Diskuse - "Panikářky"
Mirka, 04.06.2007 18:13:53, IP: ***.***.237.38, #9573Ahoj Edith, ty prášky tady potřebujeme nebo jsme potřebovali tady všichni, kdo máme PP.
O Dalsanu jsem já nikdy neslyšela. Nevím jestli je to antidepresivum nebo co je napsané na příbalovém letáku. Jinak o Neurolu tady toho bylo už napsáno moc,tak mrkni. Je to určitě výborný lék na první pomoc a svého času bych bez pravidelného braní asi skončila v blázinci.Nevím, kolik ho bereš ale měl by zabírat skoro okamžitě. M
albínka, 04.06.2007 18:16:09, IP: ***.***.4.62, #9574mě na to dali lexaurina defobin ale že by to nějak zabíralo...
Alča, 04.06.2007 18:27:08, IP: ***.***.32.254, #9575Ahoj všem.Holky já vím že jsem asi otravná ale ještě mi nedošla ani jedna fotečka:( A přitom jsem tak zvědavá jak vypadáte.Jinak odpoledne krásné slunečné škoda že jsem byla do půl šestý v práci:(no tak se mějte krásně všechny.Ahoj
Mirka, 04.06.2007 18:50:51, IP: ***.***.237.38, #9576Ahoj Aloušku, tak to vůbec nechápu. Tady do diskuse jsem napsala tu tvoji adresu blbě ale v adresáři jsem ji měla dobře. Už jsem ti nejmíň dvakrát posílala sebe a přeposílala andrejku. A vždy mi to hlásilo, že mail byl úspěšně odeslán. Ani dodatečně mi to neposlalo žádný renonc, jak u některých holek. Třeba dnes mi to vrátilo cosi, že ty moje fotky Janě nedošly. Ale neumím anglicky, tak nevím proč. Je ale zvláštní, že tobě ještě nedošlo od nikoho., Zkusím ti teď hned přeposlat Apple a napiš mi jestli došla.M
Mirka, 04.06.2007 18:56:01, IP: ***.***.237.38, #9577Tak Apple poslaná. Ozvi se, jestli došlo.
Alča, 04.06.2007 19:34:27, IP: ***.***.32.254, #9578Ahoj tak Apple došla a je to velká kočka:)
Mirka, 04.06.2007 19:54:47, IP: ***.***.237.38, #9579Tak zkouším Andrejku. M
Mirka, 04.06.2007 20:07:15, IP: ***.***.237.38, #9580Ali, tak jsem ti teď poslala ještě Andrejku, Janu a Dášu. Tak jsem zvědavá. Napiš co došlo. Sebe můžu zkusit zase z práce, protože mám ty fotky vybrané a uložené na ploše. A znovu to tam neumím dávat, dávala mě to tam kolegyně. M
Jiřina, 04.06.2007 20:09:45, IP: ***.***.238.58, #9581Miri, moc ti děkuji musím se na to teda zaptat.mě je to taky už divné.už jsem se zase uklidnila.Namyslím na to.S tou dovolenou si taky hlavu už nelámu,Ti známí co s námi jeydí vezmou aspoň Barborku.Já si zařizuji pokoj,který bude takovou mou trucovnoua aspoň na něj ušetřím.Verunce,to je ta starší, se tam stejně nechtělo.Byla asi před měsícem va Skotsku a snáma už moc jezdit nechce.Tak jsem říkala,že Barborce zaplatíme Slovensko.Jinak jezdíme právě do toho Velkého Mederu a mě osobně se tam moc líbí máme tam už své známé,jezdíme tam už asi 8 let.A když to klapne tak tam pojedem až zase po sezoně.To tam není tolik lidí.Jinak se musím pochlubit,že už asi 3 dny neberu ráno neurol vůbec.Dneska jsem teda bojovala o sto šest,ale nakonec jsem ji potvoru přemohla.Mám stoho radost.Našla jsem si ted práci stím pokojem takže nemám čas na to myslet a když si sednu tak koukám a přemejšlím co a jak předělat.Akorát menžel s toho není nějak odvázanej,ale nakonec rezignuje a udělá co chci.Ježiš já zase píšu sloh. tak se nezlob a měj se krásně. A vy všichni panikáři taky tak ahoj zase zítra jdo ještě něco podělat.
