Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Mirka, 11.06.2007 21:06:41, IP: ***.***.237.38, #10017
Ahoj Eduš, jsi fakt dobrá.Co my bysme neudělali pro rodinku. Tak zdá se , že s přítelem to už zase klape? Já tyhle afekty a rozchody znám. Jsme už s manželem 32 let ale jednou jsem ho vzala pánvičkou přes záda a jednou jsem ho zbila pantoflou.
Tři týdny nejsou nic, vydrž!!!!! M
Mirka, 11.06.2007 21:14:14, IP: ***.***.237.38, #10018
Ahoj Aloušku, já vůbec nechápu, co to máš za počítač, že ti nic nedojde? Já už jsem všem holkám fotky poslala a došly. I Andrejčiny. A tobě jse to už posílala nejmíň třikrát, tak nevím..
Já myslím, že žárlivá nejsi, mně by taky vadilo, že bydlí s nějakou ženskou. A to jako v jednom pokoji??
Jinak doufám, že AD zabrala a je ti líp?? Pá M
Mirka, 11.06.2007 21:19:22, IP: ***.***.237.38, #10019
Holky jdu chrnět a ještě jsem vám chtěla napsat, že náš barometr hlásí velký pokles tlaku. Tak bůh s námi a¨zlé pryč.Dobrou- Mirka
Alča, 11.06.2007 21:36:31, IP: ***.***.32.254, #10020
Miroušku zlaticko ja si trochu hrala s emailem tak kdyz se ti bude chtit tak to muzes zkusit.Jinak on s ni bydli v jednom byt v pokoji nastesti ne,ale me vadi vsechno.v sobotu na te oslave -prisla tam kamoska od oslavenkyne a v tilku bez podprsenky..takze ji obcas pekne staly bradavky omlovam se ale jinak to napsat nejde a david kazdou chvilku hmhm...pokoukalval....on to pry nemyslel vazne...tvrdi ta jeho kamoska ta oslavenkyne ale ja to nesnasim...vidim vsude moznos nevery..nevim proc...ja bych ho nepodvedla...asi je to nedostatkem sebevedomi nebo spatne zkusenosti.Ale jsem z toho silena,nejradeji bych byla jens nim a to kazdy den.To nemuzu a jeste k tomu premyslet co se tam deje.AD asi zabrala ale ja ted posouvam menses a tak myslim ze mi to nedela dobre, jak fyzicky tak psychicky...navic jsem prestala pit horcik a trocu se vraci es tak nevim jestli je to tim horcikem nebo tim posunem.uz jsem z toho hotova.
jo luciasku dekuji za odpoved...vis zatim byl on za mnou jednou ja za nim dvakrat .no nevim mam fakt strach ze o nej prijdu.

asi si to zbytecne stezuju sama no.holky jeslti me z toho nesmejkne tak nevim
mejte se krasne omlouvam se ze pisu bez hacku ale jsem na to zvykla.papapa
Jiřina, 11.06.2007 21:37:03, IP: ***.***.238.58, #10021
Ahoj kočičky moje.Dlouho jsem vám nepsala.A přiznám se,že jsem neměla ani čas číst všechny vaše příspěvky.měla jsem trochu na pilno. ani nevim jak se vám všem daří,ale hned zítra se do toho pustím.Ráno jedu na ten zákrok stím prsem a pak jdu k té psycholožce.Tak mi držte palečky. Ale ani se nějak nebojím.Od středy bude skoušet brat ten tritico(nebo jak se to píše) tak jsem zvědavá.Někde jsem tam četla,že jste s toho byla některá sklamaná a Miruš se divila proč mi je změnila.Dala my je na moji,žádost,protože jsem si stěžovala kvůli tomu sexu tak je schválně zkusím.Ona mi říkala,že je bere spousta lidí,ale ne každýmu vyhovují. Uvidíme jak se budu cítit .Jinak Ten parolex jsem v pátek vysadila a ještě jsem zvládla ubrat další čtvrtku neurolu.A dneska my bylo dobře jak už dlouho ne.Dokonce jsem si ani nevzpoměla,že bych si měla nějaký prášek vzít,Pak přišel manžel z práce a teprav my to připoměl.Radši jsem si ho teda vzala,abych to nevysazovala moc naráz.Jinak si také vzpomínám,že ten parolex daždému taky neseděl a já jsem ho,až na ty počáteční komplikace snášela dobře takže věřím,že to tak dopadne i tentokrát.No uvidíme.Jinak jak u vás je.Čekali jsme pořád,že zapší a ono pořád nic.Takže jsem zase musela zalívat.Ale zase jsem měla co dělat.Taky jsem se pustila do přešívání prádla Protože je my všechno veliké a je mi to líto vyhazovat.Tak něco opravím. O výkendu tady byla Verunky kamarádka a dovezla si štěně čivavi tak tady bylo veselo.V pátek přijela a včera jela domů a tak jsme se vám nasmáli jak střelený.A docela my tady ted chybí. Bylo to dobrý vždycky jsem říkala,že bych takového psa doma nechtěla,ale změnila jsem názor.Náš Brixíček je miláček,ale ne do bytu a na mazlení je moc podivočenej.Ale asi bych ho neměnila.Tak holky jdu zase jinam tak se mějte hezky a dobrou noc.Zítr vám napíšu jak jsem dopadla tak ahoj a pááááááááá.
