Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Edith, 04.06.2007 21:37:13, IP: ***.***.166.25, #9595
No já právě ten Dalsan,má to stejné účinky jako citalec,teda je to nalsané v návodu,má to uplně stejné vlastnosti.
Edith, 04.06.2007 21:41:10, IP: ***.***.166.25, #9596
Ahojky,tak to mi teda povídej ,mám stavy,že nevím co mám se sebou dělat už dva měsíce marodím a nevím zda to mám do té práce risknout.Ten Dalsan je asi něco jako citalec píše se to v návodu.Neurol je prý ve větších dávkách navikovej,ale já jsem ráda,že mi to aspoň tak nějak pomůže.Včera jsem na tyto stránky narazila scela náhodou a upřímě jsem moc ráda.
Apple, 04.06.2007 21:51:09, IP: ***.***.14.147, #9598
Ahoj holky,
tedy co vy tu vyprodukujete za pár hodin, nestačím číst :-)) Ale jsem ráda, že jste ... jsme víceméně v pohodě, budou zas tropy, tak jsem zvědavá co to s námi udělá :-)
tedy se mnou :-( Zítra mě čeká cesta do UH, mám staženou prdku už teď :-) CoX připravenej sebou:-) Myslete na mě :-)
Mirko,
ještě k tomu koncertu, moje dítko dělá pop zpěv, takový rádoby studium, ale je dobrá, jezdí po soutěžích , baví jí to ... mám z ní radost :-)
Tak všem krásnou, dobrou a snovou ... a zítra krásnej den plnej pohody a bez PP .......všem :-)
Andrea, 04.06.2007 22:42:35, IP: ***.***.187.55, #9603
Ahoj holky, tak je vidět,že vám je všem líp! Apple, ty jsi udělala taky pěknej pokrok od toho, co jsi sem začala psát. Pamatuji si, jak se ti nikam nechtělo, a ted se nemůžeš zabrzdit. Majulko, ty to stejný, vid? O Alči ani nemluvím,a Jiřinka už taky. Mám z vás holky radost. Všechny vás moc zdravím a dobrou noc!
MIMI, 04.06.2007 23:37:52, IP: ***.***.215.122, #9605
AHOJ,NEVEDELA JSEM A V ZIVOTE BY MNE NENAPADLO KOLIK NAS JE A CO NAS TRAPI........JA JSEM V CIZINE,MAM MALE MIMINKO A TOTO VSECHNO ZACALO ASO PRED MNESICEM,,,DENE POHOTOVOST,SANITKY,PSYCHIATR...........STRASNE STAVY,STRACH,POCENI,ZIMA,BUSENI SRDCE,SLABOST,PRUJEM,MYSLELA JSEM ZE UMRU,,,,,,VYSTRIDALA JSEM HODNE LEKU,ZADNE NESEDLY,AZ TED ZAPLATPANBUH JSEM OBJEVILA NECO CO MI AI SEDI,,,MAM STRACH ZE SE TO BUDE OPAKOVAT TAJNE NA TO MYSLIM,ASI TO ZNATE,,NEJCASTEJI KDYZ JSEM DOMA SAMA S MIMINKEM....TA BEZMOC,,,,,,,NEPREJU TO ANI NEPRITELY..........VSEM VAM PREJU BRZKE A NAVZDY UZDRAVENI,AT JSEM ZASE JAKO DRIV BEZ STRACHU A STRESU..................
MIMI, 04.06.2007 23:49:01, IP: ***.***.215.122, #9606
TAK JSEM DNES NARAZILA NA TYTO STRANKY,NAPISTE MI NEKDO BUDU MOC RADA,NEMAM SI S KYM O TOM POPOVIDAT,,,,,,,,,,,ASI MNE NIKDO NECHAPE.VIDIM ZE NAS JE FAKT MOC,I V TUTO NOICNI DOBU,,,,,,JDU TAKY DO POSTELE,DOUFAM ZE BUDU OK..ZA KAZDICKOU ZPRAVU BUDU RADA,POIRADTE PROSIM,JE TO PRO MNE FAKT NOVE,,,NEJHORSI KDYZ UZ M NEKDO K TOMU DETI JAKO JA,A JESTE JE V CIZI ZEMI,,,,,,,,,,,,,,,,,S.O.S.DIKY ZA VSECKY PRIPADNE ZPRAVICKY VASE MIMI
Linda, 05.06.2007 0:00:12, IP: ***.***.207.2, #9607
Ahojky.Chytla nás nějak nákupní horečka.U vás je těch supermarketů více.Chtěli jsme koupit nějakou maličkost dětem ke dni dětí a pak jsme zajeli do Meka.Zkrátka takový malý nákupní výlet.To je kultura co?
