Diskuse - "Panikářky"
Světlana, 12.06.2007 23:17:27, IP: ***.***.48.245, #10093Věř Alči, že i kdyby to nedopadlo, přebolí to! I když už tyhle věci mám dávno za sebou , dovedu si velmi silně představit jak trpíš. Ta nejistota, současně touha dokáže opravdu hodně potrápit. Ale Ty bys potřebovala někoho psychicky silného, oporu, sama to přece nemáš jednoduché, zvaž jestli Ti to trápení stojí za to. Já vím, že zamilovaný človíček spoustu věcí nevidí a hodně jich omlouvá, těžko se radí... nezoufej a rozhodně žádné hovadiny!
Světlana, 12.06.2007 23:28:57, IP: ***.***.48.245, #10096Miruš, já jsem teď byla dost nervozní, dcera byla zase na kontrole s tou srdeční vadou, ty máš zase muže porouchaného, do toho to počasí, jo kde jsou ty časy, kdy jsem se opékala v pravé poledne a bylo mi fajn! A ještě prosímtě, to jsi jela tím vlakem úplně sama a nebála ses?
Luciáš, 13.06.2007 7:51:53, IP: ***.***.76.199, #10097Ahoj Blaniiii,už jsem si začínala říkat co je s tebou,neboj viroza brzo ustoupí a pak fitko doženeš,já tenhle týden cvičení vynechávám,protože už druhý den mi třeští hlava a nepomohl mi včera ani brufen,dneska je to o malinko lepší,ale stejně malý doléčuju kašlík,protože v sobotu jedem s malou na kouzelnej les-takovej den dětí,tak se těšim.Tak se brzičko uzdrav,jinak k těm žabkám,já než si na ně zvykla,tak jsem to měla mezi prstama taky pěkně dorasovaný,tak zatím pá
Blanka, 13.06.2007 9:05:22, IP: ***.***.57.226, #10100Čau Luci, dík za odpověď, zase se někdy určo ozvu. Teď toho mám vcelku hodně v práci, takže na PC moc nechodím. Užijte si s malou pěkný den a ať tě nebolí hlavinka. Papa B.
Andrea, 13.06.2007 10:53:08, IP: ***.***.187.55, #10104Ahoj Miroušku, tak nejprve k Aničce, já chtěla Toničku, kluci Aničku, tak je Anna Antonie v rodným listě, ne křtěná, můžeš ted dát jména 2,říkáme jí tím prvním,ale když se na ní zlobím, tak na ni volám Ančo Tončo,a manžel je z toho na prášky,jedno prý lepší jak to druhý. Nejstarší syn měl v dubnu 9, ten menší dnes 6, s manželem jsme spolu 7 let,ale svatební jsme měli teprve 2! Dlouho jsem se rozváděla, zkomplikovalo se to narozením toho druhýho prcka za první manželství, tak je to u nás takový divoký. Soud ho vlastně přiřkl prvnímu manželovi, jako mu stanovil alimenty,a jeho pravý otec ho bude muset asi adoptovat. Ještě to nemáme pořádně promyšlený, jak to uděláme,není to lehký, i když to tak vypadá. Jinak co se týká PP, mám znovu zoloft, ted mi u sebe dala balení Apo-sertralu, že je to to stejný. Není to u mě prý otázka AD, ale potřebuju chodit prý aspon jednou týdně k psychologovi. Dala mi telefon na někoho jinýho než Kurice, tak uvidíme. Jinak tobě gratuluju, zvládla si to, a ten pocit, že se nedokážeš odreagovat znám, mám ho vlastně pořád, i s těmi AD,nemůžu se nikde úplně uvolnit,natož nečinně ležet u vody, plně tě chápu. Venku musím být pořád v pohybu, abych hned neměla negativní myšlenky. Fifnu si až doma!
Aknal, 13.06.2007 10:53:31, IP: ***.***.148.53, #10105 Milá Blanko!
Mám jediný dotaz: Je dovoleno tu a tam přispět svou hřivnou do "Panikářek" nějakému chlapovi? Ten název se mi moc líbí.
Aknal.
Andrea, 13.06.2007 11:00:24, IP: ***.***.187.55, #10106Ahoj Světlanko,kdepak autoškolu, jezdím jak drak, ale bez ní. Ted se do ní psychicky připravuju, manžel odjíždí dělat do Rakouska, takže mi nic jinýho nezbylo. Manžel mě učil jezdit sám, a baví mě to, ale spíš se bojím, abych to pak zvládla před někým cizím. Po autoškole už to bude v pohodě, je fajn, že v autě máš ten svůj prostor, a když se necítíš nejlíp, tak si na chvíli zastavíš.
Andrea, 13.06.2007 11:08:26, IP: ***.***.187.55, #10107Ahoj Majulko, seš šikula, že to takhle pěkně zvládáš, to já si tep neměřím, já to mám tak, že mám spíš strach, že zešílím nebo co, a nebo se p....u! Kafí zvládnu i 5 a kouřím, takže zrychlený tep mě jen tak nerozhází. Vřele doporučuji.
Andrea , 13.06.2007 11:24:11, IP: ***.***.187.55, #10108Ahoj Dáši, zdravím do Francie, děkuju za mailík, ale nejde mi to spustit, píše mi to, že mám špatný ID, a to netuším, co znamená. Jinak jsem ted opět taky na zoloftu, tak uvidím. Ty už bereš myslím jen půl, že?
