Diskuse - "Panikářky"
anna, 05.06.2007 20:18:06, IP: ***.***.4.62, #9656ahojky,mas velke stesti ze te muz pochopi.Ja sem vdana 3 roky .tyto pozite me zacali po porodu pred pul rokem a muj muz me moc nechape.Ja beru lexarin ale moc me nepomaha.Uz nevim co mam delat nebo kam mam jit.Jediny kdo ma pochopeni je mamatka ktera touto nemoci trpi tez po porodu.Mi ji mame v rodove linii.Jsem rada ze tu mohu byt s vami,tady me aspon nekdo pochopi.
Mirka, 05.06.2007 20:59:10, IP: ***.***.237.38, #9661Holky dnes absolutně nestihám, písnu zítra. Všem pěknou dobrou noc ! M
Apple, 05.06.2007 21:17:22, IP: ***.***.14.147, #9662Ahoj holky,
z UH jsem dorazila až na večer, úplně vyfluslá. Asi byl mizernej tlak bo co, ale dojela jsem v poho dom a byla jsem ráda, že jsem doma . Holky, nemáte někdo recept na otékající lýtka ?
Dášo,
mám radost, že se ti tak daří, ale já se taky snažím. Jinak máš pravdu, že UH, Kyjov a tam dole je překrásně, mám to tam ráda.
Nakonec zdravím všechny tak nějak najednou, nebudu jmenovat, abych na někoho nezapomněla :-) Jsem unavená, půjdu do postele .... mějte se prima :-)
Edith, 05.06.2007 21:29:10, IP: ***.***.166.25, #9663Ahojky holky,tak já jsem ten den taky zatím úspěšně zvládla.byla jsem po týdnu na louce venčit pejska,moc daleko jsem se od sídliště teda nevzdalovala,ale bylo to moc super.Včelky bzučely a sluníčko pralo až z toho byl pejsek celej unavenej a byl rád,že jdeme domu.Jo bydlím v České Lípě.Tak zatím Ahojky sever čech zdraví všechny zde.
anna, 05.06.2007 21:35:47, IP: ***.***.4.62, #9664na otekle lytke je nejlepsi hodit nohy do zvysene polohy a namazat treba ibalginovou masti
Mirka, 06.06.2007 7:09:51, IP: ***.***.158.226, #9667Čau holky, včera nebyl čas, byly jsme se snachou koupit malé naušničky. Tak jsem vám všem odepsala ráno, jako správný nespavec.Ale pak mně to nevzal počítač ,asi už definitivně klekl, chudák stařeček.Tak se na vás alespoň občas kouknu z práce, když bude chvíli volný počítač ale i já. Ale alespoň bude víc prostoru ,třeba pro Luciáška, který už se tam chudák bál napsat. Tímto Lucku zdravím a nenapsala jsi jak je? doufám,že fajn.
Blani, už jsem odepsala- koukni na mail.
Jiřo jsi fakt bezva ženská, jak to všechno zvládáš. Ty prsa pusť z hlavy, když je viděl odborník. A na dovolenou jeď!!!!! A napiš pak ,jak pokračuješ s pokojíčkem!! Pá! M
Majči, moc mně mrzí, že jsi se tak svezla. O rozchodech mého syna bych ti mohla napsat toho tolik, že už by se sem opravdu nikdo nevlezl.Před snachou měl ještě tři "vážné známosti", když nepočítám ty"nevážné. Všechny tři s ním bydlely -postupně, ne zaráz. Všechny jsem milovala a byla už propojená s jejich rodinami. S jednou matkou, jsme dodnes velké kámošky. I na padesátiny jsme se vzájemně pozvaly. Ale co naděláš. Moc ti přeji ať se sebereš. Pá M
Dáši, jsem moc ráda, že je ti fajn. Pomáhá ti v tom tvůj dobrý psychiatr a tvůj skvělý manžel, čímž Phila zdravím. Ale i ty sama!! Tak pá, písnu na mail.
Editko,je prima, že jsi se zvetila. A myslela jsem ,že ti přítel odvedl i psa. Nebo je už zase zpátky. Pá a drž se!! M
Holky, tak vás ještě jednoi moc VŠECHNY zdravím a jak to půjde, ozvu se ! Vaše kámoška? Mirka
Mirka, 06.06.2007 7:15:22, IP: ***.***.158.226, #9668Jo a Aloušku, moc mně mrzí, že jsi měla zase problémy.Snad se to už konečně zlepší. S fotkama si už nevím rady. Poslala jsem ti je už pojedné.A tak jak všem ostatním holkám. Zkusím ještě naposledy- asi počtvrté. Jestli nemáš malou kapacitu. Zkus zvětšit na 2000. Až budeš mít fotky Davida, pošli. Tak pá M
Luciáš, 06.06.2007 9:46:13, IP: ***.***.76.199, #9677Ahoj Miruško,včera jsem šla spát a dost se mi motala hlava,takový tlaky na spánky,nebo jak to mám napsat a hůř se dýchalo,dnaske je zatím líp,navíc mám pocit,že mám trochu nateklou klíční kost,nebo už jsem vážně hypochondr:-)))),tak pa a hezký den a je dobře,že manželovi je lépe
Linda, 06.06.2007 11:07:12, IP: ***.***.207.2, #9680Ahoj všichni!Jak se máte.Mě taky nebylo včera dobře.A dnes taky žádná sláva.Mám takové divné tlaky do hlavy.Není to bolest,ale je to takové zvláštní, jako kdybych měla sebou každou chvíli seknout.Co myslíte,mohlo by to být tou PP?Také poslední dobou blbě spím,takže jsem možná jenom nevyspalá.Jenže nevyspalá jsem proto,protože je to takový nepříjemný stav, který mě nenechá spát.Takže začarovaný kruh.Už si nebudu stěžovat a raději půjdu něco dělat,třeba když na to nebudu myslet,tak to přestane.Jenže teď jsem právě sama doma a to se pozoruji a myslím na to ještě více.Jó to byly doby, kdy jsem byla ráda sama doma.Teď je to pro mě spíše utrpení.Přeji všem krásný pohodový den.Pa.