Linda, 05.06.2007 0:33:53, IP: ***.***.207.2, #9608
Ahoj MIMI.Tyhle stavy znám moc dobře.Necheš na ně myslet,snažíš se,ale marně.Čím více se snažíš na to nemyslet,tím více to vyvoláváš.Pocity strachu,bezmoci,strachu ze smrti....Tyto moje pocity měly konkrétní příčinu - skutečné srdeční potíže.A pak jsem z toho měla takový strach, že to opět přijde,že vznikla právě PP.Díky tomu,že jsem si uvědomila,že jsem skutečně panikářka, se to hodně zlepšilo.Neříkám že je to úplně OK,ale je to o dost lepší,než když jsem sem začala psát.Zatím žádné léky neberu a uvidím, jak se to bude vyvíjeta jak to budu zvládat.Jak popisuješ,tak i mě bývá nejhúře, když jsem doma sama.To si říkám,že mě nikdo nestihne zachránit a bude konec.Přeji ti MIMI a všem ostatním,aby těch obav a strachů bylo co nejméně,pokud možno ŽÁDNÉ!DOBROU NOC VŠICHNI! PS:Jsem zvědavá,zda jsem tady opět jako poslední?Jsem zkrátka noční sůva.
Apple, 05.06.2007 7:17:33, IP: ***.***.14.147, #9609
Čauuuu,
ty noční sůvo :-)) Co nespíš ? :-))) Tak hele, vy jste brouzdali marketama a já bydlím hned u nich, na tom hnusným sídlišti :-)
Jinak jak čtu, zatím vše zvládáš bez medikamentů .. to tě tedy obdivuju ... vydrž ...:-)
Krásnej den
Apple, 05.06.2007 7:19:45, IP: ***.***.14.147, #9610
Zdravím,
krásný ráno všem :-) Tak já mažu do Hradišťa :-( Vypadá to na horko, auto bez klimošky, dálnice D1 .. samý "lepší" věci ... tak uvidíme....optarujte se mějte krásnej den , večer na Vás kouknu ....
Mirka, 05.06.2007 8:00:21, IP: ***.***.158.226, #9611
Ahoj, tak v tom případě vydrž, Dalsan by měl do měsíce zabrat a zatím si rozumně vypomáhej Neurolem. Pá a držím palce. m
Mirka, 05.06.2007 8:02:06, IP: ***.***.158.226, #9612
Apple,gratuluji k nadané dcerušce a přeji pohodové zvládnutí náročné cesty a držím palce. Pá M
albinka, 05.06.2007 8:36:46, IP: ***.***.4.62, #9613
ja techapu protoze ja mam doma take male miminko no teda uz 6mesicu a me to vse zacalo po porodu
Majka, 05.06.2007 9:57:25, IP: ***.***.6.181, #9618
Ahoj holky,zdraví vás Majka,dneska jsem si přečetla jakl jste zase byly pilné a kolik jste toho napsaly a taky kolik zase přibylo nových adeptek.Ach jo ta pepka roste jak houby po dešti a tolika lidem ničí život.Taky jsem vyčetla něco s Mirkem,ale Miri ty pokračuj dál a nic si z toho nedělej,my tě známe už dlouhou dobu,,jsme rádi,že tu jsi,nikomu nic nevnucuješ,jen se snažíš povzbudit a přispět nějakou tou zkušeností.Myslím si,že jsme tady dospělý lidi a každý má právo se vyjádřit,vyslovit své pocity a na ostatních je,,jestli je to pro ně přínosem,řešením nebo jen přátelskou radou a povzbuzením.Miruško jen pokračuj,určitě mluvím za všechny,když řeknu,že tě máme rádi a že jsi taková naše druhá mamina.Jsem moc ráda,že už je to s mužem dobrý,opravdu.Já ti řeknu,zachvíli budou ty lidi posílat domů tramvají snad přímo z těch operačních sálů.Jak se probereš,alou na šalinu...neskutečný,tak pa,pa moc na vás myslím.Andri,co dělají tvoje zvířátka a co malej hyperaktivista?Tak pa,pa,mám vás ráda.
Mirka, 05.06.2007 12:08:59, IP: ***.***.158.226, #9622
Čau Majči, dík a ráda tě zase vidím, už dlouho si se tady neobjevila.Jak se daří? Jsi už dobrá?Vím, že jsi se po té maturitě nějak rozjela. Ale věřím, že už jsi se dala dohromady a až bude čas napiš zase něco o zvířátkách.
S manželem to vypadá slíbně, tak z snad z toho léta ještě něco bude.
A ten Mirek mně nic hrozného neudělal. Taky to asi nemá lehký.Já jsem se možná zbytečně rozkohoutila tím , že můžu svýma radama ublížit.Ale nevím, na každém šprochu pravdy trochu. Ale to bych fakt byla nešťastná.
Tak čau a dej vědět, jak se daří. Pá M
        Předchozí   1 .. 121122123124125126127 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.