Dáša, 11.06.2007 21:40:58, IP: ***.***.124.143, #10023
Ahoj Luciášku, tak to mě těší, že se vám to líbilo :-). Phil našel nějaký program, který umožnuje dát jakoukoliv fotku a cokoliv namluvit. Je to sranda :-D.
Dáša
Alča, 11.06.2007 21:52:48, IP: ***.***.32.254, #10024
Ahoj Majulko řeknu ti jsi fakt kočka...takže tím hlásím že už to snad bude chodit.Bydlí s ní nevím,už předtím bydlel taky s holkou asi mu to víc vyhovuje,prý co by dělal s klukem,no one totiž takovej vtipálek.Jestli mě má rád...já mu to řeknu a on řekně,taky tě mám rád ale sám od sebe ne.Ti chlapi to asi moc říkat neumí no.Jinak holky díky za podporu a za hezká slova.Jste moje zlatíčka
Luciáš, 11.06.2007 22:35:51, IP: ***.***.76.199, #10028
Alíku,každá ženská žárlí,já taky,ale kdybych pořád měla přemýšlet jestli jde manžel opravdu do práce nebo né,tak se určo zblázním,ale máme malou,tak toho času na černý myšlenky moc není,prostě to jsme my ženy:-)))).Jinak jsme tak skoro stejně starý,mám ten dojem,mě bude v srpnu 27,tak pá a dobrou noc
Světlana, 11.06.2007 23:14:36, IP: ***.***.48.245, #10030
Děvčata, to nemusí být zrovna záchod, ale mám vyzkoušeno, že když to na mně leze, tak to musím nějak rozpohybovat. Samozřejmě to nesmí být nějaká panická smršť, ale nevím jak vy, ale já prostě za ty roky už poznám, že bude ouvej. Já ještě donedávna jsem to řešila tak, že jsem si pouštěla úplně šíleně nahlas úžasné rockové nebo bluesové pecky a snažila jsem se to ze sebe vykřepčit. Kdyby mně někdo pozoroval, musel by si myslet, že ta baba je šílená, ale fakt to zabírá. To lze praktikovat pouze v soukromí a bez obecenstva to je jasné. Začátečnice asi nade mnou kroutí hlavou, já byla také zoufalá a neschopná pohybu, ale chce to překousnout. Námitka, že srdce hopsá nepravidelně nebo rychle je namístě, ale u nás to není kardiologická záležitost. Ještě se někdo bojí kafe. Také jsem ho v počátečním stadiu své choroby úplně vynechala, kouřit jsem přestala, alkohol úplně vypustila, ale postupně jsem zjistila, že je mi stejně pořád blbě naopak možná i trochu víc (nízký tlak). Takže asi po sedmi letech úplného sebemrskačství (žádné požitky, jenom sebepozorování se a nežití) jsem si dala aspoň to kafe, dnes sice slabší, ale 4 hrnky denně a to cigárko taky si dopřeju. Ale abstinent jsem až nechutný stále. Ještě k tomu záchodu - momentálně bydlím se sestrou a matkou a předvádět v mém věku mé taneční kreace to by bylo asi na svěrací kazajku (blázinec máme tak 15 minut rychlé chůze, takže by to šlo velmi rychle). Ale stále nevím jak tuto metodu uplatnit v dopr. prostř. nebo supermarketu či jiném veřejném prostoru.
Ahoj, dobrou a zkuste to!!!