Dáša, 06.06.2007 13:31:15, IP: ***.***.124.143, #9707Ahoj holky, včera musel být i divný tlak tady ve Francii. Pořád se tady mění počasí-chvíli úplné horko a sluníčko, pak zataženo a déšť. Mně včera taky bolela dost hlava a hodně se motala, bylo to takové zvláštní. Dneska se mi špatně vstávalo, ale je to už lepší. Jdu poumývat nádobí a žehlit. Tak se opatrujte a přeji pokud možno klidný den. Dáša
Šárka, 06.06.2007 13:33:30, IP: ***.***.200.201, #9708Ahoj všichni...Hlásím smutnou zprávu.Ta Vaše silná Šárka včera měla kolaps,jak kráva.Byla u mne sanita,píchali mne do svalu a dýchala do rukavice.Už mám u sebe ampule a injekci a pokud mne to vezme....píchnu se sama,nebo někdo....Doktor s ara povídal,že se z toho dostanu,ale musím brát silná antidepresiva a chce to čas...psycholožka zas je jen pro bylinky,že to zvládnu .Navečer jdu ke cvokařce,tak uvidím co mi řekne.Jsem opět na dně a mám podražené opět nohy,zlatíčka..Mám Vás ráda a mějte se moc hezky...Já jsem v práci od 13-16 hod.Ale jsem naprosto vyflusnutá a zlomená.....Pa....
Jasněnka, 06.06.2007 13:47:08, IP: ***.***.8.235, #9710Ahoj Šárko, tak to mi je líto, že se nedařilo a vše začlo nanovo. Doufám, že Ti návštěva u psycholožky pomůže.Držím pěstičky.
Ahojky
Dáša, 06.06.2007 13:52:39, IP: ***.***.124.143, #9711Ahoj Anno, máš pravdu, že mám velké štěstí v tom, že mám oporu v manželovi. Je mi moc líto, že tvůj manžel tě moc nepodpoří. A ty se léčíš pod dohledem psychiatra? Pokud ano, tak nejlepší léčba na panickou poruchu je pomocí antidepresiv s tím,že ze začátku jako doplňková léčba je např. ten Lexaurin nebo Neurol nebo jiný druh benzodiazepinu. Ty se pak postupně snižují. Pokud antidepresiva zaberou, tak by ti mělo být postupně líp. Můj doktor mi vysvětlil, jak to funguje, když je panická ataka. Taky se má správně dýchat - pomalu nadechovat a vydechovat až do chvíle,kdy se ten stav zklidní a člověk se má vystavovat situacím, které nezvládá, aby pomalu, krok za krokem získával zase sebedůvěru. Tak tak nějak mi to popisoval. U nás je to taky rodové, moje mamka tyto stavy má taky celý život a mně se rozjely asi zhruba před třemi lety po dvou úmrtích blízkých lidí. Pokud jsi nebyla u psychiatra, určitě se objednej a to by ti mělo pomoct. Opatruj se a klidně zase napiš. Dáša
Jasněnka, 06.06.2007 13:53:29, IP: ***.***.8.235, #9712Ahojky, hlásím, že včera jsem byla na vyšetření - alternativní metodou a dopadla jsem jako sedlák u Chlumce!!!
Mám v sobě snad všechny možný parazity a mé tělo se s nima nedokáže vyrovnat. Je s podivem, že lékařská vyšetření a testy nic neprokázaly. Domů jsem přijela naprosto zničená. Ani jsem neměla radost z nových šatů, které jsem si koupila než jsem tam šla.
Teď mě čeká léčba a měla bych si dojít znovu k OL na nová vyšetření a z toho mám pěknou depku.Už jí vidím jak si myslí, že jsem blázen.
To jsem Vám chtěla řici a chci Vám popřát krásný den. Ahoj
Dáša, 06.06.2007 13:57:22, IP: ***.***.124.143, #9713Miri, děkuji za pozdravy. Jakpak je tobě dneska? Hodně práce?
Psychicky je mi o dost líp, ale od včera se zase zhoršila hlava. Četla jsem, že dost lidí mělo včera horší den. Tak ten divný tlak musel být i tady u nás. Hlava bolela a motala se, pořád se tady mění počasí. Dneska mě taky bolí a to jsem si vzala už prášek. Zkusím to nějak zvládnout. Opatruj se a manželovi doufám bude lépe a lépe. Pá. Dáša