Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Jasněnka, 08.06.2007 7:16:11, IP: ***.***.8.235, #9848
Čauky Jiři, zcela s tebou souhlasím. Pokud budu vědět, že mi fyzicky nic není bude mi určité mnohem lépe a panika bude potom už jen od nervů.
Pár kroků jsem již udělala mimo doktorku, ale třeba na kolonoskopii střev se děsně bojím.Přitom vím, že mě trápí střeva a toto vyšetření je klíčové, jenže strach z něho mě stále odrazuje tam jít. Byla jsem dokonce už objednaná, ale vzdala jsem. Jak jsem již psala jsem POSERA!!!!
Mé stavy se zhoršují po přečtení odborné literatury, vím že bych to neměla dělat a přesto to dělám. A takhla je to pořád dokola.
Snažím se zaměstnávat prací na zahradě, procházkama se psem, couráním po obchodech a musím se přiznat, že někdy mám den, kdy se cítím jako před tím. Bohužel někdy mi přijde na mysl vtíravá myšlenka a je zle.
Na tento víkend se těším, má být hezky a to mě vždy potěší.
Přeji Ti hezký víkend, super opalovačku a díky.Ahoj Jasněnka
Šárka, 08.06.2007 7:21:22, IP: ***.***.200.201, #9849
Ahoj lidičky,jak se máte????Já stejně.Opět jsem včera prodýchávala stavy a dnes to není o nic lepší....bohužel.V práci melu z posledního a doma padnu za vlast.Mamka mi včera vnutila večeři.ANI NEKOUŘÍM,NEMÁM NA TO SÍLU ANI CHUŤ.Už jsem včera pronesla,zda se to po víkendu nezlepší,tak řeknu cvokařce ať mne dá na léčení.Vím,přijdu o práci,nejspíš i o přítele(si myslím já) ale takhle to dál nejde.Nemám chuť do života a nevím,jak z toho všeho ven.Od dneška rána beru Citalek,tak jsem zvědavá.Mějte se fajn,napíšu.Pa a krásný víkend....
Andrea, 08.06.2007 8:11:43, IP: ***.***.187.55, #9850
Ahoj Šárinko,je mi líto, že se ti to takhle vrátilo,ale uvidíš, zase bude líp.O té tvé hypervetilaci jsem tu psala příspěvek z té mé příručky,nevím na jaké to bylo straně, ale zkus se mrknout hodně dopředu, tak kolem str. 150,je u toho nápis hyperventilace, myslím, že tam najdeš radu, na tvůj problém. Jinak s tou léčebnou počkej, každej má na to jiný názor, mamka je tam každý rok 6 týdnu, už 20 let, a je to jen horší. Anna se tu ptala na důchod, mamka má na to částečnej!
Andrea, 08.06.2007 8:19:21, IP: ***.***.187.55, #9851
Ahoj Ali, přeji moc krásný víkend a dej vědět, jak jste se měli!
Andrea, 08.06.2007 8:26:14, IP: ***.***.187.55, #9852
Ahoj Miroušku, tak jsme včera jeli do Tesca, manžel mě nechal řídit z Tišnova až do Bystrce, a kdybych neměla strach z toho, že nás zastaví policajti, jela bych i dál. V Tescu mě nechal samotnou se 3 dětma, a čekal v autě, tak jsem si to užila, pak mě vzal do AAA, nechal mě vybrat auto,tak mě naštval. Řekl, že mi ho postaví před barák jako motivaci do té autoškoly!!!Jinak sice funguju ale v klidu jsem až po 2 neurolech 0,25,doktorku jsem nestihla, tak až v pondělí. Tak snad to se mnou není tak strašný, jinak díky za podporu,mamčo!!!
Andrea, 08.06.2007 8:36:45, IP: ***.***.187.55, #9853
Holky, co s vama je? Viděli jste toho Čenskýho? Čekaly jsme s Mirčou, že se strhne lavina drbů,a vy nic!!! Pozdrav všem!
Majko, zvířátka žijou, akorát králíka s morčetem jsem málem utopila. Cvrčci cvrkají, takže vše OK.
Jani, co u tebe, už je po hádkách?
Dáši, co ty? Co kocourek, už trochu poslouchá? Plánujete rodinu?
Apple, jak je tobě? Dívala jsem se, že už cestuješ, ted už by si tu Prahu zvládla, vid?
Jiřinko, co ty? Seš šikovná, že si zvládla tu Jihlavu, nebo kam si to jela, o tom se mi může jen zdát! Jak to vypadá s těma prsama, budeš ještě dlouho doma?
Mirku,co ty? Už si se tu dlouho neobjevil!!
Luciášku,tobě už je fajn, že?
Luciáš, 08.06.2007 9:18:37, IP: ***.***.76.199, #9855
Dobré ráno všem,Andrejko,hlava zatím dobrý,přisuzuju to starostem,všechno si moc beru,jsem holt částečně citlivka:-)),málem nám zavřeli cvičení,ale nakonec to dobře dopadlo-i se to o nějaké to cvičení rozšíří-typu pilates atd.,tak mám z toho radost,vždycky je mi po cvičení hrozně fajn i solárko super.Jinak té autošůle se neboj,si holka šikovná,tak to zvládneš a pak můžeš z dítkama razit po výletech:-))
Andrea, 08.06.2007 9:55:05, IP: ***.***.187.55, #9859
Ahoj Luciášku, tohle u vás holky obdivuju, já nechápu, jak můžeš s PP do solárka, já bych jim v té rakvi nevydržela! Se cvičením začnu až zase v září, já chodila do Tai-chi,ale asi 5krát jsem ted nebyla, a už jsem mimo. To se musí pravidelně, ted už to nedoženu! Autoškoly se nebojím jako takové, já mám strach z cizího chlapa vedle sebe, který neví a nesmí vědět, že existuje nějaká PP,tak abych mu neutekla na křižovatce, to by byl asi dost trapas. Jinak mě řízení baví, a manžel je spokojenej, včera mě ještě učil couvat,tak si myslím, že už nejsem nejhorší!
