Diskuse - "Panikářky"
Dáša, 06.06.2007 19:39:08, IP: ***.***.124.143, #9744Anni, je moc dobře, že jsi se objednala. Jen velice těžko se to zvládá vlastní vůlí. Jsem ráda, že je ti o něco líp, po té injekci. Mně, když bylo nejhůř, manžel mě podporoval, ale taky to pro něho nebylo jednoduché. Hlavně ten pocit, že on mi nemůže pomoct, aby mi bylo líp. Ono, pro ty muže je to těžké pochopit. Když to nikdy nezažili...A každý reaguje jinak. Možná to pro tvého muže je těžké právě taky proto, že on by měl být tou oporou, ale nemůže to sám od sebe změnit.Nevím, to je jen taková úvaha. Mně je psychicky trošku hůř, protože mě od neděle bolí hlava. Já mám i migrény, ty se zlepšily, ale mám takovou tu tlakovou bolest v hlavě a jsem z toho unavená. Ale ataky paniky jako takové nemám. Já beru už léky znovu pět měsíců, tak se to hodně zlepšilo. Dáša
Linda, 06.06.2007 19:54:03, IP: ***.***.207.2, #9745Ahojky!Omlouvám se,ale můj příspěvek se tam načetl 3x.Stále se to nechtělo vložit a pak to takto dopadlo.
Luciáš, 06.06.2007 19:54:51, IP: ***.***.76.199, #9746Dáši,ty tlaky v hlavě jsou hrozný,taky nato občas trpím,ted´ to mám momentálně 3.den a už jsem z toho taky unavená,je to takový nepříjemný,včera jsem kvůli tomu nemohla usnout jak se mi motala palice,tak zatím pa a at´ je nám všem brzo líp
Luciáš, 06.06.2007 19:56:34, IP: ***.***.76.199, #9747Blani,nečti pořád a něco písni:-))))
Alča, 06.06.2007 20:50:37, IP: ***.***.32.254, #9753Ahoj holky tak koukám že je nějaký divný období mě taky není úplně dobře.Šárko mrzí mě jak ti je,ale určitě to zvládneš a bude to dobrý.Já mám moc práce,prší mi do auta.Dozvěděla jsem se nepěkný věci o mém jednom známém.Trochu mě štve David,měla bych jet do Prahy o víkendu ale zatím nevím.Pořád něco zařizuje se svou spolubydící a já jsem tak daleko.Jinak to počasí asi dělá s pp divy,no budu končit,a půjdu asi brzo spát.Miroušku fotky mi žádné nepřišly,jen ta té Apple.Tak ahoj
Dáša, 06.06.2007 20:56:38, IP: ***.***.124.143, #9754Luci, to mě mrzí, že taky tím trpíš. Mám pocit z příspěvků, že většina z nás s PP má i problémy s bolestma hlavy. Nevím, jestli je to teď tím počasím, tady u nás se to taky tak střídá...Luci a zabírá ti nějaký prášek? Mně většinou prášek od bolesti jako Nurofen nebo tak něco vůbec nepomáhá. Tak to musíme nějak přečkat. Dáša
Edith, 06.06.2007 20:59:59, IP: ***.***.166.25, #9755Zdareček,chtěla jsem se zeptat zda na ty naše problémy mohu pít taky kávu,u doktora jsem se nato nezeptala.O oslavách to jistí minerálka to je jasné,ale todle nevím,zřejmě asi ne že?
Jana , 06.06.2007 22:04:08, IP: ***.***.28.210, #9761Ahoj Jasněnko a Míšo.tak koukám,že jste už asi z nouze vyzkoušeli alternativní medicínu.Já to zkoušela taky,protože trpím na migrény,ale nedotáhla jsem to nikdy do konce,je to běh na dlouhou trat a finančně dost náročné.Ale moje mamka je na tohle maniak.Necháváme se měřit i patogení zony,to je věc které věřím.Takže pokud to toho chcete jít tak se to musí dotáhnou do konce,ale hlavně tomu musí ten dotyšný rozumět.I když je fakt,že já jsem narazila na jednu Mudr.a u ní bylo všechno od žlučníku,tak jsem asi rok držela dietu a žádné zlepšení tak jsem si myslela svoje.Takže je holky na vás jak se rozhodnete,hlavně at je líp.
