Diskuse - "Panikářky"
Andrea, 04.06.2007 13:28:17, IP: ***.***.187.55, #9547Ahoj Jiřinko, už jsi mi došla! Hurá! A silná nejsi, konečně jedna normální ženská mezi těma modelkama!!! Haha!!!!!
Andrea, 04.06.2007 13:40:05, IP: ***.***.187.55, #9549Ahoj Jani, opravdu byl včera nějakej zvláštní den, počasí stálo za prd, a manžel měl migrénu taky, tak jsi nebyla sama. Jinak mě mrzí, že na tebe manžel křičí, je to dost brzy, ne? A na psychice ti to nepřidá, vím, že to s námi taky není někdy lehké,tak se ho snaž pochopit. Samozřejmě nevím, proč na tebe křičel, ale vím, že se tím stejně nikdy nic nevyřeší! Tak doufám, že už se dnes zase milujete, zatím ahojky a opatruj se!
Mirka, 04.06.2007 14:21:23, IP: ***.***.158.226, #9551Apple, to jsem ráda, že to s mými radami bereš tak, jak já to myslím.
Ohledně toho Coxu mám NAPROSTO stejný názor jak ty. On má člověk pocit,že vůbec nezabírá ale, že zabírá i když zatím trochu zjistíš až když ho vysadíš.
A za třetí- jsem zvědavá a moc mě zajímá na co koncertovala tvoje dcera?????? Páčko M
Mirka, 04.06.2007 14:28:17, IP: ***.***.158.226, #9552Ahoj Editko, nepropadej panice a drž se , už jen kvůli synovi.Je to smutné, že jsi přišla o přítele ale znám to , nemusí to být konečné.V afektu člověk ledacos řekne a udělá. A i kdyby to bylo navždy, jsou v životě důležitější věci jako tvoje a synovo zdraví.
Jestli to neuřídíš, jdi k psychiatrovi a poraď se jak dál. Ne abys to zas řešila drogami!!!
A nakonec vše zlé je k něčemu dobré, o tom vztahu s tvým přítelem jsi měla sama pochybnosti,ne.
Drž se a napiš, jak to řešíš! M
Mirka, 04.06.2007 14:35:24, IP: ***.***.158.226, #9553Ahoj Peťo,ptáš se na radu, já ti napíši, jak bych to řešila já. Zkusila bych pár dní ten Citalopram. Je možné,že to bude v pohodě. Jestli ne, tak bych se pokusila rozhodně objednat k psychiatrovi. Záleží, jak je moc vytížený, podle toho tě objedná. Mohl by mít pro tebe i jiný přínos, než ten obvoďák. Když by se mi potíže výrazně zhoršily než se dostaneš k tomu psych.tak bych vlítla k tomu obvoďákovi a nekompromisně žádala ten Cipralex i když bych si ho měla zaplatit.
A jak píšeš, je to velké štěstí, že ti Cipralex sedl ale myslím, že se zbytečně znepokojuješ ,že by jsi to neměla výrazně poznat.
Pá a moc držím palce.M
Mirka, 04.06.2007 14:41:57, IP: ***.***.158.226, #9554Ahoj Míšo, manžel dobrý, nestojí to za řeč, proti problémům tvé maminky.
S Mirkem o nic nejde, má právo na svůj názor.Mně jen nazvedlo, že mně napsal, že si zahrávám s ohněm nebo co, že můžu někoho poškodit. Nevím už jak přesně. Nejsem žádná nedotknutelná chytračka a nemusím mít v leččems pravdu. Píši jen jak bych to dělala já a vy jste holky inteligentní a určitě si to přeberete.Tak je to myšleno.
Míšo dík, napiš někdy ,jak ti je ,držím palce Mirka
Mirka, 04.06.2007 14:45:32, IP: ***.***.158.226, #9555Ahoj Šárko, je fajn,že jsi se ozvala. Jsi holka šikovná, jak vše zvládáš a přeji ti aby to tak bylo pořád a čímdál líp. Pá a někdy zase. M
Mirka, 04.06.2007 14:47:35, IP: ***.***.158.226, #9556Čau Andri, jsi borec!!!!!!