Alča, 04.06.2007 20:13:53, IP: ***.***.32.254, #9582Miri zatím nic dalšího nedarazilo
majulka, 04.06.2007 20:30:10, IP: ***.***.52.170, #9584Ahoj všechny moje berušky co tu jste :-) ted jsem dožehlila velikou hromadu prádla a mám dost.Zítra jedu na 3 dny pracovat do Kladna,to bude hustý ! a já mám takový zvyk,že neodjedu,když nemám naklizeno,vypráno a vyžehleno :-) Manžel mi včera radil,že mám zvolnit,že chci mít vše ok doma a ještě vydělávám hafo peněz,že to je cíl pro chlapa a ne pro 50-ti kilovou ženskou.Musím mu dát za pravdu!pořád se za něčím honím,nedokážu odpočívat! Dnes jsem byla u psychiatra na kontrole,tak jsme konstatovali,že jsem se zlepšila,ale že bude líp za měsíc-dva....kdy najedou plně AD. chválil mě,že beru ten lexaurin jen večer 1,5 a at ho ještě nevysazujukdyž nejsou AD v plné síle.Řekl mi taky,že na 100% už to asi nikdy nebude,ale to já přeci vím.I dkyž změnu fakt cítím,protože manžel coby manager je pořád pryč a já už se nebojím tolik být sama :-)
Miru holky mají pravdu,ty jsi taková naše opatrovatelka,to je bezva,jsi úžasný človíček !
A vůbec všecny jsme ůžasný holky,no ne?musíme se pochválit,že to taky i zvládáme!ne jen opak :-)přeju vám všem krásný večer a dík,že jste :-)papa Majulka
majulka, 04.06.2007 20:31:52, IP: ***.***.52.170, #9585Alčo já ti pošlu své fotky,tak mi taky pošli,jo? :-)děkuju papa
Mirka, 04.06.2007 20:50:25, IP: ***.***.237.38, #9588Ahoj Jiři,já myslím, že s tou dovolenou ještě nic není ztraceno. Možná se ti to ještě zlepší a když se ti to tak líbí,tak by ti to určitě prospělo.Mně to tam asi netankovalo, že mi nedělala na nervy dobře ta teplá voda.
Verunce to Skotsko závidím. Je to taky takový můj sen společně s Provance ale na mně moc velké sousto.Nevím jak bych to zvládla, jestli bych se někde nevyvrátila a nerozjela si znovu Pepku.
Jiři, jsi fakt dobrá. Vždycky mně potěší, když někdo vyhrává nad tím sviňstvem. Jinak tu paniku nemůžu nazvat. A je vidět, že ty se z toho určitě dostaneš. Neklesej na mysli, když by tě to ještě ojediněle chytlo. Může se stát ale nemusí. A těch Neurolů se zase tak moc neboj, já jsem proti ním nechtěla rozpoutat kampaň. Je to dobrý lék. Jen se to s ním nesmí přehánět.
Tak pá a udělej si hezký pokojíček. Ten tvůj domeček ti závidím. Je to takový můj sen na důchod, jestli budeme zdraví.M
Mirka, 04.06.2007 20:59:49, IP: ***.***.237.38, #9589Ahoj Majulko, máš pravdu. Jste všechny šikovné holky, jak se s tím perete a při tom ještě máte za krkem nároč.práci a rodinu. Je to fajn, že pozoruješ zlepšení a věř, že to bude čím dál lepší. Máš asi dobrého psychiatra a ten Lexaurin večer 1,5 není nic, to si bez obav ber a nemorduj se. Já jsem tenkrát taky brala berličky než zabrala AD.
A je klidně možné , že na 100 procent fungovat budeš. A s AD teprve.
Tak pá a ať ty 3 dny dobře zvládneš. M
Alča, 04.06.2007 21:11:53, IP: ***.***.32.254, #9592Ahoj Majulko ráda pošlu jen by bylo fajn kdybys je poslala první já se nějak nemůžu dohledat tvoji adresy a moje je alena.simurdova@centrum.cz paa:)