Andrea, 13.06.2007 11:31:28, IP: ***.***.187.55, #10109Ahoj Applíku, autoškolu ještě nedělám, jsem momentálně ve fázi psychických příprav! Jinak novýho nic moc, nechci se opakovat, celý tento týden jen slavíme,manžel má 30, prostřední 6, výročí svatby a Andulka svátek. Takže netrénuju, jen žeru!! A je to znát, od neděle se cítím, jak chodící koule! Ale četla jsem, že ty ses pěkně rozlítala!! seš šikula, co přítel, už je to v pohodě?
Jiřina, 13.06.2007 11:40:09, IP: ***.***.238.58, #10110Ali,jsem strašně ráda,že jste si to vyjasnili.Moc ti přeji,abys byla šťastná.Tak se zatím opatruj a dej vědět jak se máš
Andrea, 13.06.2007 11:42:16, IP: ***.***.187.55, #10111Ahoj Aloušku, tebe jsem si nechala nakonec, četla jsem o tvých starostech s Davidem, a těžko radit, je pravda, že žárlivost je úplně normální věc a setkaly jsme se s ní všechny. Můj manžel byl ode mne 120 km,ale hned jsme si tak padli do oka, že šel okamžitě za mnou do Brna, našel si práci a podnájem, a čekal, až se rozvedu! Bydlel taky u ženské, ale starší a ošklivější, tak se to dobře snášelo,ale u tebe si nejsem jistá, jestli je to to pravý. Dobře si to promysli, zkus se na ten váš vztah podívat jako třetí osoba,a popřemýšlej jestli je opravdu taky tak bláznivě zamilovanej. Holky měli pravdu, budeš potřebovat oporu,a hlavně někoho, kdo si tě opravdu váží,nedokážu si představit, že by mi někdy manžel řekl, že potřebuje pauzu! I kdyby to myslel David jen s humorem, nebo s nedostatku času, myslím si, že s city se nežertuje!!!
Andrea, 13.06.2007 11:51:39, IP: ***.***.187.55, #10112Ahoj Jiřinko, moc krásný příspěvek, bral mě za srdíčko!!!
Jitka, 13.06.2007 12:00:26, IP: ***.***.165.9, #10114Tak u mojí psychiatričky jsem dopadla tak, že jsme vysadily coaxil a zůstávám jen na noverilu a popřípadě lexaurin. Tak jsem zvědavá jak to bude fungovat.
Mirka, 13.06.2007 13:45:14, IP: ***.***.158.226, #10118Čau holky, zdravím všechny a hlásím , že dnes už lepší. Tak snad najedu zase do starých kolejí. Po práci jdu do města ,shánět nějaké věci, tak vám píši z práce, páč večer mi to asi už nevyjde.A já kdybych vás každý den neobšťastnila těma mýma výplodama, tak bych byla celá nesvá. Jo a ještě mně volal syn, že si zlomil o futra malíček na noze, tak jako já. tak mám pocit, že mi jsme nějaká paťhavá a drobivá rodina. Ošetřili ho tam jak mého muže.
Jituš, zdravím a co je to Noveril?
Světlano, ty stavy musí být něco. Už jsem měla ledecos ale toto se mi zatím vyhnulo. A ani po tom netoužím. Nevím,že se tomu říká tetanie ale kdysi jsem o tom četla jako o jednom z příznaků PP. I jsem mluvila s lidmi, co tím trpěli. A prosím tě, osvětli mně co je to Calabron. Něco mi to říká ale nemůžu to zařadit.Tím vlakem a ostatními prostředky jsem to zvládla v pohodě ale obtěžoval mně ten stav před tím, že jsem si v pohodě neužila koupaliště, jak bych měla.
Edith, já jsem si tě asi spletla s druhou Edit, mrkni na diskusi PANICKA PORUCHA . Promiň ,že jsem tě peskovala za drogy.Jinak přeji ať je dobře.Majulko, užij si pěkně toho Bowlingu. Ač dříve více než společenská, začínám se taky vyhýbat různým akcím. Zrovna včera jsem potkala jednu kámošku, kterou mám opravdu ráda a byla na mně chladná a protivná, že jsem si na ni ještě neudělala za půl roku čas.Viděla jsem na ni, že ji to opravdu mrzí a je dotčena.Ale když já jsem i tak pořád v pernamenci a jsem ráda , že mám chvíli klid. Ale to málo kdo pochopí.
Apple, mail mi nedošel a vesmír jsem neposílala, jak už psala Majulka. Je mi už jak ty píšeš jakš takš. Strávit 10 h v autě musí být náročné i pro"normálního člověka" Gratuluji a také k tomu, že vše absolvováno jen s 1 a půlkou.
Androušku čau, já bych ty alimenty nechala tomu prvnímu . Já bych mu dala střílení!!!!
A za tu Tonču se vám Anička jednou poděkuje, tak jako já jsem děkovala svým rodičům za své skvělé jméno. Mirka mně jen všichni říkají ale jako zkratku mého perfektního jména. Na požádání sděluji na mail.
A psychologové na mně vůbec nezabírají. Metody jsou mi směšné. Nebo jsem taky nekápla na toho pravého. Tak se drž s tím zoloftem, je dobrý. Ale nebrala jsi ho už a že ti nezabírá nebo se pletu?
Holky čau zítra M