marti, moc zdravím, manželovi už je líp a doufám, že i tobě a tvému bratrovi.Ty problémy co popisuješ, jsou u tebe určitě, tak jak u Jiřky po tom zákroku. Ono se to zase zlepší, uvidíš!

Majulko, zdravím, když ti to kafe a pití nesedí, vykašli se na to. Bez toho se určitě dá žít. Jsou to věci, bez kterých se dá obejít. Já jsem ráda popíjela a dnes jsem skoro abstinent, protože to už druhý den hůř vydejchávám a není mi to zapotřebí. Měj se moc hezky na svých cestách a drž se!

Ahoj Ajko, ty jsi příkladem toho, že člověk ani po tolika letech nemůže říct, že je za vodou. Ale stejně jsi měla velké štěstí, že jsi měla 10 let pokoj. To jsi před tím podstoupila velmi úspěšnou léčbu. Můžeš napsat, jak jsi to tenkrát vyléčila?
Uvidíš, že se z toho dostaneš i tentokrát, tak vydrž! M

Holky, tak vás všechny moc zdravím, vidím, že je tady dnes prázdno, což je dobře. Asi je vám fajn a jste všechny venku, což mně naplňuje radostí. Tak se mějte, zítra budu pryč. M
Ajka, 16.06.2007 22:41:14, IP: ***.***.152.103, #10247
Ahoj Apple, díky za prijetí,je prima získavat nové poznatky a zkusenosti lidí, který vedí o cem je rec, protoze, kdo to na vlastní kuzi neprozil, nemuze pochopit ani, kdyby sebe víc chtel. Nyní beru Aurorix, lék ze skupiny RIMA, protoze léky ze skupiny SSRI - citalopram,paroxetin,setralin...mi nedelaly dobre- pocení, busení, pálení a svedení po tele.Jsem spokojená, protoze funguju po vsech stránkách- jako matka, zena i v práci. Nestydím se za to, ze se psychiatricky lécím, beru to jako kdyz si diabetik píchá inzulín a také je do urcité míry svou nemocí omezován. Me hodne vadí prudké zmeny pocasí, to me totiz bolí hlava .Jak dlouho s tím bojujes ty, Apple a s jakými výsledky?Jakou terapii podstupujes?
Světlana , 16.06.2007 22:41:33, IP: ***.***.48.245, #10248
Ahoj,užij si Mirko nedělní pryč v pohodě, já dnes zase pro změnu šílela s migrénou. Vždycky dlouho bojuji než si vezmu Zomig, ten mi totiž jako jediný na migru zabere. Ale doplatek na 1 prášeček činí 120,- Kč a tak to vždycky oddaluji než ho slupnu, pak se proklínám za své skrblictví, protože opravdu nejpozději do hodiny migra odezní a jsem schopna zase normálně fungovat. Tak doufám, že blbě bylo dnes jenom mně a zbytek národa si užíval sobotu v poklidu, dobrou noc!
Světlana, 16.06.2007 22:49:16, IP: ***.***.48.245, #10249
Ajko, v dnešní době, kdy je na světě tolik lidí s psychickými problémy by byl opravdu nesmysl se za to stydět! A ty změny počasí jsou každopádně jedním z impulzů.
Ajka, 16.06.2007 22:58:57, IP: ***.***.152.103, #10250
Ahoj Mirko, tehdy jsem brala Fevarin, který me zklidnil a já jsem mohla pracovat se svýma myslenkama.Ptala jsem se sama sebe ceho se bojím, kdyz vsechny testy a vysetrení jsou v porádku a narídila jsem si hodit to za hlavu. Neslo to samozrejme hned, ale pomalu a postupne jsem se sama vystavovala situacím pri kterých se mi panika spoustela.Hrozne jsem chtela být zase zdravá,nezávislá na lécích a neomezovaná nemocí.Tak si myslím, ze jsem se z toho dostala hlavne silou vule.Ale, kdyz ctu vase príspevky, mám pocit, ze trpím asi nejakou lehcí formou, protoze to co popisují jiní mi prijde hrozné a opravdu je ( vás ) velmi obdivuji a ptám se ,kde berete tolik síly, ze s tím válcíte tolik let ? Krásnou sobotní noc a hlavne spoustu klidných " bezpanikových " chvil ( nebo radeji dní a nebo nejradeji let...ale to uz bych byla asi dost neskromná co ? ).A TO PREJI VSEM!!!!!!!
Linda , 17.06.2007 0:47:53, IP: ***.***.207.2, #10251
Ahojky?Zdravím vás všechny.Je vidět, že je vás hodně zaneprázdněných,protože těch příspěvků,za tu dobu co jsem tady nebyla,moc nepřibylo.Ale na jednu stranu je to asi dobře,protože si myslím, že to znamená,že je vám OK.Hergot, píši nějak dlouhá souvětí a pak se neorientuji v interpunkčních znaménkách.
