Diskuse - "Panikářky"
Mirka, 10.06.2007 7:33:30, IP: ***.***.237.38, #9946Ahoj Lindo, ráda jsem ti odepsala na tvůj mail. Ale vševěd vůbec nejsem, jen můj věk, práce ve zdravotnictví a dřívější hypochondrie způsobili, že toho vímMOŽNá trochu víc než některé vy.
Na streptokoka majzla, hlavně u dětí. Já jsem v 11 letech přechodila strept. angínu a sedlo mi to na ledviny a málem jsem umřela. Takže klid a antibiotika. U streptokoka vždycky, je to prevít!!! Tak pá a ať jste zdraví!! M
Mirka, 10.06.2007 7:38:51, IP: ***.***.237.38, #9947Čau Jani, je to jak píšeš, každému fakt zabere něco jiného,těžko předvídat, jak Jiřka s tím tritticem dopadne, možná ji sedne. Akorát se divím, že ji ta doktorka ve fázi, kdy ji úspěšně začala zabírat AD a mohla vysazovat "berličky", což je výhra, zmněnila AD. Myslím, že to mělo případně být až v pozdější fázi, kdy už pojede na sto procent. Ale snad to ta psycholožka ví líp, jak já. A jak se máš? Jsi schopna užívat si letních radovánek? Pá M
Mirka, 10.06.2007 7:53:14, IP: ***.***.237.38, #9948Andri a ještě k těm lékům. Vždycky se musím pousmát, když na nějakou diskusi někdo napíše-zvládl jsem panickou poruchu, poradím vám jak na to beru citalec a dva Lexauriny/příklad/ U mně je bez problému až ten, kdo už nebere vůbec žádné prášky a je naprosto v pohodě.A to nejsem ani já ale zaplať pánbůh za ty dary a kdyby nebylo hůř.
A taky si myslím, že jestli AD zabralo, tak není potřeba po určité době brát Lex. a Neuroly. Ale ta doba kdy se to odbourá je indiv. ,záleží kolik toho člověk bral.
Ještě jsem vám chtěla napsat, že zítra mně čeká zatěžkávací den. Ráno nasmažím řízky, valím k psychiatrovi na kontrolu/naštěsti kousek/, v 9 h pro mně přijede syn s rodinou a jedeme v tom horku na chatu, tam zajedeme na koupák a v podvečer nějaká práce na zahradě a pak autobusem do Blanska a odtud vlakem do Brna a šalinou domů. Syn zůstává na chatě. Holky, tak držte palce, protože jestli to se mnou nezacloumá, tak to bude zázrak. Přiznám se , že beru do kapsy Neurol. Tak se všechny mějte moc pěkně a běžte k vodě, pokud možno. M
Andrea, 10.06.2007 10:00:38, IP: ***.***.187.55, #9950Ahoj Miroušku, tak koukám, že tě čeká pěkně náročný den,pak napiš, jak jsi cestovala,tohle téma mě moc zajímá. Díky za tu zprávu u Apple, já jsem si říkala, protože mě opravdu nikdy nenapsala doktorka víc jak 1 AD denně. Někdy si říkám, jestli právě proto nemusím brát ty Neuroly, uvidím, co mi řekne, to mi dvě spolu nevyřešíme! Měj se hezky a večer dej vědět!
Linda , 10.06.2007 11:50:04, IP: ***.***.207.2, #9952Ahoj Alčo!Jsem z JH.Tu Prahu ti moc v těhle vedrech nezávidím.Přinejhorším zalezete do metra :)
Apple, 10.06.2007 15:56:51, IP: ***.***.97.3, #9954Ahoj,
Já začínala na Coxu po jednom ... několik týdnů, postupně jsme s Mudr. přidávali, všude v lékařských kruzích je psáno, že normální dávka je 3x denně Cox .. jenže já jsem závislák na to Lexaurinu .. snažím se ho po půlkách odbourávat ....je to asi tím, že byla doma , kdy jsem byla jen na Laxaurinu,a le 5x denně 3mg je už fakt dost ... tak jsem s tím musela něco dělat. Mě žádná klasikcká AD nikdy nesedla i na Cox jsem si zvykala, ale ono to není klasické AD ..... ono taky je to možná všechno v mý pitomý hlavě, protože někdy se bojí polknout i Ibalgin ....