Apple, 08.06.2007 10:49:10, IP: ***.***.14.147, #9861
Ahoj holky,
tagg .. dneska den volna, ale celej dejden děs a běs a další nebude lepší ... nu což .. bylo i hůř .....hlásím, že jsem na 3 Coxech a 1 nebo 1 a 1/2 lexoši, což považuju u sebe za úspěch. Prostě s tím musím už nějak zatočit. ale přiznávám, že to občas točí ještě se mnou. Asi je to taky tím počasím, tlak si lítá jak chce, což já špatně snáším :-( Navíc, když jedu 400km daleko, co kraj, to jiný počasí .....Dneska mám 3denní sraz s jednou bandou, vídáme se jednou za půl roku. Moc se mi tam nechce, ale asi bych měla prubnout svoje pocity v davu :-)))
Jak tak koukám, jste pilné pisatelky.
ŠÁRKO,
koukala jsem vrána na to co tě potkalo, cetla jsem to,a le moc tomu nerozumím, nic méně doufám, že je ti už líp a držím palečky...
ANDREJKO,
já ten Váš vtípek prokoukla,ale čekala jsem na reakci ostatních. Jinak koukám, že terénuješ v supermarketech :-)) Fakt dobré :-)
ALČO,
tobě přeju prima víkend, užij si to.
MIRKOOO,
jak jsem četla manžela poslali štandopéde dom:-) Ono není nad domácí rekonvalescenci :-)
LUCIÁŠKŮ,
četla jsem o tvých migrénách ... nezávidím, vím o čem to je, ale mě to potká tak jednou za půl roku.
JIŘINKO,
ty jsi asi vcelku v pohodě, co ? To mám radost ...
DÁŠO,
tebe zdravím do sladké Francie. Četla jsem, že tě trápí hlava a že se cítíš hůř. Už je to lepší ? Řešila jsi to nějak? Máš fajn, že když je ti mizerně, podrží tě tvůj skwělý manžel . Tak se drž:-)
Zdravím Jasněnku, Janu, Edith, Annu ... snad jsem na nikoho nezapoměla. Všem přeju krásnej den, krásnej víkend ...co nejvíc pohodový a klidný :-))) Mávám z jihu..

Edith , 08.06.2007 11:17:30, IP: ***.***.166.25, #9862
Tak moc děkuji za popsání,já jsem až ze severu čech z České Lípy a tady já o nikom nevím teda spíše jsem se po nikom takovém nikdy nepídila.Musí to být super když Ti takle někdo muže pomoct.Tak Pa

Zdravím všechny děvčata i muže a přeji pokud možno krásný a ničím nerušený víkend.
Andrea, 08.06.2007 11:31:39, IP: ***.***.187.55, #9863
Ahoj Aplíku,chystám se v pondělí za doktorkou, tak mě zajímá, kolik toho kdo máte. Ty máš ten Cox 3krát denně? A ten Neurol máš 1mg nebo 0,25mg?
Jřina, 08.06.2007 13:27:37, IP: ***.***.238.58, #9871
Jani tak jsem se dneska ptala té psychiatričky na ty lázně.Ona mi řekla,že si myslí,že to pojištovna nehradí,aspon ne všeobecná.Leda,že by si dlouhodobě merodila třeba se zádama nebo s něčím jiným.Tak nevím.Mám se na to zkusit leda zeptat na Pojištovně.A když by náhodou tak by je musel napsat Ol.A to já jsem v... no víš kde. Jinak přeji krásný den.Možná se tu ještě stavím.Zatím ahoj.
anna, 08.06.2007 13:32:27, IP: ***.***.4.62, #9872
ahoj vsichni
tak jsem byla dnes na cevnim a musim na operaci s varixama,tak to mam teda radost,jako kdybych toho uz nemela dost.
Jiřina, 08.06.2007 13:43:57, IP: ***.***.238.58, #9876
Ahoj holky,Dneska mi psycholožka změnila prášky.Nedávno jsem tady rozpoutala téma sex.Bylo to čím dál horší.Tak jsem jí to řekla.Prý jsem měla přijít hned ,že jsem ještě mladá na to abych byla bez toho.Je to srandovní.Protože ona je to paní už tak kolem 60 a rozpoutali jsme bouřlivý rozhovor na tohle téma.Musela jsem se smát ještě cestou domů.Napsala my nějaký TRITTICO,ají tam píší,že se používá na poruchy sexuálních funkcí.Jinak to má mít stejné účinky jako ten parolex,co jsem měla před tím.Ted musím ty ad vysadit a tyhle nová začnu brat až tak ve středu.Tak jsem zvědavá,aby se pak manžel radši neodstěhoval.Ted si stěžoval,že se mnou nic néní tak ho ted roztrhám. Aby mi je ,ale po tají nezačal ujídut ,aby my stačil.Hahaha dělám si srandu.Ta musí být v každém případě.Tak holky hlavu vzhůru a s úsměvem.Zatím pá kuřádka moje a at se cítíte dobře .Vaše Jířa
Andrea, 08.06.2007 13:57:19, IP: ***.***.187.55, #9877
Ahoj Jiřinko, tak jsi mě pěkně pobavila, tak vyzkoušej nový léky a dej vědět, protože jestli budeš sexuchtivější chci je taky!! Haha!!!
        Předchozí   1 .. 128129130131132133134 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.