Do Ikei budu muset taky zase zavítat. Chodím tam s kýblem na serotonin. Pá M
Mirka, 04.06.2007 14:51:21, IP: ***.***.158.226, #9557čau Jiři, tobě večer. M
Edith, 04.06.2007 15:41:47, IP: ***.***.166.25, #9561Ahojky všem nemáte někdo zkušenost s Dalsanem a Neurolem?
Andrea, 04.06.2007 16:03:12, IP: ***.***.187.55, #9562Ahoj Miroušku, tobě se chystám napsat večer, je to trošku na dýl, tak to tu nechci zacpat. Drž se, opravdu koukám, že odepisuješ všem, sama máš starostí až nad hlavu a staráš se ještě o nás! Seš naše mamča šikovná!!!
Edith, 04.06.2007 16:43:49, IP: ***.***.166.25, #9563Ahojky všichni,taky se hlásím mezi ty,kteří prostě ty prášky potřebují.Kdo to nezažije,nikdy neše stavy nepochopý.Nemáte někdo zkušenosti s Neurolem a Dalsanem.Beru je již 14dní a jsem zvědavá zda to zabere.Dííííky za případnou odpovědˇ.Přeji hodně zdraví a pevné nervy.
Mirka, 04.06.2007 17:47:10, IP: ***.***.237.38, #9568Ahoj Jiři, tak jsem se dnes na tebe ptala. ber to s rezervou, protože se všichni bránili na dálku něco radit. Ale když prý se to někdy dlouho hojí, tak zažili 3 měsíce. Můžou tam mokvat stroupky ale to prý většinou vyhnisávají stehy. Oni je vytáhnou a pak se to hojí. Půl roku je dost dlouho, chtělo by to asi ty stěry na bakterku a případně imunologii. Ale divím se , že už to nějak neřešili?
Tak uvidíš, co ti řeknou toho jedenáctého.Ale rozhodně žádej ať se vyjádří k tak dlouhé době hojivosti.
Tak Jiři, držím palce musí to už být otravné.Ať si můžeš užít ty lázně, určitě jsi se na to těšila.A kam jezdíte? Pá M
Mirka, 04.06.2007 18:03:38, IP: ***.***.237.38, #9571čau Andri, nechvalte mně prosím tě, starala bych se o vás kdybych vám vyprala, uvařila a vyžehlila. A to by bylo dobré, že?
Jinak , když si po sobě někdy přečtu ty bláboly tak si říkám, panebože, vždyť těm holkám už musím jít na nervy. A to říká i můj muž, že nikdo není na ty mý kondy zvědavý a že Blanka bude muset začínat novou diskusi, že všechno popíši sama. Ale když mně to vždycky nedá, když vidím, že je tam někdo nešťastný a nebo naopak šťastný, nereagovat.
A přese všechnu honičku, mám přeci jen víc času jak vy, co ještě máte rodinu. Ale teď jak přestane pršet, tak začnu chodit k vodě a jezdit na kole a s vnučkou na vycházky a vařit manželovi který bude dlouho doma, tak už toho času moc nebude. Ale stejně mně nedá se sem občas mrknout jak se vám vede.
Zajímalo by mně, jak se vede MIXOVI,TERI,ILONCE,SVĚTLANĚ,JITCE PO OPERACI,NATT a ostatním, co sem chodívali.
A ještě bych vám všem chtěla napsat, že manžel je už doma. Tři dny po čtyřhodinové operaci a jel domů normálně trolejákem.Oni ty lidi budou za chvíli posílat domů rovnou z operačního stolu.No ale zvládl to a jeví se to dobře. Je to určitě proto, že jsou takoví hodní lidi jak vy, kkteří mu drželi palce, vytahovali šuplíčky a posílali andělíčky. Dík Mirka
albina, 04.06.2007 18:05:19, IP: ***.***.4.62, #9572ahoj ja a moje matka trpíme panckou poruchou.prosli jsme spousty vysetrenimi a po telesne strance jsme v poradku.mam pocit ze me nikdo z lekaru nepomuze prehazuji si me mezi sebou a nic nikdo se mnou nedela.