Apple, 10.06.2007 16:02:08, IP: ***.***.97.3, #9955Ahoj všem,
tak dneska mi nějak není dobře .. tedy až poslední hodinu. Mraky se honí, na jedný straně zataženo, na druhý horko a pařák .. tak se utěšuju, že se mění tlak. Byla jsem venku s čubou a tak strašně mě rozblela hlava vzadu, jakoby směrem za ušima, že jsem myslela že se zblázním. Jenže co venku ? Tak jsem mazala dom a šup Lexoš, ale nějak to nezabírá ... nesnáším tyhle stavy a nevím co s nima dělat. Snažím se být v klidu, ale nějak mi to nejde.I srdíčko mi běží rychleji než jsem zvyklá .......... holky, nějak ztrácím optimismus ... a co vy ? Jak se máte ? Jakej byl víkend ?
Luciáš, 10.06.2007 17:28:57, IP: ***.***.76.199, #9958Ahoj Applíku,nesmíme se pořád tak pozorovat,protože to si vždycky něco najdem:-)),já vím,ono se to lehce řekne a hůř provádí,ale neboj,je to tím počasím:-))
marta, 10.06.2007 17:30:12, IP: ***.***.139.25, #9959Mila Mirko a ostatni panikarky.pišu po delsi době ,tak konečne meli misto a postel a vytrhli mi ren zub pod narkozou...nevim jetli jsem psala ,že normalně ta 8 nešla.Mam 4 dem po zákroku stale vypadám jak křeček ale už to tak nebolí.Druhou 8 me nevzal.že prej přiště......po narkéze a po nejakém opiu nebo co se mi zvedal žaludek ,ale zvládla jsem cestu autem,měla jsem odvoz,ale jak je u me posledni dobou známe tak jsem spíš špatně snášela bolest a stále leduju a leduju mam druhy abtibiotika ,takže Mirko jsem prostě srab ...dřív jsem ty zákroky nák zvládala prostě PP...ale už je to lepší,věřím,že někdo je na tom třeba ještě hůř....Apple píšeš,že ti jde srdícko rychleji ,mě taky to jsou ty vedra mějte se všichni moc hezky a zase se někdy ozvu myslim na vás .Marta
anna, 10.06.2007 18:11:48, IP: ***.***.4.62, #9960ahojky,
mam starosti predevcirem mel manzel cestou do prace autonehodu vlitlo do nej auto ktere mu nedalo prednost.lezi v nemocnici ma silny otres mozku,sesite celo, popaleniny a nalomenou roku a prasklou klicni kost.
tak nevim co bude dal,je mi takhle porad zle a jeste toto k tomu.
Luciáš, 10.06.2007 18:33:07, IP: ***.***.76.199, #9961Ahoj Aničko,tak to je mi líto,člověk může jet sebeopatrněji a vždycky se najde prostě nějaký vůl,který pospíchá...Hlavně ti přeju,aby se manžel brzičko uzdravil a ty abys měla nervíky v klidu
MÍŠA, 10.06.2007 19:51:55, IP: ***.***.209.84, #9962Aničko,i já přeju,aby se Tvůj manžel brzy uzdravil.Uvidíš,bude zase dobře.Je to pech,člověk nikdy neví,co se stane,hloupí je,když to zaviní nějakej nezodpovědnej pablb.Přeju vám jen to bobrý,drž se.
Andrea, 10.06.2007 19:56:29, IP: ***.***.187.55, #9963Ahoj Aničko, koukám, že po Miruščiným manželovi je ten tvůj dálší šikula! Uvidíš, že v sobě ted najdeš tolik síly, a vše zvládneš. Vím, že se to lehce radí, ale musíš myslet pozitivně, vše mohlo dopadnout mnohem, mnohem hůř.Pár dní si manžel poleží v nemocnici, a za chvíli budete opět spolu. Držím ti pěstičky a vydrž!!!
MARTA\, 10.06.2007 20:08:20, IP: ***.***.139.25, #9964Anno,je mi to také moc lito a také ti přeju aby se manžel uzdravil a pevné nervy ,ja vim to se nam všem řekne ...znám to...dej nam vědět jak mu je pokud budeš chtit .Marta
Andrea, 10.06.2007 20:10:34, IP: ***.***.187.55, #9965Ahoj Aplíku,můžeš být v klidu, já jsem dnes vylezla ven až o půl 7,asi bylo opravdu něco s tlakem,celý dopoledne jsem se motala, ale takovým stylem, že futra mi byly malý! To srdíčko je k tomu počasí, taky mi dnes běží trošičku rychleji, ale na to už jsme si zvykli, ne?? Takže nejsi sama, kdo má pocit, že je to PP, ale není, dnes je to tím dusnem, tak se nenech rozházet. Lexoš si neber, dej si ledovou sprchu!!!!