Alča, 12.06.2007 6:12:07, IP: ***.***.32.254, #10034
Holky musím vám napsat jinak skočím z okna.Včera jsme si psali s Davidem a byl takovej divnej,žádné poupátko nic,psal že něco neuděla v práci.pak jsme se bavaili o tom co teď o víkendu.ještě v praze jsme si taky plánovali ještě ten další víkend a včera řekl že se teď ještě uvidíme a pak že potřebuje pauzu.Přitom ví že se uvidíme pak až za měsíc a když jsem se o tom začali bavit odpovídal způsobem buď totálně otáveného nebo zoufalého člověka.Nakonec napsal dobrou noc a odpojil se.Jsem promiňte mi to slovo totálně v p**eli,celou dobu brečím už jsem pěkně oteklá, chce se mi zvracet,nemám chutť na jídlo.Nevím co se děje do neděle bylo všechno v pořádku.Holky já ho mám neuvěřitelně ráda a tohle asi neunesu,když někdo po měsíci řekne že potřebuje pauzu pak je to všechno v háji.Úplně se mi klepou ruce mám strach ....
Alča, 12.06.2007 6:18:24, IP: ***.***.32.254, #10035
Holky jen vám mužu říct jak mi je,nikdo nepochopí co pro panikářku znamená takový vztah kdy je vám dobře a ničeho se nebojíte a panika nemá šanci....tak dobře jako vy....
Mirka, 12.06.2007 7:24:26, IP: ***.***.158.226, #10036
Čau Aloušku,nevzrušuj se ta žárlivost je normální, nic patologického. Jsi zamilovaná, on je daleko a ty máš strach , že o něj přijdeš. Ale to by jsi se musela zbláznit. Mysli na to , že jsi pěkná holka, že on ví dobře proč se schází právě s tebou, když by určitě mohl mít jiné holky v Praze. Takže se tím nesužuj nebo se ti zase vše vrátí. A pokud by ti na něm moc záleželo, tak si najdi práci v Praze, ten podnájem, co máš teď, tam taky najdeš, ne?
Jinak ti zkouším ještě jednou poslat Andrejčiny a svoje fotky. Pá M
Mirka, 12.06.2007 7:45:57, IP: ***.***.158.226, #10037
Čau Jiři, už jsem se chystala ti napsat, co je s tebou. Ale myslím, že teď, když je pěkně, tak se raději každá zabavíme jinak než čučet u počítače. Stačí dát o sobě občas vědět. Však až bude zima, tak se zase slezeme jak vrány.
Jiřko, já jsem pochopila jak to s tím Tritticemmyslíš. Ale já jsem jen myslela to, že je štěstí, když někomu sedne AD a zmizí potíže tak jako tobě. Ne vždy to tak je , jak si tady přečteš. A je potřeba to ještě brát asi 3 měsíce od vymizení posledních potíží.A bylo by blbé vše zhatit, kdyby ti to trittico nesedlo.
Ale může to být v naprosté pohodě. Však uvidíš. Když tak by nebyl problém se zase vrátit ke starému AD.
Jiřko, jinak jsi kočka šikovná a veselá,což je dobře. S tebou asi jen zamávaly ty prsa a teď to bude zase dobrý. Závidím ti ty psíky a domeček ve kterém si můžeš kutit. A taky to, že si umíš tak vše ušít a zpravit. Já jsem jen jednou našila manželovi zip do riflí a on řekl, že orangután by to udělal líp. Tak pá a přeji ti moc abys byla stále tak pohodová. Pá!! A pak mi napiš o těch prsech, nás by tady zajímalo, co s tím vlastně pořád máš. Co se ti tam pořád dělá za cystičky a co ty stěry.
Mirka, 12.06.2007 7:56:47, IP: ***.***.158.226, #10038
Čau Světlano, je úplně jedno co děláš, hlavně, že ti to pomáhá. Ale já ti musím napsat, že na mě ty ataky přišly ve chvíli, kdy jsem to vůbec nepředvídala.A pak už jsem se dostávala do stavu, že jsem pořád čekala kdy to přijde a sama jsem si to tím vyvolávala. Tfuj, svinstvo!Jinak to nedokážu při vzpomínce nazvat. a jestli to na mně zase přijde, okamžitě, přes veškerou nechuť, nasazuji AD. Nemíním se tím ani chvíli nechat válcovat.
A to kafe si dávej. Já jsem si dala včera na koupáku takovýho lomcováka, že jsem si myslela, že dostanu infarkt a prd. Akorát jsem ožila a mohla zvládnout cestu vlakem domů. A to jsem uvažovala o čtvrtce Neurolu. Ještě, že jsem si ho nedala.
Ale skoroabstinent jsem taky. Ale já už jsem si toho stihla vypít do konce života dost. A nebudu pokoušet čerta, když spí.
Tak pá a at je ti dobře!!! M
Jitka, 12.06.2007 7:58:39, IP: ***.***.165.9, #10039
Ahoj holky. Tak dneska odpoledne jedu k psychiatričce a jsem docela napnutá co mi na ty problémy s coxem řekne a co bude dál. Je mi z toho nějak nanic.
        Předchozí   1 .. 134135136137138139140 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.