Jana , 06.06.2007 22:15:41, IP: ***.***.28.210, #9763Ahojky Edith,tak tyhlem stavy jsou mi dost známé.Ani nevím kolikrát jsem s tím byla na pohotovosti nebo u obvodního,pokaždé to samé píchli mi apaurin a byl klid,ale tohle není řešení to je jen na ten moment.je to taková větší dávka(třeba jako Neurol).Když tě to chytne tak hlavně nedýchej z hluboka pusou,ale nosem a pusou vydechuj.Dlouhé nádechy a výdechy aby sis sklidnila tep a uklidnila se.Samozdřejmě to není hned,ale uklidní se to.Já pokaždé když mě to chytlo tak jsem strašně panikařila,než mi to vysvětlili a to dýchání mi opravdu zabírá.Tak to zkus a doufám,že bude dobře.Tak zatím čao
Edith, 06.06.2007 22:21:55, IP: ***.***.166.25, #9765Ahojky Jani tak já teda moc děkuji za radu.Snažím se tak dýchat a je fakt,že když mě to chytlo dříve a ještě jsem o tom nic nevěděla,tak jsem se na přítele dívala uplně bezmocně.Nevěděla jsem co mám prostě dělat.Když jsem jela na pohotovost,tak jsem se před nemocnicí rozbrečela,protože jsem se bála co mi řeknou.Tašku do nemocnice jsem měla připravenou kdyby si mě tam jako nechaly.V tom už mám praxi,mě když něco je,tak většinou končím v nemocnici.
Tak Páček všem a přeji krásnou dobrou noc.
Šárka, 07.06.2007 7:07:24, IP: ***.***.200.201, #9771Ahoj kotě a všichni,tak mám od cvokařky Cytalec.Dnes ho půjdu vyzvednout.A nosím u sebe injekce krz tu hyperventilační tetanii.To píchaj i z ára a já si to budu muset píchat při záchvatu do svalu.Nikdy jsem to nedělala,ale asi to budumuset kdyžtak zvládnout....Jmenují se ty ampule Apaurin 2ml.Je to silnější,ale je to vlastně tekutý Diazepam.Hm,tak holky opět od znovu...Nejkratší léčba na lécích je půl roku....Tak už nějak nemám sílu,ale musím jít dál ,do dalšího záchvatu a pak opět a opět a kdo ví,zda to tak nebude celý život.Tak zatím pa.....pusu a napište....
anna, 07.06.2007 7:08:20, IP: ***.***.4.62, #9772chodis normalne do prace nebo mas invalidni duchod?
Mirka, 07.06.2007 8:24:46, IP: ***.***.158.226, #9775Ahoj Jani, s alternativní medicinou nemám taky dobré zkušenosti. Netvrdím, že je to špatné ale chce to opravdu někoho fundovaného a těch je tak možná deset procent. Ostatní akorát využívají lidského neštěstí a tahají z lidí velké peníze. A taky záleží na přístupu člověka. Musí tomu opravdu věřit, protože jak se říká-věř a víra tvá tě uzdraví. Ale třeba Jiřka hodně užívá přírodní léčby a má taky dobrou terapeutku na jehličky a moc ji to pomáhá a já ji to plně věřím.
Míši, to je úplná blbost abys měla špatné všechny funkce a neodrazilo se to na vyšetřeních krve.Necpi tam prachy.
Šárko, je mi to opravdu moc líto. Já jsem letěla na pohotovost jen jednou a to poprve, když jsem nevěděla o co kráčí. Pak už jsem praktikovala studenou sprchu, zklidnění a hned šup Neurol. Ta naše panika je vlastně prachobyčejnská hysterie,tak se tomu dřív říkalo.Ale věřím ti, je to děsné se opanovat.
Edito, neházej flintu do žita. Jestli ti sednou AD a nevysadíš je předčasně, tak už recidiva nemusí vůbec přijít. Uvědom si ,že mi jsme tady jen malý vzorek. Je plno lidí co na paniky psalo a už se vůbec neozvali, protože jsou v pohodě. Tak ti přeji, abys mezi ně patřila.Kafe si dát určitě můžeš ale záleží jak se vyrovnáš s případným mírným bušením a zvýšením tlaku. Jestli jsi schopna si uvědomit, že je to jen následek kofeinu a neblbnout, tak si ho klidně dej. Já jsem nikdy nepřestala kafe pít adokonce když jsem brala AD, tak jsem si dávala nějakou tu skleničku vínka, ikdyž bych to tady neměla psát.Teď už raději nepiji, protože dělám vše proto abych nějakým způsobem nevyvolala zase PP.
Ali, je mi moc líto, že máš zase nějaké problémy. S těma fotkama už opravdu nevím. Asi máš malou kapacitu počítače nebo já nevím. Holky, jestli někdo máte ještě tu moji fotku, zkuste to prosím vás Alči poslat.
Jinak vás naprosto všechny moc zdravím a ať jste v pohodě. Já jdu dnes k holiči a že už to tedy sakramentsky potřebuji. Doufám, že se mně tam zas neudělá "nedýchatelno! Pá!!!! M
Jiřina, 07.06.2007 8:26:26, IP: ***.***.238.58, #9776Ahoj Šárinko,co je to tetanie vím.Zkoušela jsi někdy při záchvatu zatajovat dech? Mě to pomáhalo.
Mirka, 07.06.2007 8:28:44, IP: ***.***.158.226, #9777Já vůbec necháou jak mi tam ta ruka může ťuknout takovou hrubku.....mi jsme tady jen malý vzorek.....napsat měkký i po m.