Majulko,Aplíku,Mirko...díky za povzbuzení.Manželovi to určitě řeknu,ale stále jsem tak nějak vyčkávala a tajně doufala,že to zvládnu sama.Ze čt na pá jsem měla příšernou noc.Stále ta zvláštní bolest hlavy a takové divné pocity.Válela jsem se v posteli a bylo mi hrozně.Měla jsem pocit, že z toho zešílím. Když jsem vstala a začala jsem něco dělat,výrazně se to zklidnilo.Tak jsem si šla znovu lehnout a vše nanovo.Ráno jsem byla úplně grogy.Odpoledne jsem si šla lehnout se synem.Byla jsem hrozně unavená a těšila jsem se,že si zdřímnu!Ale opět ty zvláštní tlaky do hlavy(chvílema až velmi ostré píchání),zrychlený tep,divno........tak jsem opět nespala.Večer už to bylo OK.Už jsem byla asi tak grogy,že jsem konečně spala celou noc.Holky,myslíte si,že to může být součástí PP a nebo mám nějaké poruchy spánku?Já fakt nevím, připadám si jako hypochondr,ale mě je fakt blbě!!!!!!!!Tento týden jedu s dětičkama na výlet.Mám z toho hrozný strach.A z předpovědi také nejsem dvakrát odvázaná - vedro, vedro .......Snad to přežiju.Hlavně abych se na to pořádně vyspala,což si myslím, že se nastane.Jakmile vím, že mají nastat pro mě nestandartní situace(a to pro mě výlet s 60 dětma je),tak určitě nezahmouřím ani jedno oko.Tak příští týden na mě vzpomínejte.Tak pomalu půjdu zkusit zahmouřit alespoň jedno oko a doufám,že to druhé se přidá.Pokud to nepůjde tak se sem ještě juknu.Přeji všem krásnou dobrou noc a sobě samozřejmě taky.A jestli ne,tak........:(
Mirka, 17.06.2007 6:09:06, IP: ***.***.237.38, #10252
Ahoj Světlano, chtěla jsem se zeptat na ten Zomig, jestli se dá volně koupit v lékárně? Můj muž totiž občas taky trpí na silné bolesti hlavy, že se může zbláznit a nic mu nepomůže, takže by skusil. Je to ale tedy opravdu cena!! Ale když je člověku blbě tak by snědl kdeco i kdyby to stálo milion.
Dnes jsem se zase předčasně probudila a dvakrát dobře se necítím, tak uvidím, jaký se zadaří den.Tobě přeji pěknou neděli, když už se sobota nevydařila. Pá M
Mirka, 17.06.2007 6:15:53, IP: ***.***.237.38, #10253
Ahoj Ajko, úplně stejně jako ty, jsem přistupovala k léčbě i já.
A co se týče toho válčení tolik let, tak ono vlastně člověku nic jiného nezbývá.Je to otravná nemoc, která člověku dokáže ničit život.
Děkuji za přání bezpanikových let, mně se zatím docela daří i bez léků ale jsem zvědavá, jestli to vydrží. Cítím, že nějaký velký nápor/jako třeba ty jsi měla smrt otce/ bych těžko ustála.
Tak ať je ti dobře! M
Mirka, 17.06.2007 6:18:26, IP: ***.***.237.38, #10254
A to jsi to napsala přesně-antidepresiva by měla člověka sklidnit aby mohl pracovat s myšlenkami a vyléčit se už dále sám.
Mirka, 17.06.2007 6:52:29, IP: ***.***.237.38, #10256
Ahoj Lindo, je mi opravdu moc líto toho jak ti je. Mám ale pocit, že se zbytečně trápíš.Určitě bych se se svými problémy svěřila manželovi. Určitě tě pochopí a už jen to , že to s tebou někdo sdílí, ti uleví.Potom bych zašla k obvoďákovi, řekla mu své potíže a nechala na něm, kam tě pošle. Udělal by ti určitě základní vyšetření a to by byl další krok , který by tě uklidnil. Možná by tě poslal na neurologii, kde by ti udělali EEg vyšetření, což by vyloučilo , že to případně není neuirologického původu. Taky ti může dělat problémy špatná hladina cukru v krvi, kalcia, špatná funkce štítné žlázy atd.Ale jak to popisuješ, vypadá to opravdu, že je to nervového původu.
Tak se netrap a začni něco dělat, vždyť to je život na nic.
A to, že jedu s šedesáti dětmi v tom horku na výlet, je pro mne hrozná představa. I když nevím, třeba bych byla překvapena, jak bych to zvládla. A ty to taky určitě zvládneš, odvedeš zcela myšlenky od svého problému. Lindo, moc držím palce a ozvi se, jak je. M
        Předchozí   1 .. 140141142143144145146 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.